فوري: استان كولد داور بازي رندي و تريپل اچ در رستل منيا 25
[align=center]
Austin will be the special guest referee for the WWE Championship Match between Triple H and Randy Orton.
بله !!بالاخره بعده مدتها كش و قوس در مورده حضوره استين در رستل منيا به اعتقاده رستل نيوس استان
كولد در رينگ هست اما نه به عنوانه
بازيكن بلكه داور!!!
اين يعني اوج هيجان!!
به اعتقاده اين سايت مكمن طرزه اين استورلاين رو تايئن ميكنه و اعلام ميشه كه رندي اورتون به عنوانه برنده
رويال رامبل گزينه انتخابش wwe Champion است و تريپل اچ بايد از ان دفاع كند و داور كسي نيست جز
استان كولد!!!
استين سابقا در رستل منيا 23 داور بازي خانواده مكمنها و اوماگا در برابر بابي لشلي بود !!
البته اين سايت نوشت اين استورلاين به Hall of Famers به هيچ عنوان ربطي پيدا نميكنه!![/align]
RE: فوري: استان كولد داور بازي رندي و تريپل اچ در رستل منيا 25
پس رندي اورتن و اون دوتاي ديگه (كودي و تد ديبياسي) بايد منتظر استانرهاي استون كلد باشند.
بله وا اينگونه ميتونيم بگيم استان در واقع كمك حاله تريپل اچ ميشود و در واقع مانندي كه لشلي در رستل منيا 23 كمك كرد حدسم اينكه به تريپل اچ كمك ميكنه!!
البته اين يك نظريه كه رستل نيوس نوشته و هنوز اين بازي قطعي نيست اما دور از دسترس هم نيست......
اگه اين خبر درسته باشه رندي بايد فكر چمپ شدن رو توي رسلمنيا از سرش بيرون كنه
به نظر من رندی هیچ چیش از د گیم کم نیست انعطاف بدنی تمرکز در بازی و ............ خیلی از تریپل اچ بهتره به نظر من اگه بازم نخوان که تریپل اچ رو الکی بزرگ کنن رندی بازی رو میبره.:33:
تریپل اچ و بدون کمک استون کلد هم به راحتی اون رندی را میبره . رندی هنوز بچست :11:
اما استون کلد بیاد نفری یک استانر به اون دو تا گوجه بزنه :34: :4:
زرشک.رندی تو خواب همیشه میبره.
ساسان جون اصلا با نظرت موافق نیستم.انگار یادتون رفته که رندی داره کله مک منا رو به ذلت میکشه رندیوقتی داشت به استفانی RKO میزد اون وقت جناب د گیم کجا بودن ولی اینم باید در نظر داشت که کلا تریپل اچ یه امتیاز داره اونم فامیل بودن با مک منه ولی در عین حال من فکر میکنم رندی بمراتب از تریپل اچ بهتره.............
اون موضوع ربطی به دگیم نداره...!
نه من متعقدم كمپاني اج و رندي رو بزرگ كرده وگرنه كه همه ميدونند تريپل اچ و حتي سينا هم از رندي برتره.....
البته اين فقط نظره منه...
[align=center]واقعا اوج هیجان توی رسلمنیا هست ... ولی انصافا استیل و تکنیک هر دو استار بالا هست و با توجه به شرایط پیش بینی بازی بسیار دشواره !!! [/align]
برنده ی این مسابقه به احتمال زیاد تریپل اچ هست اما این مسابقه فوق العاده تکراریه بیشتر از 10 بار با هم بازی کردن که رندی فقط 1 بار برده !!!!! به نظر من کمپانی شدیدا با کمبود سوپراستار مواجهه !!!
به نظر من اینطوری نخواهد شد , اگه اینطوری بشه فرق بین سایبر ساندی با راستلمنیا 25 در چی میشه ؟
خیلی باشکوه تر از این صحبتا استان کلد خداحافظی میکنه ... !
البته بگم ارمان خان فرق ميكنه!!
سايبر :باتيستا و جريكو بازي كردند كه سابقه دشمني وحشتناكه رندي و تريپل رو نداشتند
فقط جنگه رندي و اچ نيست مكمنها و لگاسي هم هستند!!ولي خوب منم در جمله اخرم اگه دقت ميكردي گفتم كه قضيه ربطي به هال فايم نداره ممنون...
کاوه عزیزم تند نرو میخوری زمین یهو.
رندی از تریپل سرتره؟:12:وای که این حرفت از یه جک هم خنده دار تر بود.رندی اندازه این حرفها نیست که بخواب جلو تریپل اچ چلنجر کمربند بشه،چه بخواد که ازش ببره.برو یکم فک کن ببین رندی رو کی مصدومش کرد همین چند ماه پیش؟:9:
داور بازی هم که محشره دیگه و هیجان رو دوبرابر میکنه:5:فقط کافیه آهنگ ورودیش به صدا در بیاد اونقته که ورزشگاه منفجر بشه:5:سلطان هم هیچ نیازی به کمک داور نداره و رندی واسش عددی نیست.