پستر احتمالی رویال رامبل با حضور اج
داشتم تو سایت ها چرخ میزدم که یک پستر از رویال رامبل دیدم و حالا نمیدونم همین حتمی هستش یا احتمالی . اج بر روی این پستر در واقع نمایانگر شخصیت Sweeney Todd است که این فرد آرایشگر است و با تیغ خودش گلوی مشتری هاش رو می بره ، می باشد . به عبارت دیگر فیلم Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street هم بر مبنای همین شخصیت ساخته شده است و به نظرم طرحی هم که بر روی صورت و موی اج به کار بردند خیلی جالب است و بر روی تیغی که بر روی این پستر قرار داره انعکاسی از عنوان WWE Championship رو نیز می بینیم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://www.wrestleshare.com/images/1n4asw70n1nlec10dyv0.png
RE: پستر احتمالی رویال رامبل با حضور اج
پستر قشنگیه ایشالله ادج هم زود بر گرده :4: لاقل یه ذره رویال رامبل قشنگ بشه. رو چاقو طرح دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ هستش. به امید اینک هشاون مایکل کمربند رو ببره و یه درگیری بین ادج و شاون ببینیم.
بدون هیچگونه شکی همین طرح پستر اصلی رویال رامبل میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
بدون هیچگونه شکی همین طرح پستر اصلی رویال رامبل میشه !
خدا کنه عوض نکنند تا رویال خیلی مونده ولی عجب پستری شدِ.
البته الآن که دقت کردم دیدم یکم بد دیزاین کردن :4:
موهاش با کیفیت تر از صورتشه :15:
پس 50 - 50 شد !!
سلام.
دو پستر ديگر براي رامبل طرااحي شده كه اين دو تا احتمالش خيلي از پستر اولي كمتر است :
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
ساسان اینایی که گذاشتی آدمایی مثل شروین یا آرمان می سازند . دقت کنی تو هردو از PSD های قدیمی ادج و آرم رویال رامبل 2008 اتفاده شدِ.
این طرح پستر ادج هم از کاور دی وی دی یکی از فیلماست اسم فیلم یادم نیست ولی یارو موهاش همین شکلی بود کاور فیلم هم تقریبا با این یکی بود.
پوستر اقا حامد نمیتونه اصل باشه چون من یادمه خودم خبرش رو گذاشتم بدلیل تصادف رویال رامبل با ان اف ال تاریخ برگزاریش به 31 ژانویه تغییر پیدا کرد در حالی که تو این پوستر تاریخ 24 ژانویه هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The PhenomeNal
ساسان اینایی که گذاشتی آدمایی مثل شروین یا آرمان می سازند . دقت کنی تو هردو از PSD های قدیمی ادج و آرم رویال رامبل 2008 اتفاده شدِ.
این طرح پستر ادج هم از کاور دی وی دی یکی از فیلماست اسم فیلم یادم نیست ولی یارو موهاش همین شکلی بود کاور فیلم هم تقریبا با این یکی بود.
حسام جان گفتم كه احتمالش كمتر است !
ضمننا لازم به ذكر است ســازنده هـر سـه پستــر يـكـ نفــر اســت .
و پــســتر http://www.wrestleshare.com/images/zllekfi642rqx23l3g9p.png در يو*توب به نمايش درامده .!
باي .
این پوستر اولی
از فیلم سوینی تاد سلمانی آدم خور برگرفته شده.