آخرین فیلمی که دیدید چی بود؟
خواهشا اول کامل بخونید بعد برید سراغ جواب
این تاپیک رو زدم هرکی آخرین فیلمی رو که دیده بنویسه و از یک 1تا5 بهش نمره بده (1پایین ترین و5 بالاترین صفر هم نداریم)
که اگه کسی خواست ببینه بدونه چطوریه البته امتیاز شما کاملا شخصی و کسی مورد باز خواستتون قرار نمی ده بعدشم خواهشا هر بار که فیلمی دیدید بزنید و امتیاز بدید اگر هم دوست داشتید یک بحث کو چیکی(نه در حد یک تاپیک) در موردش بکنید با تشکر
RE: آخرین فیلمی که دیدید چی بود؟
آقا تاپیک خیلی خوبی هست و میتونه مفید باشه...
دوستان به نظر من اگه در مورد فیلمی که دیدن نظر هم بدن خیلی بهتر میشه تا بقیه هم بخونن و استفاده کنن.
من خودم آخرین فیلمی که دیدم Clash Of Titans بوده.بهشم نمره 3/5 میدم.
داستانه میشه گفت خوبی داره.سم وورتینگتون هم مثل بازیش در آواتار بازی خوبی ارائه داده.البته تو این فیم به خاطر حظور بیشتر میشه گفت بهتر بازی کرده تا آواتار.لیام نیسون هم در نقش زئوس خیلی خوب بازی کرده.رالف فینس هم خیلی خوب در نقش یک آدم منفی بازی کرده.....این فیلم رو به کسایی که عشق روم باستان و خدایانه اون موقع رو دارن پیشنهاد میکنم.
shutter island:5
prince if persia:3
فیلم اولی واقعا قشنگ بود.کارگردانش 2 یا 3تا اسکار برده و دی کاپریو بازیگر اصلیش بود.تا اخرین لحظه با ذهن شما بازی میکنه و باید 10 دقیقه اخرش رو چند بار دید تا بفهمید کلا داستان چیه.تمام المانها و نشانه به خوبی رعایت شده و فیلمی کاملا تحسین شدست.
اما راستشو بخواین فیلم دوم من با دیدی بد به تماشا رفتم.چون فکر میکردم این هم مثل 300یا ثریا برای خراب کردنه.ولی بد نبود.از ایران کمی تعریف کرده بود.بیشتر از داستان صحنه ها و جلوه ویجه داشت.اشکال دیگرش هم قاطی کردن دوران مختلف تاریخ ایران که ربطی به هم نداشتن.ولی در کل بد نبود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[align=center]دوستان تاپیک رو اسپم بازار نکنید ، در کنار اسمی که میگید یه توظیحی هم در مورد فیلم بدید (حداقل 3 خط)[/align]
فعلا ...
سلام
من اخرین فیلمی که دیدم The Back-up Plan 2010 بود که بهش ریتیگ 2.75 میدم
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فیلمش به نظرم زیاد میتونست بهتر از این ساخته بشه و بازیگران اصلی فیلم جنیفر لوپز بودن و اسم اون یارو نمیدونم الکس چی چی بود تقریبا خوب بازی کردند ولی فیلم نامش به نظرم خیلی ضعیف بود و میتونس با موضوع اصلی فیلم یه داستان جالب و خنده داری بسازند با توجه به این که فیلمش کمدی بود در حد ضعیفی روی نکته ی کمدی فیلم کار شده بود.
بای . . .
دوستان اگه لطف كنن علاوه بر شرح و گذاشتن عكسي از پوستر فيلم يك امتياز از 10 نيز به فيلمي كه ديدن بدهند تاپيك خيلي مفيد مي شه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
دوستان اگه لطف كنن علاوه بر شرح و گذاشتن عكسي از پوستر فيلم يك امتياز از 10 نيز به فيلمي كه ديدن بدهند تاپيك خيلي مفيد مي شه !
امتیاز همون از 5 پوسترهم اگه دوست داشتید ولی اجبار نیست من خودم نظرم اینه که نذارید ولی تاپیک خودتونه و میل خودتون بعدشم از بحث اصلی خارج نشید
descipabaleme:
نمره:4.5
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داستان در مورد یک دزد است که با دیدن دزدیدن اهرام مصر جو گیر می شود و می خواه ماه را بدزدد او همچنین با چند دختر بچه آشنا می شود که آنها باعث می شوند او آدم خوش قلبی شود داستان این انیمیشن کمی پر پیچ وخم بوده اما داستان اصلی کمی اغراق آمیز است که این نکته ی خوبی برای یک انیمیشن است و من به جرات می گویم که خنده دار ترین کارتونی است که تا بحال دیده ام اگر سوالی در مورد این انیمیشن داشتید بپرسید
با تشکر
دیروز دیدم ×× RED EYE
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امتیاز 3.1 /از/ 5
فیلم میتونست بهتر از اینا باشه از نظر صحنه های هیجانی و حتی احساسی که در معدود قسمت های فیلم پیش روی ناظر بود . زمان حرض در فیلم زیاد داشت که به موضوع داستان زیاد مربوط نمیشد . ولی در هر صورت زیباتر میتونست باشه .
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
آخرین فیلمی که دیدم کامل The Fountainبود فیلم نامه خیلی خوبی داره و با بازی بسیار زیبای هیئو جکمن و ریچل ویس عالی شده
داستانش راجب عشق و زندگی جاودانه س ( البته از اون دسته فیلم هایی هست که باید چندبار ببینید ) تا به مقام خل تمامی نائل بشید! فیلم صحنه های قشنگی داره کلا خیلی عالیه من بهش 8/4 از 10 پوینت میدم.