اپدیت: احتمال باخت شان در رسلمنیا بیشتر شد
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال باخت شان مایکل در رسلمنیا امسال و خداحافظی اش از دنیای کشتی کچ بیشتر شد.
طبق شایعاتی که این روز ها در اطراف کمپانی زیاد شده است "مستر رسلمنیا" شان مایکل در رسلمنیای امسال پرونده ورزش کشتی کچش توسط اندرتیکر بسته میشود.
باز هم طبق این شایعات گفته میشود که قرار بود شان قبل از تشکیل دوباره دی اکس خداحافظی کند که کمپانی با پیشنهادی بسیار چشمگیر توانست او را برای مدتی نگه دارد و نظرش مبنی بر خداحافظی تا تا چند ما به تعویق بیندازد.
[/align]
ریشه اصلی این خبر به شایعات بر میگردد و منبع رسمی و موصقی ندارد.
RE: باخت شان مایکل در رسلمنیا!!!
عرفان عین این روزنامه نویس ها اخبار میذاری ! :4:
زدی تو کار کیهان ورزشی :4:
با اينكه جالب نبود ولي تيتر خيلي جذابي داشت
به هر حال ممنون
من فکر نکنم که شان باز نشسته بشه چون اگر بشه کمپانی و مخصوصا برند راو فلج میشه ولی اگر آندر رکوردش شکسته بشه که اتفاق خاصی پیش نمیاد تازه توی 17 تا رستلمنیا 1 دونه باخت هم خودش یه رکورده.
هر اتفاقی که رخ بده جدا از نتیجه امیدوارم بازی زیبا و جذابی رو شاهد باشیم و مسابقه از پارسال چند برابر زیباتر از آب دربیاد, درکل ولی خیلی حیف میشه شان تایتل نگرفته میخواد بره واقعا حیفه من خودم به شخصه دوست دارم شان ببره و این شایعه ها در حد همین شایعه بمونه.
اگه این اتفاق بیفته منم کلا کج رو میزارم کنار
ببخشید دوستان میشه شما تاریخ مسابقه رو به من بگید و بگید از کجا تماشا می کنید این مسابقه رو؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya_undertaker
ببخشید دوستان میشه شما تاریخ مسابقه رو به من بگید و بگید از کجا تماشا می کنید این مسابقه رو؟
رسمنیا 26 در 28مارچ برگذار میشه و از استریم هایی که چند روز قبلش یا شب قبلش بیرون میاد قابل مشاهده است.
من عاشق این اخباراتم عرفان جان :4:.
همیشه خبر خوش میدی...
اون از MITB و پیروزی احتمالی کریسچن، اینم از خداحافظی شان مایکلز و حفظ رکورد آندرتیکر.
:4:
اتفاقا اگه اینجوری باشه که دیگه حتما میره من نمیدونم شما برای چی میگین شاون بره راو فلج میشه آها دوستان یه سایت میخواستم که بشه از طریق اون تمام ppv ها وهفتگی ها رو با کیفیت خوب به غیر از انجمن دانلود کرد ممنون