مصاحبه سوپراستارهای جدید WWE ( اختصاصی )
[size=small][align=center]
**** استارهایی که از لیگهای OVW و FCW به WWE پیوستند روز پیش در یک صندلی و کنفرانس داغ دور هم جمع شده و با هم و البته با روزنامه نگاران تبادل اطلاعات کردند به ترتیب چکیده ای از سخنان آنها را ذکر میکنیم
1 . جک سواگر : من روزی یک ستاره موفق میشم . هیچکس نتونسته منو از زمان پیوستنم به WWE شکست بده . من یه آمریکایی اصیل هستم و حتی تامی دریمر رو هم شکست دادم . همین الان من درخواست دارم که مرد شماره یک برای مبارزه با مت بر سر کمربندش باشم
2 . گوین اسپیر : به من زیاد بازی داده نمیشه نمیدونم چرا من باید اینقدر کم بازی کنم
3 . رایان برداک : اون هم میگه من با نظر گوین موافقم ولی به هر حال جنرال منیجر های ما فرق میکنه من باید با ویکی صحبت بکنم !
4 . پریمو کولون : اون به کمربند تگ تیمش با کارلیتو اشاره میکنه و میگه کندریک و ازکیل نمیتونن کمربند رو از ما بگیرن چون ما دارای تکنیک هستیم . امیدوارم ما بتونیم این کمربند رو حفظ بکنیم
5 . مانو : من دنبال سکو های بلند تری هستم . من پسر یک لجند هستم و نباید اینجوری به من بی احترامی بشه . من الان باید چمپ باشم این انتظار من هست و البته بسیار هم به جا هست
:34:
[/align][/size]
RE: مصاحبه سوپراستارهای جدید WWE ( اختصاصی )
دیگه کم مونده این مانو بیاد چمپ بشه ... یعنی هر کی پسر لجند باشه باید چمپ شه ؟؟؟ :17:
این مانو چیز دیگه ایی نمیخواد؟
مانو اگه بخواد کمربند ببنده دور شکمش کمربند از ریخت میوفته همون بهتر فقط پسر لجند باشه
خداییش کیا دارن شکایت میکنن.
Ezekiel Jackson بنده خدا با اون هیکل گندش چیزی نمیگه اونوقت مانو با اون ک*و*ن گندش میگه من پسر لجنم آخ ببخشید:4:پسر لجندم.بنده خدا حتما انتظار داره با سینا تو رویال سر کمربند بازی کنه.
خدا ییش Festus بهتر از این مانوی گامبو بازی میکنه:4:
کاشتی Festus رامبل رو اول بشه:11:
مانو بخواد چمپ بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
مانو در خواب بيند پنبه دانه گر لپ لپ خورد هردانه دانه
كمربند پلاستيكي بيشتر بهش مياد !!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 619619619
خداییش کیا دارن شکایت میکنن.
Ezekiel Jackson بنده خدا با اون هیکل گندش چیزی نمیگه اونوقت مانو با اون ک*و*ن گندش میگه من پسر لجنم آخ ببخشید:4:پسر لجندم.بنده خدا حتما انتظار داره با سینا تو رویال سر کمربند بازی کنه.
خدا ییش Festus بهتر از این مانوی گامبو بازی میکنه:4:
کاشتی Festus رامبل رو اول بشه:11:
خدا بگم چیکارت نکنه.وقتی مطلبتو راجع به ازکیل و مانو خوندم کف اتاقم فقط قل میخوردم از خنده:11::11::11:
این مانو باید بره CCW اونجا بهش کمربند اسباب بازی بدن:24:
این مانو حالا یه حرفی زده شما چقدر نصیحتش می کنید اگه جلوی خودش این حرفها رو جلوی خودش می زدید می رفت خود کشی می کرد
یه دفعه اونم یه **** استار بزرگ شد مثل رندی (البته رندی هیکلش خیلی قشنگه)
مانو هم استعداد خوبی داره , ولی برای چمپ شدنش زود هستش ...
اونم یه روز چمپ میشه !
بروبکس خفنن...........
این گوگولی کپلی پسر کی هست؟
هیکل رو ببین.......شکمش چاه فاضلاب هست........:11: