مصدومیت آندرتیکر(اختصاصی)
[size=small]
گفته میشه آندرتیکر قبل از بازی با ادج از ناحیه زانو مصدوم بوده ولی پزشکان تیکر رو به میادین رسوندند اون حتی زانوی خود رو به عمل جراحی سپرده بود ولی اون در مقابل ادج بازی کرد . حالا گفته میشه مشکل زانوی تیکر خیلی حاد شده و حتی ممکنه دوباره عمل کنه و شاید دوباره شاهد غیبت اون باشیم :34:[/size]
RE: مصدومیت آندرتیکر(اختصاصی)
ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا بازم باید دوری تیکر را تحمل کنم
خیلی بده بعد از چند ماه برگرده و فقط یک مسابقه انجام بده و بره...
انشاالله که مشکلی براش پیش نمیاد و در همه ی پی پی وی ها شرکت میکنه.
با تمام سختي كه از غيبت اندر ميبينم ولي بهتره كه خداحافظي كنه سالها عشق تيكر رو داشتم ولي بعد از اون بازي با ادج ديگه دوست نداشتم برگرده چون تا ابد محبوب مي موند تا به يه اسكول مثل تريپل اچ ببازه و خداحافظي كنه
[size=large][align=center]عجب![/align][/size]
بعد از 3-4 ماه دلمونو خوش کردیم اندر برگشته و بازی هاشو میبینم ولی فقط 1 بازی انجام داد دوباره مصدوم شده! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا کی دوباره دوریشو تحمل کنه:2:
تا این دوستان همدیگرو نکشتن آقای سینا ناظم خوبمون رو یکی صدا کنه.
از خبر که بگذریم یه نکته جالب میبینم.آقا پوریا 1078 تا تشکر شده داره.و تو این مدت کوتاه واقعا" بخش اخبارو ترکونده.اما....مدیرهای جدید که انتخاب شدن دیدم اسم پوریا نیست واقعا" جالب بود.البته من از اولش تو انجمن ادعایی نداشتم.من قرار بود دو سال پیش اولین مدیر بخش بیو بشم اما نشد.اما دلم حسابی برای پوریا میسوزه چون واقعا" داره زحمت میکشه.آقای امیر آرین هرکی حرف میزنه میگه به شما چه مگه شما مدیری که تصمیم میگری اما داداش عزیز که دوستم دارم یه ذره چشماتو باز کن ببین این پوریا چی کار کرده این مدت.واقعا" حیفه مدیر نشه.
دوستای گلم آقا alex110 و آقا Shayan_TripleH لطفا دعوا رو ادامه ندین چون آخرش نه تیکر بزرگ میشه نه HHH فقط خودتون ضرر میکنین و اخراج میشین بازم ممنونم ازتون !
آقایونی که دارن نظم تاپیک رو بهم میزنند در صورت تکرار اخراج میشن...پستاشون پاک شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
تا این دوستان همدیگرو نکشتن آقای سینا ناظم خوبمون رو یکی صدا کنه.
از خبر که بگذریم یه نکته جالب میبینم.آقا پوریا 1078 تا تشکر شده داره.و تو این مدت کوتاه واقعا" بخش اخبارو ترکونده.اما....مدیرهای جدید که انتخاب شدن دیدم اسم پوریا نیست واقعا" جالب بود.البته من از اولش تو انجمن ادعایی نداشتم.من قرار بود دو سال پیش اولین مدیر بخش بیو بشم اما نشد.اما دلم حسابی برای پوریا میسوزه چون واقعا" داره زحمت میکشه.آقای امیر آرین هرکی حرف میزنه میگه به شما چه مگه شما مدیری که تصمیم میگری اما داداش عزیز که دوستم دارم یه ذره چشماتو باز کن ببین این پوریا چی کار کرده این مدت.واقعا" حیفه مدیر نشه.
من كاملا با حرف اين دوستمون موافقم.انصافا از وقتي من اومدم و دارم تو بحثا شركت ميكنم اكثر اخبارو اين اقا پورياي گل داره ميزاره.:34: