رکورد جدید کین قهرمان سنگین وزن جهان
[align=center][size=medium]رکورد جدید کین قهرمان سنگین وزن جهان[/size][/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]همونطور که میدونید کین تونست در پی پی وی مانی این د بنک برنده ی کیف مانی این د بنک برند اسمک دان بشه و تونست کیفش رو همون شب بعد از بازی ری مستریو و جک سوگر که با برتری ری به پایان رسید کش کنه و قهرمان جدید کمربند سنگین وزن جهان لقب بگیره کین تونست با قهرمانی خودش کمربند سنگین وزن رو هم به کریر درخشان خودش اضافه کنه اما به غیر از این موضوع اون تونست اولین و تنها استاری بشه که هرسه کمربند اصلی کمپانی رو در زمانی که این کمپانی از wcw خارج شده تا الان از آن خودش کنه که این در نوبه ی خودش رکورد بسیار جالب و عالی هست البته بیگ شو هم به این رکورد نزدیک بود ولی اون قهرمانی سنگین وزن خودش رو در wcw برده بود اگر اون میتونست این کمربند رو در این چند پی پی وی گزشته که چلنجر بود بگیره الان اون دارنده این رکورد میبود[/align]
RE: رکورد جدید کین قهرمان سنگین وزن جهان
با اینکه خیلی وقته wwe نمیبینم ولی این بهترین خبری بود که این چند وقته شنیدم. واجب شد بازیشو بگیرم... دلم برای کین خوف 99-2000 تنگ شده بود:( کین علاوه بر این رکورد رکورد رویال رامبل هم داره.
چیزی مسلمه اینه که کین خیلی زود تر اینها باید این رکورد رو ثبت میکرد
اميدوارم يعني يه جورايي مطمئنم اين ريوالري كين تا رويال رامبل ادامه داشته باشه و به اين زودي تايتلو از دست نده , البته كپتن كاريزما بيشتر از كين لايق تايتل بود ولي كين هم شايستگي اين رو داشت.
نقل قول:
اميدوارم يعني يه جورايي مطمئنم اين ريوالري كين تا رويال رامبل ادامه داشته باشه و به اين زودي تايتلو از دست نده , البته كپتن كاريزما بيشتر از كين لايق تايتل بود ولي كين هم شايستگي اين رو داشت.
داش پوریا اولن کین 12 سال بود چمپ نشده بود کریسچن تازه چمپ بود بعد به نظر من کریسچن رسلر خوبیه ولی پتانسیل ورلد چمپین بودن رو نداره
منم دوست دارن عین تیکر که هر سال یه موقعی بهش چمپ میدن این کارو برای کین هم بکنند مطمئن باشین طرفداران کمپانی خیلی بیشتر میشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
نقل قول:
داش پوریا اولن کین 12 سال بود چمپ نشده بود کریسچن تازه چمپ بود بعد به نظر من کریسچن رسلر خوبیه ولی پتانسیل ورلد چمپین بودن رو نداره
منم دوست دارن عین تیکر که هر سال یه موقعی بهش چمپ میدن این کارو برای کین هم بکنند مطمئن باشین طرفداران کمپانی خیلی بیشتر میشند
بابا مهرشاد به تو باشه که میگی باتیستا و جف هم لیاقت ورلد چمپین بودن ندارن:4:
اتفاقا من هم با آقا پوریا موافقم کریسچن هم باید بزودی ورلد هویویت چمپین بشه...
ولی اگه کین زیاد نگه داره صدای همه در میاد چون خیلی ها تو صفن تا همون نایت آف چمپیونز براش کافیه:4:
از نظر من باید به کین بیشتر از این ها اهمیت بدن چون خیلی قیافش ترسناک وباحاله و قدرت بدنی خیلی بالایی هم داره:70:
واقعا هم لیاقت سنگین وزن رو جف نداشت
کین بعد از این همه تلاش حقش یه کمربند بــــود
ولی دمش گرم دماغ آندرتیکر :4: که مصدوم شد و یه استوری درست کردن بمیره :4: و کین رو قوی کردن
در آخر:
Viva Taker's Nose
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
نقل قول:
مهرشاد جان خواهشا تاريخ wwe رو براي من تكرار نكن, نظر شما محترمه.
ببينيد من حال و حوصلاه تايپ كردن رو ندارم خيلي مختصر ميگم , ببينيد wwe دنبال استارهاي سرعتي هستش اگه دقت كرده باشيد سياست wwe در اين چند وقت بر مبناي اين بوده كه استارهاي سرعتي و تكنيكي رو جذب كنه. مثل دميز كودي رودس دبياسي مك اينايتر ايوان بورن موريسن كينگستن و ............. كين هم فاقد سرعت و تكنيكه درسته صاحبه سبكه ولي سرعتي نيست و مسابقه هاش معمولا خسته كنندست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Orton.Taker
واقعا هم لیاقت سنگین وزن رو جف نداشت
کین بعد از این همه تلاش حقش یه کمربند بــــود
ولی دمش گرم دماغ آندرتیکر :4: که مصدوم شد و یه استوری درست کردن بمیره :4: و کین رو قوی کردن
در آخر:
Viva Taker's Nose
از شما بعیده احسان جون جف واقعا در مان خودش بهترین های فلایر بود حتی از ری هم بهتر بود کاملا حقش بود