-
خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد
[align=center]خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد [/align]
در راء شب گذشته ، جی بی ال صحبت هایی را میکند و میگوید که دیگر شان کارمند من نیست و من دیگر او را از دست داده ام ولی من میخواهم یک کار تاریخی را انجام دهم ، کاری را که هیچوقت کسی انجام نداده و آن هم چیزی نیست جز شکستن رکورد آندرتیکر در رسلمینیا
آهنگ شان مایکلز زده می شود و او به جی بی ال میگوید تو در مقابل آقای رسلمینیا قرار داری و مردی در رویال رامبل به من گفته بود جهنم هست که تبدیل به بهشت می شود و آن مرد آندرتیکر بود ، اگر کسی بخواهد با او رو به رو شود آن کس تو نیستی ، من هستم
در نهایت قرار شد در هفته آینده راء بازی ای بین شان و جی بی ال برگزار شود که برنده با آندرتیکر در رسلمینیا 25 رو به رو خواهد شد که همانطور از قبل پیش بینی میشد برنده کسی نیست جز شان مایکلز
-
RE: خـبر فـوری : رقـیـب آندرتـیـکـر در رسلمـیـنـیـا 25 مشـخـص شــد
و با همان استوری لاینی که ریک فلیر پارسال داشت که بعد از آن میکلز برای همیشه خداحافظی خواهد کرد.
البته این چیزی که فکر مکنم اتفاق بیفته نه چیزی که دوست دارم اتفاق بیفته
-
[align=center]وای چه رسلمنیایی بشه ... پیش بینی من از مسابقات رسلمنیا XXVI :::
شان ::: تیکر
اج ::: سینا
تریپل ایچ ::: رندی ارتن
کریستین ::: جک سواگر ::: فینلی
جف ::: مت
ممنون معین جان !!!
[/align]
-
عجب بازیی میشه.بازیی هست که مدتها همه منتظرشن.ولی امیدوارم که رکورد آندر شکسته نشه.
-
اگه وينس بخواد ركورد تيكر رو بشكنه واقعآ احمقانه ترن كار زندگيش رو كرده.
-
مسابقه جذاب و بی نظیری میشه ! اگه هم پایان کار اسطوره Wrestling , تیکر باشه پایان خوبی به نظر میرسه !
-
هر ساله با نزدیک شدن به تاریخ رسلمینیا همه شایعاتی رو میکنن و میترسن که آندرتیکر ببازه
اما هرگز و هیچوقت چنین اتفاقی نمیافته همونطور که 16 ساله که این اتفاق نیفتاده .
کسی که آندرتیکر رو در رسلمینیا ببره (کی نمیبره) به منفورترین چهره تاریخ کمپانی تبدیل میشه پس این رو مطمئن باشید حتی 1 در میلیون امکان باخت آندرتیکر در رسلمینیا وجود نداره .
-
فوق العاده هستش واقعا داره عالی میشه WWE بازی بین شاون و آندرتیکر میتونه جذابیت های خاص خودش رو داشته باشه .
-
دو استار محبوب شاون و تيكر به مصاف هم ميرن
!!
ميدونيد پدرم هميشه به من ميگه كه اگه تمامه استاران هم جمع بشن نميتونند بر تيكر غلبه كندد.فقط يك مجعزه ميتونه تيكر رو شكست بده.شاون بعيده اون مجعزه باشه.چون تيكر اصلا با سوييت چين موزيك نميبازه.....
-
اخه چراااااااااااااااااااااا
چرا نباید تیکر سر کمربند بازی کنه؟
ولی عیبی نداره به شرطی که تیکر بازنده نشه!
-
خیلی وقته که همه میگن تیکر رکوردش می شکنه ولی نخواهد شکست اینو مطمئن باشید
تنها کسی که به نظر من شاید بتونه رکورد تیکر رو بشکونه کسی نیست جز بیل گلدبرگ
-
درسته امکان شکسته شدن تیکر وجود نداره اما اگه رکوردش شکسته بشه اتفاق مهمی در رستلمنیای 25 میوفته
-
من خیلی دوست داشتم که تیکر تو رستلمانیا بر سر کمربند بازی کنه اما خوب بازی شاون و تیکر هم قشنگه. دوستانی هم که فکر می کنند این آخرین بازی تیکر هستش اشتباه می کنند تیکر حداقل تا دو سال دیگه تو کمپانی می مونه
-
به نظر من تيكر با جي بي ال بازي ميكنه
اخه شان در شهر خودش بايد برنده بشه واسه همين با شخص ديگه بازي ميكنه
اندر تيكر هم كه جي بي ال رو ميبره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.IWES
خیلی وقته که همه میگن تیکر رکوردش می شکنه ولی نخواهد شکست اینو مطمئن باشید
تنها کسی که به نظر من شاید بتونه رکورد تیکر رو بشکونه کسی نیست جز بیل گلدبرگ
با اينكه اگه روزي در رسلمنيا بازي گلدبرگ و تيكر برگزار بشه مطمئنا و يقينا رويايي ترين و باشكوه ترين بازي تاريخ كچ ميشه ولي چيزي كه واضحه اينه كه اين بازي آرزو و رويايي بيش نيست و هرگز چنين مسابقه اي برگزار نخواهد شد مطمئن باشين.
در ثاني بحث تونستن يا نتونستن نيست حميد جان كه حالا گلدبرگ شايد بتونه بشكونه.اگه مسابقات WWE بستگي به قدرت واقعي استارا داشت كه كسي مثل گريت كالي بايد شكست ناپذير بود تا حالا.ركورد تيكر هم همينطوري كه 16 ساله شكسته نشده تا بازنشسته شدن تيكر هم شكسته نميشه.
-
تیکر هیچ وقت نمی بازه.حتی اگه بازنشسته هم بشه باز رکوردش تو رسلمنیا در WWE باقی میمونه.مطمئن باش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PEJMAN M
تیکر هیچ وقت نمی بازه.حتی اگه بازنشسته هم بشه باز رکوردش تو رسلمنیا در WWE باقی میمونه.مطمئن باش.
حرفامو قبلا زدم پس صبر میکنیم تا رسلمنیا شما هم همینکارو بکنید:3:
-
سال 2005 که تیکر تنهایی سینا و شاون رو خوردش , حالا شاون تنها باشه چی میشه ... :55:
-
چیز خاصی نمیشه منتها این دفعه شان تیکرو قورت میده :11: تیکر الان بیشتر از 3 دقیقه نمیتونه رو پاش وایسه په برسه به این که بخواد جلو شان وایسه:11:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Babak_Hbk
چیز خاصی نمیشه منتها این دفعه شان تیکرو قورت میده :11: تیکر الان بیشتر از 3 دقیقه نمیتونه رو پاش وایسه په برسه به این که بخواد جلو شان وایسه:11:
ببین اصلا خودت اعتقاد داری که شان نمی تونه آندر رو قورت بده.چون بعد این حرفی که زدی شکلک خنده رو زدی.یعنی باخت آندر توسط شان خنده داره.
شان هیچی نیست.چرا مقابل JBL قویه.ولی اصلا به گرد آندر هم نمی رسه.
-
ببخشيد بابك جان اگه تيكر نميتونه 3 دقيقه رو پاش واسته پس عمه من بود تا آخر تو چيمبر موند و دو نفر رو هم قبلش حذف كرده بود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Babak_Hbk
100 % شما بهتر میدونید که "اصلا" ربطی به این موضوع نداره ! Wwe قدرتشو داره کسی رو که با ویلچر راه میره به اوج قدرت برسونه !
اندرتیکر هم استاری قدیمیه هرچند قدرت بدنیشو از دست نداده !
-
علامت شکلک به معنی این هست که شما ها در اشتباهید خودتون یه نگاه به تیکر بندازید ببینید این ادم در حال حاظر بیشتر از 3 دقیقه نمیتونه رو پاش واسیه . حالا این تیکر میخواد حریف شان بشه . تیکر حریق ادج هم نمیشد مگه رسلمنیا 24 رو ندیدید ادج عالی کار کرد و کاملا کاری کرده بود که تیکر حرفی واسه گفتن نداشت ولی پی شد اخرش بخاطر رکورد تیکر باخت البته ادج کسی نبود که بخوان رکورد تیکر باهاش بشکنه ولی شان اون کس هست.مطمئن باش تیکر نمیتونه بیشتر از 3 دقیقه جلو شان دووم بیاره.
بعدشم اگه کمپانی بخواد فوناکی هم میتونه تیکرو شکست بده پس اینقدر نگید نمیتونه نمیتونه
در جواب کیان جان هم بگم بله میدونم کمپانی قدرتشو داره ولی وقتی آرمان میاد اونطوری میگه خوب منم مجبورم اونجور جواب بدم
-
آقا بابک بهتره از رو تعصب صحبت نکنی !
خـودت خیلی بهتر میدونی که " شاون مایکل که الآن تَه استوریلاینش و شاخترینش , خـدمت کار جی بی ال بودنه , توانایـی برد " آندرتیکر رو در راستلمنیا نداره !
-
چی آرمان توروخدا دیگه اینطوری نگو !!! شان ته استوری لاینش خدمت کاره جی بی ال بودنه!!!
بهت توصیه میکنم یه نگاه به عقب بکنی ببینی شان کی هست
دلیل این استوری لاین هم این بود که کسی جز شان نمیتونست اونطور احساسی نقششو ایفا کنه واسه همین واسه اون استوری لاین انتخاب شد پس اینقدر غیر منطقی و خنده دار لطفا صحبت نکن اقا آرمان
بعدشم چه از روی تعصب صحبت کنم چه خیر خودتونم میدیونید اگه یک نفر الان باشه که بتونه رکورد تیکر رو بشکنه شان هست
تو جواب قبلی هم گفتم اگه کمپانی بخواد فوناکی هم میتونه تیکرو ببره و رکوردشو بشکنه پس هی نگید نمیتونه که خودتون بهتر از هر کس میدونید که میتونه
-
به نظرم نباید بحث کنیم !!!!!!!!!!
آقا وایسیم میبینیم کی میبره !!!!!!!!!!!
بابک جون
اینو بدون
آندرتیکر ۱۶ سال در یکروز برده !!!!!! پشت استوری لاین هاشو ببین بعد نظر بده !!!!!!!
شاون مایکل ........................... نمیخوام بحث رو ادامه بدم
اخبار رسلمنیای ۲۵ (داغ داغ اختصاصی):4:
Winner :TheUnderTaker
!!!!!!!!Shawn Micheals Be Lost:9:
17.0 :24:
-
نقل قول:
بهت توصیه میکنم یه نگاه به عقب بکنی ببینی شان کی هست
منم بهت توصیه میکنم زمانی که تیکر American Bad Ass بوده رو ببینی , ببینی اون موقع شاون مایکل استوریلاینش چی بوده ! ( اگه بخوایم قدیم رو نگاه کنیم " که نمیخوایم بکنیم )
نقل قول:
بعدشم چه از روی تعصب صحبت کنم چه خیر خودتونم میدیونید اگه یک نفر الان باشه که بتونه رکورد تیکر رو بشکنه شان هست
شما از رو تعصب حرف نمیزنی ؟
خودت خیلی بهتر میدونی شاون بازنده ی Wm هستش در مقابل تیکر , البته اگر شاون رو برنده ببینیم در هفته ی دیگه ی راء در مقابل جی بی ال .
+ کی گفته شاون میتونه رکورد تیکر رو بشکونه !؟
نقل قول:
تو جواب قبلی هم گفتم اگه کمپانی بخواد فوناکی هم میتونه تیکرو ببره و رکوردشو بشکنه پس هی نگید نمیتونه که خودتون بهتر از هر کس میدونید که میتونه
کمپانی این کار رو نمیکنه , پس بهتره در موردش صحبت نشه .
موفق باشید .
-
عزیز من اون موقع شان نبود بعدشم وقتی برگشت سال 2002 چمپ شد و بعدشم که درگیریش با تریپل پس نگو اون موقع استوری لاین هاش چی بوده که خودت الان جوابتو گرفتی
اونش دیگه تصمیم منو تو نیست کمپانی بخواد میبره بخواد نمیبره مگه فکر کردی اینا قراره دعوا کنن
اگرم کمپانی بخواد رکورد تیکر شکسته بشه بدست شان میشکنه و نه کس دیگری
-
بابك خان من هنوز با اين حرفت كه تيكر بيشتر از 3 دقيقه نميتونه رو پاش وايسته شديدا مشكل دارم...حرفيه كاملا غير منطقي،متعصبانه و با عرض معذرت بسيار مسخره چرا كه همين 2 روز پيش تيكر تو چيمبر 2 نفر رو به تنهايي پين كرد و در طول مسابقه هم عالي كار كرد.
در ثاني تو رسلمنيا اج چي غلطي كرد جلوي تيكر؟جز اينكه با مانيتور زد تو سر تيكر؟ لطفا اينقدر هم نگو شان فلان بود بهمان بود.همه ما ميدونيم كه شان از اسطوره هاي WWE هستش ولي خوب بگو تو اين سالهاي اخير-غير از 2002 كه مدتي چمپ بود- شان چه كمربندي رو برده؟و چه افتخاري رو بدست آورده؟سالهاي حدود 99 تا 2001 كه شان غايب بود،تيكر با شخصيت آمريكن بد اس داشت پادشاهي مي كرد و تو اين سالهاي اخير هم هميشه مين ايونتر بوده و اكثرا سر كمربند جنگيده و اكثرا هم برده اگر هم باخته با نامردي بوده.درسته شان هم سر كمربند بازي كرده تو اين سالها ولي در همش بازنده بوده.
به هر حال به نظرم بحث ادامه پيدا نكنه بهتره چون شان و تيكر مسلما دو اسطوره هستن و لازم نيست سرشون بحث كنيم ولي خوب وقتي حرفي عجيب زده ميشه كه تيكر 3 دقيقه نميتونه وايسته بايد هم بحث پيش بياد.
-
مرسی آقا آرمان
میشه بگید آیا زمانی که آندرتیکر کبیر :۲۴: بصورت آمریکن اس بود استوری لاین شان با کرت انگل بود ؟؟؟؟؟؟؟
اگه بود
یکی از مسخره ترین استوری لاین همین استوری شان با انگل بود .....................:26:
-
نقل قول:
عزیز من اون موقع شان نبود بعدشم وقتی برگشت سال 2002 چمپ شد و بعدشم که درگیریش با تریپل پس نگو اون موقع استوری لاین هاش چی بوده که خودت الان جوابتو گرفتی
خوبه خودت داری میگی , در حالی که بهترین و اوج بیشتر دوران تیکر اون موقع بود .
زیاد نمیخوام از بحث اصلی تاپیک دور شم ولـی میدونند همه " که دیگه غیر قابل شکست هست پیروزی های تیکر !
-
مگه استار بزرگ بودن فقط با چمپ بودنه؟
مسابقه ی ادج و تیکر هم دیدید که هر فنی تیکر میزد رو ادج بلاک میکرد و به خودش میزد و کاملا معلوم بود که تیکر در اواسط مسابقه از لحاظ بدنی کم اورده و همینطور در سامر اسلم ولی خوب برنده باید تیکر میشد
در رابطه با اون حرفم تیکر وقتی مسابقه میده فقط چند دقیقه اول و سر حال هست و بقیش رو میشه تو چهرش دید که واقعا نمیکشه تو المنیشن دیشب هم که اگه دیدید کازلاف رو که از بالای تاپرپ گرفت و لست راید زد و جف رو هم که خودش از پشت یه پشتک زد اومد واسه تومبستون بعدشم اون حرفم منظورم این نیست که دقیقا 3 دقیقه منظورم اینه که دیگه نمیکشه بدنش که بعد از این که مدتی از بازی میگزره واقعا دیگه خسته میشه و بدنش اجازه نمیده خوب این تیکر همون تیکر قبل هست ولی ادم به چند سال قبلشو نگاه میکنه کاملا میفهمه که تیکر دیگه نمیکشه
مگه ما گفتیم 99-2001 تیکر پادشاهی نمیکرد مگه من منکر شدم گفتم الان ضعیف شده.
بعدشم من که از اول گفتم بهتره دیگه بحث نکنیم و بزاریم تا رسلمنیا که ببینیم کمپانی چی میخواد ولی خودتون (طرفداران تیکر) شروع به بحث کردید
-
اقا اینقدر بحث میکنید . در مورد تیکر و شان .
حالا خوبه جی بی ال ببره . :12:
یک کلام هیچکی نمیتونه تیکر را ببره. چون تیکر هرجا خراب کنه تو رسلمنیا **** من است . 0-17
در اینجا یاد ادج افتادم . کلمه رسلمنیا میاد . من منتظر بازی ادج و سینا میشم :4:
-
آخه عزيز من همچي ميگي انگار شان يه جوون 18 ساله هستش كه مثل ري ميستريو مدام در جنب و جوشه...قيافه شان هم اواخر بازياش همينجوريه باز تيكر يه ژست با ابهتي ميگيره آخر مسابقه...اصلا اكثر استارا از اواسط مسابقه خستگي تو چهره شون معلومه مختص تيكر نيست بعدشم تيكر تازه الان فكر كنم حدود 41 داره كوين نش با نزديك سن 50 داره مسابقه ميده هنوز اصلا بحث خسته شدن و اينا مطرح نيست براي امثال تيكر.مطمئن باش اگه تيكر ديگه نميكشيد مثل ريك فلير كچ رو ميذاشت كنار و اگه نميكشيد كمپاني وارد درگيريهاي سر كمربند نميكردش و با استار هاي ديگه مشغولش ميكرد تا بازنشست بشه.
در ثاني مسلما يكي از فاكتورهاي استار بزرگ بودن به چمپ بودنه البته نه چمپ مثل اج كه با نامردي باشه.
-
همتون خیلی تند رفتید.
شاون مایکل با این که مدتهاست هیچ تایتلی نبرده ولی خیلی وقتها مظلومانه باخته.خودتون بهتر میدونید کدوم بازیا.
در این که تیکر مثل قدیماش نیست شکی نیست.الآن همه last ride هاش رو از بالای طنابها میزنه ولی بازم اسطوره کشتی کج هست.
حالا صبر کنید تا خود بازی.
شاید هم حرف ساسان درست شد.
-
واقعا آرمین جان حرف خوبی زدی
ولی قبول کنید که شاون از تیکر خیلی وضعیت بدنیه بهتری داره
ولی هردو اسطوره اند.
ما هم که گفتیم حرفی نزنیم بهتره تا ببینیم WM چی کمپانی میخواد
از این لحظه بحث رو جمع کنیم بهتره و صبر میکنیم تا رسلمنیا :3:
-
لست رايد رو كه به خاطر مشكل زانوهاش نميزنه و اگه ميزنه از رو طناب ميزنه و ربطي به سن و سالش نداره.مقايسه بدني شان و تيكر هم درست نيست چون نه هم قد هم اند نه هم هيكل هم و نه حركات قدرتي كه تيكر ميزنه شان ميتونه بزنه و نه سرعتي كه شان داره تيكر نداره و كلا سبك مسابقه دادنشون و حركاتشون فرق ميكنه.
به هر حال منم موافقم اين بحثو جمع كنيم و صبر كنيم تا خود بازي كه اصلا شايد كنسل هم بشه بازي:11:
در ضمن ما مخلص همه بكس اينجا هم هستيم تيكر و شان و اينها هم اونقدر برام مهم نيست كه به خاطرش ناراحتي بوجود بياد بين بچه ها...
-
درسته وضعیت بدنی شاون بهتره ولی شاون هم از حال آماده خودش به دوره.
ولی یه موضوعی هست که کمپانی حاضر نمیشه تیکر رو در دو پی پی وی پشت سر هم ببازونه.اگه NWO برده بود میشد شانس شاون مایکل رو خیلی بیشتر دونست ولی حالا 50 به 50 هست.
این بازی از اون بازیهاست که باید ببینیمش و نمیتونیم تا قبل از اون دربارش حرف بزنیم.
بابک جان شما کوتاه بیا من هم از بقیه دوستان میخوام کوتاه بیان.
-
من تعجبم از اینه که چرا تو این تاپیک هنوز بحثه ؟ مگه اخبار اسمک دَون رو نخوندین ؟ ویکی گفت برنده جی بی ال و شان با کازلاو بازی دارند و برای تیکر برنامه ی دیگه ای دارم ! اصلاً شاید این قضایا منتفی بشه چون تقریبا سرتاسر سایت های خبری پیش بینی میشه که آندرتیکر و شان با هم بازی میکنن و دبلیو دبلیو ای هم همونطور که تو نو وی اَوت دهن همه رو با سوپرایزاش بست اینجا هم همه رو غافلگیر میکنه
من یک شایعه رو از سایت رسل اسکوپ خوندم که همچین بعید هم نیست گفت استن کلد با شان بازی میکنه و هر دو خداحافظی میکنن شاید هم همین اتفاق بیفته کی میدونه ...
دیگه بحثی دوستان در این تاپیک نکنن چون کاملاً بیهوده است
-
ارمین جان ما کی باشیم بخوایم کوتاه بیایم منم اصلا راضی نیستم بخاطر 2 تا استار کدورتی بین بچه های سایت پیش بیاد
علی جان ما چاکر شما و همه بچه های سایت هستیم:34: ارزش نداره واسه 2 تا استار