RE: انجمن رسلینگ:طعمه یا هدف
ولی آقا هامون که از قصد انجمن رستلینگ رو حذف نکرده که!
به دلیل اینکه تازگی ها کشــ تی کج جرم است. حتما دیدید که بیشتر سایت های کشـــ تی کج ایرانی معروف الان چیلــتر شدن.
به همین دلیل این قسمت برداشته شده.
آقا هامون در پایین پستشون هم گفتند که زمانی که توی ارشاد ثبت بشن درباره این بخش هم اجازه میگیرن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط awwe
ولی آقا هامون که از قصد انجمن رستلینگ رو حذف نکرده که!
به دلیل اینکه تازگی ها کشــ تی کج جرم است. حتما دیدید که بیشتر سایت های کشـــ تی کج ایرانی معروف الان چیلــتر شدن.
به همین دلیل این قسمت برداشته شده.
آقا هامون در پایین پستشون هم گفتند که زمانی که توی ارشاد ثبت بشن درباره این بخش هم اجازه میگیرن.
منم نگفتم داش هامون از قصد این کارو کردن
من میگم چرا از روزی که قرار بود انجمن تغییر کنه فکر این جاهاش نشد؟؟
نقل قول:
سلام
دوستان گرامی توجه داشته باشن
با توجه به اینکه محتوای کشتی کچ گویا جرم محسوب میشه و داشتن همچین بخشی باعث بسته شدن سایت میشه ما مجبوری فعلا این بخش رو غیر فعال کنیم
این سایت رو بنده در تلاش هستم که ثبت کنم در وب سایت های مفید ایرانی بنابراین مجبور هستم فعلا این بخش رو به کل بردارم اگر به بنده اجازه داده شد این بخش رو برمیگردونم در غیر این صورت برای جلوگیری از هرگونه اشکال برای سایت این بخش غیر فعال خواهد بود
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=27383&pid=210366#pid210366
---
ســايت در سايت هاي مفيد ايارني ثبت شده , و چون مطالب كـ چ جرم محصوب ميشه . و چيلـ تر ميشويم .
ايـن بخش تا اطلاع بعدي كه هامون عزيز خواهد داد عدم تاييد شده .
--
بعدش دوست عزيز شما ميگي ما گفتيم سايت نبايد تغيير كنه به فكر اين روزها بوديم بايد بگم اگه تغيير نميكرد تا الان چيلتر شده بود . و دليل اصلي كه الان تالاراش عدم تاييد شده چيلتر شدن است . كه هامون جان در تايپيك مشكلات فروم بيان كردن .
فعلا .. .
كاملا با حرف ايشون موافقم ... من به خاطر كشتي كج اينجا اومده بودم اگه همينجور ادامه پيدا كنه فكر نكنم ديگه ارزش موندن رو داشته باشه
اقاي هامون اولا كه ميخواست انجمن تغيير پيدا كنه هي حرف از p30world ميزد و اين انجمن رو مثال ميزد ولي الان هم p30world*جيلتر شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
بعدش دوست عزيز شما ميگي ما گفتيم سايت نبايد تغيير كنه به فكر اين روزها بوديم بايد بگم اگه تغيير نميكرد تا الان چيلتر شده بود . و دليل اصلي كه الان تالاراش عدم تاييد شده چيلتر شدن است . كه هامون جان در تايپيك مشكلات فروم بيان كردن .
فعلا .. .
داداش ساسان مگه WWE ف یلتر نشده
پس ما نباید بریم اخبارشو بخونیم
من نظرمو گفتم،بازم میگم اگه انجمن ف یلتر میشد بهتر از این وضعیتی بود که الان داره
متعصفانه الان اینجا همه چیز جرم محصوب میشه فکر کنم هم اقا اردلان مدیر بخش فروشگاه هم فروششون رو باید قطع کنن ما هممون مجبوریم که زور رو تحمل کنیم من خودم با این طرح موافق نبودم ولی حاظر نیستم هیچ وبی چیلتر بشه چه برسه به این انجمن.
خیلی جالبه کشتی دیگه چی داره که جرمه WWE هم که چیلتر شده .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FATAL B
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
فعلا .. .
داداش ساسان مگه WWE ف یلتر نشده
پس ما نباید بریم اخبارشو بخونیم
من نظرمو گفتم،بازم میگم اگه انجمن ف یلتر میشد بهتر از این وضعیتی بود که الان داره
حرف شما منطقي نيست . يعني چي چيلتر بشه بهتره تا اينكه اين وضع باشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
حرف شما منطقي نيست . يعني چي چيلتر بشه بهتره تا اينكه اين وضع باشه .
من میگم مگه WWE که ف یلتر شده نباید اخبارشو بخونیم؟؟
یه کم سخت شده ولی بازم یه سایت معتبره که با کمک ف یلتر شکن میشه رفت توش و لذت برد
این انجمن دقیقا نقش WWE رو تو ایران داشت.مطمئنم اگه ف یلتر هم میشد بازم همون بازدید قبلی رو حفظ میکرد
چون تو بیابون به قطره آب هم حکم زندگی رو داره!!
خوب داستان اینکه من اومدم تو این سایت عضو شدم:
این سایت سایت مرجعی برای رسلینگ بود و هر سرچی میزدم اینجا میومد.
حالا این سایت مرجع رسلینگ شد سایت پورتال.اون موقع هم میگفتید نه ما هنوز تو بحث رسلینگ فعالیت می کنیم و این هم آزمایشی هست.
الان هم که اومدید بخش رسلنگ رو حذف کردید حالا ما که این انجمن رو مرجع رسلیگ میدونسیتیم و برای همین از انجمن لذت میبردیم به چی دلمون رو خوش کنیم؟
به اینکه 2 یا 3 ماه دیگه که دست از سایت های رسلینگ بردارن این بخش دوباره راه میوفته؟
در حالی که 2 یا 3 ماه دیگه این بخش فراموش میشه.