جری از همکار خود ناراضی است ( اختصاصی )
جری کینگ لاور در جدیدترین و جنجالی ترین پست خود گفته من از همکاری با مایکل کول ناراحت هستم وی در حد شو راو نیست و من سریعا خواستار همکاری با جی آر هستم . هنوز معلوم نیست مسئولان WWE راجع به احساس اون چه تصمیمی بگیرن . شاید جای کول و جی آر با همدیگر عوض بشه
:34:
RE: جری از همکار خود ناراضی است ( اختصاصی )
اگه عوض بشه . واقعا عالی میشه .
خدایی لاور و جی ار با هم باشن خیلی عالی گزارشگری میکنن.
با تشکر از پوریا عزیز :34:
:4:
اگه جيم راس تو راو ميموند خيلي بهتر ميشد چون به نظرم واقعا گزارشگر مسلطي هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
اگه عوض بشه . واقعا عالی میشه .
خدایی لاور و جی ار با هم باشن خیلی عالی گزارشگری میکنن.
با تشکر از پوریا عزیز :34:
:4:
من نمیدونم آخه شماها مگه به گذارشش توجهی می کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گذارش نه !!!!!!!!
گزارش سالار جان !!!!!!!
تو هم مثل من املات ضعیفه ها !!!!!!!!!!!!
آره بابا گزارش نیمی از بازیه و به اون خیلی هیجان میده تو هیچوقت نمیتونی گریشهام و استرایکر رو جری و جی آر مقایسه کنی . تازه اونا اطلاعات مفیدی هم راجع به بازی میدن
جری و جی ار مدت ها با هم تگ گزارشگری بودن و خیلی خوب با هم مچن اگه دوباره برگرده راو عالی میشه
حداقل باز کـوچمن هم میتونست کمی جای جی آر جاش رو بگیره ولی اونم که گزاشت رفت واقعا این 2 تا یکی از بهترین گزارشگران هستند + ( اونی که مکزیکی حرف میزد :4: )
اخه من نمیدونم وینس سرش واسه مشکلات درد میکرد که وسط درفت جای اینارو عوض کرد؟خداییش درفت امسال خیلی نابربر بود:26:
ماکه تا حرف میزنن چیزی حالیمون نمیشه و نمیفهمیم چی میگن ولی همین داد و بیدادهایی که جری لاور میکنه خداییش خیلی هیجان میده به مسابقه:4:جیم راس هم خیلی باحال حرف میزنه.
من موندم چرا مایکل کول رو گزارشگر کردن؟تا چند سال پیش DX میذاشتش وسط و کاری نبود که باهاش نکنن حالا اومده گزارشگر شده:15:
[align=center]نباید گفت مایکل کول بده چون اون هم تو کارش ادم خبره ایی هست ولی جری و جیم چون سال ها کنار هم بودن بهتر میتونن با هم کنار بیان و بهتر کارشونو انجام میدن.
[/align]