اخباری از فروش ناامید کننده فیلم جان سینا
[size=small]فیلم جدید جان سینا تا به اینجا ورود پرفروغی رو نداشته.
نقدهایی هم که درباره فیلم مینویسن همگی منفی هست.
ولی این فیلم نسبت به فیلم مارین تا به اینجا آغاز بهتری رو داشته.
پیش بینی میشد که این فیلم در هفته اولش 10 ملیون دلار فروش داشته باشه.
اگه این موضوع رخ بده این یک رکورد در تاریخ wwe film خواهد بود.
فیلم کین با 3 ملیون دلار پیش تاز است.
[/size]
RE: اخباری از فروش ناامید کننده فیمل جان سینا
دستت درد نکنه آرمین جان ولی عنوان تاپیک رو از فیمل به فیلم تغییر بده:4:
با تشکر
انجام شد
بابا این ها رو چه به فیلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Hate HhH
بسه دیگه . من هر جا میبینم درباره ی جان سینا صحبت میشه شما میایی یک تیکه میندازی و دعوا رو شروع میکنی . شما سابقه ی خیلی خوبی ندارید تو انجمن مواظب رفتارتون باشید که یک وقت دچار اوقات تلخی نشه .
RE: اخباری از فروش ناامید کننده فیلم جان سینا
اکران فیلم 12 راند همزمان با جند فیلم زیبا بود که شانس کمتری بهش میرسه؛ولی بازم امیدوار کنندس تا فروش خوبی رو داشته باشه؛داستانش هم جذاب بود و نسبت به مارین جذابتر و قشنگتر بود.
چرا فروش کمی داره؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یک خلاصه ای از داستان فیلم راند 12 رو بگید
با تشکر..
[align=center]جریان اینه که سینا یه پلیسه و یه تبهکار بعد از آزادی از زندان که از سینا هم یه عقده داره:4: میخواد ازش انتقام بگیره و دوست دختر سینا رو گروگان میگیره و واسه سینا 12 مرحله میذاره تا بتونه به دوست دخترش برسه و اون رو آزاد کنه:5:این 12 مرحله هم مرحله های هیجانی و دشواره که .....
البته اگه جاییش اشتباه بود ببخشید:34:[/align]
داستانش كه جالبه،ولي به هر حال چون هنوز سينا استار تاپ هاليوود نيست نميشه انتظار داشت كه فيلمش مثلا صدرنشين باكس آفيس بشه.
موضوعش که تکراریه.
امیدواریم صحنه های جالبی داشته باشه.
البته خوب در این فیلم جان سینا باعث میشه که دوست دختر Aidan Gillen طی یک تصادف کشته بشه و Aidan Gillen هم میگه که من اسمت یادت میمونه . یک سال بعد درست روزی که دوست دختر Aidan Gillen کشته شده بود به جان سینا زنگ میزنه و بقیه ماجرا ..............
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Hate HhH
بسه دیگه . من هر جا میبینم درباره ی جان سینا صحبت میشه شما میایی یک تیکه میندازی و دعوا رو شروع میکنی . شما سابقه ی خیلی خوبی ندارید تو انجمن مواظب رفتارتون باشید که یک وقت دچار اوقات تلخی نشه .
خوب ما که نمیتونیم اصلا انتقاد نکنیم . منم نظرم همینه ، اصلا سینا رو چه به فیلم .
بنظر من سینا اصلا خوب بازی نمیکنه و جاش تو هالیوود نیست . بره همون FU ش رو بزنه بهتره .
حالا اخراجم کنید :4:
اصلا بازیگری ربطی به کشتی نداره فکر کردید خیلی فیلم های راک قشنگند همین فیلم مستر کندی رو دیده باشید میبینید چه مسخره است انگار باهندیکم فیلم گرفتند من منظورم استار های WWE بود
فیلم تخیلی بود , من دیدم واقعا 2 ساعت و نیم از وقتم را حدر دادم .
اصلا بخاطر همین که wwe films پیشرفت نمیکنه چون بیش از حد به استاران خود متکی است و حتما نقش مثبت باید به استار خودشان برسد .
خوب کار اصلی آنها که بازیگری نیست ولی بهر حال جالبه که اونها را توی فیلم ها ببینیم ولی کمپانی می تونه برای استارهاشون حداقل کلاس های فشرده بازیگری بگذاره تا بازی هاشون بهتر بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rey mestrio
خوب کار اصلی آنها که بازیگری نیست ولی بهر حال جالبه که اونها را توی فیلم ها ببینیم ولی کمپانی می تونه برای استارهاشون حداقل کلاس های فشرده بازیگری بگذاره تا بازی هاشون بهتر بشه.
حاجی اونوقت باید به جای WWE اسم کمپانی رو بذاره MMC که میشه مخفف ((MOVIE MAKER CLUB)):4: