صحبت هاي جديد Big Red Machine
[size=x-small][align=center]
KANE در صحبت هاي جديدشون در مورد استروئيد اينگونه عرض ميكنند كه :
جوانان بايد دقت داشته باشند ، اونها بايد در اين حرفه مراقب خود باشند وگرنه گير آدم هاي دلال خواهند افتاد و زندگي اونها تباه خواهد شد . من از مرگ Andrew "Test" Martin خيلي ناراحت شدم
كين كه 10 سال بيشتر در كمپاني حضور داره اعلام ميكنه كه نيروهاي ضد دوپينگ WWE خوب كار ميكنند و با تست هايي كه به عمل مياد كمتر كسي ميتونه از اين مواد مصرف كنه اما جوانان همچنان بايد مراقب باشند
من دوست ندارم كه راجع به اين موضوع صحبت كنم اما اين دامي براي جوانان هست و با حربه افزايش قدرت و ... اونها فريب ميخورند
اما كين در مورد Money in the Bank match كه خودش در رسلمنيا در اون حضور داره هم صحبت كرد ، ايشون فرمودند كه من در رسلمنيا 21 در بازي Money in the Bank match حضور داشتم اما بازي رو نبردم ، در اون موقع هيچ انتظاري نميرفت كه من كيف رو ببرم . اما امسال از من انتظار ميره من از بين رقيب هايم به غير از خودم فقط به برنده شدن Shelton Benjamin يا Kofi Kingston راي ميدهم
[/align][/size]
RE: صحبت هاي جديد Big Red Machine
کین مانی این د بنک رو نبره کی ببره؟
این همه سال واسه کمپانی رنج کشیده
نه ، سال 2001 شركت كرد اما نبرد
منظورت چیه؟
من میگم کی(چه کسی)؟
:4:
2001 دیگه چیه؟
ديگه داره IQ مياد پايين هنوز صبحونه نخوردم چشمام وا نميشه ! شرمنده ، آره درست ميگي كين با توجه به اينكه 41 سال سن داره ديگه بايد ببره يه كمربند سنگين وزن رو
[align=center]انصافا بین این اراذل فقط حق کین هست که MITB رو ببره ... دیگه این اواخر انقدر ضعیفش کرده بودند که با یه SPLASH از ری و کوفی میباخت ولی تو WM قدرت خودشو ثابت میکنه !!![/align]
کین به چه کسایی رای داده!!:11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
[size=x-small][align=center]
كين كه 10 سال بيشتر در كمپاني حضور داره اعلام ميكنه كه نيروهاي ضد دوپينگ WWE خوب كار ميكنند و با تست هايي كه به عمل مياد كمتر كسي ميتونه از اين مواد مصرف كنه اما جوانان همچنان بايد مراقب باشند
[/align][/size]
این حرفو باید بعضی ها گوش کنند که راحت انگ آمپولی بودن رو به بعضی از سوپراستارهای wwe می چسبونن .
واقعا گل گفته .
اگه منظورت به باتیستا هست که دیگه کارش از این حرفا هم گذشته و خودش رو باید یه جوری نگه داره.
الکی که بازنشست نمیخواد بشه.
اصلا به کین نمیاد اهل نصیحت باشه:4:
اگه فقط يه نفر تو اين كمپانيه مذخرف باشه كه قبولش داشته باشم همين كينه :34:
واقعا اين كين به كمپاني خيلي وفا داره 10 ساله داره مثل برده ها جون ميكنه 2 بار بيشتر طعم قهرماني سنگين وزن (wwe و ecw) رو نچشيده صد بارم لياقتشو داشته و نا كام بوده مثل آرماگدن 2003[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAJID LaShLeY
اصلا به کین نمیاد اهل نصیحت باشه:4:
بدي كشتي كج همينه من فلاني رو دوست دارم چون مثبته من فلاني رو دوست ندارم يا قبول ندارم يا هر چيز ديگه چون منفيه يا هشت ميزنه يا ...
از زمانی که کین ماسکش رو برداشت اروم اروم ضعیف میشه ....
امیدوارم که در راسل منیا قدرت واقعیش رو نشون بده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cerebral Assassin
اگه منظورت به باتیستا هست که دیگه کارش از این حرفا هم گذشته و خودش رو باید یه جوری نگه داره.کرده
الکی که بازنشست نمیخواد بشه.
چقدر جالب .
یعنی شما میخوای بگی باتیستا بخاطر این موضوع میخواد بازنشست بشه .
الان wwe با کسی شوخی نداره که بخواد از باتیستا تست نگیره و از بقیه بگیره .
12 سال باتیستا بدنشو تو یک خط نگه داشته اونوقت شما میگی واسه آمپول میخواد خداحافظی کنه .
در ضمن هر وقت باتیستا خداحافظی کرد بعد باید در مورد علتش بحث کنیم .
اگر هم به این استراحتهای کوتاه باشه الان تیکر و جان سینا هم هر 6 ماه یک بار دارن استراحت می کنند حالا باتیستا که بعد از 3 سال تازه یک استراحت چند وقته داشته و تو این چند مدت مدام برای کمپانی کار کرده و مطمئن باش علت اون چیزی که شما گفتی نیست .