اخبار کامل راء به تاریخ 7 جوئن 2010
* نتایج کوتاه
1. بادی اسلم چلنج : بیگ شو موفق به شکست کریس جریکو شد .
2. نان تایتل مچ : هارت داینستی موفق به شکست گریت کالی و هورنسواگل شدند .
3. دیواس بتل رویال : ماریس توانست به شکست حریفانش برنده این بتل رویال بشود .
4. کین توانست با قانون کانت اوت شیموس را شکست دهد .
5. میز و زک رایدر موفق به شکست جان موریسون و آر تروت شدند .
6. رندی اورتون با دست باند گرفته توانست با قانون دی کیو ادج را شکست دهد .
7. مت هاردی با یک تویست آف فیت درو مک اسنتایر رو شکست داد .
8. نان تایتل مچ : بازی جان سینا و سی ام پانک ( به همراه استریت ادج سوسایتی ) با دخالت ان اکس تی روکی های سابق ناتمام ماند .
* اخبار کامل
1. راو این هفته با حضور جنرال منیجر دو شو یعنی راو و اسمکداون شروع شد . ابندا برت هارت شروع به صحبت می کنه و اعلام می کنه که این اولین راوی هست که تماشاگران می توانند در آن نوع بازی ها و بقیه چیز ها رو می توانند مشخص کنند . تدی لانگ و برت هارت اعلام می کند که که تمام بازیکنانی که در فیتل فور وی حضور دارند امشب هم بازی خواهدند داشت که در همین لحظه موزیک Voices زده می شه و رندی اورتون با دست باند پیچی شده وارد رینگ می شه . رندی به برت هارت می ** برای چند دقیقه هم شده انتخاب مردم رو فراموش کنه چون من می خوام همین امشب با ادج بازی کنم و اگه تو اون اجازه رو ندی خودم تو بک استیج ترتیبش رو می دم . این صحبت ها باعث می شه تا موزیک ادج زده بشه و او وارد بشه و سری می ** که اگه اورتون ای رو می خواد من هم موافقم . تدی لانگ از برت می خواد تا موافقت کنه ولی قانون این بازی اینگونه اعلام شد که ادج هم مانند رندی باید یک دستش رو پشتش ببنده .
2. تدی لانگ اعلام می کنه که اولین بازی بین کریس جریکو و بیگ شو برگذار می شود و تماشاگران انتخاب می کنند که این دو در سابمشن مچ بازی کنند یا در اور د تاپ روپ مچ و یا بادی اسلم مچ . تماشاگران با 48 درصد رای به بادی اسلم چلنج می دهند که تنها راه برای شکست حریف بلند کردن او و اسلم زدن به او هست . و خوب همونطور که همه انتظار داشتند جریکو حتی نتونست نزدیک بیگ شو بشه و بیگ شو به راحتی به کریس اسلم می زنه و برنده مسابقه می شه .
3. قهرمانان یونیفاید تگ تیم چمپینز ( تایسون کید و دیوید هارت اسمیت به همراه ناتالیا ) هم در این راو حضور داشتند که اونها باید در یک مسابقه تگ تیم مچ با یکی از سه حریفی که مردم انتخاب می کردند رو به رو می شدند . حریفاین انتخابی عبارتند از دو قلو های اوسو , دیود باسترز و یا تگ تیم هورنسواگل و گریت کالی که در نهایت تیم هورنی و کالی با 54 رای توسط مردم انتخاب شدند . تیم کالی و هورنسواگل بسیار جالب و خوب بازی کردند که در نهایت هورنی قصد داشت تا فینیشرش یعنی تدپول اسپلش رو بزنه که تایسون با هوشیاری جاخالی می ده و موفق به پین کردن هورنسواگل می شه . بعد از مسابقه جی اوسو و جیمی اوسو به همراه تامینا به رینگ می آن و دوباره به هارت داینستی حمله می کنند . باید دید در آینده چه چیزی پیش خواهد آمد .
4. سانتینو مارلا هم در این راو حضور داشت و حریف امشب او کسی نیست جز فردی که سانتینو حدود یک سال هست که می خواد با اون یک تیم رو تشکیل بده یعنی ولادمیر کازلاو . ولی در این مسابقه هم مردم باید تصمیم می گرفته که این دیدار چگونه باشه که انتخاب ها این ها بودند : مسابقه عادی , مچ انداختی و یا رقصیدن که مردم با خنده 84 درصد رای به رقصیدن این دو دادند . خب سانتینو تونست رقص جالبی رو از خودش نشون بده و این چیزی بود که تقریبا همه انتظار داشتند ولی در نهایت ناباوری ولادمیر کازلاو همه رو شکه می کنه و یک رقص بسیار زیبا انجا می ده که با ساپورت فوق العاده تماشاگران همراه می شه و این یعنی ولادمیر کازلاو برنده این مسابقه می شه .
5. دیواس راو و اسمکداون هم در این راو باید شرکت می کردند ولی مردم برای این دیدار هم سه انتخاب داشتند : دیواس بتل رویال , 6 دیواس تگ تیم مچ و یا دیواس چمپین ورسز ومنز چمپین که تماشاگران به گزینه اول یعنی دیواس بتل رویال رای دادند . در این بتل رویال ایو - ماریس - بلا توینز - تیم لی کول - گیل کیم - آلیشا فاکس - کلی کلی - جیلیان - روزا مندز و تیفانی شرکت داشتند . در نهایت در این بتل رویال ایو , جیلیان و ماریس باقی ماندند که ماریس و جیلیان با همکاری هم ایو رو بیرون انداختند . جیلیان سعی داشت شادی کنه و به ماریس بگه که ما با هم برنده این بتل رویال شدیم که ماریس نشون داد که نیازی به شریک نداره و بعد از بیرون کردن جیلیان به تنهایی برنده این بتل رویال شد .
6. در بک استیج شیموس به وسیله " بیگ رد مانستر " کین که همچنان به دنبال مقصر حمله به برادرش هست می گرده متوقف شد . کین گفت که دلیلی نداره که فکر نکنم تو به آندرتیکر حمله نکردی چون تو هم می خوای مثل تریپل اچ برای خودت اسم و رسمی دست و پا کنی . شیموس گفت اگه من به آندرتیکر حمله می کردم نمی ذاشتم کسی ابن موضوع رو بفهمه و طوری به او حمله می کردم که هیچ وقت قادر به برگشت نباشه . کین به شیموس می ** که امیدورام تو نباشی و گرنه ....
7. شیموس هم باید در این راو حضور پیدا می کرد و حریفش رو باید مردم از بین اوان بورن , کین و یا مارک هنری انتخاب می کردند که دبلیو دبلیو ای یونیورز به 88 درصد به کین رای دادند . کین سریع وارد می شه و یک چوک اسلم قوی به شیموس می زنه ولی قبل از کاور شیموس از رینگ بیرون م ره و با کانت اوت کین برنده مسابقه می شه . باید دید هدف بعدی کین کیست ؟
8. آر تروت و د میز در یک مسابقه تگ تیم باید رو به روی هم دیگر قرار بگیرند و پارتنر این دو باید توسط مردم انتخاب شود . گزینه ها برای پارتنر شدن آر تروت این استار ها بودند : کریسچن , جان موریسون و یا ام وی پی و گزینه های میز هم این استار ها بودند : دالف زیگلر , ویلیام ریگل و یا زک رایدر . تماشاگران برای پارتنر شدن آؤ تروت با 58 درصد با " ماندی نایت دیلایت " جان موریسون رای دادند و برای میز هم با 45 درصد به زک رایدر رای دادند . در نهایت این د میز بود که تونست با زدن اسکال کراشینگ فنالی برنده مسابقه بشه و به آر تروت بگه که قصد داره تا کمربندش رو پس بگییره .
9. حالا نوبت به ریمچ مسابقه اور د لیمیت یعنی ادج و رندی اورتون بود که در این بازی هر دو استار باید یک دستون بسته باشه . این بازی بسیار کوتاه بود زیرا ادج سریعا دست خودش رو باز کرد و به اورتون حمله کرد و در نتیجه رندی با قانون دی کیو برنده مسابقه شد . بعد از بازی ادج آماد می شه تا به رندی اسپیر بزنه اما اورتون مانع می شه و با یک کیک ادج رو به بیرون رینگ می فرسته . رندی دنبال ادج به بیرون می ره اما ادج با صندلی چند ضربه به رندی می زنه و به او نگاه می کنه .
10 . درو مک اینتایر حالا باید در مقابل یکی از سه حرفی که مردم انتخاب می کنند قرار بگیره و اون سه نفر کسی نیستند جز یوشی تاتسو , گلداست و یا یک فرد ناشناس . مردم با 88 درصد فرد ناشناس رو انتخاب می کنندکه معلوم می شه که اون فرد مت هاردی هست . در نهایت مت با یک تویست آف فیت موفق به شکست مک اینتایر می شه
11. در این مسابقه هواداران باید حریف جان سینا رو از بین سی ام پانک و جک سوئگر و ری مستریو انتخاب میکردند که سرانجام پانک بیشترین رای رو آورد و موفق شد حریف سینا بشه در این مسابقه مثل همیشه سرنا و گالو پانک رو همراهی میکردند و پانک هم هنوز ماسکش به روی صورتش بود در طول منسابقه سینا کاملا روی حریف برتری داشت و چندین مرتبه هم سعی کرد ماسک پاک رو دربیاره که هر دفعه پانک یا به بیرون رینگ فرار میکرد یا با چند پانچ خودش رو آزاد میکرد اما اتفاقی که در این بازی بسیار عجیب بود حضور روکی های ان ایکس تی بود!!! در اواخر بازی روکی های ان ایکس تی که معلوم نبود به چه دلیل اونجا بودند به سینا حمله کردند و به شدت اون رو زدند از جمله روکی ها میشه به وید بارت،دنیل برایان و گابریل اشاره کرد خر سه روکی ان ایکس تی فینیشر های خودشون رو به سینا زدند و رینگ رو ترک کردند سینا که به شدت کتک خورده بود نمیتونست حتی از روی زمین بلند بشه در پایان پانک به رینگ اومد و چندین پانچ و کیک و سیلی به سینا زد و دست خودش رو به نشانه پیروزی بالا برد راو این هفته در حالی که دوربین داشت سینا رو که نقش بر زمین شده بود نشون میداد به پایان رسید !
با تشکر از دوست خوبم آقای قلی بیگی ( Saveus-Y2J ) .
RE: اخبار کامل راء به تاریخ 8 جوئن 2010
[size=x-small]اخبار راء به تاریخ به تاریخ 7 ژوئن .
بر اساس WWE.Com عمل کنید . [/size]
RE: اخبار کامل راء به تاریخ 7 جوئن 2010
جاستین گابریل بدبخت رو چکار داشتن ؟
چرا به جری لالر حمله کردند ؟
چرا تمام تشک رینگ رو به هم ریختن ؟
خوبه که رندی تو مسابقه برد با قانون DQ . اما چرا جریکوووو باخت ؟ ؟ ؟
این راو دقیقا فکر کنم عین پی پی وی های cyber sunday بوده ان شا الله از سال دیگه دوباره این پی پی وی رو داشته باشیم چون یکی از جذاب ترین پی پی وی های سال بود
اين راو از نظر شو شوي قشنگي بود ولي مبارزات همه مسخره بازي بازي بود ويه مبارزه جالب نداشت روز به روز راو مسخره تر از ميشه.
راو نسبتا خوب و شلوغي بود...
اين راو من رو ياد مسابقات Wwf انداخت كه 40 نفر ميريختن سر يه نفر ! :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SEp!De
خوبه که رندی تو مسابقه برد با قانون DQ . اما چرا جریکوووو باخت ؟ ؟ ؟
منم هم سلیقه شما هستم یعنی طرفدار رندی و جریکو ولی نکنه انتظار داشتید جریکو به بیگ شو اسلم بزنه ؟ :23:
دخالت روکی های ان اکس تی عجیبه ولی از همه عجیب تر دخالت جستین گبریل هست !!!
تریپ کی برمیگرده؟
من تریپ میخوام!!:10::10:
عجب راو باحالی بود.:34::34: