فوری : کمربندهای اصلی تا WRESTLEMANIA تغییر نمیکند
از منبعی قوی خبر رسیده چمپ های اصلی 3 برند کمپانی تا رسلمنیا تغییر نمیکنند گفته میشه کمربند های سینا و ادج تا رسلمنیا دستشان خواهد ماند ولی هنوز بر سر کمربند ECW که صاحب اون جک سواگر هست نظرات متفاوتی داده میشه . ولی تنها چیزی که کاملا مشخصه این هست که در الیمینیشن چیمبر های نو وی آوت کمربند های RAW و SmackDown تغییر نمیکنند .
RE: فوری : کمربندهای اصلی تا WRESTLEMANIA تغییر نمیکند
اج:23::15: مگه دست جف هاردی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!:21::28: نکنه باز این ویکی مزخرف از چنگش در آورد؟:28::30:
آمیر جان چرا تو در مورد عوض شدن کمربند قاطی میکنی :4: .
تویه رویال ادج برد.
----
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
اج:23::15: مگه دست جف هاردی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!:21::28: نکنه باز این ویکی مزخرف از چنگش در آورد؟:28::30:
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
من مطمئنم فینلی برنده ی کمربند ای سی دبلیو میشه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
نه آقا عرفان من رویال و ندیدم :22:باعث شرمندگی که من رویال و ندیدم :2:.خوب من باید از کجامیدیدم؟:21::4:
به احتمال زیاد کمربند ای سی دبلیو در نو وای اوت بدست فردی دیگری می افته ! به خاطر اینکه بعید بدونم کمپانی اجازه بده که جک سواگر در رسومنیا در یک سینگل متچ مسابقه بده ! از طرفی با اومدن ام وی پی به ای سی دبلیو ! فرضیه تغییر کمربند قوت بیشتری می گیره ...
خب اخبارش که بود ؟؟؟؟؟؟؟؟:23:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.ha6
مگه شما رامبل رو ندیدی؟
نه آقا عرفان من رویال و ندیدم :22:باعث شرمندگی که من رویال و ندیدم :2:.خوب من باید از کجامیدیدم؟:21::4:
منظور من عکس یا اخبار یا ویدئوش بود.
به نظرم جک فوق العاده استار خوبیه و دارن از الان پرورشش میدن که جای باتیستا و ... رو بگیره . البته احتمال حضورش در رسلمنیا خیلی زیاده و تقریبا 100 درصده . ولی نوع بازی معلوم نیست . به نظرم مثل سال پیش بشه که یه بتل رویال برا کمربند چاوو راه انداختن و کین برنده شد . احتمال زیاد قضیه همینجوریه