اي كاش اين طور مي شد !!!!
سلام دوستان
من مسابقات زيادي دوست دارم ببينم ولي قبل از اينكه مسابقه رو بگم ، ميگم اي كاش فلاني با فلاني مسابقه ميداند.
حتي نوع مسابقه رو هم در خيال خودم ميگفتم.دوست دارم شما بگيد چه مسابقاتي رو دوست داريد ببينيد ، تازه كساني كه كار با برنامه Photo Shop رو هم بلد هستند و اگه دلشون بخواد يه عكس بزارن كه كشتي گيرهاي مورد نظرشون در اون عكس باشه مطمئن باشيد خيلي خوش ميگذره. :13: :13:
فقط روي من رو زمين نندازيد چون دوست دارم اين تاپيك هر روز مورد بررسي دوستان گل انجمن قرار بگيره. :30: :30: :34:
RE: اي كاش اين طور مي شد !!!!
من دوست دارم ببینم جان سینا با اندرتیکر بازی کنه..
و بازی شان مایکل با راک
man dost dashtam triple h ba goldberg ya taker hell in a cell baze mekard ta mefahmeded soltan vaghe keye
ye baze dege ham hast ke doist daram to wm24 anjam beshe DX VS UNDERTAKER AND KANE
من دوست داشتم عمو با آندرتیکر بازی کنه .... بعدش یه الیمنتیشن چمبر هم بین : باتیستا .ری . سینا . تیکر . خالی . تریپل اچ باشه :13:
منم دوست داشتم یه مسابقه المشن چامپر بین تیکر و استون کلد و گلدبرگ و راک شان مایکلز و تراپلی اچ ببینم که عمرا اتفاق بیوفته:4:
رويايي ترين بازي:سالار گلدبرگ در برابر آندرتيكر كبير در Wrestlemania Main Event بر سر كمربند سنگين وزن كه بازي DQ هم نداشته باشه با هر چي شد و هر جا شد همو بزنن يعني Pin Anywhere باشه.
[size=x-large]این سالار که میگی یاد سالاد می افتم[/size]
[size=x-large]من دوست داشتم یک بازی المشن چامپر بین راک و گلد برگ (سالاد )و براک لسنر . تیکر . بابی لشلی و باتیستا و به داوری استون کلد انجام میشود [/size]
[size=x-large]و یا یک بازی بین خلیل و گلد برگ انجام می شود [/size]
يك بازي6 نفره بين:
گلدبرگ-تيكر-خلي-بيگ شو-شان-تريپل اچ
من دوست دارم بازیه ایج و اندرتیکر رو ببینم....دوست دارم ایج اندرتیکر رو له کنه
من دوست دارم باتیستا با راک بازی کنه . یک مبارزه 60 دقیقه ای Iron Man