اخراج آندرتيكر براي هميشه (اختصاصي)
طبق قرادادهايي كه آندرتيكر با مكمن بسته بود بايست بعد از بختن از wwe اخراج ميشد و حالا او بعد از باختن به ادج به طور رسمي توسط وينس مكمن اخراج شد.
مكمن خيلي اسرار داشت كه اونو نگه داره ولي تيكر از وظعيتهايي كه براش ژيش اومده بود اصلا دل خوشي نداشت.
همچنين خبر ميرسه كه باخت تيكر عمدي بود ، چون تيكر قصد داشت خيلي زودتر از اينا از wwe بره.
به هر حال بايد اينو قبول داشت كه تيكر بهترين استار wwe در طي اين سال ها بوده و واقعا ديگه كسي مثل اون نميتونه در wwe بياد.
==========================================
UNDERTAKER :34: UNDERTAKER :34: UNDERTAKER
RE: اخراج آندرتيكر براي هميشه (اختصاصي)
ای خدا ..... دارم میمیرم .....
خیلی عجیب بود ولی به نظرم این هم یک بازی جدید از طرف وینس باشه.
امروز بدترین روز زندگیمه . هیچ وقت اخرین نگاه اندرتیکر رو فراموش نمیکنم . هیچ وقت اندرتیکر رو اینقدر غمگین ندیده بودم . :10:
من که اصلا ناراحت نشدم چون میدونم وینس نمیاد استارشو خراب کنه مخصوصا این استار افسانه ایشو
مطمئت یه کاسه ای زیر کاسست
خواهشا فايلهاي تصويري را هم قرار بدهيد اعصاب واسمون نمونده.....
ترو خدا بگید آندرتیکر دوباره کشتی میگیره توروخدا بگیییییییییییید .... وای خدا از صبح دارم گریه میکنم با اینکه از قبل یه حسی بهم میگفت تیکر میبازه .
خدا کنه بره تی ان ای لاقل اونجا ببینیمش .
what?????????????????????????!!!!
به فانوس رفتیم.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s_brockwwe_s
ترو خدا بگید آندرتیکر دوباره کشتی میگیره توروخدا بگیییییییییییید .... وای خدا از صبح دارم گریه میکنم با اینکه از قبل یه حسی بهم میگفت تیکر میبازه .
خدا کنه بره تی ان ای لاقل اونجا ببینیمش .
[size=large]
عزیز من مگه بچه ای همچین کشتی گیری هیچ وقت در سطح TNA بازی نمیکنه در ضمن ناراحت نباش چند مدت دیگه حتما بر میگرده چون اصلا wwe بدون اون مفت نمی ارزه[/size]
:26:این کین بی مصرف کجا **** داشت؟:23:
عجب ادم نامردیهههههههههههههههه:10: