حمله ي طرفداران به Chris Jericho و ...
1-راو امشب قراره در Frank Erwin Center در Austin , Texas نمايش داده بشه و هنوز هيچ مسابقه اي اعلام نشده.Ashton Kutcher كه يك هنرپيشه است بعنوان مهمان ويژه حضور خواهد داشت.
2-Wwe قصد داره يك ****شو در ارنا New Orleans در New Orleans Louisiana بتاريخ جمعه October 1st برگزار كنه.اين شو و PPV هل اين ا سل هردو در يك هفته برگزار خواهند شد.
3-Jim Ross ديروز در وبسايتش گفت كه منتظر رسيدن PPV فاتال فوروي هستم تا در پشت صحنه و كارهاي جانبي Wwe حضور داشته باشم و كمك كنم و اينكار برايم لذتبخش است.
4-Vickie Guerrero در اين هفته ي SD در Las Crucos , New Mexico با يك ظاهر خاص و جديد حضور ميابد.
5-Randy Orton و Ted Dibiase و John Morrison اين هفته ي راو را بدليل مداواي مصدوميت هايشان از دست دادند.Sheamus نيز بدليل تعطيلات اخر هفته تا پايان هفته غايب است.CM Punk هم در اين هفته ي SD حضور پيدا نخواهد كرد.
6-Chris Jericho در طي شوي زنده ي راو در جمه شب و در New Orleans مورد حمله ي طرفداران قرار گرفت !
Jericho قبل از مسابقه اش با John Cena در ميان تماشاچيان يك پرومو براي اونا نشون داد و گفت كه Cena همانند شهري كه توسط طوفان Katrina به زير رفت به زير خواهد رفت.معلوم بود كه Jericho اين حرف رو براي حرارت زياد و جذابيت گفته است اما عده اي از تماشاگران عصباني شدند و وي رو از همانجا پرتاب كردند تا اولين رديف.سپس يك تماشاگر يك تكه يخ به چشم او پرتاب كرد كه توسط اسكورت به خارج از ساختمان هدايت شد.تماشاچي هاي ديگري كه Jericho رو لمس كرده بودند به وي لگد زده بودند.گويا وي در خارج از ارنا هم توسط تماشاچي ديگري مورد حمله قرار گرفته.قابل ذكره كه Chris Jericho يكبار ديگر هم توسط Fan ها مورد حمله قرار گرفته بوده است.
RE: حمله ي طرفداران به Chris Jericho و ...
بیچاره جریکو رو مردم زدن لهش کردن
اخر اين حرف زدنهاي جريكو كار دستش ميده
کریس جریکو هر چه قدر هم هیل باشه و هر کاری بکنه نباید این وحشی ها پرید به جونش چون یکی از بهترین های wwe جریکو یه وخیلی زیبا بازی میکنه .
بی چاره کریس جریکووووو . . . - طرفدار ها هم باید جنبه میداشتن :28:
مردمم فکر کردن کریس جریکو چغندره!اگه می شد یک عدد کدبریکر بس بود بقیهشون ادم شن
جريمه مالي!!!!! نه فكر نكنم جريمه مالي در كار باشه اگر هم جريمه بشند قطعا مالي نيست.
آخ جووووووووووون این طرفدار ها رو من بسیج کرده بودم دمشون گرم البته نگفته بودم بزننش گفتم بو بکننش حالا زدنش هم عیبی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan-TCR
6-Chris Jericho تماشاچي هاي ديگري كه Jericho رو لمس كرده بودند به وي لگد زده بودند.
به به موضوع جنـــــــــ سی شد .
فکر کنم بخاطر اون چیز سفیدی بودش که شان کشیدش پایین تو راء چند ماه پیش .
بابا کاریش نداشتن که فقط میخواستن ...
حقشه!!!!
کلا جریکو رفتارش با تماشا گرا خیلی بده تو همین راو سال 2009 که یه تریپل ترت تگ تیم برگذار شد من قشنگ دیدم وقتی داشت میومد تو. یکی از تماشاچی ها میخواست بهش دست بزنه آنچنان خودشو کشید کنار که انگار آشغال داشت بهش دست میزد