قهرمان بعدی دبلیو دبلیو ایی .......... ( احتصاصی )
گفته می شود بعد از تریپل اچ نفر بعدی که قرار است صاحب کمربند دبلیو دبلیو ایی بشود کسی نیست جز ولادمیر کوزلو . درست شنیدید تیم طراح داستان های دبلیو دبلیو ایی در حال حاضر قصد دارند که در آینده ایی نزدیک وی را به این عنوان برسانند .
یاد آوری : همان طور که می دانید ولادمیر کوزلو در چند هفته ی گذشته در اسمک دان پس از پایان بازی های جف هاردی و تریپل اچ به رینگ می آمد و به این دو سوپراستار حمله می کرد . تریپل اچ نیز بعد از نو مرسی در یک مصاحبه کوتاه کوزلو را به یک مبارزه دعوت کرد .
RE: قهرمان بعدی دبلیو دبلیو ایی .......... ( احتصاصی )
ولادمیر کوزلو هم **** استار قوی و خوبی هست و میتونه به این عنوان برسه ولی اگه این اتفاق بیفته خیلی جالب میشه
ممنون از بابت خبر
به نظر من اگه این اتفاق بیفته این کلوزو منفور هست منفور تر هم میشه و دوران کمربند داریشم زیاد طول نمیکشه
خبر بسیار بسیار بدی بود
واقعا یعنی جف لیاقت این رو نداره که میان کوزولوف را انتخاب میکنن ؟
کوزلوف میتونه تریپل رو ببره ولی سینا یا جف نمیتونن؟
واقعا اگر کوزلوف تریپل اچ رو ببره اوج مسخره بازی هست به نظر من نفر بعدی به احتمال خیلی خیلی زیاد جف هاردی هست یا ادج اگر هم قرار باشه کوزلوف قهرمان شه همین اولین کمربند مطمئا کمربند دبلیو دبلیو ای رو نمی دن بهش شاید یونایتد استیت رو بدن بهش
از نظر من لیاقت کازلاو بیشتر از جف هستش
واقعآ دور از تصور هست که ولادی ایچ رو ببره.شاید با تقلبی چیزی.که احتمالش خیلی زیاده.
خیلی خبر خوبی بود.
کوزلوف میتونه باتیستای دوم بشه !