پیشبینی Storyline های کمپانی Wwe , TNA ... !
سلام دوستان
خب برای این که این تاپیک رو زدم , دوستان بیان در مورد استوریلاین های کمپانی نظر های خودشون رو بیان کنن و پیشبینی کنن اونا رو ... دیگه تو حاشیه نمیرم ...
میرسیم اول سر :
World HEAVY Weight Champion
در راء دیشب مشخص شد که JBL سر کمربند در رویال رامبل قرار خواهد گرفت , پس با این حساب اون 3 تای دیگر تو مسابقات 30 نفره بازی دارن ... خب از اون جا هم که میدونید سینا بسیار منفور شده این چند روزه تو کمپانی بخاطر این که کمربند رو اینقدر بهش میدن و این اصلا مساله ی خوش آیندی نیستش برای سینا و همینطور دبلیو دبلیو ای .... پس باید یجوری اونو دوباره به اون محبوبیت خاص خودش برسونن .. از طرفی دیگه JBL واقعا نقشش کمرنگ شده در شوء های هفتگی به جز استوریلاینی که الآن با HBK داره .... اما میرسیم به پیشبینی : با این همه صحبت هایی که کردیم من اینطور پیشبینی میکنم که JBL در رویال رامبل قهرمان سنگین وزن شده ( او درباره ی Wwe Champion هم سابقه داشته ) و از اون طرف با hbk درگیرش میکنن یه جوری تا NWO ... اما سینا هم به همین ترتیب اون هم با یک استوریلاینی که باعث محبوبیت بیشترش میشه تا NWO نگه میدارن . . . که هم سینا محبوبیتش بیشر شه و هم یک تغییری تو روند کمربند بکنه . . .
Wwe Champion
خب در مورد wwe Champ هم بعد از اسمکدان این هفته صحبت خواهیم کرد ...
Royal Rumble
خب همونطور که میدونید رویال رامبل همیشه 2 برنده داشت ... از این نظر میگم 2 برنده که همیشه کسایی که فینال موندن هر 2 سر کمربند در راستلمنیا بازی کردن و اونا هم به نوعی برنده محسوب میشدن ... برای مثال :
جان سینا به همراه تریپله اچ در سال 2007 ! هر 2 اومدن سر کمربند بازی کردن تو راستلمنیا
- باتیستا و جان سینا در رویال 2005 ! باتیستا برای چلنج کردن تریپله اچ رفت و سینا هم Wwe Champion !
- ری میستریو به همراه رندی ارتن ! هر 2 باز هم برای کمربند در راستلمنیا رفتن ...
و ....
پس ما میتونیم رو هر 2 فینالیست این پی پی وی حساب کنیم ...
بعد از حدودا چند تا مشخص شدن استار ها این رو هم پشیبینی خواهیم کرد !
اما خوشحال میشم شما هم نظرتون رو بیان کنید و در مورد استوریلاین ها پیشبینیتون رو بگید ...
اما هرگونه کل کل بی جا , سپم , نظر بی خود باعث میشه با فرد خاطی برخورد شه !
خوش باشید ....
RE: پیشبینی Storyline های کمپانی Wwe ... !
خیلی ممنون آرمان جان اما من فکر میکنم جی بی ال نمیتونه کمربند رو بدست بیاره من شنیدم که شاون توی رستلمنیا 25 شکست سختی به سینا میده و تلافی سال2007 رو در میاره و شاون هم بعد از سال های طولانی وقهرمان سنگین وزن جهان میشه
قهرمانی رویال رو هیچوقت نمیشه پیشبینی کرد چون همیشه مکمن کاری میکنه که همه سوپرایز شن ولی فکرکنم جف توی رستلمنیا کمربند خودشرو حفظ میکنه و توی بکلاش بعد از اخراج ویکی(که آندر بعد ز بردن اوماگا توی رستلمنیا و اخراج ویکی) آندر کمربند رو از جف میگیره
ولی هیچی معلوم نیست چون مکمن توی سال 2008 کارهای عجیبی کرد بر همین ممکنه هیچکدوم از پیشبینی های ما درست در نیاد
جان سینا 100% بازی با جی بی ال رو میبره ولی به نظرم تو رسل منیا جان سینا عنوانش رو از یکی میبازه حالا دقیقا نمیتونم حدس بزنم کی باشه . چون احتمال اینکه شاون تو رسل منیا خداحافظی کنه زیاده و شاید با سینا بازی کنه و کمربند رو ببره و برای همیشه از کچ بره .
اما اینکه سینا تو رویال میبره که شک توش نیست،البته میشه جی بی ال با کمک شان بازی رو ببره بعد شان تو رسلمنیا با جی بی ال بازی کنه این احتمال هم هست.
ولی خوب بازم اینا همش حدس و گمانه.
روی کارهای مکمن نمیشه حساب کرد.یهو دید زد و فتوس شد قهرمان:11:
به نظر من که جی بی ال کمربندو از سینا تو رویال میگیره و اچ بی کی هم قهرمان رامبل میشه و
جی بی ال رو برای وورلد هویویت چلنج میکنه تو رسلمینیا البته این نظر من بود
کارمون به کجا رسیده که داریم راحت مسابقات رو پیشبینی میکنیم.افــــــــــــــــ ــــــــــسوس.افـــــــــ ــــــــــــــــــسوس.کجا اون لجند ها که از بالای قفس چوکسلم میخوردند و خم به ابرو نمیاوردند.مسابقات هم مسابقات قدیم.دیگه زیادی سوسولی شده.حتی فینیشر ها.تریپلچ دیگه کله طرفو اینقدر به لای پاش نزدیک میکنه که اصلا صورتش زمین نخوره.اون از rko.اون از تومبستون.کو اون کشتی کج قبلی؟.هــــــــــــــــــ ـــــــــی روزگار
royal rumble:triplehhh wm25:hhh&under taker wm25:cena vs cristian motmaen bashin man khodam story line nevisam
هادی جان مگه خود کمپانی نمیخواد بازی ها اینطور باشه ؟ یه سازمانی بود اسمش رو یادم رفت در اسر همین چوک اسلم هایی رو که میگی رفت به کمپانی گیر داد ... چون یه سری بی جنبه تو آمریکا جو زیادی میگرفتنشون و هزاران خصارت میزدن ...
برای همین شد که Wwf به Wwe تغییر پیدا کرد .... !!
من مطمعینم که JBL کمربند رو تو رویال از سینا میبره برای اینکه از سینا سر تر هستش و خیلی راحت تو Great American Bash هم برد سینا رو بنابرین تو رویال هم میبره ! و قهرمان میشه شاون هم تو همون شب بین اون 30 نفر برنده میشه و هفته بعد تو راو JBL رو باید انتخاب کنه تا تو Wm 25 مقابل اون بازی منه و استوری لاین تازه شروع بشه و. ...:17:
آقا پایان استوری لاین سینا به نظر من اینه که کمربند رو به رندی واگزار میکنه.
و در نهایت Wwe به ادج میرسه.
رویال رامبل هم قابل حدس زدن نیست یا شان میبره یا تیکر.
البته این ها نظر من بود