RE: به خلیج فارس رأی دهید
داش دمت گرم
بروبـچ برین رای بدین این عربـا شاخ شدن . . .
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]سلام عزیز خیلی ممنون که این لینک رو گزاشتی من رای دادم به خلیج فارس امیدوارم همه هم همین کار رو بکنن
ولی با اجازه من اینجا یه موضوع رو بگم دلیل اصلی اینکه این عرب ها اینقدر پر رو شدن که اسم این خلیج رو عوض کردن در واقع خود ماییم چون اسم اصلی این خلیج خلیج پارس هست
تا زمانی که اسم این خلیج پارس بود عرب ها هیچ ادعایی نسبت به این خلیج نداشتند چون حتی اسمش رو هم نمیتونستند تلفظ کنند اما از وقتی که اسم خلیج فارس شد تمام ادعا های عرب ها هم شروع شد حالا چه خوبه که ما همگی اسم اصلی این خلیج یعنی خلیج پارس رو صدا بزنیم[/align]
زنده باد خلیج همیشه پارس
من که به خلیج فارس رای دادم.
همین مونده این عربا برای ما شاخ بازی در بیارن.
چرا ما باید واسه چیزی که مال خودمونه باید نظر سنجی بزارن خلیج فارس یا عرب این عرب هام ادم شدن واسه ی ما:11::11:
جریان چیه؟ من اصلا این سات رو تا حالا ندیدم ولی وقتی میرم تو سایت نوشته:
You Have Already Voted
:23::23::23:
من فقط میخواستم یک چی بگم. ما میرفتیم تو مدرسه تو همه نقشه ها که نوشته بودن خلیج عرب خط میکشدیم مینویشتیم Persian Gulf Mutha-F**cka! بعد یک روز اینا فهمیدن ما بودیم، ناظم اومد تو کلاس گفت تو قانون UAE نوشتن خلیج عربی و شما هم باید اطاعت کنید. ما که به چپمونم نگرفتیم :4: ولی من گفتم ما ایرانی ها بقل این خلیج بودیم وقتی شما هنوز به دنیا نیمده بودین! بعد یارو عصبانی شد -2 داد :4: کلا خودشون هم نمیدونند خلیج فارسه یا خلیج عرب. و وقتی تو انگلیس (سازمان نمیدونم چی چی که نقشه ها رو بررسی میکنه :4:) زده خلیج فارس، دیگه نمیدونم این مار خور ها چی میگن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man Of Conviction
جریان چیه؟ من اصلا این سات رو تا حالا ندیدم ولی وقتی میرم تو سایت نوشته:
You Have Already Voted
:23::23::23:
احتمالا یکی قبلا با ای پی شما رای داده.
[size=x-large]وطن یعنی خلیج ابد فارس...............[/size]
نقل قول:
You Have Already Voted
یعنی شما قبلا رای دادی دوست عزیز