×× متن کامل سخنان راک در هنگام بارگشت ×× ویژه ×
سلام .
در این تاپیک متن کامل سخنان راک رو برای عزیزانی که اپیزود راء رو ندیدن یا زبانشون چندان خوب نیست گزاشتم . گزاشتم تابخونید و متوجه حرف ها کامل او بشید . بسم الله ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ابتدا و طی یک مقدمی چینی طولانی آهنگ " راک " زده میشه و او در میان تشویق شدید طرفداران وارد زمین میشه .
او یکم زمان رو طول میده و بالاخره وارد رینگ میشه . او در رینگ هم مقداری وقت تلف میکنه و بعد از مدتی دست به میکروفون میشه ::
- " بعد از 7 سال طولانی .... بالاخره ... بالاخره ... بالاخره دراک به آناهایل برگشت . که همچنین معنی میده که راک بالاخره به ماندی نایت راء برگشت ... که باز معنی میده راک بالاخره برگشت به .... " خونه " .
طرفداران شعار راکی راکی را سر میدهند .
" - اما قبل از اینکه بریم سراغ کارمون . قبل از اینکه به هیجان بیایم , قبل از اینکه اینجا رو منفجر کنیم برای اون هایی که نمیدونن بگم که راک لقب های زیادی داره . The Great One . هیجان آور ترین فرد در تاریخ سرگرمی و قهرمان مردم . "
" - اما الان میخوام یه چیز رو که خیلی برام مهمه به شما بگم . من باید از زمان استفاده کنم و میخوام یه چیزی رو به عنوان " دواین " ( اسم اصلی راک ) به شما بگم . از زمانی که من رفتم خیلی میگزره . اگر بخوام دقیق باشم 7 سال . الان میخوام از زمان استفاده کنم و در وسط همین رینگ به همه ی شما بگم که چرا برگشتم . برگشته من به خاطر پول و تبلیغ فیلم نیست . من به این رینگ برگشتم فقط به خاطر شما . وقتی من 7 سال پیش WWE را ترک کردم آرزوهای بزرگی داشتم همونطور که شما آرزو های بزرگی واسه من داشتید . شما کمکم کردید که موفق باشم و من رو موفق کردید زیرا شما هیچوقت منو تنها نزاشتید . من میخوام در این لحظه و در این شوء زنده در جلوی چشمان شما و هزاران نفر که در سراسر دنیا نظاره گر هستن بگم که ممنون شما هستم , عاشقه همتون هستم و به خاطر شما هست که برگشتم و الان واس خاطر شما هست که اینجا وایسادم و به شما هم قول میدم که هرگز جایی نرم . "
شعار راکی راکی دوباره بلند میشود . راک عینکش را میزارد و دوباره به کاراکتر راک روی می آورد
" - خانم ها و آقایون اگه بخوام سادش کنم باید بگم که " د راک " برگشته . راک برگشته چون میخواد یه کار مهم انجام بده . کاری که قبلا هیچ فردی انجام نداده . من میخوام میزبان رستلمانیا باشم . این اتفاق اینطوری افتاد . راک به وینس مکمن زنگ زد وینس هم گفت که راک من میدونم تو واسه چی زنگ زدی . اون گفت تو میدونی که من به یک میزبان برای رستلمانیا احتیاج دارم . اون گفت که راک در این دنیا فقط یه نفر به اندازه کافی هیجان انگیز هست که میتونه این کار رو بکنه . راک فقط یه نفر هست که میتونه دنیا را متعجب کنه . راک اون فرد فقط میتونه " جاستین بیبر " باشه !!! "
" - من به وینس گفتم صبر کن نه .... راک جاستین رو میشناسه اون باحاله . استعداد بزرگی داره اما اشتباه نکن وینس. توی این دنیا فقط یه نفر هست که میتونه این کار رو انجام بده . اون مرد :: کسیه که لیزر بازی میکنه , کسیه که ابروش رو بلند میکنه , کسیه که پای میخوره , کسیه که مجبورت میکنه پات رو توی گاز بزاری , کسیه که همیشه حاظره تا چند تا کـــــ.ــون رو پاره کنه .... دِ راک :: "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" د راک به رستلمانیا میره .. د راک رستلمانیا رو میزبانی میکنه و در اونجا غوغا به پا میکنه . اما با چه کسی ؟ سوال اینجاست . این فرد میتونه قهرمان WWE میز باشه . اون کسیه که همه جا میره و میگه که من میز هستم و من عالی ( Awesome ) هستم .. عالی هستم ... عالی هستم ...من این کلمه رو همه جا میشنوم .. عالی هستم ... راک چندان ریاضی دان نیست اما اینو میدونه که که اگه کسی همه جا بره و اون دهنه گشادشو باز کنه و بگه من عالی هستم نشون میده که اون افتضاح است . "
" - اما یه نفر دیگه هم هست . کسی که راک میخواد ببینه . کسی که راک حتما میبیندش .... "
در همین هنگام صدای ایمیل جی ام راء میاد . دوربین مایکل کول را نشون میده که داره میخنده . او بلند میشه و میگه : خواهشا توجه فرمایید . من همین الان یک ایمیل از جنرال منیجر مخفی را به دستم رسید . اون میخواد بره ایمیل رو بخونه که راک میگه :
" - ووووووووووووووووووووووووو وو . مایکل کول اگه یه قدم دیگه برداری مطمئمن باش که من میام پایین و اون لب تاپ رو رو سرت خراب میکنم . خفه شو . مایکل کول تو فکر میکنی که راک میزاره تو بری پیش اون لپ تاپ و پیغاه جنرال منیجر ترسوت رو بخونی ؟ فکر میکنی ما که اینجا هستیم اصلا اهمیت میدیم که اون اسگل چی گفته ؟ تو اینجوری فکر میکنی ؟ مایکل کول میگه من بهت میگم که چی فکر میکنم ... در همین لحظه راک فریاد میزنه : اصلا مهم نیست که تو چی فکر میکنی ... الان کاری که میکنی اینه که اون کونت رو برمیگردونی روی صندلی و هیچ چی نمیگی منم بهت دستور میدم که خفه شی حده لعنتیت رو بشناسی و دهنت رو ببندی . چون اگر این کار رو نکنی باعث میشه راک چند تا عکس خوب گیر بیاره تا بزاره توی صفحه فیس بوکش . اینجا کسی هست که بخواد امشب به صفحه راک سر بزنه ؟ اگه به ادرس برید چند تا عکس زیبا میبینید . عکسی که راک در اون داره از رینگ خارج میشه .... "میره به سمت کامپیوتر .... بعضی از شما میدونید که من میخوام چیکار کنم ...... عکسی که شما میبینید اینه که راک اون کامپیوتر رو بلند کرده بر عکسش کرده و محکم کرده توی کــــــ.ــون شیرین مایکل کول "
فریاد راکی راکی بلند میشه
" - اما یه فرد دیگر هم هست . فردی که راک به صورت فیس تو فیس در رستلمانیا ملاقات میکنه . فردی که راک فکر میکرد که فرد خوبی هست و همیشه براش آروزی بهترین ها را داشت و از موفقیتش خوشحال میشد . وقتی من رفتم اون اومد اما یهو و از نا کجا آباد اون شروع کرد به چرت و پرت گفتن در مورد راک . من نمیدونم واسه چی اون این کار رو کرد و اهمیتی هم نمیدم . شاید اسمش را شنیده باشد اون جان سینا هست ......."
چند نفری فریاد سینا ساکس رو فریاد میزنن .
" - من نمیدونم WWE چطور از تیکه کلام قدرتمندی مانند : Austin 3:16 " و از تیکه کلامی هیجان انگیزی مانند : Can U smell What The Rock Is Cocking " به تیکه کلامه مضخرفی مثل : You Can't See Me " رسید .( او ادای سینا رو در میاره ) You Can't See Me .... You Can't Se Me .. you Can't See Me ... چیکار داری میکنه قایم موشک بازی میکنی ؟ You Can't See Me .. I Can See you ... سینا مطئمن باش که همه ی ما تورو میبینیم . حتی یک فرد کور و مفنگی که توی یک زیرزمین هم حبس شده میتونه کونِ مادر قهبــــــ.ــه ی تورو ببینه . چطور ممکنه ما دیدن تورو از دست بدیم . چه الان که با لباس بنفشت میای تو رینگ . چه اونموقع که با لباس زردت میومدی و چه موقعی که با لباس سبزت میومدی که با همش شبیه به یک ظرف میوه مضخرف میشدی . جان سینا مطمئمن باش که راک تورو در رستلمانیا میبینه . همونطور که راک میز رو در رستلمانیا میبینه . همونطور که همه رو توی رستلمانیا میبینه . مطئمن باشید که راک رستلمانیا رو به هیجان انگیز ترین و نابود کننده ترین رستلمانیا تاریخ مبدل میکنه . مطمئمن باشید که راک مثل زمانی که جان سینا از توی سوالاخ کــــ.ــون دایناسور به داخل رینگ میاد رستلمانیا رو هیجانی میکنه . راک به شما قول میده که 3 اتفاق در رستلمانیا اتفاق میفته . راک در رستلمانیا نشون میده که اون هیجان انگیز ترین انسان در تاریخ سرگرمی دنیا هست و قول میده که اسمک دان رو توی کـــــــ.ــون شیرین تمام مخالفان بکنه . و اخرین و مهمترین چیز . راک و طرفداران میلیونی ( در قدیم زمانی که راک این جمله رو میگفت تماشاگران بعد از کلمه میلیونی کلمه " و میلیونی " را بلند تکرار میکردند . به این ترتیب که راک میگفت طرفداران میلیونی " و میلیونیِ " راک ) تماشاگران فریاد میزنند میلیونی . راک :: نه نه نه این کافی نبود . راک و طرفدارن میلیونی تماشاگران باز فریاد میزنند میلیونی . راک :: نه نه نه بازم کافی نبود . یادتون نره که من قهرمان شما هستم و اومدم شما رو هیجان انگیز کنم . آناهایل دنیا داره شما رو نگاه میکنه . . راک و طرفداران میلیونی ایندفعه تمام استادیوم فریاد میزنند " و میلیونی" راک : راک در رستلمانیا حظور دارند و اونجا رو به هیجان انگیزترین مکان دنیا تبدیل میکنند .
. If You Smelelelelelelelele What The Rock .........Is Cocking .
آهنگ راک زده میشه و او با خوشحالی رینگ رو ترک میکنه .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××××××
خب اینم از این . امیدوارم مورد پسند واقع شده باشه . یا علی .....