صحبتهای کورت انگل در مورد وضعیت حاضر WWE
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای جدید کورت انگل در مورد WWE | وضعیت بد حال حاضر WWE
[align=justify]کورت انگل استار حال حاضر کمپانی تی ان ای دیروز روی تویـ ـیتر خودش صحبتهایی را در مورد WWE کرد.این صحبتها را میخوانیم.
من با دقت WWE را نگاه میکنم.وضعیت الان شبیه دوران خودم، شان مایکلز،راک،آستین و هانتر نیست.آنها استعداد باورنکردنی داشتند.تیکر ، کین و دیگران . من خدا را شکر میکنم که وینس به من فرصت بازی داد.اما هر استعدادی مثل ما بزرگ نمی شود.
من تلاش نمیکنم با این حرفها به تی ان ای منفعتی برسانم.اما WWE به استعدادهای بالاتری نیاز دارد.من امیدوارم آنها این کار را بکنند، اما زمانی که من در WWE بودم استعدادهای بی نظیری وجود داشت.ری مستریو ، جان سینا و رندی ارتن به کنار، اما آیا WWE شبیه آنها داشته است؟ تی ان ای استعدادهای بسیار بهتر و معروفی دارد.من خواستار هستم، ما میتوانیم با غولهای WWE روزی ( در آینده ) مبارزه کنیم.من بهترنی عملکردم را نشان خواهم داد.
زمانی که در WWE بودم عاشقش بودم ، اما در حال حاضر تی ان ای برای من بهتر است.من دعا میکنم هر دو موفقیت باورنکردنی داشته باشیم. کورت . . .[/align]
فـعلا . . .
RE: صحبتهای کورت انگل در مورد وضعیت حاضر WWE
- حرفـاش کاملـا درسته !
چی می شـد تی ان ای و دبلیو دبلیـو ای غـاطی میشدن ؟ :4:
-- ممنون ارسـلان
اي كاش وينس با هيچ كي اختلاف پيده نمي كرد و همه قديمي با جديدا در يك شو حضور پيده مي كردند تا ما از پي پي وي ها لذت بيشتري مي برديم تازه با كلي استوري:27:
کرت استار فوق العاده ای هستش...
وینس که با کسی پدر کشتگی نداره ....
هر کسی رو که فکر کنن خوبه و میتونه در اینده براشون مفید باشه رو میارن.... حالا افرادی مثل سینا و رندی و همین هایی که این آقا نام میبره از آسمون که نیومدن پایین .... اینها رو هم 10 سال پیش مکمن ها آوردن ... از تیکر کبیر با اون عظمتش گرفته تا وید برتی که آینده ی این ورزش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Vince McMahon
وینس که با کسی پدر کشتگی نداره ....
هر کسی رو که فکر کنن خوبه و میتونه در اینده براشون مفید باشه رو میارن.... حالا افرادی مثل سینا و رندی و همین هایی که این آقا نام میبره از آسمون که نیومدن پایین .... اینها رو هم 10 سال پیش مکمن ها آوردن ... از تیکر کبیر با اون عظمتش گرفته تا وید برتی که آینده ی این ورزش هست
داداش اومدی نسازی ها !!!
من با اینکه لجندری کورت انگل برا کمپانی سود نداشت مخالفم . کورت انگل یکی از بزرگترین ها و با استعداد ترین ها بود . با یه نگاه ساده به بازی اون و جک سوئگر میتونیم بفهمیم که انگل لاک کورت کجا و انگل لاک ابکیه سوئگر کجا . واقعا کشتی انگل قدرتی و با شور و هیجان بود و هست . اون یکی از بزرگترین ها بودتو تاریخ WWE که نمیشه از جلوی اسمش به همین راحتی گذشت . کسی که بخوایم نخوایم یه بار باعث شد تیکر تپ اوت کنه ( تو سال 2003 توی تورنومنت اندیسپیوتد ) حالا درسته با تبانی داورا ماس مالی شد رفت ولی همین تیکری که میگی داشت جلو انگل کم میاورد . انگل نام بزرگی هست توی کشتی کج نمایشی ( سبک کشتی قدیمی )
راست میگه واقعا هر استعدادی بزرگ نخواهد شد . مثالش میتونیم به موریسن ایون بورن و ...
تی ان هم استاران خوبی داره مثل ای جی استایلز . ساموآ جو ( الان از کمپانی جدا شده دیگه ؟ ) . استینگ . کریس سابین و ...
مشکل شما ها اینه که اسم ها رو میگید و پشت سرش هم میگید چقدر عالی و تعریف میکنید و میگید چه استعدادهای خوبی...
اما وقتی از افرادی مثل ایوان ورن حرف میزنید میگید بدرد نمیخوره .... اینو بهتون قول میدم که بورن تا 2 سال آینده یکی از 10 نفر برتر WWE خواهد بود
واقعا این ننگ رو چجوری کمپانی میخواد تحمل کنه که کسی مثل ایون بورن بیاد مثل مین ایونتر کمپانی بشه و دبلیو دبلیو ای چمپین بشه و تو رویال رامبل برنده بشه . یه لحظه فکرشو بکن بعد ببین چه حالی میشه یه روزی که افرادی مثل شان و تیکر و هانتر و ... فرمانروایی میکردن حالا افرادی مثل بورن و کوفی بیان همه کاره بشن . اینو قبول کن وینس با اون هوش سرشارش هر کاری کنه بعضی ادما ذاتا کوچیک هستن و عمرا نمیتونن بزرگ بشن . مثل همین کوفی و موریسن و ...
کاریزما باید تو خون طرف باشه استعداد صرف کافی نیست داداش
:32:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
واقعا این ننگ رو چجوری کمپانی میخواد تحمل کنه که کسی مثل ایون بورن بیاد مثل مین ایونتر کمپانی بشه و دبلیو دبلیو ای چمپین بشه و تو رویال رامبل برنده بشه . یه لحظه فکرشو بکن بعد ببین چه حالی میشه یه روزی که افرادی مثل شان و تیکر و هانتر و ... فرمانروایی میکردن حالا افرادی مثل بورن و کوفی بیان همه کاره بشن . اینو قبول کن وینس با اون هوش سرشارش هر کاری کنه بعضی ادما ذاتا کوچیک هستن و عمرا نمیتونن بزرگ بشن . مثل همین کوفی و موریسن و ...
کاریزما باید تو خون طرف باشه استعداد صرف کافی نیست داداش
100% حرفتو قبول دارم
ولي راستي چرا رستل بازا دارن آب مي رن و فينيشر ها هم ديگه چنگي به دل نمي زنه
اون برن بايد خودشو بكشه تا مثل ري ميستريو بشه كه نمي شه اونوقت فقط شايد اون موقع بچه ها طرفدارش بشن و بگن به باباشون كه ببرشون از نزديك نگاش كنن:26:
آخرين خواسته جان سينا از طرفدارانش در راو Lets Go Cena CENA S***S:9:
کشتی کجی که مردم طرفدارشون بودن به تاریخ پیوست!
حالا دیگه ما داریم نوعی سیرک مسخره بجای کشتی میبینیم...