ps3 بعد از چهار سال هک نشدن سرانجام جیلبریک شد!
سر انجام پلی استیشن 3 بعد از حدود 4 سال نفوذ ناپذیری به شیوه غیر قابل باور هک شد ، تنها با اتصال یک دانگل USB بدون نیاز به هیچ تخصص خاصی کنسول خودتون رو هک کنید و بازی ها را مستقیم از روی هارد دیسک و یا فلش مموری اجرا کنید . احتمالا این دانگل در اختیار سرکت های تولید بازی و نرم افزارهای جانبی بوده که نسخه ای از اون به بیرون درز کرده و حالا به تولید انبوه رسیده! مزیت این دانگل ساپورت کامل از بروزرسانی فریم ورهای جدید سونی می باشد.
شما میتونید این دانگل رو با قیمت 100 یورو یا 164 دلار سفارش بدید:14:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: ps3 بعد از چهار سال هک نشدن سرانجام جیلبریک شد!
با تشکر
لطفا بفرمایید از کجا ، یا از کدام سایت میتونیم سفارش بدیم ؟؟؟ ممنون
به لینک منبع خبر مراجعه کنید میتونید خرید دانگل رو هم پیدا کنید ( البته قیمت 164 دلار فقط برای سفارش در انگلیس و امریکا هست ) اگه خارج از اون منطقه باشید تسک اضافی هم شامل قیمت میشه که باید حساب کنید... تعداد هم بخرید تخفیف داره.[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
ONLY XBOX 360 :4:
فقط 3 چراغه! فقط هنگ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GeorgesSt-Pierre
به لینک منبع خبر مراجعه کنید میتونید خرید دانگل رو هم پیدا کنید ( البته قیمت 164 دلار فقط برای سفارش در انگلیس و امریکا هست ) اگه خارج از اون منطقه باشید تسک اضافی هم شامل قیمت میشه که باید حساب کنید... تعداد هم بخرید تخفیف داره.[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
ONLY XBOX 360 :4:
فقط 3 چراغه! فقط هنگ!
شما ایکس باکس 360 دارید ؟؟؟
نه من ندارم ولی دوتا از دوستام دارن همیشه ناله دارن.
نقل قول:
نه من ندارم ولی دوتا از دوستام دارن همیشه ناله دارن.
ما هم چندین ساله داریم پس چرا ناله نمیکنیم ؟ کنسول دوستانتون یکم قدیمی بوده چون جاسپر اصلاً ناله نداره :24:
نظرتون محترمه ولی درکل نظر من تو کنسول فقط ps3 هست که کیفیتش فوق العاده بهتره از xbox360 ... البته مدل اسلیم اومده که بازم تو گرافیک از پلی استیشن 3 جلونزده ( تغییر کلی تو ساختارش داده ولی هنوز کار داره )
مادر بردهای جاسپر به هیچ عنوان چیزی به عنوان 3 چراغه ندارن،من خودم نزدیک 5-6 ماهه ارکید دارم و تا حالا نه هنگ کرده و نه 3 چراغه شده،عین پی اس 2 های قدیمی و جدید(البته هرودوشون رو خدا بیامرزه) که مدلهای اولیش که بزرگ بودن(فت) مشکل چیزهایی که گفتی رو داشتن و بعدا که اسلیمها اومدن همچین چیزی نبود دیگه
360 هم همچین قضیه ای...
نقل قول:
نظرتون محترمه ولی درکل نظر من تو کنسول فقط ps3 هست که کیفیتش فوق العاده بهتره از xbox360 ... البته مدل اسلیم اومده که بازم تو گرافیک از پلی استیشن 3 جلونزده ( تغییر کلی تو ساختارش داده ولی هنوز کار داره )
دوست عزيز اسليم مديل كوچيك شده 360 هست و تغيير سخت افزاري در بخش هاي گرافيكي كه نكرده كه گرافيك اين بالاتره يا اون پايين تره !
------------
بله سوني هم نقش پشم رو اينجا ايفا مي كنه و هيچ عكس العملي براي اينكه دستگاهش رو هك كردن نمي كنه :34: بسيار عالي !
نقل قول:
رو چه حسابی گفتی گرافیکش به P3 نمیرسه؟!