مقایسه باتیستای 2008 با باتیستای 2003
امروز داشتم در مورده باتیستا اطلاعاتم رو کامل می کردم که یهو محوه چهره باتیستا شدم از شانس ما کنار اون عکس عکسی از باتیستا بود که قدیمی بود کمی ! اونارو با هم دیدم گفتم بزارم شما هم ببینید مطابقت بدید ! خیلی جالبه نه ؟
با دقت به صورت و هیکل نگاه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
RE: مقایسه باتیستای 2008 با باتیستای 2003
از نظر من تفاوتي به اون صورت ندارند...ولي از نظر فيزيكي چرا ...
دوست عزيز باتيستا در سال 2003 وزنش 300 پوند به بالا بود
اما الان 290 پوند هستش....(البته كچليش به كنار :11: )
البته از نظر خودش تا قبل مصدومیتش در بهترین وضعیت بدنی قرار داشته . عکس نمیتونه چیزی رو مشخص کنه چون تو یک عکس بدن خوب می افته تو یک عکس بد می افته .
غیر از موش فقط وزنش کمتر شده ... یکم هم پیرتر شده ... همین !!! :4:
باتیستا سال 2003 هم مثل الان قوی بود فقط فرصت بهش نمی دادند البته فکر کنم الان هیکلش گنده تر باشه
به نظر من که الان بهتر از اون موقعش هست تازه الان یه خورده هیکلش طبیعی تر هم هست
سر شونه هاش هم کمی افت کرده ، کلاً تو سال 2003 دو تا خوش هیکل داشتیم یکی گلدبرگ یکی باتیستا...
الآن کولهاش قشنگتر از قدیمشه و لی قبلا زیر بقلهای قشنگتری داشته همچنین عضله های شمکش.
ولی تو هردوتا عکس سینه هاش خیلی بیریختن:4:
باتیستا همیشه قدرتمند بوده اما امسال که خیلی بد حقشو خوردن واسه همین یه مقدار افسرده شده و چهرش پیر نشون میده البته رسما هم پیره اما هنوز قدرت داره
بیچاره کچلی گرفته کاریشم نمیشه کرد !