خسرو حیدری با قرار داد دو ساله سپاهانی شد...
[img=300x200]http://www.fooladsepahansport.com/images/uploads/89040301.jpg[/img]
[size=x-large]با امضای قرارداد داخلی و دو ساله خسرو حیدری به سپاهان پیوست [/size]
در شریطی که امروز بسیاری از روزنامه ها خبر از عدم امضای قرارداد خسرو حیدری با سپاهان داده بودند، بازیکن فصل پیش استقلال دقایقی پیش با امضای قراردادی دو ساله به تیم سپاهان اصفهان پیوست.
خسرو حیدری پیستون راست استقلال از مهره های مدنظر قلعه نویی بود که قصد دارد او را در سیستم 2-5-3 مورد علاقه اش به کار گیرد بعد از چند جلسه مذاکره ظرف 10 روز اخیر امروز قرارداد داخلی 2 ساله ی خود را با سپاهان امضا کرد و ظرف روزهای آتی این قرارداد خود را در هیات فوتبال استان اصفهان ثبت خواهد کرد.
((استقلالیا این از امیر خان با غیرت))
:10::10::10::10::10::10::10::10:
RE: خسرو حیدری با قرار داد دو ساله سپاهانی شد...
نفر بعدی قصد داریم کریستین رونالدو رو با 250 هزار تومن و یک بستنی آلاسکا بخریم :4:
از شنیدن از خبر شوکه شدم
راستش اصلآ باور نمیکردم که اینقدر آدما کثیف باشن
آقای حیدری شمارو که هیچکس نمیشناخت از استقلال به همه جا رسیدی
ولی این رسمش نبود که بیای با احساس این همه هوادار بازی کن
استقلال رو دست تو یکی نمیچرخه که ولی بدون گور خودتو کندی
آقای قلعه نوعی تویی که دم از استقلالی بودن میزنی میگی 22 سال تو این تیم بودم
از الآن به بعد بدون هیچ علاقه ای بین ما آبی ها نداری.
استقلال جای شما بی غیرتا نیست
خوش اومدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWESHOPS
از شنیدن از خبر شوکه شدم
خوش اومدید.
کریستین رونالدو هم هیچکس نمیشناختش ، از منچستر یونایتد به اینجا رسید ولی رفت رئال ، چه ربطی داره ؟!
در ضمن چه ربطی داره دم از استقلالی بودن میزنه ولی اومده بازیکن های استقلال رو خریده حالا شد بی غیرت ؟؟! میتونم دلیل این حرفتون رو بدونم ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWESHOPS
از شنیدن از خبر شوکه شدم
با سلام خدمت دوست خوبمون
برادر عزیز این دفه اولی نیست که بازیکنا از این کارا میکنن
من که سنم قد نمیده ولی شنیدم محرمی هایی بودن که حاضر بودن جونشونو بدن ولی کسی به پیرهن تیمشون چپ نگا نکنه
شاهرخ بیانی هایی بودن که حاضر بودن یه فصلو رو نیمکت باشن ولی مقابل پرسپولیس سرسشونو بزارن جلو توپ تا بهشون نگن بیغیرت
برادر زمونه بد زمونه ای شده!!
واقعا من یکی که هیچی نمیتونم بگم...
امیر قلعه نویی استقلالو نابود کرد..
جانواریو...بیک زاده..حیدری..چند روز دیگه فرهاد مجیدی...
هر کسی رو فکر میکردم غیر از خسرو حیدری..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WWESHOPS
از شنیدن از خبر شوکه شدم
خوش اومدید.
کریستین رونالدو هم هیچکس نمیشناختش ، از منچستر یونایتد به اینجا رسید ولی رفت رئال ، چه ربطی داره ؟!
در ضمن چه ربطی داره دم از استقلالی بودن میزنه ولی اومده بازیکن های استقلال رو خریده حالا شد بی غیرت ؟؟! میتونم دلیل این حرفتون رو بدونم ؟!
اولآ رونالدو نمیشه با این بازیکنا مقایسه کرد
این رسمشه هر بازیکنی تو یه تیمی بزرگ میشه بعد به یه تیم دیگه میره ولی دلیلی نداشت قبلش بگه من تو ایران فقط تو استقلال بازی میکنم و از استقلال به همه جا رسیدم و ... حالا بیاد بره تو تیمی که همه هوادارا استقلال حالشون ازش بهم میخوره ( اکبر پور و کاظمی 1 روز گفتن میریم فرداشم رفتن )
درباره غیرت و غیر غیرت باید بگم قلعه نوعی موقعی که مدیریت استقلال برگشت میخواست بیاد دوباره استقلال که بنا به دلایلی نشد بعد اومد به طور رسمی اعلام که بعد جانواریو دیگه هیچ بازیکنی از استقلال نمیگیره
حالا اومده یکی از بهترین بازیکنای مارو گرفته این بی غیرتم من نمیگم برو توسایت هوادارا همه دارن میگن.
بعدش تیم سپاهانی که 2 . 3 سال با مربی و بازیکنای تیمای دیگه آدم شده و طرفداراش 2 هزار تا هم نمیشه
نباید با استقلالی مقایسه کنی که سال تاسیس باشگاهش به کل تیم سپاهان برابری میکنه.
هرجا پول بیشتری بده بازیکن میره همونجا . این دیگه توی لیگ ما و تمام دنیا عادی شده .
فتح الله زاده بی عرضه بود نتونست حیدری رو نگه داره چه ربطی به خسرو بدبخت داره :15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط j.c
هرجا پول بیشتری بده بازیکن میره همونجا . این دیگه توی لیگ ما و تمام دنیا عادی شده .
فتح الله زاده بی عرضه بود نتونست حیدری رو نگه داره چه ربطی به خسرو بدبخت داره :15:
عزیزم فتح الله زاده اگه بی عرضه بود این همه بازیکن خوب نمیگرفت که
جانواریو و کاظمی و اکبرپور که تو مدیریت قبلی رفتند جاشونم بهترین هارو گرفت
این اقا هم حالا رفته
یه چیزی بگو بگنجه.
حیدری گفته بود تو ایران گزینه ای جز استقلال نداره , کلا هم درست نیست به کسی که 2 سال برای استقلال زحمت کشید بگیم بی غیرت ولی باید انتظار دلخوری هواداران رو داشته باشه , بیک زاده , کاظمی , اکبر پور و جانواریو به خاطر مدیر عامل گفته بودن میرن و رفتن ( بعد از اومدن فتح ا.. زاده اکبر پور تو مصاحبه ای گفت اگر زود تر تکلیف مدیر عامل معلوم میشد 100% میموند ) ولی درست نیست یه روز بگی پیشنهاد خارجی دارم یه روز بگی فردا صبح میبندم بعد هم این ... :70: :71:
( علت رفتن رو هم بیشتر رسانه ها مشکلات با پرویز مظلومی گفتن ... )