دایان جانسون ( The Rock ) در UFC 119
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
حضور دایان جانسون در UFC 119
[align=justify]دایان جانسون (The Rock) دیروز در ایندیانا حضور داشت و از UFC 119 دیدن کرد.دایان در مورد UFC صحبت کرد و گفت که او از دوستداران UFC است.بخاطر اینکه در 15 سال گذشته در ورزش همواره در حال جنگ بوده است.همچنین گفت که UFC به کسب و کار پرو رسلینگ صدمه می زند.
دایان از حضورت در اینجا بگو؟ من یک هوادار بزرگ UFC هستم.همیشه سعی میکنم به دیدن UFC بیام.دیدن این مسابقات در فیلم Faster خیلی به من کمک کرد.من دوستان زیادی اینجا دارم و برای دیدن آنها آمدم.
تو سالهاست از مسابقات دور هستی.قصد حضور در دنیای رسلینگ را داری؟ نه، من کارم را در دنیای رسلینگ تمام کردم و قصد بازگشت ندارم.من با همین براک لزنر که یکی از بهترینهاست یک رقابتی داشتم و کارم را تمام کردم.
نظر در مورد MMA و UFC چیه؟ قصد حضور داری؟ نه سوالی در این مورد نپرس! خب من از این مسابقات استقبال میکنم و عاشق UFC هستم.اما قصد حضور در آن را ندارم.من هالیوود را انتخاب کردم.
پس امکان ندارد که در آینده در MMA حضور داشته باشی؟ نه من فکر کنم تو میخوای خودت رو با این سوالات به کشتن بدی ! (می خندد) نه من نظرم رو گفتم. دوباره سوال کنی یه مشت تو صورتت می زنم ! (می خندد)
در آخر مصاحبه گزارشگر از دایان می خواهد که مثل سابق غرور خود را با بالا بردن ابرو نشان دهد که راکی با دست ابروی خود را بالا می برد و می خندد ![/align]
فعلا . . .
RE: دایان جانسون ( The Rock ) در UFC 119
داداش گلم یه سوال اسمش دواین جانسون نیست ؟ البت ببخشید که اصاعه ی ادب میکنم منظوری ندارم . اما دایان بنظرم اسم دخترونست اما به هر حال حال دادی دمت گرم با این مصاحبت :34::34::34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
داداش گلم یه سوال اسمش دواین جانسون نیست ؟ البت ببخشید که اصاعه ی ادب میکنم منظوری ندارم . اما دایان بنظرم اسم دخترونست اما به هر حال حال دادی دمت گرم با این مصاحبت :34::34::34:
سلام
ببخشید کی گفته دایان اسم دخترونست ؟ اولین باره من دارم می شنوم ! فکر کنم دایانا اسم دخترونه باشه .
بهرحال فرقی نداره ، هر کس میتونه هر جور که دوست داره تلفظ کنه . شما با دواین جانسون راحتی ، من با دایان جانسون .
فعلا . . .
داداش چرا ترش میکنی من که چیزی نگفتم . قصدم سوال بود همین . حالا دایان یا دایانا من فکر کردم دایان دخترونست جرم کردم ؟
به هر حال من قصد بدی نداشتم . شما بگو دایان اتفاقا راحت تره دایان تا دواین :9: .
باید بهش میگفتن یعنی تا آخرت عمرت پا به رینگ نمیزاری ؟
بابا بهتر . کسی که برا رینگ و طرفداراش ارزش قائل نمیشه و اونا رو به پول و شهرت هالیوود می فروشه اصلا برنگرده خیلی بهتره
شایان تو به من بگو کی طرفدار هاشو به پول نمیفروشه؟:27:
تلفظ اسمش به فارسی که 3 - 4 نوع میشه و همش هم درسته ولی به نظر من درستش میشه " دوین " .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
بابا بهتر . کسی که برا رینگ و طرفداراش ارزش قائل نمیشه و اونا رو به پول و شهرت هالیوود می فروشه اصلا برنگرده خیلی بهتره
پول تنها علتی نبود که راک از کشتی گیری کناره گیری کرده . راک تو اون 6 - 7 سال که تو WWE بود به هرچی که میخواست رسید و وقتی دید میتونه تو هالیوود بیشتر تو دید باشه و طرفدارای بیشتری هم داشته باشه رفت تو سینما و به نظر منم کاره درست و کرد . هم طرفدارای بیشتری پیدا کرد هم پول بیشتری میگیره و هم کارش از قبل ریسک و خطرش کمتره .
بزار نیاد!!
کسی که پول و شهرت براش مهم تر از قهرمان بودنه بزار همونجا بمونه
درسته به همه چی رسید اما کم شهرت داشت ؟ کم طرفدار داشت خود من وقتی با استون کلد استوری داشت حال میکردم گرچه استون کلد خیلی بهتر از راک بود اصلا استون کلد یه چیز دیگه بود . داداش گلم هر کی میخواد بیشتر طرفدار پیدا کنه باید دست رد بزنه به طرفداراش تو ورزش ؟ نه این نیست راک مردم براش مهم نبودن اون پولو شهرت هالیوود رو به از خود گذشتگی برای مردمی که دوسش داشتن ترجیح داد . بقیه هم بدون فیلم بازی کردن سالار قلبها هستند مثل لجندری شان مایکلز عزیز و دوست داشتنی :7::7::7::7: ای گفتم شان یاد بازیش با تیکر تو رسومنیا 25 افتادم واقعا نبردن شان ته نامردی بود:10::10::10: . بیخیال تاپیک از بحث منحرف میشه اما هنوزم میگم راک طرفدارا رو فروخت به هالیوود و مزایاش[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *Mankind*
شایان تو به من بگو کی طرفدار هاشو به پول نمیفروشه؟:27:
استار با مرام همینیه که عکسشو تو امضات گذاشتی . اددی گرروی فقید خدا رحمتش کنه بزرگ مردی بود :10::10::10: خیلی ها هستن تیکر هم میشه گفت . استینگ هم میشه گفت که به wwe نیومد خیلی ها هستن من حتی کریسم در این رسته به جرات قرار میدم چون میتونست بره دنبال خوانندگی یا حتی بازیگری چون استعداد بالایی داره یا میتونست بره تی ان ای اما واقعا مردونگی کرد این همه سال استوری ابکی رو تحمل کرد . به هر حال استار با مرام مثل اددی یا شان زیاده