اخبار روز فوتبال ایران...
پرویز مظلومی سرمربی استقلال شد
پرويز مظلومي به عنوان سرمربي جديد تيم استقلال تهران انتخاب شد. مظلومي امروز صبح با حضور در باشگاه استقلال بامسولين اين باشگاه به توافق رسيد و در ليگ دهم هدايت استقلال را بر عهده خواهد داشت. پرويز مظلومي که سابقه بازي در استقلال را دارد، در چند سال اخير بارها براي هدايت تيم استقلال کانديد شده بود که بالاخره اين اتفاق امروز رخ داد. مظلومي اولين بار در سال 52 براي استقلال به ميدان رفت، اما در ادامه راهي تراکتورسازي تبريز شد و مجددا در سال 57 به استقلال بازگشت و تا سال 67 در اين تيم توپ زد. مظلومي به عنوان مربي نيز سالها دستيار پورحيدري در استقلال بوده است.
كوتاه ازبازار نقل و انتقالات
محمد همرنگ هافبك دفاعي تيم صباي قم با مديران باشگاه ملوان بندرانزلي براي عقد قراردادي دو ساله به توافق رسيد.
محمد همرنگ در ادامه كوچ بازيكنان صبا با باشگاه ملوان بندرانزلي به توافقات نهايي دست يافت و قرارداد داخلي دو ساله بست.
جدايي قطعي 7 بازيكن تأثيرگذار از تيم صباي قم
سايت گل ـ بازيكن تيم فوتبال صباي قم يكي پس از ديگري در حال پيوستن به ديگر تيم*هاي ليگ برتري هستند. تاكنون اميرحسين فشنگچي و محمد نوري به پرسپوليس، جابر انصاري و عليرضا لطيفي به سايپا، فرشاد يوسفي به مس كرمان، محمد همرنگ به ملوان نقل مكان كردند، ضمن اينكه داود حقي مذاكراتي با شاهين بوشهر داشته و ابوالفضل حاجي*زاده، فريدون فضلي و عباس محمدي در آستانه جدايي از تيم هستند. اوضاع نابه سامان باشگاه صباي قم و بلاتكليفي مديران باشگاه اصلي*ترين دليل جدايي بازيكناني است كه 40درصد قرارداد فصل گذشته خود را دريافت نكرده و تمايلي به ماندن در اين تيم ندارند، بعد از جدايي رسول كربكندي نيز سرمربي اين تيم هنوز انتخاب نشده است.
غلامعلي*زاد در صبا
سايت گل ـ مسعود غلامعلي*زاد دروازه*بان تيم پيكان با مسئولان تيم صباي قم به توافق رسيد. مسعود غلامعلي*زاد كه روز پنجشنبه پس از جلسه با مسئولان باشگاه صباي قم با اين تيم قرارداد يك ساله بست.
پيش از اين حميد هدايتي و ايمان رزاقي*راد از تيم پيكان به راه آهن پيوسته بودند و بازيكناني مثل سعيد دقيقي، عليرضا عباس*فرد، مجيد خدابنده*لو نيز در آستانه جدايي از تيم پيكان هستند.
خبرویژه:عیادت حسن ***** از ناصرحجازی
جت الاسلام و المسلمین حاج سید حسن خمینی، یادگار گرانقدر امام، عصر دیروزبا حضور در منزل ناصر حجازی از مربی و دروازه بان سابق تیمی ملی کشورمان عیادت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، در این دیدار که به مناسبت آغاز جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی صورت گرفت، یادگار امام ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی برای این فوتبالیست باسابقه، از زحمات وی قدردانی کرد.
حجت السلام و المسلمین سید حسن خمینی، با یادآوری دوران بازیکنی و مربیگری ناصر حجازی، از او به عنوان یکی از چهره های شایسته فوتبال ایران یاد کرد و در رابطه با بیماری وی گفت: من به شما از قدیم و از خیلی سال پیش ارادت داشتم. از این حادثه هم واقعا ناراحتم. امیدواریم خداوند شفای کامل عنایت کند و همانطور که خودتان می خواهید همچنان منشا اثر مفید برای جامعه باشید.
گفتنی است، ناصر حجازی دروازه بان اسبق تیم ملی فوتبال، پس از درمان بیماری سرطان، اینک در سلامتی کامل قرار دارد.
عیادت یادگار امام با وی، از مدتها قبل هماهنگ شده بود که در منزل وی انجام گرفت.
کريمي و نکونام؛ دو غايب بزرگ آسيايي در جام جهاني 2010
وب سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارشي از علي کريمي و جواد نکونام به عنوان دو غايب بزرگ آسيايي در جام جهاني 2010 ياد کرد و نوشت: حضور بسياري از ستارگان فوتبال آسيا در جام جهاني تنها اتفاق مهم يك ماه آينده نخواهد بود چرا كه حسرت حضور ستاره*هاي ديگري كه مي توانستند در بزرگترين رويداد جام جهاني باشند و حالا نيستند از افكار دور نخواهد ماند.
بازيكنان مستعدي كه مي توانستند در آفريقاي جنوبي تاريخ ساز باشند حالا بايد از پاي تلويزيون به تماشاي ديگر آسيايي*هايي مانند جونگ تائه سه از كره شمالي، شونسوكه ناكامورا از ژاپن، پارك جي سونگ كره اي يا تيم كاهيل استراليايي بنشينند.
غايبان بزرگ آسيا در اين دوره جام جهاني شايد اين نام*ها باشند:
جواد نكونام - ايران
او كه با بازي*هاي انتخابي جام جهاني 2002 بازيكن ثابت تيم ملي ايران شد در جام جهاني آلمان براي دو بازي اول به زمين آمد و در بازي سوم محروم شد. هافبك كليدي ايران در سال*هاي اخير در سن طلايي 29 سال مي توانست از اين جام جهاني به پله*هاي بالاتري برسد و در جايگاهي بهتر از اوساسونا باشد. هر چند او در سال گذشته بهترين بازيكن ايراني خارج از كشور بود. نكونام غايب بزرگ ايران و آسيا در بين ستارگان جهان است.
علي كريمي - ايران
زمان يك خداحافظي خاطره انگيز با اختلاف ناچيزي در روز آخر انتخابي جام جهاني و بعد از تساوي عربستان – كره شمالي يكسال پيش در همين روزها از دست كريمي و همه هوادارانش رفت. دريبل زن قهار كه در جام جهاني 2002 ناكام ماند و در 2006 بعد از يكسال طاقت فرسا در بايرن مونيخ نتوانست در فرم ايده آلش باشد غيبتش در جام جهاني 2010 حسرت بار است. او بعد از چند بار خداحافظي كه چندان جدي گرفته نشد مي توانست با جادوي آخر و در اوج فوتبال جهان كار را تمام كند.
محمد نور - عربستان سعودي
محمد نور گلزن الاتحاد از بهترين هاي 6 سال اخير آسيا بود و در ليگ قهرمانان 2004 و 2005 خوش درخشيد. ديد او، ضربات اولش و دقتش در ضربات آخر محمد نور را به بازيكني تماشايي تبديل كرد. اما همين بازيكن در بازي آخر پلي آف عربستان برابر بحرين نتوانست به تيمش كمك كند و به آفريقاي جنوبي برسد.
ياسر القحطاني - عربستان
هافبك گلزن الهلال بازيكن سال 2007 آسيا شد و به فينال جام ملت هاي آسيا در همين سال راه پيدا كرد. " رابين هود " در 94 بازي خود 59 گل براي عربستان زده و مي توانست با رفتن به جام جهاني ليست گل هاي خود را پرستاره كند.
اسماعيل مطر - امارات
"پسر طلايي " اماراتي ها از سال 2003 كه توپ طلايي فيفا را در جام جهاني جوانان و پس از رساندن تيمش به يكچهارم نهايي گرفت يكي از بهترين هاي آسيا تاكنون بوده است. او در 86 بازي ملي 26 گل زده و بازيكن كليدي الوحده در ليگ برتر امارات بوده است.
يونس محمود - عراق
يونس محمود سال 2007 بود كه با قهرماني عراق در جام ملت هاي آسيا نامش را بر سر زبان ها انداخت. او با الغرافه جزو تنها تيم قطري بود كه به مرحله يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان رسيد اما با عراق روزهاي ناموفقي را ادامه داد. آنها نتوانستند به مرحله آخر انتخابي برسند و در جمع بزرگان آسيا براي رقابت در رفتن به جام جهاني باشند.
سرور جپاروف - ازبكستان
بازيكن سال 2008 آسيا و معروف ترين نام فوتبال ازبكستان كه با بنيادكار در سطح اول فوتبال آسيا خوش درخشيد. او با مهارت در پاس هاي دقيق، دريبل زدن و تلاش در خط مياني ازبك ها را در مرحله آخر انتخابي جام جهاني كمك كرد.
ژنگ ژي- چين
ژنگ ژي 29 ساله كه براي سلتيك گلاسكو بازي مي كند در خط دفاع فوتبال حرفه اي را شروع كرد اما به هافبك موثر تيم ملي چين تبديل شد. او موتور تيم چين است كه در جام جهاني 2002 نقشي اساسي داشت هرچند نتوانست تجربه خود را در جام جهاني ديگري بيشتر كند.
RE: اخبار روز فوتبال ایران...
[size=large]ايمان مبعلي در گفت*وگو با سايت گل: از بين فولاد و استقلال يكي را انتخاب مي*كنم[/size]
براي ايمان مبعلي ليگ امارات تمام شده و او پس از پنج سال دوري از فوتبال ايران مي خواهد دوباره در ليگ ايران بازي كند . مبعلي با چند پيشنهاد مواجه شده است و امروز براي مذاكره با مديران فولاد خوزستان به اهواز مي رود و شايد هم در همين سفر كار تمام شود تا ايمان دوباره پيراهن فولاد را بر تن كند . همان پيراهني كه با آن اوج گرفت .
*خبري از بازگشت شما به امارات نيست ؟
امارات براي من تمام شد و ديگر در اين ليگ بازي نخواهم كرد .
*دليلش چيست ؟
دليل زياد دارد. پيشنهاد خوبي از امارات ندارم و نمي خواهم بي دليل وقتم را در ليگ امرات تلف كنم . اماراتي ها هم بيشتر به دنبال بازيكن برزيلي و افريقايي هستند و كمتر روي بازيكن ايراني كمتر نظر دارند . بازيكنان ايراني هم در فصل آخر خوب كار نكردند . از طرفي در جام ملت ها هم ايران با امارات همگروه است .
*اين مسائله تاثير دارد ؟
مساله اينكه براي آنها مهم است . تيم هاي اماراتي شرايط مالي خوبي نداشتند و امسال براي گرفتن پول قراردادمان به مشكلات زيادي بر خورد كرديم .
*اما الاهلي كاناوارو را خريده است و اين يعني هنوز در امارات پول هست ؟
من گفتم فصل گذشته پول نبود و نگاه تيم هاي اماراتي براي جذب بازيكن ايراني تغيير كرده است .
*ماجراي رفتن به پرسپوليس چيست ؟
هيچ كس با من در اين باره صحبت نكرده است و فقط اين خبر ها را در رسانه ها مي خوانم . فعلا كه مذاكره اي براي رفتن به پرسپوليس نداشتم و هر كس هم از قول من با تيمي حرف مي زند اعتبار ندارد.
*صحبت از بازگشت شما به فولاد خوزستان است ؟
صحبت هاي خوبي با مديران فولاد داشتم و چند ساعت ديگر هم به اهواز مي روم . تا دو سه روز ديگر تيم آينده ام را مشخص مي كنم .
*با استقلال مذاكره كردي ؟
مذاكره مختصري انجام دادم بايد ببينيم در آينده چه مي شود.
*شانس كدام تيم بيشتر است ؟
با هر تيمي كه به توافق برسم به همان تيم مي روم . مشخص نيست . شايد فردا يك تيم ديگر با من مذاكره كرد و به توافق رسيديم
[size=large]مظلومي: پس از 9 سال به تيم محبوبم بازگشتم[/size]
پرويز مظلومي پس از عقد قرارداد 2 ساله با استقلال گفت: از سال 80 به بعد و در پايان تمام ليگ*هاي برتر صحبت از حضور من در استقلال مي*شد اما پس از 9 سال اين اتفاق افتاد و از اين بابت بسيار خوشحال هستم. من با استقلال قرارداد 2 ساله امضا كردم و از لحاظ مالي نيز همه چيز را به فتح الله زاده و نظري جويباري سپردم. قرارداد مالي ام با استقلال سفيد امضا شده است.
مظلومي درباره توافق خود با باشگاه شاهين بوشهر نيز گفت: بايد از مسوين باشگاه و هواداران خونگرم شاهين بوشهر عذرخواهي كنم ولي به آنها گفته بودم گزينه اولم استقلال است. با توجه به اينكه قراردادي با شاهين بوشهر نوشته نشده بود از آنها تا روز شنبه فرصت خواستم و حتي بليت سفر به بوشهر را هم تهيه كردم اما تكليف شد كه به عنوان يك استقلالي به تيمم خدمت كنم. اگر من اين مسئوليت را قبول نمي*كردم چه كسي بايد اين تيم را جمع مي*كرد؟* اميدوارم پيشكسوتان استقلال مثل حجازي*ها، پورحيدري*ها، روشن*ها و قلعه نويي*ها به تيم ما كمك كنند.
سرمربي جديد آبي هاي پايتخت درباره نقل و انتقالات تيم نيز گفت: بازيكناني كه از استقلال جدا شدند همگي نفرات سرشناسي بودند و ما هم دوست داشتيم در اين تيم حضور داشته باشيم. بلاتكليفي باشگاه صبر آنها را كم كرد اما بايد به آينده فكر و براي آنها جايگزين هاي خوبي انتخاب كنيم. آنهايي هم كه جذب شده*اند با نظر من به اين تيم نيامدند. صحبت*هاي لازم را با مسئولان تيم انجام دادم و با توجه به اينكه قراردادشان را ثبت نكردند با آنها نشستي خواهيم داشت. منتظر سرپرست باشگاه استقلال هستم و در يك نشست مطبوعاتي همه چيز را اعلام خواهيم كرد.[hr]
[size=large]ادينيهو: به غير از مس چند پيشنهاد ديگر هم دارم[/size]
لوسيانو ادينيهو ستاره برزيلي مس كرمان به ايران بازگشته است و مي*خواهد فصل آينده فوتبالش را در ايران ادامه دهد. او با مس به توافق اوليه رسيده، اما هنوز قراردادي امضا نكرده* است و در حال بررسي گزينه*هاي ديگرش است تا بهترين انتخاب را انجام دهد. «من تازه به ايران آمده*ام و مذاكراتي با باشگاه مس داشتم اما هنوز چيزي را امضا نكردم. چند پيشنهاد ديگر هم دارم كه مي*خواهم آنها را بررسي كنم، اما گزينه اولم مس است چرا كه سال*ها در اين تيم بازي كردم و احساس آرامش مي*كنم. اگر به توافق برسيم فصل آينده* هم در اين تيم خواهم ماند، اما مي*خواهم گزينه*هاي ديگر را هم بررسي كنم و پيشنهادات ساير تيم*ها را نيز بشنوم.»
امير قلعه*نويي و باشگاه سپاهان تمايل زيادي براي جذب ادينيهو دارد.
[size=large]فتح الله زاده: در لیگ دهم دنبال سهیمه آسیایی هستیم نه قهرمانی[/size]
سرپرست باشگاه استقلال گفت: با توجه به تنها سه سهميه باقي مانده از ليگ برتر بايد در انتخاب*هايمان وسواس به خرج دهيم. علي فتح الله زاده در گفت*وگو با ایسنا گفت: به هر حال شايد قسمت اين است كه هر زمان به استقلال برمي*گردم 13-14 بازيكن آزاد هستند و شرايط سخت است. با اين حال احساس مي*كنم اين وظيفه*ام است و مطمئنا با دعاي خير هواداران تيم خوبي را جمع و جور مي*كنيم.
وي درباره وضعيت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرايط موجود بايد وسواس زيادي در انتخاب بازيكنان داشته باشيم . قصد داريم سه بازيكن خارجي استخدام كنيم. چاره*اي جز اين نداريم. از سهميه داخلي هم سه بازيكن مانده است. دوستان قبل از اين سه بازيكن جذب كرده بودند. ما 13-14 بازيكن را از دست داده*ايم و تنها مي*توانيم 6 بازيكن جذب كنيم. به همين خاطر بايد در انتخاب*هايمان دقت كنيم.
فتح الله زاده در پاسخ به اين سوال كه آيا به هواداران استقلال قول قهرماني در فصل بعد را مي*دهيد گفت: شما مي*دانيد كه بهترين بازيكنان از جمع ما جدا شده*اند بنابراين امسال به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستيم. حتما هواداران هم به ما حق مي*دهند. سال گذشته آن تيم با ابهت سوم شد و دوستان گفتند كار بسيار بزرگي انجام شده است. بنابراين فكر مي*كنم كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا بتواند در اين شرايط نتيجه خوبي باشد. با اين حال براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا تيم خوبي را آماده خواهيم كرد. در زمان مديريت من در استقلال اين تيم هم نايب قهرمان آسيا شد، هم سوم و هم چهارم. شايد اين نتايج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نيست. من مرد ميدانم و جايگاه استقلال هم بايد جايگاه بزرگي باشد.
[size=large]آشوبي، قرباني و سامره بازيكن آزاد هستند[/size]
باشگاه مس كرمان در حال تمديد بازيكناني است كه صمد مرفاوي آنها را مي*خواهد و تاكنون اكثر بازيكنان دلخواه مرفاوي با اين تيم تمديد كردند و تنها ادينيهو باقي مانده است كه او نيز تا حدودي با مس به توافق رسيده است، اما قراردادي امضا نكرده، از طرفي هنوز وضعيت فرزاد آشوبي، پيروز قرباني و علي سامره مشخص نيست و اين بازيكنان گويا بايد فقط براي تسويه*حساب با مس به كرمان بازگردند.
در بين بازيكن نآنهامس مهدي رجب*زاده نيز در ليست مرفاوي است كه هنوز براي مذاكره با باشگاه مس به كرمان نيامده است. مس تاكنون ارشاد يوسفي را از صباي قم جذب كرده است.
[size=large]رجب*زاده در ليست استقلال[/size]
ـ مهدي رجب*زاده بازيكن فصل گذشته مس كرمان هنوز تيم آينده خود را مشخص نكرده اما با پيشنهادات مختلفي مواجه است. رجب*زاده در ليست ذوب آهني*ها قرار دارد و او حتي مذاكراتي هم با مديران اين باشگاه انجام داده است.
اما هنوز هيچ چيزي بين آنها امضا نشده است، با حضور پرويز مظلومي در استقلال اين بازيكن يكي از گزينه*هاي مظلومي براي استقلال خواهد بود تا بتواند با جذب او جاي خالي ستاره*هاي رفته را پر كند.
رجب*زاده همچنين در ليست صمد مرفاوي نيز وجود دارد و باشگاه مس تمايل دارد تا اين بازيكن قراردادش را با مس تمديد كند.
[size=large]جلسه دو ساعت كريم انصاري*فرد با مديران باشگاه استيل آذين[/size]
كريم انصاري*فرد مهاجم جوان تيم سايپا به يكي از سوژه*هاي داغ فصل نقل و انتقالات تبديل شده است و توجه چند تيم مطرح را به خود جلب كرده و از چند هفته* قبل از پايان ليگ اخباري مبني بر پيوستن او به تيم پرسپوليس در رسانه*ها منتشر شد.
باشگاه سايپا اما در پاسخ به درخواست باشگاه پرسپوليس براي درخواست رضايت نامه اين ملي پوش جوان مبلغ 500 ميليون تومان را درخواست كرد كه موافقت باشگاه پرسپوليس قرار گرفت اما پس از آنكه سايپايي*ها شروط جديدي را براي برخورداري از حق ترانسر اين بازيكن تا سه سال آينده مطرح كرد، حبيب كاشاني عنوان نمود كه پرسپوليس ديگر دنبال جذب كريم انصاري*فرد نيست در چنين شرايطي به نظر مي*رسد تلاش*هاي علي دايي به استفاده از شاگرد سابقش به بن بست خورده است.
منابع خبري سايت گل اما گزارش مي*دهند كه باشگاه استيل آذين براي به خدمت گرفتن كريم انصاري*فرد توافقاتي با باشگاه سايپا داشته و حتي اين بازيكن دو شب پيش جلسه*اي دو ساعته با مديران استيل آذين داشته و مذاكراتي در اين زمينه بين طرفين انجام شده كه هنوز منجر به عقد قرارداد نشده است.
كريم انصاري*فرد در حالي با مسئولان باشگاه استيل آذين مورد مذاكره شد كه پيش از اين اعلام كرده بود كه تمايلي به پيوستن تيم پرستاره استيل آذين ندارد و با منتفي شدن پيوستن به پرسپوليس ترجيح مي*دهد در تيم سايپا بماند.[hr]
[size=large]مجتبي زارع در پرسپوليس ماندني شد[/size]
ـ مجتبي زارعي هافبك ـ مهاجم تيم پرسپوليس از سوي باشگاه كه به طور رسمي در ليست فروش قرار گرفته بود، با تصميم علي دايي در اين تيم ماندني شد.
پس از آنكه باشگاه پرسپوليس اسامي نفرات مازاد خود را رسماً اعلام كرد، تيم*هاي تراكتورسازي تبريز، راه آهن شهر ري جز تيم*هايي بودند كه بلافاصله با مجتبي زارعي وارد مذاكره شدند و حتي اخباري مبني بر پيوستن احتمالي اين بازيكن سرعتي به استقلال منتشر شد. در اين*باره اما منابع خبري سايت گل گزارش دادن كه علي دايي در آخرين تصميم خود با مسئولان باشگاه پرسپوليس تماس گرفته و خواهان حفظ مجتبي زارعي شده است.
حبيب كاشاني در گفت*وگو با زارعي اين موضوع را به او اعلام كرده و از او خواسته است همچون ساير نفرات از روز بيست و ششم خرداد در تمرينات حضور داشته باشد.
[size=large]پرسپوليس از 9 تير در اردوي دورتموند[/size]
تمرينات تيم پرسپوليس جهت حضور در ليگ دهم از روز چهارشنبه 26 خرداد آغاز مي شود و کليه بازيکنان بايد در زمين شرکت واحد حاضر شوند. سرخپوشان روز 27 خرداد در آکادمي ملي المپيک حضور مي يابند و روز پنج شنبه 28 خرداد جهت شرکت در اولين اردو راهي ارديبل مي شوند. اردوي دوم سرخپوشان نيز از 9 تا 19 تيرماه در دورتموند آلمان برپا خواهد شد.
با تشکر از دوست عزیزمون چند تا خبرم من میزارم
چرا قلعه*نويي قراردادش را ثبت نمي*كند؟
شايد يكي از دلايلي كه باعث شده قلعه*نويي قراردادش را با سپاهان ثبت نكند همين موضوع است! او سه*شنبه در تمرين سپاهان حاضر شد و تيمش را تمرين داد اما همچنان قراردادش را با اين تيم ثبت نكرده است. از سوي ديگر او در گفت*وگويي جالب توجه اعلام كرده: «هنوز به من تكليف نشده به استقلال برگردم.» اين يعني اگر به امير قلعه*نويي تكليف شود قطعا با استقلال شروع خواهد كرد. آيا اين اتفاق خوب كه براي هواداران به مثابه مرهمي است بر زخم*ها رخ خواهد داد؟
آشوبي، ميداودي و مبعلي در ليست امير:
اين روزها خبرهاي مختلفي از دل باشگاه استقلال به گوش مي*رسد كه فعلا همه آنها در حد حدس و گمان است ولي يكي از مهمترين مسائلي كه براي هواداران استقلال وجود دارد انتخاب نفر اول نيمكت فني استقلال است. بدون شك اولين گزينه*اي كه به ذهن استقلالي*ها مي*رسد امير قلعه*نويي است.
با اتمام ليگ نهم بارها از باشگاه استقلال خبر رسيد كه با قلعه*نويي مذاكراتي شده و حتي اينطور كه گفته مي*شد دكتر سعيدلو، رييس سازمان تربيت*بدني هم شخصا با قلعه*نويي مذاكره كرده بود اما به خاطر شرايط باشگاه استقلال بازگشت قلعه*نويي در هاله*اي از ابهام قرار داشت تا روز گذشته كه دوباره شايعه حضور اين مربي قوت گرفت! از قرار معلوم مديرعامل جديد استقلال كه به زودي رياست اين باشگاه را بر عهده مي*گيرد با قلعه*نويي وارد مذاكره شده و تا حدود زيادي رضايت اين مربي را هم جلب كرده است. قلعه*نويي هم در ليست مورد نظر خود نام بازيكناني همچون ميلاد ميداودي، ايمان مبعلي و فرزاد آشوبي را قرار داده كه به نظر ليست جامعي مي*آيد. اگر همه چيز آن طور كه گفته مي*شود پيش برود و طي روزهاي آتي قلعه*نويي براي نشست با مديران استقلال به تهران بيايد باشگاه استقلال با بازيكنان مورد نظر اين مربي وارد مذاكره مي*شود. هر چند كه پيش از اين ميلاد ميداودي به استقلالي*ها چراغ سبز نشان داده و براي آمدن به اين تيم اعلام رضايت كرده است.
خلعتبري: بچگي*هايم استقلالي بودم اما حالا نه
اگر يك نيم فصل گل نمي*زد بازي با پرسپوليس كه از راه مي*رسيد عقده يك نيم فصل گل نزدن را روي قرمزها خالي مي*كرد و از هر جا كه مي*توانست توپ را وارد دروازه پرسپوليس مي*كرد. همين خصوصيات باعث شد تا لقب قاتل پرسپوليس را كنار نام او قرار بدهند.
قاتل پرسپوليس اما در ليگ دهم بايد منجي دايي و قرمزهاي پايتخت باشد و به جاي دروازه پرسپوليس دروازه حريفان را هدف قرار دهد. توافق با پرسپوليس و كاشاني دليلي شد تا دقايقي با خلعتبري همكلام شويم.
چه شد كه ميان اين همه پيشنهاد، پرسپوليس را به عنوان تيم آينده*ات انتخاب كردي؟
*صحبت*هايي با كاشاني داشتم و او به تمام خواسته*هاي من پاسخ مثبت داد البته حضورم در پرسپوليس هنوز صددرصد نشده اما به احتمال خيلي زياد و در صورت عدم وجود پيشنهاد از امارات شنبه قراردادم را با پرسپوليس ثبت خواهم كرد.
فكر نمي*كني به امارات بروي از تيم ملي دور مي*شوي؟
**اين ديگر به شرايط خود بازيكن بستگي دارد. قول مي*دهم اگر به امارات هم رفتم به تيم ملي دعوت شوم.
لقب تو قاتل پرسپوليس است اما حالا بايد منجي اين تيم باشي. با اين مساله چطور كنار مي*آيي؟
در ذوب كه بودم تمام تلاشم را براي موفقيت اين تيم انجام مي*دادم، شرايط جوري مي*شد كه بيشتر به پرسپوليس گل مي*زدم. حالا هم چون قرار است پرسپوليسي شوم مطمئن باشيد تمام انرژي*ام را براي موفقيت تيم خرج مي*كنم.
قبول داري از ذوب*آهن با خاطره*اي نه چندان خوب جدا شدي؟
*اين نظر شما است، به نظر خودم با سربلندي از اصفهان رفتم چرا كه تا دقيقه آخر منتظر اين تيم بودم اما اختلاف مالي زيادي با آنها داشتم.
اولين سالي است كه مورد توجه پرسپوليس هستي يا سال*هاي گذشته هم مسوولان اين تيم تو را مدنظر داشتند؟
*پارسال هم صحبت*هايي شده بود اما چون قرارداد داشتم حضورم در پرسپوليس را به امسال موكول كردم.
در ذوب مهاجم نوك بودي اما به نظر مي*رسد در پرسپوليس گوش راست باشي. خودت دوست داري در كدام پست بازي كني؟
*در هر پستي كه دايي از من بخواهد بازي مي*كنم. ايشان بايد بگويد در كدام نقطه از زمين بازي كنم و اين من هستم كه بايد خودم را با شرايط وفق دهم نه دايي.
يك بار گفته بودي استقلالي هستي و پس از باخت اين تيم به جوبيلوايواتا در فينال ليگ قهرمانان آسيا از ته دل گريه*كردي حالا چرا پرسپوليسي شدي؟
*آن موقع بچه بودم و استقلال را دوست داشتم. مهم اين است كه حالا كدام تيم مرا مي*خواهد.
يعني اگر استقلال تو را مي*خواست استقلالي مي*شدي؟
فكر مي*كنم شرايط پرسپوليس نسبت به استقلال ايده*آل*تر است. ضمن اينكه در پرسپوليس حبيب كاشاني و علي دايي حضور دارند كه من به كار هر دوي آنها اعتقاد كامل دارم.
خيلي*ها مي*گويند با حضور خلعتبري در پرسپوليس خلاقيت به بازي اين تيم اضافه مي*شود. خودت فكر مي*كني بتواني بازي پرسپوليس را جذاب*تر كني و تكاني به نوع بازي اين تيم بدهي؟
*به نظر من خلاقيت فقط به دريبل زدن و تكنيكي بودن مربوط نمي*شود. هر بازيكني خلاقيت خاص خود را دارد. من هم اميدوارم بتوانم تمام خلاقيت خود را براي پرسپوليس به كار بگيرم تا تماشاگران پرشور و خونگرم از بازي من رضايت داشته باشند.
تعويض شوي به دايي اعتراض مي*كني؟
* (خنده) نه. در چند بازي شرايط خاصي حاكم بود و من هم به دليل اينكه نتوانستم براي تيم مثمرثمر باشم ناراحت بودم. در پرسپوليس نظر دايي برايم قابل احترام است و مطمئن باشيد اگر نيمكت*نشين هم باشم اعتراض نمي*كنم.
[size=large]آشوبي با استقلال به توافق رسيد[/size]
ـ فرزاد آشوبي هافبك فصل گذشته مس كرمان با مديران استقلال به توافق رسيد تا فصل آينده پيراهن اين تيم را برتن كند.او ظرف روزهاي آينده قراردادش را با استقلال در هيئت فوتبال تهران به ثبت مي*رساند.
همچنين محمد همرنگ با قراردادي دو ساله به تيم ملوان پيوست و مسعود غلامعلي*زاد نيز با قراردادي مشابه از تيم پيكان راهي تيم صباي قم شد.با جذب آشوبي استقلال دو گزينه ليگ برتري ديگر دارد.
[size=large]هفته بيست و سوم ليگ يک؛ شهرداري تبريز ليگ برتري شد[/size]
هفته بيست و سوم ليگ دسته اول عصر امروز با انجام 14 بازي به پايان رسيد و تيم شهرداري تبريز در فاصله 3 هفته به پايان رقابتها با قهرماني در گروه اول به ليگ برتر راه يافت.
سلام
این تاپیک خیلی وقت پست ندیده بود اومدم برای پست گذاریی
...............//......
جريمه نقدي ذوب آهن و سپاهان
کميته انضباطي از جريمه نقدي دو تيم ذوب آهن و سپاهان خبر داد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و سپاهان، تماشاگران تيم ذوب آهن به تيم مقابل و کادرفني آنها فحاشي کرده اند.بر همين اساس تيم ذوب آهن به پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
گفتني است، با توجه به تخلف تماشاگران تيم سپاهان مبني بر فحاشي به بازيکنان تيم مقابل و داور مسابقه ،اين تيم به پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
تيم سپاهان و ذوب آهن اصفهان به ترتيب با 2 دقيقه و يک دقيقه تاخير واردزمين مسابقه شدند.بر همين اساس تيم سپاهان به 4 ميليون ريال و تيم ذوب آهن به 2 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
تکرار تخلف توسط تماشاگران تيم هاي مربوطه موجب محروميت آنان در مسابقات و برگزاري بازي بدون تماشاگر خواهدبود. به مربيان دو تيم و سيد جلال حسيني، بازيکن تيم سپاهان که به داور مسابقه اعتراض کرده اند، تذکر داده مي شود که نسبت به رفتار خود در مسابقات آتي تجديد نظر کنند تا تنبيهات انضباطي متوجه آنها نشود
............//....
تمرينات صباي قم دو روز تعطيل شد
به تشخيص کادر فني تمرينات تيم فوتبال صباي قم دو روز تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرينات تيم فوتبال صباي قم پس از شکست 2 بر يک برابر ذوب آهن اصفهان در هفته هفتم ليگ برتر تعطيل شد و بازيکنان تا روز چهارشنبه استراحت مي*کنند.
صبا قرار است در تعطيلي 14 روزه ليگ برتر يک يا دو ديدار تدارکاتي برگزار کند.
اين تيم اکنون با 9 امتياز در رده هفتم جدول ليگ برتر قرار دارد.
...............//......
تعطيلي دو روزه تمرينات استيل آذين
بعد از شکست استيل آذين برابر تراکتورسازي تبريز، تمرينات اين تيم به مدت 48 ساعت تعطيل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از شکست يک بر صفر استيل آذين برابر تراکتورسازي در هفته هفتم ليگ برتر، کادرفني با توجه به تعطيلي 2 هفته*اي ليگ، تمرينات را به مدت 2 روز تعطيل کرد.
طبق صلاحديد لوبيسا تومباکوويچ تمرينات استيل آذين به مدت 2 روز تعطيل و طبق برنامه جديد سرمربي صربستاني، تمرينات استيل آذين از عصر روز سه شنبه براي ديدار با صبا پيگيري خواهد شد.
استيل آذين در چارچوب هفته هشتم ليگ برتر، روز بيستم شهريور ماه در قم به مصاف صباي اين شهر خواهد رفت.
......................//.
شيث رضايي: هر تيمي فولاد را شكست دهد، شاهكار كرده است
مدافع پرسپوليس گفت: هر تيمي، فولاد خوزستان را در شهر خودش شکست دهد شاهکار کرده است.
شيث رضايي درباره تساوي يک بر يک برابر فولاد تصريح کرد: بازي خوبي را مقابل فولاد با انگيزه و خطرناک برگزار کرديم و اگر کمي شانس يار ما بود پيروز مي*شديم.
وي افزود: با توجه به سختي و دردسرهايي که دارد هر تيمي فولاد را در شهر خودش شکست دهد شاهکار کرده است و حتي مساوي گرفتن مقابل اين تيم سخت است.
رضايي درباره شرايط خودش هم گفت: با توجه به اينکه در بازي کمي دچار کمردرد شدم اما خم به ابرو نياوردم و 90 دقيقه از جان مايه گذاشتم و براي پرسپوليس تمام سعي و تلاشم را کردم. کاش آن قيچي برگردان دقيقه آخر بازي*ام گل مي*شد.
رضايي خاطر نشان کرد: اين بازي را فراموش کرده*ايم و با انگيزه*اي بسيار بيشتر دوباره با يک نتيجه خوب به صدر جدول برمي*گرديم.
....................//....
كفاشيان: پرونده دايي تمام شده، نيازي به نشست مشترك نيست
رئيس فدراسيون فوتبال پرونده شکايت دايي را تمام شده عنوان کرد و گفت: کميته استيناف راي خود را داده و نيازي به نشست مشترک نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
علي کفاشيان در خصوص حضورش در تمرين تيم ملي عنوان کرد: چون ملي**پوشان سفر طولاني در پيش دارند براي گفتن خسته نباشيد در کنار آنها حاضر شدم. اين موضوع نشان از حمايت کامل مسئولان فدراسيون از کادر فني تيم ملي دارد.
وي با بيان اينکه در فکر حمايت کامل از تيم ملي و فراهم کردن امکانات براي آنها هستم تا به راحتي عازم سفرهاي تدارکاتي شوند خاطرنشان کرد: به شرطي که از برنامه*ها و سفرهاي تدارکاتي به خوبي استفاده کنند تيم ملي توانمندي قهرماني در جام ملت*هاي آسيا را دارد.
رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به اينکه تيم ملي در سطح تيم*هاي اول آسيا است افزود: جام ملت*هاي آسيا در قطر شرايط خاصي دارد و بازيکنان بايد با تمام توان براي تيم ملي بازي کنند.
کفاشيان در خصوص اظهار نظر برخي مربيان تيم*هاي ليگ برتري اظهار داشت: معتقدم هرچقدر مربيان تيم*هاي ليگ برتري و مسئولان تيم ملي رو در رو با هم صحبت کنند بهتر است و راحت*تر مي*توانند نظرات خود را با هم در ميان بگذارند.
کفاشيان با تاکيد بر اينکه مربيان و مسئولان تيم ملي بايد کنار هم قرار گرفته و مشکلات را با هم در ميان بگذارند تصريح کرد: هر کس به فکر منافع خود است و پيشنهاد مي*کنم به جاي صحبت کردن با واسطه، مربيان تيم*هاي ليگ برتري و مسئولان تيم ملي از نزديک با هم مذاکره کنند تا به نتيجه مطلوب برسند.
وي در مورد خبر نشست قريب*الوقوع دايي با مسئولان فدراسيون فوتبال به فارس گفت: نشست خاصي مدنظر ما نيست. کميته استيناف راي خود را صادر کرده و اين نظر بايد در پرونده اعمال شود.
رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص شکايت دايي به فيفا يادآور شد: در جريان اين موضوع نيستم و پرونده دايي از نظر ما تمام شده چون کميته استيناف راي خود را صادر کرده است.
کفاشيان در رابطه با کانديدا شدن بن*همام در دور آينده رياست* کنفدراسيون آسيايي فوتبال و حمايت فدراسيون ايران از وي تصريح کرد: انتخابات در سال 2011 است و تا آن زمان بايد شرايط را بررسي کنيم. وي فعاليت*هاي خوبي داشته و هميشه از فوتبال ايران حمايت کرده است.
سلام
رئيس و اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استيل آذين انتخاب مي*شوند
باشگاه استيل آذين يکشنبه آينده رئيس جديد هيات مديره اش را خواهد شناخت. همچنين قرار است در اين نشست، اعضاي تازه هيات مديره و مديرعامل جديد باشگاه نيز معرفي شوند.
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جلسه بعدي هيات مديره باشگاه استيل*آذين يکشنبه هفته آينده برگزار خواهد شد و در اين جلسه درباره رئيس و اعضاي جديد هيات مديره اين باشگاه و همچنين مدير عامل جديد تصميم گيري شود.
يکي از اعضا هيات مديره باشگاه استيل آذين درباره کناره*گيري حسين هدايتي از رياست هيات مديره اين باشگاه گفت: هدايتي به ما گفت، از لحاظ مالي تيم را تامين مي*کند اما، با وضعيت پيش آمده ديگر نمي*تواند در هيات مديره کار کند و ترجيح مي*دهد، از اين فوتبال به دور باشد.
اين عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين افزود: در حال رايزني با هدايتي هستيم تا او را براي بازگشت به هيات مديره متقاعد کنيم و به اميد خدا او را بازمي*گردانيم. البته هدايتي هم حق دارد. چرا که با تمام وجودش براي استيل*آذين تلاش مي*کند و درست نيست، هم پول و هم جانش را براي اين فوتبال بگذارد، اما شرايط اين گونه باشد.از دولت انتظار داشتيم به تيمي خصوصي مثل استيل آذين بيشتر توجه کند.
بررسي استعفاي مصطفي آجرلو و تعيين مدير عامل جديد و همچنين اعضاي جديد هيات مديره از ديگر دستور کارهاي نشست يکشنبه آينده اعضاي هيات مديره باشگاه استيل آذين خواهد بود.
..............//...
آجورلو از مديرعاملي استيل آذين كناره*گيري* كرد
مصطفي آجورلو عصر امروز از مديرعاملي باشگاه استيل آذين تهران کناره*گيري کرد.
مصطفي آجورلو عصرروز پنجشنبه کناره*گيري خود را از اين سمت اعلام کرد.
وي در ابتداي فصل به عنوان مدير عامل منصوب شده بود که امروز به طور رسمي کناره*گيري خود را از اين سمت اعلام کرد.
برخي از آگاهان عدم پرداخت مطالبات بازيکنان و سرمربي اين تيم و همچنين نامه روز گذشته حسين هدايتي را اقداماتي جهت تحت فشار قرار دادن وي براي کناره*گيري مي*دانستند.
وي نيز در سکوت کناره*گيري کرده و اظهارنظر چنداني در خصوص دلايل اين عمل خود نداشته است.
مصطفي آجورلو پيش از اين مديرعاملي باشگاه پاس تهران و رياست سازمان ورزش شهرداري تهران را در کارنامه خود دارد.
............//....
قطبي : هدف كادر فني، قهرماني در آسيا پس از 35 سال است
' افشين قطبي ' سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بار ديگر بر جوانگرايي در تيم ملي و ساختن يک تيم قوي براي شرکت در جام ملت هاي آسيا تاکيد کرد و گفت : هدف کادر فني ، قهرماني در آسيا پس از 35 سال است.
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان که پس از نخستين جلسه تمرين تيم ملي درچين به پرسش هاي خبرنگاران چيني پاسخ مي داد ضمن ابراز خوشحالي از حضور در چين و بازي با تيم ملي اين کشور، ديدار روز جمعه را در راه آمادگي تيم ايران براي حضور پرقدرت در جام ملتهاي آسيا بسيار مهم شمرد .
'' جواد نکونام '' نيز در اين مصاحبه ، بازي هاي پيش روي تيم ملي با تيم هاي چين و کره جنوبي را براي آماده شدن تيم کشورمان با اهميت ذکر کرد و گفت :خوشحال است که توانسته در اين اردو به کمک تيم کشورش بيايد.
وي اظهار اميدواري کرد که با انجام اين ديدارهاي تدارکاتي و حمايت مردم، مسوولان و رسانه ها تيم ايران بتواند مقام شامخي در مسابقات قطر در سال 2011 بدست آورد.
تيم ملي فوتبال ايران براي انجام يک ديدار دوستانه و تدارکاتي با تيم ملي فوتبال چين، از سه شنبه گذشته در شهر '' جنجو '' مرکز استان '' خه نن '' در چين بسر مي برد.
اين تيم روز 12 شهريورماه جاري به ديدار تيم ملي چين مي رود و چهار روز بعد در سئول به مصاف تيم ملي کره جنوبي خواهد رفت.
يادآور مي شود رقابت هاي فوتبال جام ملت هاي آسيا اواخر دي ماه امسال در قطر آغاز مي شود که تيم ملي ايران در گروه چهارم با تيم هاي عراق، کره شمالي و امارات همگروه است.
.............//.....
اطلاعيه كادر فني تيم ملي فوتبال درباره اخبار تيم ملي
از اين پس هر خبر يا مصاحبه اي ازسوي اعضاي کادر فني يا بازيکنان تيم ملي که بدون هماهنگي با مدير رسانه اي تيم در رسانه ها منتشر شود، بي اعتبار خواهد بود.
'' خسرو والي زاده '' مدير امور رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران همچنين اظهار داشت:به گفته قطبي سرمربي تيم ملي درهاي اين تيم هيچگاه بسته نيست و تا جام ملتهاي آسيا هر بازيکني که کيفيت و شخصيت بين المللي داشته باشد به تيم ايران دعوت خواهد شد.
وي بار ديگر تاکيد کرد: انتشار هرگونه خبر يا مصاحبه با کليه اعضاي تيم ملي را تنها با هماهنگي ازطريق مدير امور رسانه اي (مديا آفيسر) ميسراست و اخباري که جز از اين طريق منتشر شود، صحيح، موثق و مورد تاييد نخواهد بود.
تيم ملي فوتبال کشورمان براي انجام يک ديدار دوستانه از شب گذشته در چين به سر مي برد.
ديدار دوستانه تيم هاي ملي فوتبال ايران و چين جمعه اين هفته برگزارمي شود.
...........//..
:40:[/align]
[align=center]دایی: اطمینان دارم تا پایان لیگ صدرنشین خواهیم بود
تیم فوتبال پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن اردوي چهار روزه مشهد بعد از ظهر جمعه به تهران بازگشت. علی دایی، سرمربي اين تيم نتايج این اردو را برای پرسپولیس مثبت ارزیابی مي*كند و اطمینان *مي*دهد نتایج این اردو در ادامه بازی*های لیگ، مشهود خواهد بود و به کمک پرسپولیس می*آيد.
چرا مشهد را براي برگزاري اردوي پرسپوليس انتخاب كرديد؟
ما باید برای از بین بردن اثرات سوء تعطیلی لیگ برتر، برنامه منظمی داشته باشیم. یکی از برنامه*هاي ما هم اردوی مشهد بود. مشهد امسال نماینده*ای در لیگ برتر ندارد و این بهانه*ای شد تا در ایام ماه رمضان علاوه بر استفاده از فضای معنوی مشهد از امکانات مناسب این شهر نیز برای برپایی یک اردوی خوب استفاده کنیم. امكاناتي كه انصافا به كمك ما آمد و جا دارد از مسوولان اين شهر به خاطر همكاري*هايشان در طول مدت اردو تشكر كنم.
در مجموع، نتایج این اردو را برای پرسپولیس چطور ارزيابي مي*كنيد؟
صددرصد مثبت میبینم . ما 5 جلسه تمرین بسیار خوب را در مشهد داشتیم که بازيكنانمان بسیار با انگیزه در آن ظاهر شدند. به نظر من این اردو روی کیفیت کار تیمی ما نتیجه مثبت خواهد داشت. همه سعي ما اين بود كه تعطيلي ليگ را براي تيم*مان مديريت كنيم و با ابن اردو مي*توانم بگويم شرایط بد تعطیلی لیگ را که تهدیدی برای تیم هاست براي پرسپوليس به یک فرصت تبدیل کردیم.
غیبت بازیکنان ملی پوش پرسپوليس در این اردو مشکل ساز نبود؟
مطمئنا نبودن آنها بر کیفیت کار ما تاثيرگذار بود. با این وجود خدا شکر بقیه بچه*ها آنقدر جدی تمرین کردند و زحمت کشیدند که در مجموع، این اردو را راضی کننده کرد.
مشكل و يا ناهماهنگي در مشهد و در اردو وجود نداشت ؟
خوشبختانه همه چيز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو می*دانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. انضباط در تیم ما حرف اول و آخر را می*زند و بدون داشتن برنامه هم نمي*توان در هيچ مجموعه*اي نظم را حاكم كرد. این اردو هم از این قاعده مستثنی نبود و با برنامه*ريزي دقيقي كه براي آن داشتيم به نظرم يكي از اردوی*هاي خوب پرسپولیس در فصل جاری،*رقم خورد.
با شناختي كه در اين مدت از پرسپوليس پيدا كرديد فکر می*کنید حضور اين تيم در صدر جدول تداوم خواهد داشت؟
تیم ما پتانسیل بالایي دارد و اطمینان دارم که می*توانیم تا پایان لیگ صدر نشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشرده*ای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر می*کنم با پتانسیل*های موجود در این باشگاه، صدر نشيني و قهرماني در ليگ،* دور از انتظار نيست.
آقاي دايي! با جداشدن اوساله آیا قرار است بازیکنی به تیم اضافه شود؟
ما به غير از اوساله يك جاي خالي ديگر هم داريم و بدون شك در فكر جذب بازيكناني براي كامل تر شدن تيم هستيم. يكي از اين دو، جايگزين اوساله است كه قطعا به فكرش هستيم. منتها در مورد اوساله هنوز او از لیست خارج نشده است. به محض تعیین تکلیف این موضوع به فکر جذب جایگزین او خواهیم بود.
تیموریان بهترین بازیکن ایران- چین شد
آندرانيك تيموريان، هافبك تيم ملي فوتبال ايران كه موفق شد در ديدار دوستانه عصر امروز تيم*هاي ملي فوتبال ايران و چين، گل نخست تيم ملي ايران را در دقيقه 37 وارد دروازه حريف كند، پس از اين بازي به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد و از طرف مسئولان برگزار كننده اين ديدار جامي بلورين را به يادگار دريافت كرد.
تيم ملي ايران مقابل چین بازي خوب و اميدوار كننده*اي از خود به نمايش گذاشت و تقريبا در تمامي دقايق تيم برتر ميدان بود. بازيكنان ايران در اين مسابقه بسيار هماهنگ بودند.[/align]
سلام
تهديد باشگاه پرسپوليس جواب داد
مدير برنامه*هاي مهاجم بورکينافاسويي پرسپوليس پس از تهديد*هاي اين باشگاه در تماسي تلفني يک هفته فرصت خواست.
باشگاه پرسپوليس به دليل اينکه هروه اوسال در قبال دريافت مبلغ 45 هزار دلار، پس از فسخ قرارداد اقدام به پس دادن آن نکرده قصد داشت به فيفا شکايت کند اما مدير برنامه*هاي اوسال پس از تهديدهاي فراوان مسئولان باشگاه پرسپوليس با باشگاه تماس گرفت و به مسئولان پرسپوليس قول داد ظرف يک هفته آينده مبلغ 45 هزار دلار را بازمي*گرداند.
گفتني است 30 هزار دلار اين پول در قبال اوسال و 15 هزار دلار بابت پولي است که مدير برنامه هاي اين بازيکن از باشگاه دريافت کرده است.
مصطفي شکري مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس خبر را تائيد کرد.
..........//........
كفاشيان: آماده درخشش در جام ملت*هاي آسيا هستيم
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: پيروزي مقابل چين نشان داد که يک تيم ملي ايده*آل داريم و ملي*پوشان ما آماده درخشش در جام ملت*هاي آسيا هستند.
علي کفاشيان درباره برتري 2 بر صفر تيم ملي چين اظهار داشت: اين بازي در قالب يک ديدار دوستانه و تدارکاتي براي هر دو تيم که خود را آماده حضور موفق در جام ملت*هاي آسيا مي*کنند، بسيار مفيد بود. بسيار خوشحاليم که ملي پوشان*مان موفق به شکست تيم ملي چين آن هم در زمين خودشان شدند و اين نويد از رسيدن روزهاي خوبي براي فوتبال ملي ايران دارد. اميدوارم اين پيروزي*ها در نهايت زمينه موفقيت و درخشش تيم ملي در جام ملت*ها را فراهم کند.
وي با تاکيد بر اينکه تيم ملي فوتبال ايران توانايي شکست ملي پوشان کره جنوبي را هم دارد، افزود: بعد از پيروزي بر چين، تيم ملي خود را آماده رقابتي دوستانه با کره جنوبي مي*کند که اميدواري بسيار زيادي به پيروزي در اين ديدار داريم. البته کاملاً واضح است که کره بسيار قوي تر از چين است و اين کار ما را براي پيروزي در اين بازي سخت *تر مي کند. هرچند که معتقديم نتايج اين*گونه بازي ها چندان مهم نيست و نبايد در اين ديدارها خيلي به نتيجه فکر کنيم. با اين وجود کسب نتيجه خوب در روحيه ملي پوشان و کادر فني تاثير خواهد گذاشت.
رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به روند آماده سازي تيم ملي براي حضور موفق در جام ملت*هاي آسيا گفت: پس از انجام اين 2 ديدار تدارکاتي، تيم ملي فوتبال با همين اسکلت در بازي*هاي غرب آسيا حاضر مي*شود و خود را آماده حضور در مرحله نهايي جام ملت*ها خواهد کرد، ضمن آنکه از طريق روابط بين*الملل فدراسيون سعي در تنظيم يک ديدار دوستانه با يک تيم سرشناس خارجي را داريم که قطعاً در صورت نهايي شدن اطلاع رساني خواهد شد.
کفاشيان در رابطه با انتقاد برخي باشگاه*ها در خصوص وقفه ايجاد شده در ليگ برتر فوتبال خاطر نشان کرد: به هر ترتيب برنامه*هاي تيم ملي اعم از اردوها و بازي*هاي تدارکاتي آن کاملاً مشخص است و باشگاه*ها بايد خود را با اين شرايط وفق دهند. البته فراموش هم نکنيم که براي ما تيم ملي هدف اصلي است و تمام تلاش*هاي جامعه فوتبال بايد در نهايت به موفقيت و سر بلندي تيم ملي ختم شود.
وي در پاسخ به اين سوال که علت عدم اعزام 7 تن از ملي پوشان تيم ملي اميد به لهستان چه* بوده است، تصريح کرد: متاسفانه اين 7 بازيکن مشکل خروج از کشور داشتند که برغم پيگيري هاي زياد موفق به اخذ مجوز خروج آنها نشديم. اگرچه طبق مکاتباتي که با سازمان ورزش و مسئولان ستادکل نيروهاي مسلح داشته*ايم قرار است اين مشکل را يک بار براي هميشه حل کنيم.
کفاشيان در پاسخ به سوال ديگري در خصوص اينکه نرفتن 7 ملي پوش تيم ملي اميد به لهستان در آستانه بازي*هاي آسيايي گوانگجو لطمات زيادي را به تيم ملي وارد نخواهد کرد، گفت: به هر ترتيب ما تلاش خود را براي حل مشکل آنها به کار گرفتيم. در اردوهاي آينده زمينه حضور اين ملي پوشان را در کنار تيم ملي فراهم خواهيم کرد.
.........................//....
حميد استيلي:بايد براي موفقيت تيم ملي متحد شويم
سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر، گفت: براي موفقيت تيم ملي در جام ملت*هاي آسيا ايجاد همدلي و اتحاد در فوتبال ايران ضروري است.
حميد استيلي درباره ديدار تيم ملي ايران برابر چين اظهار کرد: نتيجه خيلي خوبي در چين ثبت شد. پيروزي دو بر صفر در خاک چين پيروزي خوبي بود اما نحوه و روش بازي تيم ملي بايد بهتر شود. بيشتر پاس*هاي ما مستقيم بود و در 20 دقيقه پاياني تحت فشار قرار گرفتيم و بازيکنان چين دفاع*هاي کناري* ما را به راحتي دور مي*زدند.
وي افزود: اين بازي توانست ضعف*هاي ما را بخوبي نشان بدهد و قطعا قطبي هم متوجه اين کمبودها شده است. با اين حال چين نمي*تواند ملاک خوبي براي ارزيابي از وضعيت تيم ملي باشد.
استيلي با بيان اين که براي رفع کمبودها زمان کافي در اختيار داريم، افزود: مي*توانيم تا چند ماه باقيمانده نقاط ضعف*مان را برطرف کنيم. مربيان تيم ملي هم بايد روي مدافعان و هم روي دفاع تيمي کار کنند.
وي در پاسخ به اين سوال که فکر نمي*کنيد بار تجربه خط حمله تيم ملي پايين است، گفت: بازيکنان تيم ملي در خط حمله با وجود جواني باتجربه هستند. محمدرضا خلعتبري و غلامرضا رضايي دو بازيکني بسيار خوبي هستند و محمد غلامي هم مهاجم بسيار خوبي است که بايد خيلي زودتر از اينها به تيم ملي دعوت مي*شد. فکر مي*کنم اين خط حمله بتواند به تيم ملي کمک زيادي کند.
استيلي با بيان اينکه بايد از تيم ملي و کادر فني*اش حمايت کرد، گفت: بايد از تيم ملي و مربيان حمايت کرد تا آنها بتوانند با خيال راحت به فکر کارهاي فني باشند. وظيفه رسانه*ها هم نسبت به گذشته بسيار سنگين*تر شده است. متاسفانه در تهران تيم ملي هم تحت فشار است و هم اينکه استقبال خوبي از بازي*هاي تيم ملي صورت نمي*گيرد. به همين خاطر است که تيم ملي ترجيح مي*دهد که خارج از ايران بازي کند. رسانه*ها مي*توانند با فراهم کردن فضايي حمايتي شرايط را براي تيم ملي آماده کنند. اگر وضعيت مناسبي پيش بيايد که تيم ملي در تهران آرامش داشته باشد، بازي خانگي در ايران مي*تواند باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در تيم ملي شود.
استيلي بار ديگر بر لزوم اتحاد و همدلي بين تمام اعضاي جامعه فوتبال ايران تاکيد کرد اما در عين حال گفت: اين حمايت دليل نمي*شود که بخواهيم چشم*مان را روي نقاط ضعف ببنديم. بايد بدون حب و بغض نقاط ضعف را گوشزد کرد. بايد اين کمبودها منعکس شود تا کادر فني بتواند بهتر اين نقاط ضعف را پوشش دهد.
...................//....
[size=large]
مجيدي،* ميداودي و جباري مقابل مس بازي مي*کنند[/size]
پرويز مظلومي براي رويارويي با مس کرمان اکثر بازيکنان کليدي خود را در اختيار خواهد داشت.
در روزهای اخیر بازیکنانی مثل فرهاد مجیدی و میلاد میداودی به دلیل مصدومیت در تمرینات گروهی شرکت نکردند و مجتبی جباری هم از ناحیه بینی دچار مشکلات جزیی بود.
این سه بازیکن اما برای دیدار حساس مقابل مس کرمان مشکلی ندارند و تیمشان را همراهی می*کنند.
در این میان فرزاد آشوبی که بتازگی فک خود را جراحی کرده است وضعیت مبهمی دارد.
همچنین محسن یوسفی هافبک چپ پای استقلال قطعا به این دیدار نمی*رسد.
.............//....
محمدي:بازرسان AFC ديگر به ايران نمي*آيند
رئيس سازمان ليگ برتر گفت: بازرسان AFC برنامه بازديد جديدي از باشگاه هاي ليگ برتر براي تعيين سهميه بندي جديد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ندارند.
عزیزمحمدی گفت: در آخرین بازدید بازرسان AFC از 18باشگاه لیگ برتر که اردیبهشت ماه گذشته انجام شد، اطلاعات لازم در خصوص بخش های حقوقی، درآمد زایی، تبلیغات، ترازمالی ، امکانات ، زیر ساخت های حرفه ای و ... باشگاه های لیگ برتر مدارک و مستندات لازم مبنی بر اداره خصوصی این باشگاه ها جمع آوری و برخی اطلاعات درخواستی نیز برای آنها ارسال شد و به این ترتیب نیازی به سفر مجدد آنها و بازدید از باشگاه های لیگ برتر وجود ندارد.
رئیس سازمان لیگ برتر بار دیگر ضمن رد هرگونه کاهش سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: تاکنون کمیته لیگ حرفه ای فوتبال آسیا هیچگونه اظهار نظری در مورد کاهش سهمیه ایران نداشته و هرگونه اظهار نظری مبنی بر کاهش سهمیه ایران تنها گمانه زنی است.
وی در مورد زمان تصمیم گیری نهایی درمورد تعیین سهمیه بندی جدید کشورهای آسیایی در فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: نشست کمیته حرفه ای لیگ قهرمانان آسیا اواخر آبان و اوایل آذرماه برگزار خواهد شد و بسیارامیدواریم تا کشورمان بار دیگر 4 سهمیه خود را در لیگ قهرمانان آسیا تکرار کند.
عزیز محمدی درعین حال تصریح کرد: البته درصورتیکه کمیته لیگ حرفه ای آسیا بخواهد به سایر کشورها سهمیه های جدید اختصاص دهد می بایست از سهمیه برخی کشورها کم کند که در آن صورت احتمال کاهش سهمیه های قبلی وجود دارد.
رئیس سازمان لیگ برتر در بخش دیگری از سخنان خود درمورد داور دیدار سنتی روز 23 مهر تیم های استقلال و پرسپولیس گفت: این دیدار را برای چهارمین بار پیاپی یک داور ایرانی قضاوت خواهد کرد و در نظرداریم روند قضاوت داوران ایرانی برای این دیدار را ادامه دهیم.
............//./......
غلامي: از اطمينان قطبي متشكرم
مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: اميدوارم در جام ملت هاي آسيا در ترکيب اصلي تيم ملي به ميدان بروم.
محمد غلامي پس از پيروزي 2 بر صفر تيم ملي مقابل چين که با گلزني وي همراه بود، عنوان کرد: از افشين قطبي و ساير اعضاي کادر فني بابت اطميناني که به من کردند و مرا در ترکيب ثابت به ميدان فرستادند، تشکر مي*کنم.
وي ادامه داد: خوشحالم که توانستم از اعتماد کادرفني به نحو احسن استفاده کرده و اولين گل ملي*ام را مقابل تيم چين به ثمر برسانم.
غلامي تاکيد کرد: اميدوارم در آينده با ارائه بازي هاي بهتر در ليگ برتر و تيم ملي، بتوانم باز هم در ترکيب اصلي تيم ملي به خصوص در جام ملت*هاي آسيا قرار بگيرم.
................//......
شكست قهرمان برابر پرسپوليس، توقف منصوري و برد گيتي*پسند
هفته چهارم ليگ برتر فوتسال با شکست قهرمان 2 سال اخير مسابقات، توقف منصوري و پيروزي صنايع گيتي*پسند همراه بود.
در حالي که به نظر مي*رسيد فولاد ماهان اصفهان رفته*رفته به روزهاي اوج خود نزديک شده و از انتهاي جدول فاصله بگيرد، اين اتفاق رخ نداد و شکست در کارنامه قهرمان 2 سال اخير ليگ به ثبت رسيد.
اين تيم که در هفته*هاي گذشته به 2 تساوي و يک برد دست يافته بود،* اين هفته 6 بر 2 مغلوب پرسپوليس در تهران شد. ديداري که حسين شمس سرمربي تيم ملي از نزديک آن را تماشا کرد.
منصوري ديگر مدعي اين رقابت*ها که تا هفته گذشته به صورت شراکتي با گيتي*پسند صدر جدول را در اختيار داشت،* اين هفته برابر نماينده قم متوقف شد.
ديگر تيم مدعي اصفهاني نيز ميزبان دبيري تبريز بود، پذيراي تيمي که پيش از آغاز ليگ در بازي دوستانه با اقتدار شکستش داده بود؛ اما اين*بار مسابقه سختي را برابرش تجربه کرد.
گيتي*پسند نيمه اول اين جدال را با شکست 4 بر يک پشت سر گذاشت؛ ولي در نيمه دوم گل*هاي خورده را جبران کرده و با نتيجه 6 بر 5 به پيروزي رسيد.
شاگردان محمود خوراکچي هم موفق به شکست آرش*بتن شدند.
نتايج بازي*هاي اين هفته به شرح زير است:
* کيش*اير قم 2 - شهيد منصوري قرچک 2
* گسترش*فولاد تبريز 8 - آرش*بتن قزوين 2
* صنايع* گيتي*پسند اصفهان 6 - دبيري تبريز 5
* پرسپوليس تهران 6 - فولاد ماهان اصفهان 2
* راه ساري 3 - شرکت ملي حفاري اهواز يک
امروز (شنبه) تيم*هاي علم*وادب مشهد - لبنيات ارژن فارس برابر هم صف*آرايي خواهند کرد تا پرونده هفته چهارم ليگ با تداوم صدرنشيني گيتي*پسند به اتمام رسد.
اين هفته تيم فيروزصفه به استراحت پرداخت.
...................//.....................//........................//...............[/align]