تاپیک ویژه قدردانی و تشکر از معین R.I.P عزیز(همه بیان)
سلام به همه بکس انجمن.
راستش من یه مدت بود میخاستم این تاپیک رو بزنم دلیلش هم این بود که می دیدم از وقتی داوود و بهنام عزیز دیگه به طور مستمر در بخش اخبار کار نمی کنند همه زحمت ها به دوش معین عزیز افتاده و با وجود این که باید به دانشگاهش هم برسه ولی هر روز میاد اینجا و خبر میذاره حالا از خبر کوتاه گرفته تا لایو که واقعا کار خسته کننده و سختی هست از ترجمه اش بگیر تا تایپ و ....
برای همین گفتم بد نیست یه تاپیکی باز بشه و همه به معین عزیز خسته نباشید بگیم تا بدونه چقدر دوسش داریم.فعالیت زیاد و خوب معین یعنی بالا رفتن کیفیت بخش اخبار و در نتیجه بالا رفتن کیفیت انجمن که هدف اصلی همه ماست برای همین نقش معین عزیز و کارش خیلی مهمه.
این تاپیک هم برای معین جان 2 فایده داره:اول این که خستگی این چند وقت از تنش در میره و دوم این که انگیزه اش برای ادامه فعالیت عالی اش تو بخش اخبار دو چندان میشه...
پس خلاصه کلام اینکه:معین جون خسته نباشی و خیلی خیلی آی لاو یو...
RE: تاپیک ویژه قدردانی و تشکر از معین R.I.P عزیز(همه بیان)
نه تنها ایشون برای انجمن زحمت میکشن بلکه همه ی مدیران از جان دل برای این فروم زحمت میکشن که از همشون قدردانی میکنم
سلام ممنون علی اقا .
منم به معین جون :7: خسته نباشید میگم :34: کارش خیلی درست و عالیه :34:
دمش گرم . انشالله همیشه موفق در کارش باشه . ممنون :34:
با تشکر :34:
:34:
منم خسته نباشید میگم معین کارت عالیه
من هم از معین تشکر میکنم واقعا زحمت میکشه برا انجمن که خیلی من دوسش دارم :7:
علی جان واقعاً من شرمنده شدم
همه انجام وظیفه هستش... وقتی من مسئولیت مدیر اخبار شدن رو بر عهده میگیرم میدونم که چه پست حساسی هستش و هر روز باید فروم به روز باشه واقعا خجالت زدم کردی
امیدوارم فعالیتم باعث دلگرمی بچه ها باشه و همه ازم راضی باشن و در همین جا برای تمامی مدیران این انجمن چه مدیر های عزیزی که الان در کنارمون نیستن و کسانی که هستن و بسیار زیاد زحمت میکشن تشکر میکنم
خلاصه کلام اینکه:معین جون خسته نباشی و خیلی خیلی آی لاو یو...
معین آخر اخباره.... :34::7::34: دستت درد نکنه جیگر
واقعآ آقا معیـــن سنگ تموم میزارد من برای ایشون و خوانواده ی گرامیشون آرزو میکنم در هر جای کره خاکی که باشم موفق و پیروز باشند
منم یک خسته نباشید حسابی به آقا معین میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشه .