-
رندی اورتون در جادجمنت دی برنده است (خبر فوری)
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
بر اساس منابعی معتبر از طرف کمپانی WWE رندی اورتون به این زودی ها عنوان خودش یعنی قهرمانی WWE را از دست نخواهد داد و به احتمال بسیار زیاد رندی اورتون در بازی اش در مقابل باتیستا در پی پی وی جادجمنت دی که
قرار است دو هفته ی دیگر برگزار بشه پیروز بیرون خواهد آمد . این در حالی است که استوری لاین چرخش کمربندها بین چند سوپراستار نیز فعلا متوقف می شود . لازم به ذکر است که در 6 پی پی وی گذشته این کمربند بین 5 نفر
رد و بدل شده است .
-
RE: رندی اورتون در جادجمنت دی برنده است (خبر فوری)
اوه نه:27: برای من که خبر خوبی نبود :2:انشاالله که اینطوری نشه و این فقط یک شایعه باشه و ببینم که برای پنجمین بار کمربند ببره اونم از دست رندی که به قول ساسان که دلم میخواد بترکه. :26: :4: خدا اون روز و نیاره که سالار از رندی ببازه وگر نه ...:17: :4:
-
البته این احتمال هست که این حرف رد شایعه باشه که توسط وینس مکمن درست شده تا مردم این استوری لاین رو مثل استوری لاین جف نکنند...
-
ای بابا!
درسته بازیش خوبه اما فعلا اشخاص دیگری باید چمپ باشن!
مثه باتیستا که گفته بود این چند وقتی رو که با کمپانی قرار داد داره چمپ باشه!:4:
ولی در کل خدا کنه سلطــــــــــــــــــــــ ــان مرام بزاره و بیاد گند بزنه تو بازیشون!:4:
با تـــــــــــــــشــــــــ ـــــــکــــــر!!!
:34:
-
امیدوارم باتیستا ببره اههههههههههههههههه
-
امیدوارم رندی ببره که وقتی تریپل اچ برگشت یه راست بره سراغش و تلافی همرو سرش دربیاره !!!
-
فعلا که ترپل اچ رو مصدوم کردن درضمن الان نوبت باتیستاست که تلافی کن
-
بابا باتیستا باتیستا نکنید .
مثله اینکه رندی اورتون Punt Kick زد و باتی 6 ماه مصدوم شد .
رندی برنده است . :34:
-
رندی اورتن تا 3-4 ماه دیگه چمپ میمونه . به کوری چشم بخیلا ... .
حالا بشینید واسه خودتون باتیستا باتیستا ، تریپل ایچ تریپل ایچ ، سینا سینا و ... کنید . رندی فعلا داره تو راء یکه تازی میکنه و کسی حریفش نیست .
-
نه به این خیال باشین کمپانی برای اینکه بخواد باتیستا رو راضی نگه بداره قبل از اومدن ترپل اچ 100% چمپ می شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hell's Gate
حالا بشینید واسه خودتون باتیستا باتیستا ، تریپل ایچ تریپل ایچ ، سینا سینا و ... کنید . رندی فعلا داره تو راء یکه تازی میکنه و کسی حریفش نیست .
البته اگر کمی ملایم تر نظرتون رو بیان میکردین اتفاقی نمی افتاد !
خودتون هم خوب میدونید که رندی بارها و بارها و بارها از تریپل اچ باخته و بکلش هم بطور اتفاقی برد و باتیستا تمام زحمت هایی رو که تریپل اچ برای انتقامش از رندی کشیده بود به یکباره خراب کرد.
ثانیا دو تا دلقک رو کنار خودش جمع کرده ادعاشم زیاده (رندی) !
همین تیکری که شما طرفدارشید هم زیاد گل نکاشته از کوزلاو که باخت از بیگ شو که باخت و غیره !
من اصلا نمیخواستم کلکل کنم اما شما دیگه شورش رو در اوردید با این لحن صحبتتون ![hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TheAnimal
فعلا که ترپل اچ رو مصدوم کردن درضمن الان نوبت باتیستاست که تلافی کن
همین باتیستای شما باعث شد که تریپل اچ مصدوم بشه تریپل اچ داشت کار رو تموم میکرد 99% راه رو رفته بود اما باتیستا..............لا اقل ای کاش بعد از تموم شدن استوریلاین تریپل اچ و رندی برمیگشت !
-
برید بابا انقدر رندی رندی نکنید همین رندی باتیستا رو مبیبینه فرار میکن[hr]
خودتون اینو خوب میدونید که مصدومیت ترپل اچ ساختگی ترپل اچ میتونست بعد از ار کی او کیک رو رد کن
-
درخواست از دوستان عزیز درباره ارسال نظران خویش
لطفا یکم منطقی تر فکر و صحبت کنید
وقتی که همه این ها برنامه ریزی است دیگر سوپراستار نقشی ندارد که شما می گوئید باتیستا باعث باخت تریپل اچ شده یا این که رندی با نامردی میبره و از اینجور حرفا
چون باتیستا و تریپل اچ که باید آن کار را انجام می دادند
مصدومیت هم که کاملا نمایشی است
بردن رندی به صورت Dirty یا به اصطلاح نامردی هم تها به خاطر نقش اوست پس نمی توان گفت که این شخص قدرتی ندارد و ....
در ضمن فکر کنم حتی بعضی از طرفداران تریپل اچ و باتیستا هم که به فکر زیبائی مسابقات باشند علاقه مند به قهرمانی تا دو یا سه ماه دیگر ( حداکثر سامر اسلم ) رندی باشند تا مسابقات جذاب شود که البته به خاطر استوری لاین ها باید هم اینگونه باشد
من به عنوان یک دوست به همه عزیزان میگم که لطف کنید به جای دعوا سر سوپراستار ها که هیچ ارزشی هم ندارد به تبادل نظر راجع به بازی ها بپردازید
البته درسته که همه ی شما از واقعیات کشتی کچ و این که این ها استوری لاینی بیش نیست ( مانند لیگ برتر ایران ) خبر دارید ولی خوب این ها را گفتم تا یاد آوری شود و دیگر جر و بحث نکنید
خدانگهدار
-
نقل قول:
برید بابا انقدر رندی رندی نکنید همین رندی باتیستا رو مبیبینه فرار میکن
:23:
عجب !
اون Punt Kick یادتون نرفته که باعث شد رباط صلیبی باتیستا پاره شه ؟
نقل قول:
خودتون هم خوب میدونید که رندی بارها و بارها و بارها از تریپل اچ باخته و بکلش هم بطور اتفاقی برد و باتیستا تمام زحمت هایی رو که تریپل اچ برای انتقامش از رندی کشیده بود به یکباره خراب کرد.
گذشته با الآن خیلی فرق کرده .
در حال حاضر واقعا کسی تو راء حریف The Viper نیستش !
این جمله ی آخرت یکم مزحک بودش .
باتیستا و رندی هم یه زمان , همین دلقک هایی [ به قول شما ] که میگی بودند , ولی الآن هر کدوم از اون ها یه قطب قدرت تو کشتی کچ شدند .
The Legacy یک تیم نیست , استار سازه ! همونطور که بعد از یه مدت رندی دید Sim Snuka و Manu دارای استعداد نیستند اون هارو از تیم انداخت بیرون !
-
رندی از موقعیت استفاده کردو اون طور شد وگرنه اگه 3 نفری نریخته بودن سذش اون رندی بود که باید 6 ماه مصدوم میشد باتیستا احتیاحی به کمکی نداره این رندی که دو تا جوجه رو پشت سر خودش انداخته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan_TripleH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hell's Gate
البته اگر کمی ملایم تر نظرتون رو بیان میکردین اتفاقی نمی افتاد !
همین تیکری که شما طرفدارشید هم زیاد گل نکاشته از کوزلاو که باخت از بیگ شو که باخت و غیره !
من اصلا نمیخواستم کلکل کنم اما شما دیگه شورش رو در اوردید با این لحن صحبتتون ![hr]
مگه من چی گفتم ؟
نظر خودم رو گفتم . کجای حرفم مشکل داشت ؟ داداش رندی ، تریپل ایچ رو شکست داد . تریپل ایچ از رندی Punt Kick خورد ، به فلان رفت . رندی ، تریپل ایچ رو پین کرد . تمام !
الان آقا رندی بالا سر تریپل ایچ شما وایساده .
شما الان سر اینا ناراحتی ، همه چیز رو وسط میاری . به تیکر چه ربطی داره ؟
اصلا کی خواست با شما کل کل کنه که خودت رو میندازی وسط .
برو یه لیوان آب بخور ، سر و صورتت رو یه آب بزن ، تا ده بشمر ، یه صلوات هم بفرست . ایشالله آروم تر میشی :4:
-
بعضی از دوستان اینجا یه طوری حرف میزنن انگار نه انگار که همه اینها توی یه اتاق توسط یه آدمی مثل من و شما نوشته میشه و بعد اجرا میشه....آقا شایان فکر کنم یه ذره زیاد از حد غرق شدی تو کشتی کچ ها!البته به نظر من این موضوع اصلا ایراد نداره و تازه برای لذت بردن باید موضوع نمایشی بودن رو کنار گذاشت اما دیگه وقتی کل کل میکنید نیاید بگید نمیدونم تقصیر باتیستا بود تریپل اچ باخت و این صحبتها...خیلی هم به تاریخچه بازیهای تریپل اچ و رندی علاقه داری یه نگاه به لینک امضای من بکن...(شوخی)
انقدر سلطان سلطان میکنید یاد علی پروین افتادم حالم بد شد!
مدتی بود (یعنی از اواسط 2008 ) که تایتل ها وضعیت ثابتی نداشتند و همش چنج میشدن و حالا حداقل برای برند راء موقع خوبی هستش که یه reign طولانی داشته باشیم و بهترین شخص برای این رین رندی بود چون در 2007 نشون داد میتونه از این نقش خوب بربیاد مخصوصا با شخصیت هیل و البته جذابش....
-
ما اینقدر نگیم باتیستا همین قندی داشت از ..... آب میخورد و از نوچه های سالار بود حالا شده قندی اورتون. :26: اون موقع که باتیستا داشت کشتی میگرفت قندی توی قنداق جاش خیس کرده بود داشت اربده میزد. :33: اصلا معلوم نیست کمپانی برای چی این آدم رو استخدام کرده یا مثلا کودگوز یا دیبیاسی :37: من جای اینها میرفتم هم هیکلم درسته هم استعدادشم دارم ولی حیف که امکاناتش ندارم . :43:
-
آقا امیر مثل این که یکم بیش از حد غرق علاقه به باتیستا و تریپل اچ شدید که فکر نکنم خوب باشه
واقعا حق رندی بود که اینقدر زود قهرمان بشه
من خودم هم طرفدار رندی و هم باتیستا هستم
ولی خوب به نظر من حق رندی بیشتر است
چون این استار بسیار جوان و آینده دار است سوپراستاری که تنها بعد از دو یا سه سال ( دقیق نمیدونم ) که وارد Wwe شد توانست کمربند را کسب کندتا بتواند در آینده تبدیل به یک آندرتیکر یا حتی فراتر از او هم بشود
البته این به خاطر قدرت رندی نبود که بگوئید مگر واقعی است که قهرمان شود و به حقش برسد
به خاطر نقش عالی او بود
واقعا رندی و همچنین بهترین هیل های کشتی کچ در این چند سال بوده اند
هیچ کسی به اندازه این ها مسابقات را جذاب نکرده است
به خصوص اج که درسته بعضی مسابقات را برای بعضی ها تلخ تمام کرده باشد ولی خوب واقعا به زیبائی بازی می افزاید
WHC Batista Vs The Undertaker In A HIAC Match رو که به یاد دارید
سر شماره 2 پین فال کردن باتیستا بود که سر و کله اج پیدا شد و نتیجه را کاملا عوض کرد و باعث شد تا بازی جذاب و هیجان انگیز شود
EC Raw For WHC At NWO 2009 رو به یاد بیارید
واقعا اج بازی را زیبا کرد
پس به این اشخاص میشه حق داد که کمربند را صاحب شوند چون برای زیباتر شدن مسابقات به ان ها لازم است
ولی خوب قهرمان بودن فیس ها کمی بازی ها را از زیبائی می اندازد
The Animal Vs The Phenom Rivalry رو به یاد بیارید
به نظرتون درگیری بین دو استار فیس زیبا تر بود یا The Leged Killer Vs The King Of Kings ???
واقعا اگر منصف باشیم باید دومی رو انتخاب کنیم چون زیبائی خاصی داشتند
به هر حال حرف من این بود که اینقدر به این افراد الکی گیر ندهید
مطمئن باشید روزی تد دیبیاسی یک استار فیس محبوب و همچنین معروف و همچنین کودی رودز هم یک استار هیل در حد کریس جریکو می شود
مانند باتیستا و رندی اورتون که در ایوولیشن بودند
خدانگهدار
-
من دیگه چیزی نمیگم اما فقط صبر داشته باشید تا تریپل اچ برگرده !
اخه 2 حالت وجود داره : اگه اینا استوریلاین هستن پس چرا بعضی از دوستان میان هم میان به تریپل اچ و هم به طرفداراش توهین میکنن !!!؟؟؟ اگر هم اینا استوریلاین نیست مثلا تریپل اچ و رندی خب این مسلمه که تریپل اچ تو مسابقات زیادی رندی رو برده که دوستان میان ادعای بیجا میکنن.منظور من از حرفم که باتیستا باعث باخت تریپل اچ شد این بود که افرادی مثل رندی نمیتونن بدون نامردی و کمک و ..... برنده بشن چون شخصیت منفی دارن.اگر رندی بدون هیچ نامردی تریپل اچ رو میبرد که خب معلوم بود سرتر و بهتره اما کمپانی میدونه بلاخره تریپل اچ بهتر از رندی هست و کاری نمیکنه که مستقیم ببازه.اخه اصلا غیر ممکنه تریپل اچ با اون هیکل که بزرگتر از رندی هست بیاد از رندی تک به تک و یا بدون نامردی ببازه حتی اگر یه دعوای واقعی باشه در حال حاضر هم از قهرمانی رندی خوشحالم.باتیستا و رندی هم بخاطر استعداد و توانایی خودشون تونستن خودشونو اینجا برسونن اما بعید میدونم تد و کودی به این جایگاه برسند.در مورد مصدومیت نظر من اینه که بعضی از مصدومیت ها هم واقعی هستن مثل همین باتیستا چون کاملا واضح و مشخص بود اما تریپل اچ اصلا لگد رندی نخورد به سرش اونجور که من دیدم !!!!!اصلا به نظر من نباید مسابقه ی 3 به 3 میزاشتن تو بکلش دوست داشتم تریپل اچ و رندی تک به تک با هم بازی کنن اونطوری خیلی بهتر بود.
-
-
به نظر من حق مسلم رندي است كه تو جادجمنت برنده بشه حتي تو رسلمنيا 25 هم حق اون بود كه ببره آخر بازي سر يه اشتباه كوچيك بازي رو واگذار كرد . من فكر ميكنم رندي تازه به حقش رسيده و به اين سادگيها از دستش نميده اونم به باتيستا كه پس از 6 ماه تازه از راه رسيده (دير اومده زود ميخواد بره حالا حالاها بايد بجنگه )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TheAnimal
فقط باتیستا
نمونه کامل و واقعی یک اسپم ! ....
دیگه بحث هیکل که بیاد وسط آدم اعصابش میریزه به هم!واقعا اگر کسی فکر میکنه هیکل شرط بردنه بهتره دیگه دنبال نکنه این حرفه رو...
مکمن سال 2004 خودش هم مونده بود که از بین رندی و باتیستا کدومشون رو برای چمپ شدن و به قول معروف Be The Man شدن انتخاب کنه که خودش هم فهمید انتخاب رندی درست بود...چون رندی یک مزیت نسبت به باتیستا داشت و اون هم سن فوق العاده پایینش بود که باعث شد با کمربند گرفتنش در سامر اسلم تبدیل به Youngest Champ Ever بشه...مزیت دوم رندی نسبت به باتیستا جنریشینش بود.اینکه سه نسل در کشتی کچ بوده اسم اورتون...به هر حال مکمن خودش هم از انتخابش راضی بود و حتی توی پروموی بازی رندی جف رویال پارسال از همون موضوع هم توی پرمو استفاده شد که مکمن به رندی جوون میگه که امروز من بهت فرصت درخشیدن میدم.برو موفق باشی....
باتیستا استار بی نظیری هستش اما یک سری از مزیتهای رندی رو نداره چطور که رندی هم زیبایی اندام باتیستا رو نداره.به هر حال همونطور که The Godfather گفت الان چند ساله علاقه مردم نسبت به هیلها بیشتر شده و شاید اگر جف نبود دیگه ما بیبی فیس درست و حسابی نداشتیم...[hr]
ضمنا منتظر اون روزی باشید که همین کودی و دیبیاسی تبدیل بشن به رندی و باتیستا....یادش بخیر سال 2004 که همه به رندی و باتیستا ( مخصوصا رندی ) به چشم یک زنگ تفریح نگاه میکردن اما همون دوتا الان 4 ساله مهمترین ریوالری های کمپانی رو بر عهده داشتن...
-
بابا شما استوری لاین هاین های تریپل اچ رو نگاه کنید می بینید همشون بی مزه اند
مثلا سال 2008 با همین رندی سینا ادج کالی و اوج بی مزگیش با جف و ...
ولی استوری لاین های رندی رو ببینید با مایکل وجریکو وقشنگ ترینش با جف که فوق العده زیبا بود وبقیه
-
زمانی که تریپل اچ کمپانی Wwe رو ترک کرد میفهمین که چه سوپراستار بزرگی بود !
تا وقتی هست به چشم نمیاد وقتی رفت قدرش رو میفهمید !
در رابطه با استوریلاین تریپل اچ و رندی خداوکیلی کی میتونه نقشش رو مثل تریپل اچ به بهترین نحود ممکن و بسیار طبیعی اجرا کنه !!!؟؟؟
زمانی که رندی RKO به استف زد تریپل اچ اومد تو رینگ و من خودم فکر کردم واقعیه چون خیلی عصبانی بود !
اما معمولا طرفداران کشتی کج امروز طرفدار سینا و رندی و اج میشن چون از کارهاشون خششون میاد.
تریپل اچ درسته قدیمی هست اما هنوز که هنوزه کارهاش جالب و زیبا و شگفت انگیزه ! تریپل اچ خیلی خیلی زحمت کشیده تا به اینجا رسیده همین هیکل رو کلی سعی کرده تا ممکنه خوب نگه داره.
زمانی هم که شخصیت منفی داشت که عالی بود امیدوارم بازم منفی شه.خیلی از کسایی که از تریپل اچ خوششون نمیاد در عوض شخصیت منفی اون رو دوست دارن.در صورتی که هر دو نقش رو عالی اجرا میکنه.
-
نقل قول:
The Animal Vs The Phenom Rivalry رو به یاد بیارید
به نظرتون درگیری بین دو استار فیس زیبا تر بود یا The Leged Killer Vs The King Of Kings ???
واقعا اگر منصف باشیم باید دومی رو انتخاب کنیم چون زیبائی خاصی داشتند
کاملا اشتباه !
شما واقعا چجوری درگیری بین رندی و تریپل اچ رو زیباتر از ریوالری باتیستا و آندرتیکر میدونی
با یه نگاه ساده میتونیم مقایسه کنیم :
1- مسابقه ی باتیستا با تیکر در رسلمینیا 23 در مقابل مسابقه ی رندی با تریپل اچ در رسلمینیا 25
2- مسابقه ی باتیستا با تیکر در سایبر ساندی در مقابل مسابقه ی رندی و تریپل اچ در جاجمنت دی
3- مسابقه ی باتیستا و تیکر در سروایور سریس (هل این ا سل) در مقابل 2 مسابقه ی تریپل اچ با رندی در نو مرسی
----------------
شما که به قول خودت منطقی هستی هم باید قبول کنی که ریوالری تیکر و باتیستا از بهترین درگیری های این چند سال گذشته بود ... در ضمن مسابقه ی نو وی اوت 2007 هم فراموش نشه
بهر حال امیدوارم قانع شده باشید .
-
باربد جان منظور من استوری لاین و حرکات و درگیری هاشون بود نه بازی هاشون
چون آندرتیکر و باتیستا دو سوپراستار عالی هستند و چون هر دو فیس هستند و همچنین قدرتی می توان مسابقاتشان را قشنگ کرد
اما رندی و تریپل اچ چون نقش رندی هیل است و مجبور است که با نامردی ببرد برای همین قدرتی بودن بازی کمی از بین می رود
ولی خوب به نظر شما درگیری ( نه مسابقات ) رندی و تریپل اچ زیبا تر بود یا باتیستا و آندرتیکر ؟؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شایان جان چه کسی گفت که تریپل اچ سوپراستار خوبی نیست ؟
به فرض این که تریپل اچ بهترین سوپراستار Wwe می باشد
آیا کسی که بیشترین قدرت بدنی رو داره باید برای همیشه قهرمان بمونه ؟
به نظرتون همین که تریپل اچ کمربند رو از دست داد به محبوب بودنش کمک کرد نه مثل جان سینا که 13 ماه کمربند رو نگه داشت و خوب برای عده ی زیادی منفور شد