ثبت نام تابستانه در باشگاه کشتی کچ
خوب دوستان به امید خدا دوباره این باشگاه رو تونستیم با کمکی یکی از دوستان عزیز سهیل جان راه بندازیم .کسانی که در این باشگاه 100% و قطعی حضور پیدا میکنند در اینجا اعلام کنند . .در باشگاه هیگر و زیر نظر استاد خودم محمود محسنی.
آدرس باشگاه:بین خیابان لاله زار نو و میدان فردوسی - روبرویه سینما فردوسی داخل پاساژ باشگاه هیگر.طبقه 2 کشتی کچ آقایه گرجی یا محمود محسنی
برایه اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید:09354150599
خوب برایه شهریه فعلا" نفری 10 هزار تومان بیارید چون باید بیمه بشید همتون البته شاید تمام پول خرج نشه ولی برایه احتیاط بیارید باقی مانده پس داده میشه
باتشکر :حسین گرجی
RE: ثبت نام تابستانه در باشگاه کشتی کچ
نه داداش این باشگاه رو هم ما خودمون زدیم در ضمن من چند تا رفیق دارم که از کرج میان با مترو راحت میتونی بیای.
پس بیخیال به دردسرش نمیارزه
باشه هرجور راحتی بالاخره هرچیزی علاقه و سختی میخواد.
ولی نه اینکه فقط دو ساعت تو راه باشی
منم گفتم هرچیزی اول علاقه میخواد و هر چیزی سختی خودشو داره پس باید سختیشو به تن خرید ما کسایی رو داریم که از قم میخوان بیان فکر نکنم از اونا دور تر باشی هان؟
سلام
قرار بود از 10 تیر دوباره شروع به کار کنید، چرا انفدر طول کشید؟
در ضمن جناب wwe.ir دیگه تشریف نمی یارن؟
منو فکر کنم یادت بیاد، میومدم می شستم رو صندلی فقظ نگاه می کردم، چند بار هم با اراذل اومده بودیم قدقد می کردیم. یه بار هم که آقا محمود به ما یه Ankle Lock زد که هنوز که هنوزه قوزک پام ورم داره. تاریخ راه افتادنشو بنویس که منم بیام مثل سابق تماشاچی باشم.
بله یادمه خوشحالم میبینمت .امروز ساعت 6
میام اونجا همرو میترکونما اینقدر شاخ نشید