دانلود موزیک ورودی کریستین (بهترین کیفیت موجود) | Exclusive
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]Christian 2009 Theme Song | Size : MB 7.58 | Bitrate: 256kbps | Duration : 4:08 | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: دانلود موزیک ورودی کریستین (بهترین کیفیت موجود) | Exclusive
ايولا حامد جان خيلي منتظر اين پست بودم هر چي دانلود ميكردم برا امسال نبود يا كيفيتش خراب بود واقعا ميدونم زحمت كشيدي . چون هيچ جا پيدا نميشه !
بسیار عالی بود حامد جون من باورت نمیشه بالایه پنجاهتا اهنگ 2009 کریستین رو از همه جا دانلود کردم ولی نبود.فقط یکیش بود که با صدای گذارشگرا بود.
ممنون از حامد عزيز
اينم يه لينك ديگه از اهنگ با كيفيت 128 و حجم 2.78 Mb
با عرض معذرت مثل اين كه اشتباه اپ كردم
شرمنده
مرسی ، ولی این رو قبلا با همین کیفیت و با همین مدت زمان قبلا دانلود کرده بودم [احتمالا اون یارو که این آهنگ رو آپ کرد ، اونم از تایتانترون جداش کرده بود] .
راستش منم یه 60-70 تا آهنگ دانلود کردم ولی هیچ کدومشون با کیفیت بالا نبود .
وایسیم WWE:The Music Vol. 10 بیاد خیلی بهتره :4:
یافتم یافتم
دوباره سلام
همین الان بعد از این که اهنگی که حامد گذاشته بود این اهنگ رو پیدا کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Phenom
ممنون از حامد عزيز
اينم يه لينك ديگه از اهنگ با كيفيت 128 و حجم 2.78 Mb
http://www.4shared.com/file/95870182/65eb6997/Christian-close_your_eyes.html
ببخشید ، این آهنگی که گذاشتین ؛ همونی نیست که تا 1:30 ثانیه ی اول کیفیتش خوبه و بعد یهو کیفیتش پائین میاد ؟ اگه میشه حتما جواب من رو بدید .
نه ، من براي لينك آقا بهمن رو دانلود كردم نزديك به 2 دقيقه بيشتر بود و به نظرم كامل بود
براي اطلاع بيشتر دوستان بايد بگم اين اهنگ كه گروه Westlife هست به نام Close Your Eyes
اين اهنگ كه من اپ كردم اهنگ كامل و اورجينال هستش كيفيتش هم بد نيست:24:
خوب دوستان یک خبر توپ بدم که این موزیک رو من گیر اووردم اونم کامل کاملش . موزیک اصلی در پست اول قرار گرفت و جایگزین موزیک قبلی شد . این موزیک 4:08 دقیقه هستش و دارای کیفیت 256kbps . امیدوارم لذت ببرید . در ضمن این موزیک از جایی ریپ نشده و هیچ گونه صدای تماشاگر و گزارشگری در آن نیست و به عبارتی اورجینال است .
تادنیا دنیاست این تاپیک مهم شد.
نقل قول:
براي اطلاع بيشتر دوستان بايد بگم اين اهنگ كه گروه Westlife هست به نام Close Your Eyes
داداش این آهنگی که شما گذاشتی مال سال 2005 هست که کریسچن از اون استفاده میکرد [در اون سال] و خوانندش Waterproof Blonde هست . خواهشا وقتی آهنگی رو زحمت میکشی میذاری ، باهاش اطلاعاتش رو هم بنویس که ما گول نخوریم . مرسی .[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
خوب دوستان یک خبر توپ بدم که این موزیک رو من گیر اووردم اونم کامل کاملش . موزیک اصلی در پست اول قرار گرفت و جایگزین موزیک قبلی شد . این موزیک 4:08 دقیقه هستش و دارای کیفیت 256kbps . امیدوارم لذت ببرید . در ضمن این موزیک از جایی ریپ نشده و هیچ گونه صدای تماشاگر و گزارشگری در آن نیست و به عبارتی اورجینال است .
این آهنگی که الان شما میگی ، اولین آهنگی هست که وارد اینترنت شد [از ورودی کریسچن] و همین فردای حضور کریسچن در اینترنت پخش شد .
این آهنگ اولین ورژن Just Close Your Eyes از گروه Story Of The Year - منظورم اینه اولین باری که این گروه این آهنگ رو خونده - هست و متاسفانه Original هست و Rock Remix نشده [توسط Jim Johnston] .
اگه ریمیکس شده اش رو گیر آوری - که مثل همون 1:30 ثانیه ای هست - حتما برامون بذار .
مرسی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hell's Gate
نقل قول:
داداش این آهنگی که شما گذاشتی مال سال 2005 هست که کریسچن از اون استفاده میکرد [در اون سال] و خوانندش Waterproof Blonde هست . خواهشا وقتی آهنگی رو زحمت میکشی میذاری ، باهاش اطلاعاتش رو هم بنویس که ما گول نخوریم . مرسی .
بابت اطلاعات غلط عذرخواهي ميكنم
شرمنده
الان هم لينكشو بر ميدارم
ممنون