قسمت جدید هری پاتر آماده اکران عمومی می شود
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت جدید فیلم سینمایی هری پاتر با نام Harry Potter and the Deathly Hallows پس از پایان تدوین و مراحل فنی آماده اکران عمومی در اروپا و آمریکا می شود.
تصویر برداری این قسمت حدود 9 ماه طول کشیده است و البته لازم به ذکر است که قسمت جدید به دو قسمت تقسیم می شود که کارگردان فیلم گفته است:پس از اکران فیلم سریعا ساخت قسمت دوم را شروع خواهیم کرد که ادامه قسمت اول می باشد.در این قسمت شاهد خواهیم بود که قدرت ولدمورت افزایش یافته است و هری پاتر به همراه دو دوست صمیمی اش می خواهند که کابوس ولدمورت را به پایان برسانند ولی آیا هری می تواند در مقابل ارتش یادگاران مرگ پیروز شود؟کارگردان این فیلم سینمایی برعهده دیوید یاتس و نویسندگی آن برعهده استیو کولیز و جی کی رولینگ می باشد.براساس گزارش رسانه های آمریکا این فیلم در تاریخ 19 نوامبر اکران خواهد شد.
[/align]
فعلا ...
RE: قسمت جدید هری پاتر آماده اکران عمومی می شود
این رو که من کتابش رو خوندم آخرش ولدمورت میمیره...:4:
خیلی هم مسخرست اصلا هیجان نداره:4:
البته حئصلم نکشید همه ش رو بخونم رفتم یه دفعه آخر کتاب رو خوندم همه چی رو فهمیدم
هری هم بچه دار میشه و تا جایی که یادمه اسم یکی از بچه هاش رو آلبوس میزاره:4:
آره هری که گله راه میندازه...4-5 تا بچه به دنیا میاره این جینی بدبخت:4:
کلا داستانو خوب تموم نکرد به نظر من باید هم هری میمرد هم ولدمورت...من دلم به حاب اسنیپ سوخت.
آخه داش حسین شما نگاه کنه همه 14 15 ساله ها که این کتابو نمیخوندن یا موضوعشو دنبال نمیکردن این فکر بچه های کوچیکو کرد که داستانو اینجوری تموم کرد البته قبول دارم پیش از حد رویایی بود
به نظر من که فوق العاده بود خیلی خیلی جالب
شما که کتابو نخوندی چه جوری میگی هیجان نداشت من این کتابو حداقل 20 بار خوندم و هر دفعه هم از خوندنش لذت میبرم
من عاشق هری ام و به نظرم بهترین قسمتش اول این بود بعد هم قسمت سوم : زندانی آزکابان :32::32::32::32::32::32:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
آره هری که گله راه میندازه...4-5 تا بچه به دنیا میاره این جینی بدبخت:4:
کلا داستانو خوب تموم نکرد به نظر من باید هم هری میمرد هم ولدمورت...من دلم به حاب اسنیپ سوخت.
رویایی نبود تخیلی بود خوب داستانش از اول تخیلی بود دیگه
به نظر من که به بهترین شکل تمومش کرد :17::17::17::17::17::17::17::24::24::24::24:
نقل قول:
کارگردان فیلم گفته است:پس از اکران فیلم سریعا ساخت قسمت دوم را شروع خواهیم کرد که ادامه قسمت اول می باشد
ساخت فیلم تموم شده و فقط مونده اکران،قسمت اول آبان امسال و قسمت دوم آذر سال دیگه اکران میشه
نقل قول:
آخه داش حسین شما نگاه کنه همه 14 15 ساله ها که این کتابو نمیخوندن یا موضوعشو دنبال نمیکردن این فکر بچه های کوچیکو کرد که داستانو اینجوری تموم کرد البته قبول دارم پیش از حد رویایی بود
شما بهتره یه سر به سایت فارسی طرفدارهای هری پاتر بزنین و بعد نظرتون رو بگین،من طرفدار ها 19 و 20 ساله هم اونجا دیدم
در ضمن شبک هری پاتر تخیلی و درام هستش نه رویایی !!
منم پس از خوندنش دلم خیلی به حال اسنیپ سوخت.بهترین کتاب و فیلمش قسنت دوم بود.متاب یک هم بد نبود.قسمت چهارم واقعا قشنگ بود ولی فیلمش خیلی خیلی چرت بود
نقل قول:
سایت فارسی طرفدارهای هری پاتر بزنین
امیر حسین جان میشه سایتش رو بدی؟؟؟...
میخواستم تو پروفایلت بنویسم ولی گفتم اینجا ازت بخوام چون هم به موضوع تاپیک مربوطه و هم خیلی ها آدرسش رو ندارن و مشتاق داشتنش هستن:4:
خواهشا آدرسش رو لطف کن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir Hossein Taker
نقل قول:
کارگردان فیلم گفته است:پس از اکران فیلم سریعا ساخت قسمت دوم را شروع خواهیم کرد که ادامه قسمت اول می باشد
ساخت فیلم تموم شده و فقط مونده اکران،قسمت اول آبان امسال و قسمت دوم آذر سال دیگه اکران میشه
نقل قول:
شما بهتره یه سر به سایت فارسی طرفدارهای هری پاتر بزنین و بعد نظرتون رو بگین،من طرفدار ها 19 و 20 ساله هم اونجا دیدم
در ضمن شبک هری پاتر تخیلی و درام هستش نه رویایی !!
ایول زدی وسط هدف تخیلی نه رویایی - در ضمن من 24 سالمه و طرفدار پروپاقرصشم و همینطور دوستام پس طرفداراش فقط بچه ها نیستن :32::32::32::32::32:
از زمانی نوجوونی با کتاباش بزرگ شدم :13::13::13::13::13:
نقل قول:
امیر حسین جان میشه سایتش رو بدی؟؟؟...
میخواستم تو پروفایلت بنویسم ولی گفتم اینجا ازت بخوام چون هم به موضوع تاپیک مربوطه و هم خیلی ها آدرسش رو ندارن و مشتاق داشتنش هستن4
خواهشا آدرسش رو لطف کن.
فکر نکنم تبلیغات تو پست ها مجاز باشه ولی چون درخواست کردین از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میتونین برین :4: