-
تسلیت به مهدی عزیز
با سلام خدمت دوستان
از اونجایی که تاپیک مورد نظز بسته بود مجبورا یه تاپیک جداگانه زدم
مدیرا زحمتی نباشه ببرن به قسمت مربوطه
چند دقیقه پیش فهمیدم داداش مهدی عزیز (m_samet) یه هفته ای هست در فقدان مادر گرامیش لباس عزا بر تن کرده
این تاپیک درسته نمیتونه چیزی رو عوض کنه ولی میتونه یه دلداری محکم به داداش مهدی باشه تا بتونه دوباره سر پا وایسته
داداش مهدی
مرگ يك حقه و يك حقيقت كه بايد باهاش كنار اومد،هر چند خيلي سخت باشه.....
تو پستي بلندي زندگي،گاهي اوقات موقعيتهايي پيش مياد كه ما زمين ميخوريم...بعضي وقتا آروم،بعضي وقتا هم بدجور زمين ميخوريم...اما اين ماييم كه ميتونيم انتخاب كنيم دوباره از جامون بلند شيم يا نه....آدماي ضعيف،آدماي كم اراده،آدمايي كه به خدا توكل ندارن و آدماي سست،گاهي اوقات تا آخر عمر تو گيجي و منگي ضربه اي كه خوردن مي مونن و هيچوقت تصميم نميگرن كه دوباره پاشن.....
ولي آدماي قوي،محكم،با اراده،اميدوار،با ايمان،و كسايي كه معتقدن پشتشون به خدا گرمه و كوههايي مثل 14 معصوم پشتشونه كه هرلحظه كه بخوان ميتونن بهشون متوسل شن،خيلي زود يا علي ميگن و پا ميشن...اين ماييم كه ميتونيم انتخاب كنيم جزو كدوم دسته باشيم....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
RE: تسلیت به مهدی عزیز
منم به آقا مهدی تسلیت میگم . امیدوارم غم آخرت باشه .
-
بهت تسلیت میگم مهدی جان .. انشالله غم آخرت باشه .
چیز دیگه ای بلد نیستم بگم .
خدا رحمت کنه .
-
واقعا ناراحت شدم , خيلي سخته , تسليت ميگم , انشا ا... خدا بهتون صبر بده
-
من که به شخصه حتی یه لحظه هم نمیتونم تصور کنم که مادرم برای همیشه از کنارم رفته...و واقعا سنگینترین مصیبت,از دست دادن اعضای خونواده مخصوصا مادر و پدره...با این حال خدا صبر میده و گذر زمان به تدریج مسائل رو حل میکنه...
به داش مهدی عزیز از ته قلبم تسلیت میگم و برای مادر بزرگوارش طلب آمرزش و رحمت و برای خودش و بقیه خونواده محترمش آرزوی صبر و شکیبایی دارم...
-
واقعا متاسفم اقا مهدی ایشالله غم نبینی . صد در صد نمیتونم درکت کنم چون سخته
دلت به خدا قرص باشه که غم میده صبرشم میده ..تسلیت
-
مهـدی جون , نمی دونی چقدر ناراحت شدم . امیدوارم خدا ایشـون رو رحمت کنه .
ایشـالا که غم آخره . خدا بهتون صبر بده .
-
متاسف شدیم داش مهدی ایشالله غم نبینی صد در صد نمیشه حالو هوای الانتو حس کرد . ولی فقط میشه گفت تسلیت .
به امید صبر برای شما.....
-
تسليت ميگم خدا بيامرزه ايشون رو
خدا بهت صبر بده
-
خدا بهتون صبر بده واقعا بد ترین درد دنیا در از دست دادن نزدیکان است اما حیف که فقط میشه در این موارد دلداری داد.