خنده دارترین مسابقه که دیدین؟؟؟
تو این قسمت خنده دار ترین مسابقه رو که دیدین میتونین معرفی کنین
من که میگم آخرین مسابقه ادی با مستر کندی خیلی تووووووووووووووووپ بود:11::11::11::11:(البته بجز آخرش:10::10:)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: خنده دارترین مسابقه که دیدین؟؟؟
بازي تگ تيم فينلي و ليتل بستلد با بوگي من و ليتل بوگي من.
خنده دار ترین بازی که من دیدم بازی المیشن چامبر 2006 که بوده که بر خلاف اینکه باید پر ابهت و حساس باشه با مسخره بازیهای مسترز و کارلیتو خنده دار و طنز شده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] من که وقتی این بازی رو دیدم کلی خندیدم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه جا کین اومده بود کارلیتو گرفت زدتش کین بلند شد بعد مسترز و کارلیتو ترسیدند مسترز اومد کارلیتو رو بلند کنه کین گرفت از پشت زدتش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بعدم کین اومد کارلیتو رو بلند کنه مسترز از پشت کارلیتو رو گرفت پرت کرت پایین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یه جاش هم مسترز می خواست به شاون مایکل مسترلاک بزنه با کارلیتو اون وسط بحثش شد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلا خیلی خنده دار بود اخرشم که کارلیتو از پشت مسترز رو پین کرد بهدشم سینا پینش کرد هر دوتاشون شروع کردن به پریدن به هم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی ادی مخصوصا اونایی که کمربند پرت میکرد تو دست حریف
بازی های شان هم خیلی باحاله حرکات شان آدم خندش میگیره.
Vengeance 2004 Tripleh vs Beniot
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه بازي هايي اددي
مخصوصا بازي با كرت و جي بي ال
یه بازی بود باتیستا و اددی با کندیو فکر کنم رندی بود
که تهش MNM اومدن تو بازی DQ شد بعد مرکوری صندلی داشت اددی ازش گرفت اومد مرکوریو بزنه زد کمر باتیستارو داغون کرد بعد چند لحظه تا باتیستا پاشه اددی صندلیو زد زمین خودشو پرت کرد زمین باتیستا هم پاشد صندلیو دست مرکوری دیدو...
واقعا اددی کارش همین بود cheat 2 win baby
من بازیه ادی با benoit در بکلاش 2003 خیلی توپ بود
اون جایی که داور بیهوش شده بود و اددی رفت و کمربند رو اورد و زد به benoit و بعد خودشو زد به کوچه علی چپ و انداخت به زمین و اونجایی که راینو اومد و....
خلاصه اددی اخر خنده بود!