-
آخرین پست من
سلام به تمام بچه های گل انجمن ....... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان که دارم این پست رو مینویسم نمیدونین چه حاله بدی دارم اصلا نمیتونم باور کنم ولی به علت به وجود آمدن مسائلی در زندگی شخصی خودم تصمیم گرفتم که دیگه هیچوقت برنگردم من واقعا عاشقه این انجمن بودم و اون رو یکی از قسمت های مهم زندگی خودم میدونستم ....هیچ وقت یادم نمیره که از خوابم میزدم و میومدم تو انجمن .......به هر حال شما عزیزان خیلی به من روحیه میدادین مخصوصا هامون....داوود....سینا...سپهر... محمدرضا گل...وصال خودم که خیلی دوسش دارم و و و همه دوستانی که الان حضوره ذهن ندارم به هر حال دیگه سرتون رو درد نیارم هر خوبی بدی از ما دیدین دیگه مارو حلال کنین نبینم ناراحت بشین ها:34:من همیشه به یادتون هستم.....:7:
bye for all iranwwe u was my life
-
RE: آخرین پست من
عزیزم من دلم برات تنگ میشه نروووووووووووووووووو تو هم در ذهن من میمونی عزیزم
-
محسن وقتی این خبر رو تو یا هو بهم دادی نمیدونسم باید چیکارکنم الام هم نمیدونم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما هر جا که هستی زیر سایه خدا و پدر مادرت موفق باشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخلص تو داش وصال [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
خیلی دوست دارم:10::10::10:
-
ایشالله همیشه موفق باشی د ر تمام مراحل زندگی محسن جون نکرتم
-
-
موفق باشی
ان شالله همیشه سربلند و موفق باشی
هر جا هستی شاد و پیروز باشی
به ما باز هم سر بزن
خیلی ناراحت شدم که یکی از بچه های خوب انجمن داره میره ولی امیدوارم باز هم برگردی
بای
-
بچه ی باحالی بودی به امید دیدار
-
سلام داش محسن کجا؟؟؟تازه میخواستیم با هم دوست شیم..............
خیلی بد شد که میخوای بری..........امیدوارم برگردی....................
ایدوارم هر کجایه این دنیا که هستی در مرحله ی اول به یاد خدا و در مرحله ی دوم
پیروز و موفق ودر مرحله ی سوم زیر سایه ی مادر و پدرت باشی....................
نمیگم خداحافظ بجاش میگم : به امید دیدار
-
محسن جون من راست میگی اگه بری منم میرم.