مسابقات احتمالی Royal Rumble سال 2009 (اختصاصی IRAN WWE)
[size=large]هنوز مسابقات پی پی وی Royal Rumble سال 2009 مشخص نشده اما من در چند سایت خبری معتبر دیدم که به احتمال زیاد این مسابقات برگزار میشه:[/size]
Jeff Hardy Vs. Edge
Wwe Champion
John Cena Vs. Chris Jericho
WHC
Undertaker Vs. Big Show
Hell In Cell Match
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: مسابقات احتمالی Royal Rumble سال 2009 (اختصاصی IRAN WWE)
مسابقه ی hell in a cell خیلی احتمالش کمه برگزار بشه به خصوص اینکه تیکر چند ماهه پیش یه hell in a cell مسابقه داده و در رویال رامبل هم با مسابقه ی طولانی که داره نمی تونه این مسابقه برگزار بشه
من فکر نکم جریکو Number One Contender بشه احتمالش کمه!!!
Hell In The Cell هم انجام به نظر نمیشه وضعیت آندر اونقدر خوب نیست که در یک مسابقه به اون سختی شرکت کنه.
فقط احتمال بازیه اول هست.
جان سینا با شان مایکل مینوشتی بهتر بود.
استوری لاین بین آندرتیکر و بیگ شو تموم شده هستش
حالا آقا شایان یه خبر احتمالی دادن که خودشون همین رو گفتند...دیگه شما دوستان هم اینقدر اذیتش نکنید دیگه :11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman
حالا آقا شایان یه خبر احتمالی دادن که خودشون همین رو گفتند...دیگه شما دوستان هم اینقدر اذیتش نکنید دیگه :11:
دوست من جناب ارمان من این رو از خودم در نیاوردم بازی اول رو که چند جا دیدم برگزار میشه به احتمال زیاد در رابطه با 2 مسابقه ی بعدی هم داشتم میگشتم چشمم خورد به یک سایت که نوشته بود این مسابقات برگزار میشه و این عکس رو هم زده بود:من از خودم نگفتم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان عزیز شایان راس میگه من خودم تو www.nodq.com خوندم که wwe میخواد این مسابقه رو بین جف و اج بزاره که به احتمال زیاد tlc هستش
بابا این عکس معلومه ادیت شده !!!
در ضمن کسی که اینو ادیت کرده انگلیسی بلد نبوده !!!
به اینا دقت کنین تو عکس :::
Hell in cell (hell in a cell)
wwe champion (wwe championship(
احتمال بازیه تیکر 0% هست چون دکترا گفتن اون باید از بازی های سخت جلو گیری کنه !!! :4:
البته این عکس مربوط به رویال رامبل پارسال میشه که جف هاردی با رندی اورتون بازی داشت .