داغ داغ داغ!!! LOST S6 E03 *تورنت* آپدیت زیرنویس
سلام دوستان
دفعه قبل که تایپیک زدیم یهو دیدیم که تایپیکمون نابود شد!!!!
به هر حال اگه این کاره من بده به من بگید که دیگه در این موضوع تایپیک نزنم
با این حال قسمت سوم هم تقدیمه شما میکنم
به محض اومدن زیرنویس آپدیت میکنم
(البته اگه تا اون موقع تایپیکی به این اسم وجود داشته باشه!)
link: http://www.myfileupload.net/download.php?file=56f20b5bca10db9f0e963ddb234c83a3
سلام دوستان
همونطور که قولش رو داده بودم زیرنویس هم که تازه یه نیم ساعتی هست که اومده رو برای شما دوستان قرار میدم
با سه فونت مختلف هست
LINK: http://www.myfileupload.net/download.php?file=7d493d1ad514039836d11adaa5cfefbe
سلام
باز هم عذر میخوام از دوستان بابت قلابی بودن تورنت
بفرمایین اینم تورنت اصلیش
»»»»:http://www.4shared.com/file/219740154/307c01c8/isoHunt_LostS06E03HDTVXviD-2HD.html
RE: داغ داغ داغ!!! LOST S6 E03 *تورنت*
دوستان این اپیزد 3 خیلی قشنگه(از نظر من البته:4:) طرفداران لاست اگه میتونن همین الان دانلود کنن.
لاست همیشه قشنگ بوده+سرکاری بودن که آدمو جذبه قسمت هایه بعدی میکنه من هنوز خودم هم کامل دانلودش نکردم و در حال دانلود هست
فقط به خاطر روی گل شما دوستان دوستداران LOST گذاشتم که از این نعمت الهی!!! بهرمند بشید
تا فردا یک تاپیک مخصوص دانلود این سریال زده میشه .. شما لطف کنید لینک هاتون رو از هفته ی بعد توی اون تاپیک قرار بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
تا فردا یک تاپیک مخصوص دانلود این سریال زده میشه .. شما لطف کنید لینک هاتون رو از هفته ی بعد توی اون تاپیک قرار بدید .
خب مگه این تایپیک چه ایرادی داره؟؟؟؟؟؟!!!!
خوب خیلی از دوستان با تورنت مشکل دارن ! ... اگه میخواین میتونین توی همین تاپیک ادامه بدید .. فقط در کنار تورنت لینهای سرور های دیگه مثل راپیرشر و ... هم قرار بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
خوب خیلی از دوستان با تورنت مشکل دارن ! ... اگه میخواین میتونین توی همین تاپیک ادامه بدید .. فقط در کنار تورنت لینهای سرور های دیگه مثل راپیرشر و ... هم قرار بدید .
خب تورنت بهترین و به روز ترین یا حتی به ساعت ترین فایل ها رو تو خودش داره که سر دسته همه تورنت ها Thepiratebay هست که به معنی دزدان دریایی میشه اگه اشتباه نکم اگه الان کل NET رو زیر رو کنید هیچ سروری رو پیدا نمکنید که با این فاصله چند ساعتی LOST رو به اشتراک گذاشته باشه چون که LOST هر سشنبه یک بار پخش میشه که امروزم سشنبس!!!!!!
خب دوستان ما باید اینجور شکار ها رو یاد بگیرن چون در آینده بدردشون میخوره !
من فکر کنم قبلا آموزش تورنت رو تو انجمن گذاشته بودن بچه ها با این حال هر کی اگه مشکلی یا سوالی داره اینجا مطرح کنه ما در خدمتون هستیم
در ضمن بهترین نرم افزار واسه دانلود تورنت هم Utorrent هست که اگه نیاز دارین بگین تا واستون بزارم
البته ما یک تاپیک تو قسمت VIP داریم که دوستان می تونند با عضویت در VIP این سریال رو دانلود کنند با استفاده از لینک مستقیم و لذت ببرند.
من با تورنت مشکل دارم اساسی سرعت دانلودش حدوده 1 هستش یه چیزه 3 مگی رو تو یک ساعت دانلود میکنم مشکل از چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshad_fu
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
خب تورنت بهترین و به روز ترین یا حتی به ساعت ترین فایل ها رو تو خودش داره که سر دسته همه تورنت ها Thepiratebay هست که به معنی دزدان دریایی میشه اگه اشتباه نکم اگه الان کل NET رو زیر رو کنید هیچ سروری رو پیدا نمکنید که با این فاصله چند ساعتی LOST رو به اشتراک گذاشته باشه چون که LOST هر سشنبه یک بار پخش میشه که امروزم سشنبس!!!!!!
خب دوستان ما باید اینجور شکار ها رو یاد بگیرن چون در آینده بدردشون میخوره !
من فکر کنم قبلا آموزش تورنت رو تو انجمن گذاشته بودن بچه ها با این حال هر کی اگه مشکلی یا سوالی داره اینجا مطرح کنه ما در خدمتون هستیم
در ضمن بهترین نرم افزار واسه دانلود تورنت هم Utorrent هست که اگه نیاز دارین بگین تا واستون بزارم
من خودم با تورنت مشکل دارم ... این مشکل هم فکر کنم از طرف شرکتیه که ازش نتمو گرفتم !
لاست رو نمیدونم چون این فصلش رو دانلود نکردم ... اما 24 رو 15 تا 30 دقیقه بعد از پخش لینک های راپیدشرش میاد .. حدود 1 ساعت بعد هم 720p میاد ... پس فکر نکنم زیاد فاصله ی باشه .