سلا.دوستان من ازتون يه مشورت كوچولو ميخواستم.دوستان من ميخوام امسال يك وسيله ي الكترونيكي بخرم.به نظر شما بينxbox360-لپ تاپ-ايپد2-كدومشون رو انتخاب كنم.بودجه ي من حدود2ميليون هستش.دوستاني كه اين وسايل رودارن لطفا دقيق مشورت بدن.مرسي
نمایش نسخه قابل چاپ
سلا.دوستان من ازتون يه مشورت كوچولو ميخواستم.دوستان من ميخوام امسال يك وسيله ي الكترونيكي بخرم.به نظر شما بينxbox360-لپ تاپ-ايپد2-كدومشون رو انتخاب كنم.بودجه ي من حدود2ميليون هستش.دوستاني كه اين وسايل رودارن لطفا دقيق مشورت بدن.مرسي
خوب شما برای چه کاری میخوای ؟ باید بیشتر توضیح میدادی .
اگه میخوای باهاش بازی کنی فکر نمیکنم لپ تاپ تا دو تومن بهتر از xbox بازی اجرا کنه پس xbox بگیر.
اگه واسه بازی نمیخوای به نظر من لپ تاپ بگیر .
داداش به نظرمن لپ تاپ نخر چون به دومیلیمون لب تاپ خوبی نمیدن
آیپدهم نخر یا تبلت بخر به نام
Samsung Galaxy Tab 10
یا پیشنهادات من برای موبایل این است
Samsung Galaxy Note II N7100 - 16GB
Apple iPhone 5 - 16GB
Sony Xperia Z - 16GB
HTC One - 32GB
Apple iPhone 4S - 16GB
Samsung Galaxy S III I9300 - 16GB
دوست عزيز قيمت ايكس 360به همراه كينكت لان چقدره؟
سلام
ببین دوست عزیز بزار یه چیزی رو برات روش کنم چند تا حالت وجود داره
1- شما از اون دسته پولدارایی هستی که تا به آقاتون میگی دو ملیون مرحمت کنید در جا براتون فراهم میکنن :
پیشنهاد : آتیش بزن به پوله هر چی عشقت کشید بخر
2- شما بعد عمری 2 تومن گیرت اومده نمیدونی باهاش چیکار کنی :
پیشنهاد: بهتره خرجش نکنی الکی پس انداز کن یه جا بهتر نیازت میشه تا الکی بدی گوشی و تبلت و ...
3- شما یه گیمر هستی و عشق بازی:
پیشنهاد : بهتره بری یه ایکس باکس دست دوم 100 % تضمینی بخری که اگه بعدا بخوای بفروشی زیاد ضرر نکنی . اگه بخوای نـو بخری دو تومنت الکی خرج میشه دست آخرم باید نصف قیمت بفروشی و با این نوسانات دلار ممکنه حتی دست آخر زیر 300 تومن قیمت کنسولت نباشه
از اینجا میتونی قیمت کنسولها رو داشته باشی البته یه خورده بالاتر از بازاره و نوسان زیاد داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4- شما حتما میخوای یه گوشی مدل بالا بخری :
پیشنهاد : ببین دوست عزیز اگه میخوای گوشی خفـن بخری بدون که نرم افزارها و گیم های دیتا دار بازی ها قیمتاشون بالاست یعنی باید به فکر یه پولی هم واسه خرید نرم افزارهای جانبی بکنی
اگه فقط میخوای گوشی مدل بالا دستت باشه این یه فکر اشتباست مثل این میمونهکه مثلا ماشین بخری ولی از تو خونه تکونش ندی یعنی هیچ استفاده ای بجز زنگ زدن یا اس ام اس نداشته باشی
حالا فکرات رو بکن ببین جزء کدوم دسته هستی و با توجه به وضعیتی که داری خرید کن
داش من یه پیشنهاد میکنم بت , اگه از اون بچه پولدارایی که هیچی , هرچی دوست داری بخر .. ولی اگه مثل ما ببدبخت بیچاره ای ( :4: ) الان پولت رو جمع کن ، نگه دار تا وقتی کنسول های نسل جدید
اومدن یکیشون رو بخر ( Xbox 1 یا PS4 ) . یعنی چند ماه دیگه تحمل کن ... حیف الان پول کنسول بدی در حالی که چند ماه دیگه جدیدش میاد .
اگر هم اهل گیم نیستی که لپ تاپ بخر ...
داداش مرسي از راهنماييات.راستش امسال معدل من بالا شد و در ازمون نمونه دولتي قبول شدم.بعدش بابام گفت ميتوني يكي از اين وسايل رو بخري.راستي قيمت xbox360 دسته دوم الان حدودا چه قدر هستش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Wollek [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه بابا پولدار چيه؟داداش من دوست ندارم كنسول هاي جديد(xbox on and ps4)داشته باشم.چون براي داشتن ايكس باكس و پلي استيشن جديد حتما بايد اينترنت مخصوص داشته باشي.چون بدون اينترنت كار نميكنن.تازه بازي كپي خور هم قبول نميكنن.بازم مرسي از راهنمايياتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rampage [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر داش , اشتباه فکر میکنی ... PS4 که از همون اول اعلام کرد نیاز به اینترنت نیست و مثل همیشه راحت میشه بازی کرد .
Xbox 1 هم که دید به این خاطر داره ضربه میخوره گفت ماهم دیگه این قانون رو برداشتیم و بدون نت میتونید بازی کنید !
درسته.راستي بازي هاي ps4 احتمالا خداتومن هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rampage [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]