RE: PWI 500 براي سال 2010
این لیست به نظرم یه ذره مشکل داره آخه پانکی که امسال چند بار مشکل در اجرای فینیشرش داشته سوم شده بعد تیکر و انگل 8 و 9 شدن
قهرمان سنگین وزن کین رو نگاه کن 79 هست رتبش :55:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
این لیست به نظرم یه ذره مشکل داره آخه پانکی که امسال چند بار مشکل در اجرای فینیشرش داشته سوم شده بعد تیکر و انگل 8 و 9 شدن
تيكر امسـال چند بار در رينگ حضور داشته , پانك چند بار .
همينطور كورت .
؟!
بالاخره تی ان ای ثابت کرد از wwe بهتره ایول ای جی[hr]
تازه گذشته از سینا که همش چمپ بوده و همینطور ای جی که به نظر من اول ودوم حقه شونه انگل با اون بازی فوق العادش با اندرسون باید سوم باشه آبیس/مت مورگان/دسموند ولف/اندرسون/بیرمانی/موتورسیتی اینا خیلی از پانک بهترن
نقل قول:
7. Shinsuke Nakamura
این فوتبالیست نیستش ؟ :70:
ای چیز به اون رتبه بندیشون.پانک و تیکر رو کجا گذاشتن کین رو کجا گذاشتن
آقا شایان چرا لینک دومت لینک مسابقه ی کریس جریکو و شان مایکلز هسش؟:4: فرمتشAvI هست:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HARD-METAL
بالاخره تی ان ای ثابت کرد از wwe بهتره ایول ای جی[hr]
تازه گذشته از سینا که همش چمپ بوده و همینطور ایجی که به نظر من اول ودوم حقه شونه انگل با اون بازی فوق العادش با اندرسون باید سوم باشه آبیس/مت مورگان/دسموند ولف/اندرسون/بیرمانی/موتورسیتی اینا خیلی از پانک بهترن
مهم این است که سهمیه های WWE از تی ان ای بیشتر بوده است .
بابا کرت حقش 9 نیست...بهترین کشتی گیر واقعی در دنیا و تاریخ باید رتبش 9 باشه..البته امسال رفت برا استراحت اینطور شد.
ای جی هم حقشه امسال ترکوند واقعا...
ولی اخه این عمه سینا که اصلا نمیتونه کشتی بگیره فقط بچه بازیه باید از انگل که حتی اگه با هورنسواگل هم بازی کنه اون بازی بهترین بازی سال میشه بالاتر باشه؟؟؟
من کاری به این لیست ندارن فقط :
[size=large][align=center]Kurt Angle Is The Best And He Can Beat Anyone in The Earth......It's True....It's DAMN TRUE [/align][/size]