کریس جریکو مورده حمله قرار گرفت ( خبر فوری ) داغ داغ * حتما بخونید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
wwe.com در مورده حمله یک زن و یک مرد به کریس جریکو مطلبی نوشته که من براتون ترجمه کردم این لینک دبلیو ای که نوشته این مطلب رو....
http://www.wwe.com/inside/industrynews/jerichoassaulted
بعد از خارج شدن از بریتیش کلومبیا روز شنبه زمانی که کریس جریکو در حال سوار شدن ماشینش بود و در حال دادن امضا بود ... یک زن و یک مرد با فوش دادن و ضربه یک مشت به بازوی جریکو باعث شدند تا جریکو تعادل خودش رو از دست بده و .... در اول کریس جریکو اهمیتی به این دو نداد و با ضربه ای که بهش خورد توجه نکرد اما زن دست از فوش برنداشت و وقتی که جریک داشت میشست تو ماشین رفت جلو تا دوباره بزنه که اینبار جریکو ضربه ای به زن زد و اون مرد به جریکو لگدی محکم زد ( کسانی که انجا در حال حدایت جریکو بودند نتونستند جو رو درست کنند . و نتونستند جریکو رو بگیرند جریکو به سمت مرد حمله کرد و نزدیک بود با مشت اون رو بزنه اما این اتفاق نیوفتاد وو .... در اخر زن و مرد بازداشت شدند !
( میتونید ویدیو این اتفاق که به سرعت پخش شد رو تو IRANWWE در بخش دانلد ببینید )
RE: کریس جریکو مورده حمله قرار گرفت ( خبر فوری ) داغ داغ * حتما بخونید
اییدین جان اینقدر خبر داغ بود چند تا تایپیک زدی :4:
این جریکو قاطی کرده ؟
:4:
ساسان ( اشتباه شدش به خاطره همین حدود 4 تا تاپیک شد ) پاک کردم .... :40:
اره من که ویدیوشو ددیدم کف کردم !!!!
اون زن ومرد فوشای رکیکی دادن !
جریکو اهمیت نداد اما بعد که زنه حمله کرد بهش .... جریکو هم زد !!!! :28:
آخیش یکی این جریک رو زد !!!!!!خسته شدم بابا !!!!!!
راستی چه فحشهایی دادن به ما هم بگو !!!!!!!
:4:
اولين يه مقدار بهتره مواظب غلط املاييهاتون باشيد
فوش نيست ، فحش هستش....
کاشکی جریکو کتک میخورد ![hr]
فحش هاش اینه:f........................................ ...........................!!!!:?
همش تقصیر اون مکمنه که اینقدر جریکو رو منفور کرده
آیا درسته که جریکوی بیچاره بعد از دو سال برگرده به WWE باهاشون اینطوری کنن ؟
واقعا که لیاقت مکمن همون سانتینو مارلا هست :11:
به نظر من کریس جریکو خوب کاری کرد؛دیگه بعضی از تماشاچیا شورش رو از مزه بردن.
اون بنده خدا واسش استوری لاین درست کردن و منفور شده.چقتی که برگشت WWE اتفاقا محبوب بود و طی استوری لاینش با شان منفور شد؛بجای اینکه برن اون استوریلان نویس رو گیر بیارن و بزنن اومدن جیر جیرک بدبخت رو میزنن:4:
من ویدیوی این صحنه رو دیدم ، جریکو هیچ کاره بود و زنه مقصر بودن و اصرار داشت تا جریکو رو تحریک کنه
اون زنه فحش های از قبیل You Fu*ckin Mother Fu*cker و Ass*hole به جریکو گفت و جریکو هم در جوابش گفت You Fu*ckin Bit*ch و بعد هم که کمی زد و خورد پیش اومد ...
مثل اینکه قضیه خیلی جدی شده و در سرتاسر جهان پخش شده و حتی این خبر برای ساعاتی بر روی صفحه اول سایت MSN نیز رفته .
اینم لینک خبر در سایت MSN : http://msn.foxsports.com/nascar/story/9201246/Report:-WWE-wrestler-hits-female-fan-in-face
ولی بچه ها خدایی حال کردین ... قبل از این که خبرش بیاد من ویدیوش رو گذاشتم !!! :24: