جنگ دوشنبه ها به پایان رسید - ایمپکت به پنجشنبه بازگشت
[align=center]-دیکسی کارتر و مسوولین اسپایک تی وی اعلام کردند که از هفته بعد ، ایمپکت دوباره به زمان سابق خود ، یعنی پنجشنبه شب ها باز خواهد گشت.
البته این مسئله در ایمپکت دو شب پیش نیز اعلام شد.دلیل این امر هنوز اعلام نشده است.
البته شوء ها نیز از این به بعد زنده نخواهد بود و همه به صورت تیپینگ برگزار خواهد شد.ممکن است که هر چند وقت یک بار یک شوء ویژه زنده در دوشنبه ها برگزار شود اما فعلا تا مدتی خبری از ایمپکت زنده نخواهد بود.
با آمدن جزئیات بیشتر آپدیت می شود.[/align]
RE: جنگ دوشنبه ها به پایان رسید - ایمپکت به پنجشنبه بازگشت
دلیلش صد در صد همون شکست هاش از راء هستش ! چون هم زمان بود کسی زیاد ایمپکت نگاه نمیکرد برای همین دوباره رفت برای 5 شنبه ها که بازدید های خودش رو دشاته باشه و دوباره جون بگیره و شاید در آینده که ریتینگش بالای 1 شد بیاد دوشنبه ها دوباره !
بازی با دم شیر اینجوری میشه،یه ماه دیگه کش میدادن قضیه رو باید دیکسی میومد نقش کندیس رو بازی میکرد،
طرفداران و دوستان تی ان ای هم که این همه از پیشرفت حرف میزدن کجان؟
خوب در حال حاضر توان رقابت با راء رو واقعا ندارن.توی این چند وقت پیشرفتی نکردن.به قول رفیقمون اگر ریتینگش بیاد بالا،شاید دوباره برگرده دوشنبه شبها.ولی خوب اگه . . .:11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.a.A
بازی با دم شیر اینجوری میشه،یه ماه دیگه کش میدادن قضیه رو باید دیکسی میومد نقش کندیس رو بازی میکرد،
طرفداران و دوستان تی ان ای هم که این همه از پیشرفت حرف میزدن کجان؟
اولا اینکه دیکسی عضوی از خانوادتون نیست که اینطوری در موردش اظهار نظر می کنی و دوم اینکه درسته که در ریتینگ تی ان ای نتونست پیشرفت کنه ولی از نظر سطح کیفی مسابقات پیشرفت چشم گیری کرد !
نمیشه دیگه ، نمیشه اقا !!! نمیتونن فعلا با Wwe رقابت کنند !!!
قبل از انتقال به دوشنبه ها کاملا مشخص بود که توان رقابت با راء رو ندارن ولی به هر حال رو ریتینگ راء تاثیر هایی گذاشت که قابل توجه هست ولی در این مرحله از زمان با تمام بزرگانش از قبیل اریک و هالک و ... نمیتونه با شوئ راء بدون افرادی همچون شاون رقابت کنه .
ولی .... ولی ... ولی تازه کار برای Wwe سخت تر و خطرناک تر میشه ، اگه الان TNA کم اورد و برگشت به پنج شنبه ها ، رفت که خودشو بسازه و برای زدن ضربه ای محلک به Wwe در اینده نه چندان دور اماده بشه.
باید دید که بازتابش در رسانه ها چطوری میشه !!!!
فعلا ...
شایان جان من این خبر رو قبا دید بودم و ترجمش این بود که ایمپکت موقت به پنجشنبه برگشته تا پنجشنبه کلابه ایمپکت نایت تبدیل به تو اسپایک تی وی و با تموم شدن برنامه ها در دوشنبه شب ها و اومدن برنامه های جدید ایمپکت دوباره به 2 شنبه شب ها بر می گرده.
جون من خبر راسته یا شایعه است
من از اون لحظه ای که خبر رو دیدم پکیدم از خنده ... دلیلش هم که نگیم بهتره :11:
خبرایی که من دیدم حاکی از این بود که به پنجشنبه ها رفته و البته قراره پنجشنبه شب ها بشه شب TNA ، ولی اصلا خبری از بازگشت به دوشنبه ها نیست.خود دیکسی هم در توئیـ ـتر گفته که در پنجشنبه بیننده بیشتری داریم به همین خاطر فعلا در پنجشنبه ها خواهیم موند.
در مورد بازگشت دائم به دوشنبه ها هم حرفی زده نشده و احتمالا تا 6 ماه همین طور بمونه.
[align=center]خيلي كار خوبي كرد TNA چون اگه همينجور ادامه ميداد لطمه ي شديدي ميخورد.
الان وينس بهترين موقعش هست كه به WWE يه سروسامون درست و حسابي بده و استوري هاي خوب وارد كار كنه و قانون پي جي رو برداره(به همين خيال باش).[/align]