خوب اشتباه گفتی پس چون نوشته بودی 5 ساله اخیر که متاسفانه از این 5 سال 2 سال اخیرش ماله اسپانیا بوده . پس نمیشه بگی بهترین تیم چند ساله اخیر و اگه هم برگردی به گذشته که آماری درخشان تر از اینکه بین 1990-2010 ایتالیا 10 بار بهترین لیگ جهان شده و 10 تای دیگه بین انگلیس و آلمان و برزیل و اسپانیا تقسیم شده ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در ضمن همین آماری هم که چند سال آوردین به خاطر همین پولایی هست که روسا و عربا خرجتون کردن وگرنه اون سال هایی که چلسی و من سیتی نبودن انگلیس کجا بود ؟ لیگی که چه از نظر مدیریتی و چه از لحاظ مربی چه از لحاظ بازیکن رو پول عرب و روس میچرخه افتخاری برای انگلیس جزء تحقیر در زمینه ی ملی نداشته .
در کل من به شخصه این آمار فیفا برام چرت و پرتی بیش نیست و بیشتر به افتخارات باشگاهی و ملی تو بازی های مهم برام مهم هست که خوش بختانه در هر 2 زمینه زیر ایتالیا هستین :5: ( ملی ؟ :62: ) البته همونجور که گفتم تو همین آماره زپرتی هم سابقه ی ایتالیا خیلی درخشان بوده . اگه از نظر شما این آمار مطئن هست یک سری به
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] که آخرین آمار رسمی همین نهاد هست که در مورد باشگاه های دنیاست که معتبر بودن این آمار هارو نشون میده :26:
( دنبال لیورپول میگردی ؟ :4: برو پایین کنار سپاهان اصفهان هستین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] )
شرمنده از شکلک ها ... علاقه ی خاصی به شکلک دارم و با منظور نیست :4: