نتایج احتمالی سامراسلم 08 پیش از برگذاری مسابقات (اختصاصی)
MVP vs. Jeff Hardy
برنده : جف هاردی
Mickie James & Kofi Kingston vs. Santino Marella & Beth Phoenix
برنده : سانتینو مارلا و بس فینیکس
John Cena vs. Batista
برنده : بدون نتیجه (احتمالات دیگری نیز برای این مسابقه در نظر گرفته شده.یکی از این احتمالات سورپرایز بازگشت رندی اورتون در این بازی و تشکیل اوولوشن است.احتمال دیگر نیز شکل گیری شخصیت heel برای جان سینا در نظر گرفته شده است.)
Mark Henry vs Matt Hardy
برنده : مارک هنری (احتمال اینکه مت هاردی با قانون دی کیو برنده بازی شود نیز در نظر گرفته شده است)
CM Punk vs. JBL
برنده : سی ام پانک (گفته میشود که پانک بازی را با GTS خواهد برد.احتمال اینکه جریکو یا سینا حریف پانک در انفورگیون باشند زیاد است)
Triple H vs. The Great Khali
برنده : تریپل اچ (تقریبا همه ی تحلیلگران برنده این بازی را تریپل اچ دانستند و اتفاق نظر براین بوده که این مسابقه یکی از ضعیف ترین مسابقات سامراسلم باشد.)
Edge vs. The Undertaker
برنده : اندرتیکر (این در حالی است که احتمال پیروزی اج نیز در صورتی که فردی در بازی دخالت کند وجود دارد.پیش بینی می شود که مسابقه با خشونت زیادی همراه باشد و حتی دو طرف در بالای قفس نیز با م درگیر باشند.احتمال میرود که اندرتیکر بازی را با توبستون به پایان ببرد.)
RE: نتایج احتمالی سامراسلم 08 پیش از برگذاری مسابقات (اختصاصی)
این پست گذاشته شده بود لطفاً از زدن پست اضافی خودداری کنید و پست را حذف کنید زیرا پست مشابه است
دستت درد نکنه :34:
ولی من فکر کنم بازی باتیستا و سینا یه برنده داشته باشه .....
مرسی بهنام جون امیدوارم سامر اسلم خوبی از آب دراد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wwe-abbas
این پست گذاشته شده بود لطفاً از زدن پست اضافی خودداری کنید و پست را حذف کنید زیرا پست مشابه است
ببخشيد اين پست كجا گذاشته شده؟:15:
تجربه نشون داده که این نتایجی که قبل از انجام پی پی وی گفته میشه درست از اب در نمیاد!
ممنون بهنام
منم فکر کنم بازی سینا و باتیستا دی کیو بشه
تنها نتیجه ای که از نظر من غلطه بازی بین پانک و جی بی اله که فکر کنم جب بی ال ببره
اگه تو بازی اج و تیکر برن بالای قفس که 100 % اج برای چند ماهی مصدوم میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط New World Order
Mark Henry vs Matt Hardy
برنده : مارک هنری (احتمال اینکه مت هاردی با قانون دی کیو برنده بازی شود نیز در نظر گرفته شده است)
نه اینجا مت با تویست اف فیت می بره من و یه سایت خارجی خوندم(فکرکنم)
ممنون ولی به نظرم این جی بی ال بازی رو ببره ولی در مورد رندی اینکه اون عمرا برگرده ولی اگه برگرده چی میشه