نتـــایــج راء به تـاریـــخ April 27th 2009
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سلام
نتایج راء این هفته رو به اطلاعتون می رسونم
رویداد : Raw
محل برگزاری : Bridgeport, Conn
زمان برگزاری : April 27th 2009 , 9PM ET
-----------------------------------------------------
راء با حضور ویکی گررو در وسط رینگ آغاز می شود و او میگوید که باعث افتخار من است که شوهرم اج در بازی لست من استندینگ دیشب قهرمان جدید کمربند سنگین وزن شد و جان سینا را شکست داد و افتخاری دیگر که نصیب من شد این است که برنده جدید کمربند دبلیو دبلیو ای را به شما معرفی کنم ، رنـــدی ارتـــن
آهنگ رندی ارتن زده می شود و او به همراه تد دبیاسی و کدی ردز به رینگ میاید و در گوشه رینگ بالا می رود و کمربند دبلیو دبلیو ای را بالا می گیرد و پس از دقایقی میکروفون را از ویکی می گیرد و شروع به صحبت می کند
" خانواده مکمن در حال حاضر باید مشغول سوگواری کردن باشند چون محافظ آنها ، چمپین آنها دیشب به اعماق دره سقوط کرد و دیگر کسی برای آنها باقی نمانده ، من بعد از 5 سال بالاخره توانستم تا تریپل اچ را پین کنم و شکستش دهم و نه تنها این کار رو کردم بلکه کمربندش را هم از آن خود کردم و تا آنجایی که می توانستم سخت ترین لگدی رو که میتوانستم به جمجمش زدم "
ویکی بار دیگر به ارتن تبریک گفت و اعلام کرد که در این هفته راء بیگ شو با باتیستا بازی خواهد کرد و برنده بازی با ارتن در جاجمنت دی رو به رو خواهد شد بر سر کمربند دبلیو دبلیو ای و رندی رو به تماشاگران ادامه داد :
" همهی شما ها و تک تک افراد بک استیج مثل هم می مانید و فکر کردید دوره قرن 20 هنوز ادامه خواهد داشت اما آن دوره با قهرمانی من بار دیگر به پایان رسید و مطمئن باشید این تازه آغاز کار من است ؛ این من بودم که لگسی را خلق کردم و نه تنها با این گروه به قهرمانی دست یافتم بلکه خانواده مکمن رو ویران کردم پس احترام بگذارید وگرنه به سرنوشت تریپل اچ دچار می شوید "
آهنگ ام وی پی پخش می شود و او بر روی سطح شیب دار ورودی ورزشگاه می ایستد و رو به رندی میگوید تو فکر کردی کی هستی که این طور درباره خودت قضاوت می کنی ؟ تو ممکن است کاری که شب گذشته درمقابل تریپل اچ انجام دادی تحسین برانگیز باشد اما من دارنده کمربند آمریکا هستم و به هر کی که دلم بخواهد احترام میگذارم و لازم به جواب گویی کسی هم نیستم
تــد دبیاسی میک را بدست میگیرد و میگوید ام وی پی اگر دلت میخواهد که امشب بدترین شب عمر راء تو در زندگی ات نباشد حرفایت را تمام کن و رینگ را ترک کن ، ام وی پی می گوید ارتن به تو اجازه صحبت کردن نداد پس خفه شو
درگیری ای در حال شکل گرفتن بین کدی ردز و ام وی پی بود که ویکی مانع شد و اعلام کرد امشب ارتن در مقابل ام وی پی قرار خواهد گرفت
[align=center]The Brian Kendrick vs. Kofi Kingston[/align]
اولین بازی رسمی راء بین کندریک و کینگ استن است
آنها کار را آغاز می کنند و در دقایق اولیه بازی کندریک به کینگ استن سیلی می زند و کوفی به او در ادامه چندین مشت می زند که کندریک قصد خرج شدن از رینگ را دارد ولی کینگ استن او را به رینگ بر می گرداند و به او Monkey Flip می زند ، کوفی او را به گوشه رینگ می فرستد و به او Forearm می زند و در ادامه به او Missile Drop Kick می زند و تا دو کاور می رود ، کندریک با حرکت سابمیشن Cobra Clutch به بازی بر می گردد و کنترلش را بدست میاورد
کینگ استن خودش را به طناب ها می رساند و آزاد می شود و در ادامه چندین کلوزلاین را به کندریک می زند و وقتی او به زمین افتاد به او حرکت مخصوص خودش یعنی Boop Boop Leg drop را می زند ولی مجدداً کندریک تا دو رد می کند و در نهایت کوفی کینگ است با اجرای حرکت Trouble In Paradise پیروز می شود
[align=center]Winner : Kofi Kingston[/align]
بـــــک اســــتیج :
وی کی در حال رفتن به دفتر کار خود است و وقتی به آنجا می رود بیگ شو منتظر او است و بیگ شو از او به خاطر بازی نامبروان کانتندر امشب تشکر می کند و او را می بوسد و ویکی میگوید از الان به بعد ما باید حرفه ای کار کنیم و بیگ شو دفترش را ترک می کند
[align=center]Santina Marella, Kelly Kelly, Mickie James, Brie Bella vs. Beth Phoenix, Maryse, Jillian Hall, Rosa Mendez[/align]
سانتینا مارلا و بث فنیکس کار را آفاز می کنند و بق به مارلا سیلی میزند و مارلا به سرعت با بری بلا تگ می کند و بث او را هم با چند ضربه و اسلم می زند و با جیلیان تگ می کند ، هورنسواگل به رینگ میاید و بلا او را می بوسد و ماریس و بقیه به دنبال او می روند تا از رینگ بیرونش کنند که در این فرصت مارلا به رینگ میاید و با رل آپ تیمش را به پیروزی می رساند
[align=center]Winner : Santina Marella, Kelly Kelly, Mickie James, Brie Bella[/align]
پروموی بازی I Quit Match دیشب پخش می شود و مت هاردی به رینگ میاید و میگوید دیشب جف به من ثابت کرد که همچون قبیله بربرین ها بی رحم و خبیث است و هیچ حس برادرانه ای در اعماق قلبش وجود ندارد ، جف در بازی دیشب دست من را شکاند و من را مجبور به کوئیت کردن کرد و دیگر برای من چاره ای باقی نمانده ولی با این وجو من همچنان آماده هستم و با یک دست هم که شده کشتی خواهم گرفت
[align=center]Matt Hardy vs Goldust[/align]
بازی آغاز می شود و مت اعتراض دارد که دستش گچ گرفته است و باید مراعات حال او را بکنند و در حالی که گلداست با داور در حال جر و بحث بود ، مت با گچ دستش گلداست را می زند و او را پین می کند
[align=center]Winner : Matt Hardy[/align]
بازی بعدی همانطور که قبل تر اعلام شد بین رندی ارتن و ام وی پی است
[align=center]Randy Orton vs. MVP[/align]
آنها بر روی یکدیگر قفل می کنند و ارتن به ام وی پی Side Head Lock می زند ولی ام وی پی حرکتش را به Top Wrist Lock تبدیل می کند اما در ادامه ارتن دوباره side head lock می زند که ام وی پی فرار می کند و بر ارتن Hammer lock را قفل می کند و رندی خودش را آزاد می کند و بر روی سر ور گردن هم کار می کنند ( بازی بصورت خیلی حرفه ای انجام می شود ) ارتن ، ام وی پی را به گوشه رینگ می فرستد و به او European Uppercut می زند و در ادامه ام وی پی به او Arm Drag می زند که به حرکت سابمیشن Arm Bar ختم می شود
پس از کامرشال نشان داده می شود که ارتن حرکت Reverse Chin Lock را بر روی ام وی پی قفل کرده و در ادامه به او Backbreaker میزندو تا دو کاور می رود و قصد دارد که دوباره حرکت سابمیشنش را بر روی او قفل کند که ام وی پی به او Belly-To-Back Suplex میزند و هر دو نفر بر روی رینگ میافتند ؛ پس از اینکه بلند شدند چندین مشت به همددیگر می زنند و ام وی پی به ارتن حرکت Ballin’ Elbow را میزند اما ارتن تا دو رد می کند ، ام وی پی قصد دارد تا حرکت Player Boot را در گوشه رینگ اجرا کند اما ارن جاخالی می دهد و او را به بیرون پرت میکند
ناگهان شین مکمن به رینگ میاید و با Kendo Stick خودش به سر ارتن ضرباتی را میزند و به بالای رینگ میرود و به ارتن Elbow Drop میزند ، دبیاسی و ردز به رینگ میایند و شین از آن طرف رینگ فرا می کند و بازی نا تمام می ماند
[align=center]No Contest[/align]
در قسمت بعد میز به رینگ میاید و صحبت هایی را می کند و می گوید که من می خواهم با جان سینا بازی کنم و از بس او را در مین ایونت ها دیدم خسته شدم و من امشب او را چلنج می کنم و اگر سینا به رینگ نیاید من برنده این بازی خواهم بود ولی هیچ خبری از سینا نیست و میز به لیلین گارسیا می گوید تا او را برنده بازی معرفی کند
[align=center]Carlito and Primo vs. Jamie Noble and Chavo Guerrero[/align]
چاوو و کارلیتو کار را آغاز می کنند و حرکات سابمیشن به هم میزنند و در ادامه کارلیتو به چاوو Monkey Flip می زند و با برادرش تگ می کند و او و برادرش به چاوو راپ کیک میزنند و در ادامه وقتی کارلیتو بیرون رفت چاوو به پریمو European uppercut می زند و با جیمی نوبل تگ می کند ، نوبل Neck Breaker می زند و تا دو کاور می رود ، نوبل Rear Chin Lock را قفل میکند و پریمو با چندین ضربه آرنجش خودش را آزاد می کند و قصد دارد تگ کند که نوبل پایش را میگیرد و می کشاند طرف چوو و با او تگ میکند و چاوو به پریمو Slingshot splash میزند و کاور می رود ولی پریمو تا دو رد می کند ، چاوو به بالای رینگ می رود و قتی می خواهد بپرد در هوا پریمو به او Drop Kick میزند و هر دو بر رینگ می افتند و پس از شمارش داور هر دو نفر با هم تگ می کنند و نوبل و کارلیتو همدیگر را می زنند
کارلیتو ضربه نوبل را جاخالی می دهد و به نوبل Back Body Drop می زند ، چاوو قصد دارد کارلیتو را بزند که پریمو او را می زند و به بیرون می اندازد و خودش به سمتش به بیرون رینگ می پرد و در نهایت کارلیتو با حرکت Lungblower توانست جیمی نوبل را پین کند و تیمش پیروز شود
[align=center]Winner : Carlito and Primo[/align]
بـــــک اســــتیج :
باتیستا در بک استیج در حال قدم زدن است که جرج مثیوس او را متوقف می کند و با او مصحبه ای کوتاه انجام یم دهد و از او می پرسد آیا خودت را برای باخت تریپل اچ در بازی دیشب مسئول میدانی ؟ باتیستا گفت ارتن به من و تریپل اچ و خانواده او صدمه زد و من هم دقیقاً همین کار را با او می کنم و وقتی که امشب بیگ شو را بردم به هدفم نزدیک تر می شوم و کمربند دبلیو دبلیو ای را از ارتن میگیرم
[align=center]Main Event
Number One Contender Match For The WWE Championship
Big Show vs. Batista[/align]
آنها بر روی یکدیگر قفل میکند و بیگ شو مشت هایی را به باتیستا می زند و قصد دارد به او هدبات بزند که باتیستا بلاک می کند و بیگ شو را به عقب هل می دهد و در ادامه بیگ شو گلوی باتیستا را میگیرد به قصد چک اسلم ولی باتیستا دستش را میگیرد و دور می کند و میخواهد به بیگ شو باتیستا بامب بزند که بیگ شو باتیستا را به عقب پرت می کند
باتیستا در گوشه رینگ به بیگ شو چندین کلوزلاین و Shoulder Tackle میزند ولی در ادامه بیگ شو دفاع می کند و به باتیستا Double Sledge میزند و باتیستا بر روی زمین می افتد و بیگ شو به او Elbow Drop می زند ، او باتیستا را بلند می کند و به او Bear Hug می زند و باتیستا با چند ضربه به سر بیگ شو خودش را رها می کند و به بیگ شو Spinebuster می زند و آماده می شود تا به او باتیستا بامب بزند که بیگ شو مانع می شود و به او چک اسلم میزند و باتیستا به بیرون رینگ میافتد و بیگ شو به دنبالش به بیرون می رود
ناگهان جان سینا میاید و قصد حمله کردن را دارد و داور شمارش Count Out را آغاز می کند و بیگ شو حواسش به جان سینا بوده و فراموش می کند که باید به رینگ برود و باتیستا به رینگ می رود و با قانون Count Out پیروز می شود
[align=center]Winner : Batista By Count Out[/align]
بعد از بازی وقتی بیگ شو به رینگ می رود باتیستا به او Spear میزند و راء به اتمام می رسد
RE: نتـــایــج راء به تـاریـــخ April 27th 2009
از این کار باتیستا خوشمان امد . لگسی را نابود کنه . :24: و شکست بیگ شو :4:
ایولا سینا . اما بهتره بره دنبال کمربند . همکاریش با کچل :4: عالی بود :24: :4:
بای.
ای خدا
یعنی تریپل ایچ رو مفت مفت مصدوم کردن رفت؟:2:
خیلی این وضعیت بد شده ، شان نیست تریپل اچ هم نیست ، آندرتیکر هم که تو اسکرمبل مچ اسمک دَون نیست از اون استوری لاین های مزخرف مثل اینکه در راهه !! خودتون ببینید راء بعد از بکلش انقدر مزخرف آخه باید باشه ؟
معین جان وقتی بکلش مزخرفه راء بعدش هم مزخرفتره...واقعا دیگه از این درگیریهای شدیدا تکراری سینا و اج و باتیستا و ارتن حالم داره بهم میخوره...تازه شان و تیکر و تریپل هم که فعلا بیکارن:26:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
واقعا دیگه از این درگیریهای شدیدا تکراری باتیستا و ارتن حالم داره بهم میخوره...
علی جان از تو بعیده درگیری باتیستا و اورتون کجاش تکراریه خوبه ارماگددون پارسال First Ever مچشون رو دیدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Man Of Destiny
نقل قول:
علی جان از تو بعیده درگیری باتیستا و اورتون کجاش تکراریه خوبه ارماگددون پارسال First Ever مچشون رو دیدیم.
دوست عزیز این دو ده ها بار در راوهای سال 2004 و 2005 با هم مسابقه دادن و مسابقشون تو ارماگدون برای اولین بار نبود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan_TripleH
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این دو ده ها بار در راوهای سال 2004 و 2005 با هم مسابقه دادن و مسابقشون تو ارماگدون برای اولین بار نبود !
دوست عزیزتر تا اونجا که من میدونم بارها نبوده یه بار توی 05 قبل از رویال نامبروان کانتندر بود بازیشون که رندی برد با اشتباهی که تریپل با دخالتش توی اون بازی کرد باز اگر چیز دیگه ای یادت میاد بگو[hr]
ضمنا اگر اشتباه نکنم فردای WM21 هم با هم بازی کردن که باتیستا تازه شب قبل کمربند گرفته بود ...
من همین دوتارو یادم میاد بازهم هستش دوستان بگن...من البته توی پستم همون اشتباه WWE رو کردم که توی یک راء هم جری کینگ این بازی رو فرست اوور گفت که این بازی فرست اوور نبود....[hr]
خب چون موضوع برای خودم جالب بود که این ده ها باری که شما گفتی رو پیدا کنم تاریخچه بازیههای رندی و باتیستا رو از یه گوشه کناری پیدا کردم که با هم مرور میکنیم....(البته اونقدرها هم موضوع مهمی نیست منتها گفتم شاید کسی دوست داشته باشه بدونه...)
-اولین بازی بین این دو در یک شوی اسمک داون در 14 جولای 2002 بود که رندی در میان بازی مصدوم شد ابته بازی با برد باتیستا به پایان رسید....
-دومین بازی این دو در راء به تاریخ 27 سپتامبر 2004 انجام شد که رندی اون زمون از اولووشن جدا شده بود و از ریک میخواست که او هم از تریپل اچ جدا بشه و در بازی که نو دی کیو بود فلیر با صندلی به رندی حمله کرد و رندی اون بازی رو هم به باتیستا باخت تا فلیر در اوولوشن بمونه...
-سومین بازی این دو در 8 نوامبر 2004 انجام شد.رندی تو این شب دو بازی انجام داد که اولیش رو تونست باتیستا رو ببره و در دومی با جریکو تگ بود که اون بازی با دخالت اولووشن همراه شد...
-چهارمین بازی این دو 10 ژانویه 2005 بود.همون بازی نامبر وان معروف که در موردش صحبت کردیم....
-پنجمین بازی هم 4 آپریل 2005 بود که همون بازی فردای رستلمینیا ست که اونم بهش اشاره کردم که با مصدومیت شانه رندی همراه بود و باتیستا بازی رو برد....
بازی آخرشون هم که همون آرماگدون بود یعنی میشه 6 بازی تک به تک سینگل....
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیزتر تا اونجا که من میدونم بارها نبوده یه بار توی 05 قبل از رویال نامبروان کانتندر بود بازیشون که رندی برد با اشتباهی که تریپل با دخالتش توی اون بازی کرد باز اگر چیز دیگه ای یادت میاد بگو[hr]
ضمنا اگر اشتباه نکنم فردای WM21 هم با هم بازی کردن که باتیستا تازه شب قبل کمربند گرفته بود ...
من همین دوتارو یادم میاد بازهم هستش دوستان بگن...من البته توی پستم همون اشتباه WWE رو کردم که توی یک راء هم جری کینگ این بازی رو فرست اوور گفت که این بازی فرست اوور نبود....
البته بیشتر با هم مسابقه دادن یه نمونه ی دیگه اسمک دان 2005 بود بر سر کمربند اینم لینک بازی در یوتیوب : http://www.*******.com/watch?v=aaM-sD-Q1kM
و البته یکی دیگه هم خودم دیده بودم در راو 2005 که باتیستا بدون دخالت کسی با یه باتیستا بمب برد !
نقل قول:
البته بیشتر با هم مسابقه دادن یه نمونه ی دیگه اسمک دان 2005 بود بر سر کمربند اینم لینک بازی در یوتیوب : http://www.*******.com/watch?v=aaM-sD-Q1kM
d این بازی رو من از قلم انداخته بودم که توی اسمک داون 25 نوامبر 05 برگزار شد و بازی نو کنتست شد چون اون موقع اوج درگیری تیم اسمک و تیم راء بود....
غیر ازین 7 بازی بعید میدونم بازی دیگه ای بوده باشه و من نگفته باشم....
به نظر من بازی باتیستا و رندی خیلی قشنگتر از تریبل ایچ و رندی هست...
به جز دو بازی که قشنگ بود بقیه ی راو زیاد جالب نبود...
دستت درد نکنه...