سلام من نویدم و همه جا اسممو پسر مرده در کردم حالا میخام ببینم کی میگه کشتی کج الکیه.....اسلن بعضیا به هیچ وجه قبول نمیکنن...حالا اگه کسی اینجا میگه الکیه حتما جوابمو بده
(دوست خوب آدرس وب در پست ممنوع میباشد)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من نویدم و همه جا اسممو پسر مرده در کردم حالا میخام ببینم کی میگه کشتی کج الکیه.....اسلن بعضیا به هیچ وجه قبول نمیکنن...حالا اگه کسی اینجا میگه الکیه حتما جوابمو بده
(دوست خوب آدرس وب در پست ممنوع میباشد)
الكي نيست ولي خيلي چيزاي نمايشي داره كه براي باحال تر شدنش ميذارن
ولي ppv ها و مسابقه هاي سر كمربندش صد در صد واقعيه
سلام
دادا من میگم WWE نمایشی هست دلیل هم دارم دلیلم هم با عکس میگم
شما هم دلیل داری؟اگر داری بگو تا من بگم
1001 بار تا حالا سر این موضوع بحث شده...تا اون جایی که من می دونم WWE 10000000000000000000% نمایشی هست...مدرک با فیلم هم دارم...
موفق باشین.
خب این شد یه چیزی
نکنه منظورت تومبستون به کرت انگل هست
حالا شما خودتون رو کنید
لطفا زودتر
خب مدارکتون رو رو کنید شاید من نظرم عوض شد
به نظر من فقط بعضی جاهاش الکیه...اصلا همه جاش الکی نیستش...
من فکر کنم 1000 باز روی این موضوع بحث شده و معلوم هم شده قضیه چیه پس به نظرم تایپیک بسته شه بهتر است
خدمت شما عارض شم که اگه میگید لیگ WWE نمایشی نیست معلومه تازه وارد دنیای کشتی کچ شدید به طور حتم میتونم بگم بالغ بر 99% بازی ها نمایشی شده!!! است هم عکس وجود داره هم فیلم فراروان
شما PPV آنفورگیون رو ببین؟ یا قبلیش یا همین هفتگی ها با کمی منطقی قضاوت کردم متوجه میشید که نمایشی است
بله شما حرف قشنگي زديد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Tondar
حتي به داور ها هم مي گن كه چي كار كنن.مگه نميبينيد بعضي موقع ها بازي كنان داور ها رو هل ميدن و داور ها 20 دقيقه رو زمين ميفته.اگر كسي بگه كه اين بازي ها نمايشي نيست.صد در صد بيشتر از يك ماه نيست كه داره كج نگاه م كنه يا داره خودش مي زنه به كوچه علي چپ.
تمامي مسابقات wwe نمايشي هست از Heat و velocity بگير تا wrestlemania.