بهترین کارتون زمان بچگیتون چه کارتونیه؟
سلام
به نظر شما بهترین کاتون زمان بچگیتون چیه؟
من ده تا رو انتخاب کردم . حالا شما نظر بدید کدوم از همه زیبا تره.
1.یکی از زیبا ترین کارتون های دنیا کارتون فوتبالیست هاست.کارتونی که باعث شد زیدان فوتبالیست بشه:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2. کارتون دوم دور دنیا در 80 روزه که اون هم کارتون باحالی بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3.سند باد کرتونی که خیلی از ما زمان بچگی دوستش داشتیم.
4.گوریل انگوری هم که خیلی بامزه بود
5.یوگی و دوستانهم جذاب بود
6.پسر شجاع هم خودتون که میدونید که چطوری بود.{به سن من نمیخوره}:4:
7.ملوان زبل هم که من خیلی دوسش داشتم.
8.بابا لنگ دارازهم یکی از کارتون هایی بود که موضوعش با حال بود
9.پت و مت یکی از جذاب ترین کاتون های دنیا بود. به نظر من کاتون رودستش نیست
10.اما اخرین کارتون کارتون زیبای تام و جری همه دوسش دارن هیچکس نیست که بگه از این کارتون بدش میاد.
حالا شما نظر بدین.اگه کارتونی بود که من نگفتم شما خودتون لطف کنین و بگین.اگه کارتون رو انتخاب کردین لطفا بگین چرا دوستش دارین.
RE: بهترین کارتون زمان بچگیتون چه کارتونیه؟
فوتبالیست ها
ملوان زبل
تام و جری
و
هاکلبرفین :2:
همین چند وقت پیش هم لینکهای دانلودش رو پیدا کردم با دوبله فارسی .. یه دلی از عزا در آوردم !
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
فوتبالیست ها که بحثش جداست :4: همینطور تام و جری .:4: همینطور پلنگ صورتی :4:
از بین بقیه هم این سندباد و پت و مت خیلی باحال بودن و من کلی باهاشون فاز میگرفتم ... یادش به خیر .
کارتون دی جی مون هم خیلی خدا بود .... آرامون تبدیل میشه به ... آرگامون !! :4::53:
آقا شروين نظر من هم مثل شماست
1.فوتباليست ها
2.تام و جري
3.ملوان زبل
4.پسر شجاع
5.گوريل انگوري
فوتباليست ها كه به نظرم اون سري قديميش خيلي خدا بود الان يه دونه جديد ساختن خيلي مزخرفه!
بابا لنگدراز هم يادش بخير هميشه نگاه ميكردم. يه كارتوني بود اسمش دقيق يادم نيست ولي يه دختري بود به نام پرين يه اسب هم داشت به اسم پاريكال كه تيتراژش هم بغل يه درشكه بود كه داشتن راه ميرفتن.
خانواده دكتر ارنست هم قشنگ بود.
كلا دوره بچگي نسل من (70 تا 76)خيلي كارتون هاي قشنگي پخش ميشد ولي الان همش شده چرت و پرت.
فقط و فقط و فقط پت و مت و تام و جری!!!:13::13::13:
البته ملوان زبل هم بد نبود.:15:
تمام اين كارتون ها قشنگه و آدم از هر كودومشون خاطره به خصوصي داره و يه دوران قشنگي براش تداعي ميشه !
1. فوتباليست ها 2. هاکلبرفین ( من خودم به شخصه از اين دوتا خيلي خاطره دارم مخصوصا هاکلبرفین كه كانال 1 صبح ها پخش ميكرد , كانال 2 ظهرها )
پت و مت و ام و جری و ملوان زبل و کاکرو :4:
یک کارتونی هم میزاشتن که درمورد 2 خانوادخ بود که مال عصر حجر بودن همیشه هم دستاشون رو به عقب بودا :4: اسمش چی بود اون ؟
1:سند باد.
2:ملوان زبل.
3:پت ومت.
4:تام و جری.
ولی اوگی هم باحاله.
دو تا شبکه هم بودن به نام " بومرنگ و تله تان + ســـ وپر آر تی ال " از کارتون های اونجا هم خاطرات فراوانی دارم !
بومرنگ خیلی شبکه شاخی بود اما کارتی شد ! :(
آهان یه کارتون دیگه هم بود . یه بچه هه بود کوچیک شده بود بعد با یه سری غاز و کفتر رفیق شده بود سفر میکردن !