-
معرفي ميكنم : ستاره جديد TNA كسي نيست جز ...
[size=x-small][align=center]
امروز در جريان برگزاري پي پي وي تي ان اي با نام لاكداون بعد از برگزاري بازي تيم جف جارت و مين اونت مافيا چراغها خاموش و روشن شد و يك ويدئو پخش شد گويا ويدئو مربوط به همون انتخاب قهرمان سابق كمربند و انتقالش به تي ان اي بود بعد از اون Bobby Lashley به رينگ اومد . خيلي جذاب بود و همه هواداران از ديدن Bobby Lashley در تي ان اي لذت بردند اون به بالاي طنابها رفت و مورد تشويق واقع شد . وي به عنوان يار جديد و ستاره جديد تي ان اي معرفي شد . بله Bobby Lashley به ني ان اي پيوست
[/align][/size]
-
RE: معرفي ميكنم : ستاره جديد TNA كسي نيست جز ...
بابی خیلی کار اشتباهی کرد
تی ان ای خیلی واسش کوچیکه
-
کار خووبی کرد رفت اونجا چون سبک بازیش به یو اف سی نمی خورد
اصلا یو اف سی مبارزه آزاد زیاد قشنگ نیست
-
وای چه خبری
بابی لشلی؟
خاک بر سرش میومد WWE
-
همون بهتر که رفت TNA وگرنه تا حالا حقش کلی تو Wwe خورده شده بود !
Wwe اصلا لیاقت همچین سوپراستار بزرگی رو نداشت و یکی از بزرگترین اشتباهات باخت لشلی به سینا در GAB بود !
امیدوارم اگر روزی قرار باشه دوباره به Wwe بیاد خیلی بیشتر به اون بها بدن !
ممنون بابت خبر !
-
این یه چیز روشنی هست که لشلی در آینده به WWE میاد.
فعلا در تی ان ای پیشرفت می کنه.
کمپانی تی ان ای انقدر هم که شما وصف می کنید بد نیست این کمپانی به نظر من آینده درخشانی داره.
تی ان ای امسال هفتیمین سال تاسیسش هست وخیلی خوب پیشرفت کرده در حالی که WWF در هفتمین سالش اینقدر پیشرفت نداشت.( البته قبول دارم که اون سال ها با حالا که سال 2009 هست از نظر پیشرفت تفاوت داره ولی از نظر سال ناچیزه )
-
چه جوري بهتون بگم !؟؟؟؟؟؟؟ تي ان اي خيلي از WWE در حال حاضر بهتره مسابقات سبك وزنها و ناك اوت ها و حتي سنگين وزنهاي تي ان اي رو در حال حاضر نميشه با WWE مقايسه كرد . تنها يك اشكال داره اون چيدمان آرناها و زيبايي ظاهري هست به نظرم تا 5 سال ديگه دبليو دبليو اي به گرد پاي تي ان اي هم نميرسه اگه يكم مشكلات ماليش حل بشه واقعا خيلي خوبه . در مورد بابي هم بگم به نظرم درست ترين تصميم زندگيشو گرفت
-
پوریا این حرف از تو بعیده
برو رتینگ های TNA رو با RAW مقایسه کن , حرفت زیر سوال میره !
تنها رقیب جدی TNA الآن ECW هستش .
من هم یک مدت طرفدار تی ان ای و دنبالش هم بودم ولی وقتی بازی هارو مییدیدم دلسرد میشدم .... !
فروش کل WM 23 مساوی هستش با پولی که TNA توی 3 سال در آورد !
در کل فکر نکنم TNA حتی تا همون سالی هم که میگی , بخواد رقیب جدی WWE بشه .
-
در مورد ريتينگ درست ميگي اما تنها ايرادش همونه . تو مثلا ميتوني چه جوري بگم بث رو با آوسام كونگ يا حتي روكسي رو با ميكي جيمز مقايسه كني ؟ اين در مورد لاكدون ها . در مورد تگ تيمها بايد بگم الان شاخ ترين تيم WWE كولونز هست كه اصلا قابل مقايسه با Team 3D و يا موتر سيتي ماشين گانز نيست ، در مورد سبك وزنها WWE فقط ري مستريو رو داره و به عنوان يه سبك وزن با جيميك عالي كار ميكنه اما به نظرم در TNA آلكس شلي و يا حتي سويسايد ميتونند پيشرفت بكنند . در مورد سنگين وزنها ممكنه يكم طرف ترازو به سمت WWE بچربه چون با حضور انگل و استينگ كه پير هستند تنها اميد تي ان اي الان استايلس و مت مورگان و يا شايد هم آبيس باشه . در مورد اكستريم و بازي هاي هاردكور هم كه كاملا طرف ترازو به سمت TNA هست البته به نظرم تا 5 سال ديگه اگه تي ان اي ستاره هاي سنگين وزنشو درست تربيت بكنه ميتونه كه كاملا WWE رو كنار بزنه در مورد پول هم بايد بگم كه تي ان اي خيلي از WWE/ F , و WCW جديدتره و كسي آشنايي لازم نداره و بگم كه اون تبليغي كه WWE در دنيا ميكنه رو اگه تي ان اي بكنه الان باوند فور گلوريش ركورد رسلمنيا رو ميزد
-
نه , اگه دنبال جذابیت تو مسابقات هستید برید دنبال TnA !
ولی نباید از پیشینه چند دهه Wwe گذشت ! نقاط ضعف تی ان ای هم تزیینات و تبلیغات ضعیف و استوری لاین با جذابیت کمه که Wwe خیلی داره از این راه خیلی سود میبره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
در مورد ريتينگ درست ميگي اما تنها ايرادش همونه . تو مثلا ميتوني چه جوري بگم بث رو با آوسام كونگ يا حتي روكسي رو با ميكي جيمز مقايسه كني ؟ اين در مورد لاكدون ها . در مورد تگ تيمها بايد بگم الان شاخ ترين تيم WWE كولونز هست كه اصلا قابل مقايسه با Team 3D و يا موتر سيتي ماشين گانز نيست ، در مورد سبك وزنها WWE فقط ري مستريو رو داره و به عنوان يه سبك وزن با جيميك عالي كار ميكنه اما به نظرم در TNA آلكس شلي و يا حتي سويسايد ميتونند پيشرفت بكنند . در مورد سنگين وزنها ممكنه يكم طرف ترازو به سمت WWE بچربه چون با حضور انگل و استينگ كه پير هستند تنها اميد تي ان اي الان استايلس و مت مورگان و يا شايد هم آبيس باشه . در مورد اكستريم و بازي هاي هاردكور هم كه كاملا طرف ترازو به سمت TNA هست البته به نظرم تا 5 سال ديگه اگه تي ان اي ستاره هاي سنگين وزنشو درست تربيت بكنه ميتونه كه كاملا WWE رو كنار بزنه در مورد پول هم بايد بگم كه تي ان اي خيلي از WWE/ F , و WCW جديدتره و كسي آشنايي لازم نداره و بگم كه اون تبليغي كه WWE در دنيا ميكنه رو اگه تي ان اي بكنه الان باوند فور گلوريش ركورد رسلمنيا رو ميزد
خب همه اینایی که گفتی یه زمانی تو Wwe بودن که
کوین نش , باکرتی , انگل و یا حتی همین بابی لشلی از کجا گنده شدن ؟
قبول کن که TNA هر چی داره از صدقه سر WWE هستش و TNA به نوعی سطل آشغالی برای WWE به حساب میاد
تو گفتی تگ تیم شاخ WWE کولونز هستن !
پس Legacy که تو این 1 ماه مادر همه استار هارو صلوات دادن , یا همون Dirt Sheet که هفته ی پیش از هم پاشید , هیچی نیستن ؟
---------
بعدش فکر نمیکنم اسم زنای کشتی کار Tna لاکدون باشه
معمولا میگن ناک اوت
همون اوسمو کونگ رو که میگی خودش صداش در اومد این چه وضع حقوقیه که دارن بهم میدن , بعدش شما اینارو با چاینا و تریش و لیتا و میشل مک کول مقایسه کن نه با کلی کلی
اگه بخوای به قول خودت ترازو صاف باشه باید ولوت اسکای رو با کلی کلی مقایسه کنی !
----------
شما میگی رتینگ ها و تبلیغات و وضعیت مالیش کمه , پس ببخشید این لیگ چی داره ؟
ارزش دیدن داره ؟
چه برسه بخواد ادعای رقابت با Wwe رو بکنه .
ممنون
-
کسی که سابقه داره همه چی داره.
فکر میکنید راو الکی ریتینگش میره بالا.
نه خیر کلی زحمت کشیده.کلی سایه WCW رو بالای سرش دیده.
تازه WCW قابل رقابت بود چون خودش کمپ داشت و بند وبساطی ردیف بود ولی TNA زباله دونی بیش نیست.
-
اين بحث Tna vs Wwe خيلي بحث بيخود و تكراري اي هست .كسي كه ميخواد اين 2 تا رو مقايسه كنه بايد جفتش رو دقيق بشناسه و هر كدوم رو چند سال حرفه اي ببينه تا بعد بتونه قضاوت كنه نه اينكه 2-3 تا ppv ببينه بعد كارشناس بشه .
در كل اگر بخواي اين 2 تا كمپاني رو مقايسه كني بايد بين حد اقل 60-70 تا موضوع بينشون مقايسه كني تا يكم مقايست به اون چيزي كه واقعيت داره نزديك بشه نه اينكه 4 تا سوپراستار يا ريتينگ هاي 4 ماه پيشش رو مقايسه كني .
به هر حال TNA تا 250 سال ديگه هم به Wwe نميرسه مگر اينكه خود Wwe ورشكست بشه يا اتفاق ديگه اي بيفته .
ولي به هر حال به نظرم اگر ميخواين يك بحث منطقي داشته باشين يا يك مقايسه ي عادلانه بكنين يك تاپيك جدا بزنين يكبار براي همهيشه توي اون تاپيم هر كسي بياد نظراتش رو بگه و به يك جمع بندي برسين نه اينكه هر 2-3 هفته يكبار طرفداراي wwe يا tna بزنن توي سر همديگه
-
به به عجب خبر خوبی
مرسی برادر شادمون کردی :4:
-
خوب ، TNA هم مخاطبای خودش رو داره ولی اکثرآ WWE رو ترجیح میدن !! خود منم WWE رو بیشتر قبول دارم !!
اما در مورد لشلی اگه به WWE بر میگشت بهتر بود ولی حالا که برنگشت TNA بهتر از سایر لیگ ها هست !!
-
بابی اصلا تو MMA گم بود...!:4:هر 3 ماه یه بازی میزاشتن واسش...بنده خداا!:4:
مرسی بابت خبر!
-
به نظر من TNA چند تا استار باسابقه ديگه بگيره ميتونه دوران WCW رو زنده كنه،استارايي مثل گلدبرگ.به نظر من عيب نيست كه يه كمپاني استارهاي با استعدادي كه دارن تو يه كمپاني ديگه تلف ميشن و بعد هم وينس احمق اخراجشون ميكنه رو به خدمت بگيره و ازشون يه كچ كار موفق بسازه.به نظر شما سوپراستاري مثل كرت انگل كه به نوعي اخراج شد،آشغاله كه TNA با خريد اون شده آشغالدوني WWE ؟شما فقط ليست كسايي رو كه به خاطر وينس از كمپاني رفتن و اخراج شدن رو ببينين،گلدبرگ،براك لزنر،كرت انگل،ميك فولي،كوين نش،اسكات استينر،راب ون دام،سابو،بوكرتي،بابي لشلي و ....حالا اگه تي ان اي اومده و اكثر اينارو تا الان دور هم جمع كرده و در كنار اينها جوون هاي با استعدادي كه اخراج شدن رو به كار گرفته و با كمك اين مجموعه به قول شما "زباله دوني WWE " و استارهاي با استعداد خودش يك ليگ با مسابقت جذاب درست كرده،كار بيخودي كرده و به هيچ جا نميرسه؟ مگه WCW كه اون موقع ها حتي بعضي اوقات ريتينگش از راء بالاتر ميرفت،كيا توش بودن؟؟همه استارهايي بودن كه WWF رو ترك كرده بودن به اضافه كسايي مثل گلدبرگ،استينگ و بوكرتي كه مال خود WCW بودن.بعدشم قدمت كمپانيها رو هم در نظر بگيرين،سابقه WWE كجا و TNA كجا،ولي حرف حق اينه كه تي ان اي تو اين محدود سالهايي كه تاسيس شده خيلي خوب خودش رو بالا كشيده و هنوز هم خيلي جاي پيشرفت داره.
WWE الان به نظر شما وضعش خوبه،اما فكر كردين يكي دو سال ديگه كه آندرتيكر بره يا سال بعد كه شان بره يا امسال اگه باتيستا بره،چه وضعي پيدا ميكنه؟خوبه كه همتون رسلمنياي 25 كه قرار بود باشكوهترين باشه رو ديدين كه غير از بازي تيكر هيچ چيز جذاب ديگه اي نداشت و كاملا افت كمپاني رو نشون ميده.اما بر عكس،TNA الان كجا و اون TNA مسخره كه چند سال پيش تو كانال دبي اسپورت نشون ميداد كجا...حرف من اينه كه در حال حاضر اين WWE هستش كه داره پسرفت ميكنه،و اين موضوع با ديدن اكثر مسابقاتي كه برگزار ميشه كاملا معلومه،كسايي كه دوران طلايي WWF رو يادشونه ميفهمن من چي ميگم.راجع به فروش بعضا بالاي WWE هم كه به قول شما با كل TNA برابري ميكنه،خوب اين به خاطر سابقه و تجربه و قدرت مالي و مديريتي و اقتصادي مكمن هستش كه كاملا تو زمينه تبليغات حرفه ايه و با نفوذ،نبايد خيلي به يه كمپاني نو پا مثل TNA خورده گرفت،بله زرق و برق WWE به لطف پول مكمن خيلي زيادتر از TNA هستش ولي براي كسايي كه ميخوان دوباره شاهد اون دوران باشكوه WCW و WWF باشن و "كشتي كچ" ببينن،معني نداره.
به هر حال اين بحث قبلا تو انجمن زياد مطرح شده بوده و نتيجه اي هم نداره،منم نظر خودمو با توجه به كيفيت مسابقاتي كه هر دو كمپاني برگزار ميكنن گفتم،مسابقات TNA به نظرم بيشتر به دوران طلايي WWF و WCW شباهت داره تا مسابقات WWE.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
خب همه اینایی که گفتی یه زمانی تو Wwe بودن که
کوین نش , باکرتی , انگل و یا حتی همین بابی لشلی از کجا گنده شدن ؟
قبول کن که TNA هر چی داره از صدقه سر WWE هستش و TNA به نوعی سطل آشغالی برای WWE به حساب میاد
تو گفتی تگ تیم شاخ WWE کولونز هستن !
پس Legacy که تو این 1 ماه مادر همه استار هارو صلوات دادن , یا همون Dirt Sheet که هفته ی پیش از هم پاشید , هیچی نیستن ؟
---------
بعدش فکر نمیکنم اسم زنای کشتی کار Tna لاکدون باشه
معمولا میگن ناک اوت
همون اوسمو کونگ رو که میگی خودش صداش در اومد این چه وضع حقوقیه که دارن بهم میدن , بعدش شما اینارو با چاینا و تریش و لیتا و میشل مک کول مقایسه کن نه با کلی کلی
اگه بخوای به قول خودت ترازو صاف باشه باید ولوت اسکای رو با کلی کلی مقایسه کنی !
----------
شما میگی رتینگ ها و تبلیغات و وضعیت مالیش کمه , پس ببخشید این لیگ چی داره ؟
ارزش دیدن داره ؟
چه برسه بخواد ادعای رقابت با Wwe رو بکنه .
ممنون
[align=center][size=x-small]
بله كوين نش و بوكرتي و ... تو WCW بودند اما من صحبتم در مورد ستاره هايي هست كه خود TNA بزرگشون كرد ، مثل استايلس يا مثل ساموا جو و ...
2 . خودم يه زماني اين اشتباه رو ميكردم كه تي ان اي سطل آشغاله اما وقتي بازي هاشو تو تگ تيم ها ديدم و تو سبك وزنها فهميدم اينجوري نيست
3 . در مورد تگ تيم بگم كه تگ تيم همونجوري كه از اسمش پيداس يعني تگ يعني دو نفر پس لگسي تگ تيم نيست ، لگسي مثل مين اونت مافيا استيبل هست . اگه هم منظورت تيم كودي و تد هست ( تيم پرايسلس ) بايد بگم كه اگه كه پدر هاي اينها تو كمپاني نبودند شايد امسال هم اينها اينقدر رشد نميكردند ، به خاطر پارتي بازي نميگم ها معلومه پارتي بازيي در كار نيست به خاطر بزرگ بودن اسمهاشون ميگم . در مورد ديرت شيت هم بگم كه اسم يه شو تلوزيوني ديرت شيت بود كه شو اجرا ميكردن مثل سانتينو كاسا ، اگه دقت كني يك باري هم كه ميز و موريسون به رينگ ميان با نام ديرت شيت صدا نميشن . البته به نظرم شاخ ترين تيم كلونز هست چون الان دو تا كمربند تگ تيم دست اونهاس
4 . در مورد ناک اوت اشتباه از من بود يه لحظه داشتم تند مينوشتم حواسم پرت شد !
5 . من بحثم سر الان كمپاني هست كه نه ليتايي وجود داره نه چاينا و نه تريش ، در عوض هيچ وقت نميشه با وضع ناک اوت اوت ها و ديـوا هاي WWE روكسي و يا حتي كونگ و يا آنجلينا لاو رو با ميكي جيمز و كلي كلي و ... مقايسه كرد بازي باوند فور گلوري همين سال 2008 كه بين كونگ و روكسي و Taylor Wilde برگزار شد نمايانگر همه چيزه ، اونوقت دبليو دبليو اي بتل رويال ميزاره و لقب ميس رسلمنيا رو ميده به كسي كه اصلا معلوم نيست كي هست و كلي ديــوا شاخ به قول خودت مثل ليــتا و دبــرا و ... رو ضايع ميكنه ، بيچاره مي يــانگ !
6 . در مورد ريتينگ بايد بگم كه ايمپكتي كه من گفتم ميتركونه براي 5 سال ديگس نه امسال اونوقت ميبينيم كه ريتينگش به جايي برسه كه نشه كنترلش كرد ، علتش هم مشكل مالي هست كه وينس براي ديكسي كارتر درست كرده و زرنگ بازي در مياره
7 . همونجوري كه از نام كاربريم پيداس هوادار كين هستم اما خودم اعتراف ميكنم كه آبيس با اون حركات اكستريم يه حريف سخت براي كين هست يا مثلا هوميسايد و هرناندز صد تايي مثل كلونز رو ميتركونن !
ممنــــــون ! :7:
[/size][/align]
-
من نمیدونم شما از چه نظر دارید TNA رو با WWE مقایسه میکنید ؟
1) سبک وزن های WWE : ری میستریو ، اون بورن ، کودی رودس ، تد دیبیاسی و ...
سبک وزن های TNA : کریس سیبن ، الکس شلی ، کانسه کوئنسز کرید و ... (محض اطلاعتون ، سوئیساید سنگین وزن هست) .
2) تگ تیم های WWE : تیم پرایسلس ، کولونز ، هاردیز ، برادرز آو دستراکشن ، دی اکس و .. (با اینکه دو سه تای آخر دائمی نیستن ، اما هر چی هستن تگ تیم اند) .
تگ تیم های TNA : موتور سیتی ماشین گانز ، نو لیمیت ، تیم تری دی ، بیر مانی و ...
3) سنگین وزن های WWE : بیگ شو ، گریت کالی ، ولادیمیر کازلاو ، آندرتیکر ، کین و ...
سنگین وزن های TNA : ساموا جو ، میک فولی ، کوین نش ، کرت انگل ، اسکات استاینر و ...
4) ریتینگ های WWE : فقط ریتینگ برند ای سی دابلیو هست که با TNA بعضی اوقات برابری میکنه وگرنه راء یا اسمکدان که راحت TNA رو پشت سر میذارن .
ریتینگ های TNA : مدت هاست که به 2 نرسیده ! در حالی که راء ریتینگ های 3 و اسمکدان 2 به بالا داره .
5) تلنت های WWE : جان سینا ، رندی اورتن ، اج ، کریسچن ، جک سوئگر و ...
تلنت های TNA : ای جی استایلز ، ساموا جو ، سوئیساید و ...
6) دیواز WWE : بث فینکس ، ملینا ، گیل کیم ، میشل مک کول و ...
ناک اوت TNA : آسام کانگ ، راکسی ، تیلر وایلد ، ولوت اسکای ، آنجلینا لاو و ...
شاید در یکی دو مورد به هم نزدیک باشن ، اما باز هم WWE از هر لحاظ از TNA بهتره و 6-7 سال دیگه که هیچی 60-70 سال دیگه هم TNA نمیتونه به WWE برسه . TNA مسابقاتش فوق العاده شبیه به هم هست و دیدن مسابقات اکستریم و سرعتی بیش از حد (با اینکه قشنگه) اما حوصله ی آدم رو سر میبره .
در عوض اون طرف WWE سرعت بعضی بازی هاش رو پائین میاره ، جذابیت رو کم میکنه و در بعضی بازی ها که مثلا از چند ضربه ی معمولی صندلی استفاده میشه ، موجب میشه همه حال کنن و براشون جذاب باشه . بخاطر همین همه مسابقات WWE رو دوست دارن . اما مسابقات TNA شما یکی دوتاش رو ببینی دیگه برات عادی میشه و وقتی ضربات صندلی رو میبینی و یا مسابقات خونی رو تماشا میکنه برات جذابیت چندانی ندارن .
در کل WWE بیشتر از مغزش استفاده میکنه و همین موجب شده که از تمام کمپانی های تاریخ بهتره باشه .
-
برای جمع بندی مثلا شما باید WCW اون موقع رو با WWE مقایسه کنید.
خود WCW استینگ و گلدبرگ و اسکات استینر و آبیس رو ساخت و چنتا استاری که حقشون در WWE خورده شد مثل اسکات هال و کوین نش و برت هارت رو به جمعش اضافه کرد و موفق شد.
ولی TNA از ته مونده همین استارها استفاده میکنه.
تنها استار موفقی که میشه گفت محصول TNA هست همین ای جی استایل هستش و بقیه از جاهای دیگه وارد شدن.
اگه TNََA کمپ های استعداد یابیش رو گسترده تر کنه اون وقت میتونه با WWE رقابت کنه ولی حالا هیچ حرفی برای گفتن نداره.
در ضمن WWE خانواده مک من رو داره که بدون شک توی بیزینس از بهترین ها هستن.
-
تنها برتری WWE نسبت به TNA استوری لاینها جذاب و ورزشگاه های بزرگ و همچنین جا افتادن این لیگ در دنیا هست
TNA لیگ جدیدی هست و هنوز خیلی کار داره باید روی این لیگ سرمایه گزاری بشه 4 تا نویسنده خوب بیارن ورزشگاه ها رو بزرگ کنن تبلیغات رو بیشتر کنن و همچنین مدیر این کمپانی دست از بعضی لج بازیهاش برداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dead Space
... و همچنین مدیر این کمپانی دست از بعضی لج بازیهاش برداره
واقعا این رو قبول دارم .
الان خدا وکیلی حق Sheik Abdul Bashir هست که TNA World Champion بشه ، اما این یارو چمپش نمیکنه :4:
-
بنظر من هم TNA میتونه در حد WWE باشه...
واقعا سالنهای برگذاری TNA اصلا و ابدا در حد WWE نیستو نصف جذابیت WWE بخاطر ورزشگاهها و چیدمان زیبای سالن برگذاری مسابقاتشه:5:
شما فرض کنید سوپراستارهای WWE برن تو سالنهای TNA شو اجرا کنن و سوپراستارهای TNA بیان تو آرناهای WWE شو اجرا کنن...بنظرتون WWE مثل قبل جذابه؟دوست دارید TNA رو ببینیند یا WWE رو؟
همین چند وقت پیش بود که TNA هم مثل WWE رفت واسه HD شدنو همین یعنی شاید در آینده ای نه چندان دور بتونه خودش رو مثل WWE مطرح کنه:5:
پس باید منتظر آینده درخشان TNA باشیم...
-
واقعا خوشحال شدم كه لشلي به تي ان اي پيوست....
و مكمن اتشتباه كرد كه او را از دست داد...