-
انتخابات ریاست جمهوری انجمن !!!
درود بر همه کاربران .مدیران گرامی انجمن IRANWWE ...
========================
با عنایت به درپیش بودن انتخابات جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفتیم شبهه انتخاباتی رو هم در انجمن برگزار کنیم با کمک کاربران...قبل از هر چیز این توضیح رو بدیم که پایه این تاپیک فضای دوستانه-طنزه .نقدیه...و اصلان وجود ارزشی نداره..! فقط برای جذابیت این ایام عزیز و فرخنده است!!! و رئیس جمهور منتخب تا 1 سال!!! در انجمن ریاست میکنه ...البته یجورایی تو مایه های کشک!!
======================
کاندیدهای صلاحیت شده مورد نظر انتخابات...:
[size=x-large]
GOLDBERG THE MAN ملقب به میر علی گلدبرگ!!
LEGENDARP ملقب به سیدهادی کاشمری !!
NEW WORLD ORDER ملقب به آیت ا.. بهنام کروبسی !!
THE DARK NIGHT ملقب به دکتر سینا هلندی نژاد!!
MAJID LASHLAY ملقب به مهندس مجید آزادی !!
[/size]
===================================
از امروز به مدت 1 هفته کاندید های مورد نظر وقت دارن از برنامه هاشون در اینده ..انجمن....به بحث و تبادل نظر بپردازن..بزودی مناظره هایی رودررو هم با همدیگه خواهند داشت..
کاربران انجمن به دقت به برنامه های این کاندیدان اصلح گوش بدن...تا انتخاب اصلح رو انجام بدن..
فراموش نکنید میزان رای مردم ملت است!!!
===================================
بعد از 1 هفته بحث.و شناخت عمیق کاربران از کاندیدهای مورد نظر در تاپیکی مجزا نظر سنجی قرار داده میشه و کاربران بالای 13 سال!!! میتونن در رای گیری شرکت کنند...
کاربرانی که فقط 2 روز عضو شده باشن حق رای ندارن و رایشون حساب نمیشه...
فرد متقلب مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت...
====================================
اما یکی دیگه از دلایل اصلی انتخاب شدن این افراد ...1.آشنایی اینها با سیاست های روز دنیا 2. متن نوشتاری و لفظ قلمشون.. پس کسی نگه چرا من رو نذاشتین تو نظر سنجی...چون مورد صلاحیت رهبری !! قرار نمیگیرید...بالاخره باید یه فرق بین سینا با ساسان از لحاظ نوشتاری بکنه..البته دوستان دیگه ای هم بودن که شایسته این رو داشتن تو دور نهایی باشن...ولی بخاطر اینکه شاهد هرج و مرج نباشیم به ناچار خط خورن..دوستانی مثل بهمن.ارمان.معین.محمد علی.و.. شایسته حضور بودن...
البته ...اگه بخوایم دوستان رو تقسیم کنیم مثل اینا که اصلاح طلب و این شعر و ورا ... به این صورت میشه :
سینا رو از جمع مدیران انتخاب کردیم...
هادی رو از جمع قدیمی ترین کاربران انجمن که از بدو تاسیس انجمن بوده...
بهنام رو از جمع اخبارنویسان در زمینه کشتی کج و اطلاعات بالای سیاسی..
مجید از نسل بچه های جدید فعال و جوان انجمن..
علی هم از نسل سیاستمداری و واقف به علم روز دنیا و انجمن...
================================
منتظر حضور کاندیدهای مورد نظر در این تاپیک و ارائه برنامه هاشون هم هستیم..کاربران گرامی هم تو این 1 هفته هر سوال و تقاضایی رو که داشتن میتونن بیان کنن از کاندیدها..کاندیدان هم میتونن گروهک!! تشکیل بدن و طرفدار جمع کنن...به جا تگ تیم میتونن TEN TEAM جمع کنن!!!
رهبر تمامی اینها سید ابوالفضل نصرا...هستند..ویقین داشته باشید استوری لاینی در پیش نیست و برخلاف جاهای دیگه این انتخابات سالمه سالمه!!!...
===============================
هفته اینده نظر سنجی برگزار میشه ...و دوستان میتونن فقط با ارسال نام کاندیدهای مورد نظر رو بیان کنن...و نام 3 کاندید رو بنویسن...
و به ترتیب نفر اول 3 امتیاز.نفر دوم 2 امتیاز و نفر سوم 1 امتیاز تعلق میگیره...
ابتدا قرار بود نظر سنجی گذاشته بشه که برای اینکه بعدان حرف و حدیثی پیش نیاد و کاربران نسبتان فعال انجمن رای داده باشن...قرار شد بصورت ارسال نام کاندیدها بیان بشه...
================================
پیشاپیش از همکاری شما دوستان عزیز انجمن متشکریم...یقین بدونید این تاپیک فقط واسه جنبه دوستانه و طنزه....و هیچ دلیل برتری کسی بر کس دیگر نیست...مهم رفاقتهاست که پایدار میمونه...
یا علی ...
-
RE: انتخابات ریاست جمهوری انجمن !!!
سلام به همه آزادیخواه های ایران مخصوصا انجمن:7:
خوب دیگه وقتش شده که حق علیه باطل بایسته و اون کسی نیست جز بنده:4:
دوستان بپا خیزید که وقت وقته آزادیه بیانه...تا کی خفت و خواری؟به خودتون بیاین...گرونی تا کی؟تا کی روسری؟:9:
پسرهای انجمن همین الآن روسریهاتون رو از سرتون بردارید و سر باز توی انجمن راه برید:4:بزنید و برقصید:32:
خوب دیگه لیم گیری بسه یکم سنگین باشید:9:
بنده یکی از کاندیداهای اصلی ریاست جمهوری مجید لشلی مهندس مجید آزادی از فردا ستاد انتخاباتی خودم رو راه می اندازم و به تبلیغ میپردازم و از فردا شعارهام رو راه می اندازم و میترکونم:4:
دوستان هرکی ماشین مدل بالا داره بیاره عکس منو بزنه بهش ... هر ماشینی 50 هزار تومن:4:
هرکس هم میخواد نامه بننویسه عجله کنه که جواب هر نامه با یه دختر میاد درب منزلی که من براتون تهیه میکنم:4:
خوب تا فردا کاری باری؟
خدافس:7:
-
من که طرفدار پر و پا قرص مجیدم :4:
-
- هادی عزیز که می خوام سر به تنش نباشه
- بهنام عزیز که می خوام روح به تنش نباشه
- مجید هم هر موقع پول سریال ها رو ریخت بهش فکر می کنم
- سینا که از یک کشور بیگانه است و ممکنه اطلاعات محرمانه کشور رو بده دست دشمن
- و اما میر علی گلدبرگ هم به علت شباهت های عظیمی که با اسم بابای آقام داره بهش رای میدم !!!
-
اقا من رسما اعلام مکنم از مهندس مجید آزادی حمایت میکنم.
تا کی ما باید زیر زور باشیم.
ما آزادی بیان میخوایم.
ما آزادی زندگی میخوام.
ما ازادی لباس پوشیدن میخوایم.
ما آنجلینا لاو میخوایم.
دختر میخوایم.
ما خونه خالی و ..... میخوایم.
و این چیزیه که ما در وجود مهندس میبینیم.:4:
پس رای ما مهندس مجید آزادی
:4:
-
خجالت بکش شما اقای مرد رسترمانیا !!!اواتور بهنام کروبسی رو میزاری رو کاربریت اونوقت طرفدار مجید ازادی!!! همینجا بهت توصیه میکنم این اواتور رو برداری به جاش لشلی رو بزاری!!!
مجید ازادی جان سعی کن تو ستاد انتخاباتیت از ورود بانوان جلوگیری به عقب بنمایی!!!
معین جان روز اول خواستیم تورو هم قرار بدیم که خودم نخواستم...به هادی و بهی گفتم بابا این جنازه همینطورش تو انجمن خار میشه !!! وای به اینکه بیاد رو کار!!! اخه معین احمد نجاد چی میخوای ازمون..شرتو کم کن بی حیا دیگه سراغ ما نیا!!! انگشت نمای انجمن شدی!!!بی آبروی بی حیا ..:4:
بهی بهم گفت ابوالفضل خودت شرکت کن..گفتم بابا من بیام که همون روز اول تمام رای ها رو درو میکنم!!!!
متاسفانه روزی بنده رهبر با یکی از کاندیدان با خدا صحبت میکردم..از این میترسید که همه گول ظاهر این انسانهای از خدا بی خبر رو بخورن!!! و الان هنوز چیزی نشده بردران اچ بی ک بخاطر نفس دنیوی رفتم اونوری!!!
-
من هم به عنوان سخنگو و اسپانسر مجید آزادی به این شخصت گرانقدر رای داده و از این جانب حمایت میکنم.
دیگر از دست این همه ظلم و ستم خسته شدم و از طرف همه ی آزادی خواهان به مهندس مجید آزادی رای میدهم.
یک شعر هم در این باره به ذهنم خطور کرد :
بسی رنج بردم در این ساله 4 اجم رو بکردم به کل تار و مار
من آن کینه پرداز جنگ آورم چو بمب اتم را به چنگ آورم
نگو*زم از این پس که من ریده ام کشیدم به گ*ه کشور از ایده ام
قسمتی از محمود نامه (به تلخیص )
شاعر : شعردوسی
-
من طرفدار میر مجید آزادی هستم:4:.(معاون اولشم خودمم بدون شک:4:)
مرسی ابولجان بابت تاپیک خوبت.
-
بسم الله الرحمن الرحيم
برادر سينا هلندي نژاد
از صميم قلب براي شما در انتخابات آينده آرزوي موقيت ميكنم و اميدوارم با حضور شما در مسند رياست جمهوري انجمن قوانين از ياد رفته باره ديگر به اجرا درآيد. اسپمرها به زانو درآيند و هكر ها نا اميد! پوريا و آرمين برگردند و تاپيك بزنند و حاج ابول در اسرار پست دهد! كيومرث كلمه نژاد دست از بازي تراوين بردارد و بزودي به شغل جديدش مشغول شود! ساسان برگردد و عكسهاي دي*وا از 2500 هاست آپلود كند.
اميد است با به قدرت رسيدن شما "تسو" دست از سر جومونگ بردارد و آدم شود و....
راي ما حاج سينا هلندي نژاد
----------------------------------------------------------
در آخر از حاج ابوالفضل تقاضا دارم كه بازنگري در انتخاب كانديداهاي رياست جمهوري انجام دهند. بواقع جاي فردي به نام معين (نه از نوع ارشد و رايتر ) بلكه NO Fear بعنوان فردي اصلح در ميان كانديداها خالي است!!!
-
این معین رو ول کنین میات هممونو گی می کنه ها :4:
-
آقا یکی بیاد مردونگی کنه واسه ما یه قدمی برداره مثلا
ما رو از backlash به wrestle mania ارتقا بده
یا بره از سایتهای خارجکی مطلب بگیره بعد بیاد به من PM خصوصی بده منم به اسم خودم تاپیک بزنم
منم هم بهش رای میدم هم واسش دعا می کنم که رییس جمهور که خوبه رهبر بشه.
تازه اسمش رو تو امضام هم مینویسم:11:
بیا بعد بگین backlash ها بدن برین حالشو ببرین با این همه امتیاز.
-
تو پرانتز:(تمام مطلباي اين پستها فقط و فقط براي خنده و سرگرميه كسي جدي نگيره يه وقت)
به نام خداي اصلاح طلبان.به نام آزادي،به نام عدالت و به نام كاربرسالاري.
و سلام بر شرافت كاربري.سلام بر مظلوميت كاربر.سلام بر حق پايمال شده كاربر.سلام بر آزادي نداشته كاربر.سلام بر سه سال استقامت و پايداري و رنج كاربر و سلام بر آينده درخشان و پرشكوه كاربر…
اينجانب پيش از هر چيز لازم ميدونم از محضر مقام عظماي ولايت تامه و مرجعيت عامه،پيشواي اصلاح طلبان انجمن و پرچمدار انقلاب كاربري،حضرت آية الله العظمي سيد ابوالفضل نصرالله-دامت ظله و بركاته و افاضاته-به دليل تصميم قاطعشان براي نجات كاربران رنجديده و مظلوم و انقلابي انجمن و فرمان تاريخي معظم له براي تعيين سرنوشت كاربران شريف انجمن به دست خودشان بوسيله تعيين رييس جمهور منتخب صميمانه سپاسگذاري كرده و اعلام نمايم كه فقط . فقط به خاطر فرمان مستقيم آن رهبر فرزانه در خودم احساس تكليف كرده و به صحنه آمده ام و الا به هيچ عنوان علاقه اي به پست و مقام نداشته و ندارم و بودن به عنوان يك كاربر ساده و باشرافت را ترجيح مي دهم.
كاربران عزيزتر از جان و شريف،
آمده ام تا عزت و اقتدار را به شما برگردانم.
آمده ام تا از آزادي بيان شما دفاع كنم.
آمده ام تا عدالت را پاس بدارم و آن را محقق كنم.
آمده ام شرافت كاربري را ارج نهم.
آمده ام تا حق انتخاب،انتصاب و اعتراض به شما هديه كنم.
آمده ام چون براي انجمن نگرانم و مي خواهم اصلاح كنم.
و در يك كلام آمده ام تا همگي دست در دست هم انجمني پيشرفته با آزادي،عدالت و كاربر سالاري بسازيم…
شعار رسمي اينجانب در انتخابات "انجمني پيشرفته با آزادي،عدالت و كاربرسالاري" هستش.
عزيزان،سروران و تاج سران،
انجمن ما در طول اين سه سال كه به صورت نظام پادشاهي اداره شده فراز و نشيب هاي زيادي داشته و البته اونقدر بي انصاف نيستم تا بگم هيچ كاري نشده و سياهنمايي كنم،بلكه موضع رسمي بنده اينه كه ما در حال حاضر بهترين و پرافتخار ترين انجمن كشوريم،اما اين كافي نيست.دليل اصلي قيام ما و رهبر بزرگوار ما عليه اين ظلم و استبداد برگرداندن قدرت به گمشده اصلي انجمن كه همانا كاربران هستند،بوده كه اين معني كاربرسالاري و بازگشت عزت كاربران كه به اعتقاد ما اركان اصلي انجمن هستند،مي باشد.
اينجانب اعلام ميكنم در همه زمينه ها برنامه دارم و اصلي ترين وظيه خودم رو دادن قدرت اصلي و سپردن انجمن به دست خود كاربرا ميدونم و باور دارم هميشه و هرجا و هر زمان كه اينجا باشم خدمتگذار كاربران و كوچيكترين عضو انجمن هستم و بس.
حالا به تشريح برنامه ها به تفكيك موضوع ميپردازم:
1.سياست خارجي:
اعتقاد دارم كه سياست غلط خارجي نظام قبل باعث منزوي شدن ما شده كه بنده با تمام توان سعي ميكنم كارهاي زير رو به سرانجام برسونم:
-ايجاد ارتباط قوي با همه انجمنهاي داخلي و خارجي و جذب كاربر از اونها.
-تصرف تدريجي همه انجمنهاي داخلي و ادغام اونها با انجمن خودمون.
-جذب همه ادمين هاي فروم هاي ديگه بر مبناي سياست تعامل دوطرفه و تنش زدايي.
ما بر اين باوريم كه بايد رقيب جدي انجمنهاي خارجي باشيم نه داخلي.
2.سياست داخلي:
يكي از بزرگترين معضلات ما اينه كه طي اين سه سال فقط كميت يعني تعداد كاربراي ثبت نام كرده رو بالا برديم و به كيفيت بي اعتنا بوديم و نتيجه اين شده كه از نزديك 5000 كاربر فقط 30-40 تا كاربر فعال داريم.اعتقاد شديد داريم كه ما با اين تعداد كاربر الان بايد جزء برترينهاي جهان ميبوديم كه در اين زمينه بنده برنامه هاي زير رو پياده ميكنم:
-تشكيل مجلس شوراي ملي كاربران كه وظيفه اين مجلس دادن راي اعتماد يا رد صلاحيت مديراي پيشنهادي ادمين سايت هستش.اين مجلس همچنين حق بررسي،سوال و استيضاح مديرا و ناظم و ادمين رو داره.مدير ارشد توسط همين مجلس انتخاب ميشه كه وظيفه نظارت بر عملكرد مديرا و دادن گزارش به مجلس رو داره.بنده نماينده اي براي نظارت بر اين مجلس انتخاب ميكنم و قانون اساسي مورد استفاده توسط در مجلس،توسط رهبر معظم انقلاب با مشورت ادمين و بنده تهيه ميشه.مديرها از اين به بعد مالك بخش خودشون نيستن و وظيفه ندارن همه تاپيك هاي مربوطه رو خودشون بزنن بلكه بايد به كاربراي مستعد وظيفه بدن.
با انجام اين موارد ما عقيده داريم كه قدرت تدريجا فقط مخصوص كاربرا خواهد بود و تعداد كاربراي فعال ما زياد ميشه و نتيجتا به جايگاه واقعي خودمون ميرسيم.
در ضمن بنده قصد دارم كاربراي استثنايي و فوق العاده اي رو كه به دلايل مختلف از دست داديم و سرمايه هاي ما بودن رو برگردونم كه مطمئنا با ياري همه ايم مهم محقق ميشه.
3.مسائل فني انجمن:
سعي ميكنيم بهترين قالب موجود رو براي انجمن تهيه كنيم و موارد زير رو هم پياده كنيم:
-تهيه دامين دات كام.
-بالا بردن حجم امضاها و آواتارها تا حد ممكن.
-بازگشت چت روم و ايجاد امكان گفتگوي تصويري بين كاربرا.
4-فروشگاه:
من با كمك همكارام اسپانسر جذب ميكنم و از محل درآمد اونها برنامه هاي زير رو پياده ميكنم:
-ارسال تمام هفتگيها و پي پي وي ها به صورت رايگان براي همه كاربراي فعال.
-توسعه مجله انجمن و گرفتن مجوز رسمي براي پخش اون در دكه هاي مطبوعاتي.
-فروش همه تي شرتها و كلاهها و گردنبند و دستبند و بازوبند و بيضه بند و لباس زير همه استارها.
5-بخش اخبار:
اين بخش عملكرد قابل قبولي داشته ولي مشكل ما نداشتن اخبار صد در صد اختصاصيه.براي رفع اين مشكل با همه كسايي كه تو آمريكا قوم و خويش دارن تماس ميگيريم و از طريق اونها و خبرنگارهاي كاملا انحصاري از همه استارها مصاحبه ميگيريم و به همه زبانهاي زنده دنيا تو انجمن ميذاريم.
6-بخش عكس:
از طريق همون خبرنگارها عكسهاي انحصاري ميگيريم و در نظر داريم با همكاري سي آي اي به خونه استارها جاسوس بفرستيم و با كار گذاشتن دوربين مخفي درخونه اونها و حمام و اتاق خوابشون بهترين عكسها رو تهيه كنيم و تو انجمن قرار بديم.
7-بخش دانلود:
من تيم دانلودر و آپلودر تشكيل ميدم تا به كمترين فاصله ممكن بعد از اتمام مسابقات،اونها رو با همه حجم ها و فرمتها روي سايت بذاريم.همينطور پخش زنده همه مسابقات و اون دوربين مخفي هاي قسمت قبل رو در برنامه دارم.
8-بخش تاريخچه:
بنده تيم تخصصي ترجمه تشكيل ميدم و همه تاريخچه ها و بيوگرافي ها رو ترجمه ميكنيم و رو سايت قرار ميديم.
9-بخش مسابقه:
علاوه بر مسابقه هاي فعلي،مسابقات زير رو در برنامه دارم:
-حدس كلمه
-حدس جمله
-حدس تيتر
-حدس نويسنده
-حدس دستخط
-حدس مدل شرت و ...
و انواع و اقسام حدسيات و پيش بيني ها رو با مديريت برادر عزيزم جناب آقاي دكتر پويان كيومرادي ترتيب خواهيم داد و به همه اونها هم جايزه تعلق ميديم.
9-بخش گوناگون:
حقير در اين مورد برنامه اي ندارم چون اين بخش و مخصوصا اسرارالتوحيد بيت شخصي رهبر عظيم الشان نهضت انقلاب كاربري حضرت آية الله العظمي نصرالله هستش و ايشان در اين زمينه صاحب امتياز و مختار هستند و فرمانشان نافذ است.
و بالاخره
10.بخش ديوا:
بنده به خوبي آگاهم كه اين بخش مايه روشني چشم بسياري از كاربراي عزيزتر از جان ماست براي همين محدوديت هاي اين بخش رو برميدارم و ريش و قيچي رو به دست اهل فن و پيش قراولان عالم حشريت ميسپارم باشد كه زحمات بي دريغ خواهران زحمتكش ديواي ما در آن سوي مرزها بي نتيجه نماند.
در آخر از اين كه سر مبارك شما صاحبان اصلي اين انجمن رو به درد آوردم پوزش ميطلبم و دست خودم رو به سمت همه كاربران شريفي كه در جستجوي گمشده خود يعني عزت و قدرت هستن،دراز ميكنم و همچنين اعلام ميكنم كه به حمايت همه فراكسيونها و احزاب انجمن براي پيروزي نهايي نهضت كاربرسالاري نيازمندم و براي همه شما آرزوي عزت و سربلندي ميكنم و اعلام ميكنم آماده پاسخ به درخواستها و سوالات همه كاربران عزيز دل برادر هستم و آماده مناظره با ساير آقايان كانديداها.
به اميد تابيدن آفتاب صبح زيباي دولت سبز آزادي،عدالت و كاربرسالاري.
با آرزوي موفقيت و كاميابي
مير علي گلدبرگي
-
علی جون حیف که نمیشه دو تا رای داد ولی اگه میشد من به تو هم رای میدم.
چون نشستی این همه نوشتی پس برا مسئولیتت هم ارزش قایل میشی.
من که کاره ای نیستم منظور کاندید ولی حداقل برای کاندیدا شعر میگم :
بنی آدم از ابلهان بدترند اگر که به محمود روی آورند
چه عضوی توانسته در روزگار بش*اشد به کشور چنین آشکار
دم انتخابات ز الطاف یار حقوق رفته بالا،چقدر؟ صد هزار
معلم شده تاج سر ، صد عجب جواهر شده کارگر ، صد عجب
برای رضای خداوندگار سفر های دولت شده بیشمار
گمان کرده اند مردم ما خرند ! که با سیب زمینی رای میخرند
شاعر : استاد پژمان م :4:
-
من از همیجا این انتخابات و تحریم می کنم و از همه دوستان هم تقاضا دارم رای ندند.این کاندیدها همشون از فیلترینگ رهبری(ابول) و شورای نگهبان رد شدند و همشون نوکر رهبرند انقدر قدرت ابول زیاده که این ها حتی نمی تونند کوچک ترین قول هایی که می دهند رو هم عمل کنند.
مثلا همین علی گلدبرگ،سینای اتو کشیده شدست.گول این هارو نخورید.
اونایی که می تونستند جلو این مقام رهبری و بگیرند رد صلاحیت شدند مثل R.I.P عزیز که همیشه الگو بوده و حرف حق و میزنه ولی در نطفه خفش کردند.
پس تحریم،تحریم تا ازادی
-
ایول داش میر علی ! کلی فیض بردم از برنامه هات! داش علی برای فرار مغزها چه فکری اندیشیدی؟ :4:آیا باز هم شاهد حضور افغانی ها در انجمن و ایران هستیم؟ آیا تلاشی خواهی کرد تیمهای لنگ و کیسه حموم از این وضعیت اسفبار در بیان!! آیا برای آزادی بیان تحولی اندیشیدی؟ یا مثل رئیس جمهور قبلی میگی ازادی هست ولی بعدان تو گوند!! میکنی چون مردم!!!
من امشب با پست تو حتمان بهت رای میدم!
البته چون من حزب بادم! اگه فردا هادی از اونور بوزه بهنام از اینور ممکنه برم هلند!!!
من خیلی مشتاق دیدن پستهای دیگر کاندیدها هستم..
--
برادر فقط باتیستا بدان و آگاه باش که بعد از انتخابات تورو به زندان سیاسی اسرا خواهیم فرستاد تا بدانی در افتادن با رجیم چقدر زجرناکه! ای مزدور وطن فروش برو پیشه همون ممد علی ضد انقلابت ..
فکر کردین خبرا نمیرسه!!! رفتین یه شبکه ******* ای زدین با اقای ممد علی و اقای کمک داور همش عکسای منو و بچه ها رو میزارید و دشمنان بتون زنگ میزنن ضد ما!!! ای ملعونها...ای سپاهیان بسیجی هادی بریزین سرش این خائن وطن فروشو بگیرین...در ضمن معین تو نطفه نبود تو ورودی خروجی شاشم بود!!:12:
--
داش پجی گفتم که رای گیری طوریه که به 3 نفر به ترتیب رتبه رای میدی بعدان تاثیر داره در امتیازات کلی...من خواستم تک رایی بزارم ولی گفتم شاید دوستان بمونن تو رودرباسی ...3 رایی بهتره..
-
من یه جمله به تقلید از ساسان بگم:
حزب ما ( مهندس مجید آزادی) قهرمانه :4:
-
بي هيچي برم سر اصل مطلب...
راي ما مهندس مجيد آزادي.....
تا چقدر اين خفت و خواري را تحمل كنيم........
تا چقدر تورم %68 را تحمل كنيم؟
و هرچي بابك و طرفداراي ديگه گفتند........ :4::4:
خلاصه مهندس من %150 پشتتم...........
مرگ بر كانديداي مردم فريب.........:4:
-
رای ندید بابا تبانیه :4: !
-
يك راي هم سرنوشت ساز است حتي شما كيان جان :4:
-
اگر صلح میخواهید ، اگر آزادی بیان میخواهید :4: :4: ، اگر سپم میخواهید :4: ، اگر اندیشه گرای اروپایی بخواهید ،
صد در صد ، رای مــا ::
THE DARK NIGHT ملقب به دکتر سینا هلندی نژاد!!
-----------------------------------
سینا جان ، تو یکاری برامون بکن , بخدا تو خیابون با دافیا را میریم میان گیر میدن , میریم یه کافی شاپی جایی با 2 تا چشم بهمون نگاه میکنن ، خونه خالی هم که ماشالله , اصلا انگار وجود نداره :4: خودت بهتر میدونی که این قضایا رو ... :4:
یه بار با عرفان ( اون دوران که نامزد بهنام بود ) رفته بودیم بیرون ، گفتم این بهنام که خسیسه , تو دوران حاملگی هیچی به این عرفان بدبخت نمیده تقویت شه , بردمش بیرون یه آب طالبی بهش دادیم , نمیدونی چه اَلَمشَنگه ای به راه افتاد ... این آزادیه ؟
من آقای هادی نمیخوام , آقای مجید لاشی نمیخوام , من Who's Next نمیخوام , من فقط حقمو میخوام ( به قول عمو ابول , به همراه گریه و استفراغ خوانده شود :4: - برگرفته از مستند میر حسین موسوی , اون تیکش که زنه میاد تو اتوبوس میگه من آقای احمدی نژاد نمیخوام , من بچمو میخوام ! )
--------------------------
در کل عمو جان ، با این که این تاپیک ها زیاد اثری نداره ولی خب باز یه سری مشکل ها به نظر من پیش میاد ... !
در ضمن ، هر کی هم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد باید زیر نام کاربریش نوشته شه رئیس جمهور انجمن ، حتی " سینا , 15 ساله , با کفش های کتانی " :4:
ممنون
-
اصولا باید معین R.I.P هم در انتخابات حضور داشته باشه ولی حالا که نیست پس ماه رای نمیدیم:56:
-
معین از شما رای نمیخواد ، سریال ازش بخرید کافیه :4:
من یه بار گرفتم خیلی خوب بود , سریع رسید :11:
-
من فقط به کاندیدایی رای می*دم که شعارش کاربر سالاریه دینی باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
معین از شما رای نمیخواد ، سریال ازش بخرید کافیه :4:
من یه بار گرفتم خیلی خوب بود , سریع رسید :11:
والا آرمان جان ما از معین یه سریال خواستیم که اونم فعلا نداره ولی حالا تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنیم:4:
-
با عرض سلام و درود و سپاس بي پايان محضر صاحب امر و زمان ارواح و نافع الفدا ابوالقاسم محمد (در اينجا همه صلوات ميفرستن) و با عرض تسليت به مناسبت ايام فاطميه كه هفته ي پيش گذشت و درگذشت عالم روحاني ايت الاه بهجت كه علو درجات را در بهشت فردوس براي ايشان ارزومنديم و همچنين ايام محرم كه پارسال گذشت و چند ماه ديگر دوباره خواهد امد و ساير مناسبت ها از جمله ماه رمضان - 22 بهمن - دعاي روز عرفه - جوشن كبير - ابو حمزه ي ثمالي - بحار الانوار و الا ماشالا!
قبل از هر چيز جا داره پيروزي دولت خودگردان به رهبري سيد ابول نصرالاه رو بر نظام استبدادي و سابق انجمن به سركردگي ان مزدور اجنبي يعني هامون محمديان كه لعنت خدا بر او و خاندان و درباريانش باد رو به تمامي كارفرمابران انجمن تبريك عرض نمايم.
شايد در اينجا بسياري از شما عزيزان با خود بگوييد كه چرا من شما را كارفرمابر خطاب كردم.اين يكي از تغييراتي خواهد بود كه شما در دولت من شاهد ان خواهيد بود.ملت انجمن ما كه چندي پيش متحمل صدمات سنگيني از جانب مزدوران انجمن شدند سزاوار اين نيستند كه ما با فخر فروشي ان ها را كاربر ساده بناميم در حالي كه ما خود را خدمتگزار انها ميدانيم پس بايد از اين پس شما را با لقبي كه درخور شما عزيزان باشد مثل كارفرمابر صدا بزنيم.
من جلو امدم تا نويد روزهاي خوشي را به شما ملت شهيد پرور بدهم.به همين دليل نام دولت خود را دولت نويد خواهم گذاشت.و به شما اطمينان ميدهم كه اگر به فرجام كار ايمان نداشتم هرگز به خود اجازه نميدادم كه سرنوشت حدود 5 هزار نفر را به دست خود بگيرم.
من طرح هايي در سر دارم كه يقين دارم با اجرايي شدن اين طرح ها مشكل مالي و بيكاري و الافي شما كارفرمابران حل خواهد.
به اين منظور ما نخست بايد مشكلات مالي از قبيل پول اي دي اس ال كارفرمابران - پول كارت اينترنت ديال اپي ها رو بر طرف كنيم و در صورت لزوم اينترنت بدون سيم رو براي تمام كارفرما بران فراهم كنيم.
من به شما تضمين ميدهم كه درامد حاصل از فروشگاه انجمن و فروش سريال ها رو به سر سفره هاي شما عزيزان بياورم.مسئولين فروشگاه موظف هستند هر ماه بخشي از درامد خود را با پيك به درب خانه هاي شما برسانند.شاپ دارهاي عزيز بايد كركره ي شاپ خود را راس ساعت 5 صبح بالا بزنند و ساعت كاري ان ها تا 22 شب خواهد بود.همچنين براي امنيت هر چه بيشتر شاپ ها در تمامي ان ها بايد دوربين مداربسته نصب كنيم.
در خصوص مسئله ي بيكاري هم بايد بگويم كه در نظر داريم تا سيستمي يكپارچه ايجاد كنيم تا در تايپ يك مطلب تمامي كافرمابران شريك باشند!اگر در يك تاپيك هر حرف يك كلمه را يك نفر تايپ كند به اين طريق خود به خود تمام شما عزيزان در نوشتن يك مطلب سهيم خواهيد شد.
مديران بخش ها موظف خواهند بود كه هر روز در ميان كارفرمابران حضور پيدا كنند و از نزديك به درد و دل هاي انان گوش بدهند و حتي الامكان مشكلات انان را برطرف نمليند.
بازرساني بايد استخدام شوند تا هر هفته به بخش هاي مختلف انجمن سركشي كنند و از چند و چون كار مديران اگاهي پيدا كنند.
در خصوص سياست هاي خارجي بايد بگويم كه ما هرگز اهل سازش با ديگر انجمن ها نيستيم.درست است كه روئساي جمهور ديگر ملت ها مثل محمد رستلمنيا - فرزام نصيري - داريوش عابديني و . . . همگي از تغيير سياست هاي خود در مورد ايران دبليو دبليو اي سخن گفته اند اما ما هنوز تغيير عملي در اين خصوص مشاهده نكرديم.تا زماني كه زنان و فرزندان ما در زندان هاي اينان اسير باشند ما هرگز براي گسترش روابط اقدامي نخواهيم كرد.بر خلاف حاكم قبلي ما هامون لعنت الاه عليه كه در برابر بي بي سي ان حاكم زورگو تسليم شد و تمام فعاليت هاي هسته اي مارا به حالت تعليق دراورد من تمام تعليق ها را لغو خواهم كرد و ما فعاليت خود را از سر خواهيم گرفت.در خصوص مسئله ي رستلزون نيز بايد بگويم كه در دولت من از ورود اخبارنويسان انجمن هاي خارجي به درون خاك ايران دبليو دبليو اي جلوگيري خواهد شد تا ان ها ديگر نتوانند اخبار ما را كپي بزنند و به اسم خود ان ها در جهان مطرح كنند.همچنين قصد داريم تا دوره هاي اموزش رايگان خط ميخي و سيخي را براي كارفرمابران اجرا كنيم و از اين به بعد تمام خبرها را با خط ميخي بنويسيم تا ترجمه ان براي كپي بازها امكان نداشته باشد.
در مورد مسئله ي هيئت مديره نيز بايد بگويم كه اعضاي هيئت مديره بايد از طريق رفراندوم و با راي شما ملت عزيز انتخاب شوند.
در خصوص اتباع ديگر كشورها نيز بايد بگويم كه هيچ بيگانه اي حق ندارد وارد دستگاه مديريتي شود.بر خلاف دولت قبل كه يك افغاني سمت مدير ارشدي و يك بنگلادشي به عنوان معاون انتخاب شده بود.تمام اعضاي مديريت بايد ايراني باشند.چرا وقتي كه ما افراد لايقي در كشور خودمان داريم بايد برويم از افغانستان و بنگلادش معاون و مدير ارشد بياوريم؟
در خصوص بخش واردات و صادرات ما نياز داريم تا با كشورها تعامل برابر داشته باشيم.در اين خصوص ما با دولت قبرس براي واردات چهارپا ها از جمله خر وارد مذاكره شده ايم و اين اصل را در سر داريم كه تا سال اتي هر كارفرمابر يك خر داشته باشد.در عوض ما به دولت قبرس اجازه خواهيم داد كه مردم قبرس بدون انگشت نگاري وارد ايران دبليو دبليو اي شوند.
در خصوص بخش هاي گالري و دانلود ما بايد افرادي را به خارج اعزام كنيم تا به صورت زنده و تمام حوادث كشتي كج را پوشش دهند.هزينه ي اين سفرها نيز از طريق كاهش نقدينگي و افزايش قسطينگي تامين خواهد شد.
در بخش گوناگون ما مجددا قسمت سطل اشغال را بر خواهيم گرداند و سيستم شوتينگ رو براي تمام بخش هاي سايت اعم از اخبار و گالري و دانلود و بيو راه اندازي ميكنيم تا مديران براي گذاشتن يك تاپيك در سطل اشغال اين همه پايين نروند.ضمنن تمام تاپيك هاي زايد بايد تا ساعت 9 در بخش سطل اشغال قرار گيرند و اگر مديري ديرتر از ساعت 9 تاپيكي را به بخش سطل اشغال منتقل كند بايد منتظر اشد مجازات باشد.همچنين يك بخش بازيافت نيز در زير مجموعه سطل اشغال ايجاد خواهد شد تا تاپيك هاي قابل بازيافت در اين قسمت به چرخه انجمن برگردند.پس مديران موظفند تاپيك هاي تر و خشك را از هم تفكيك كنند و در كيسه هاي جدا گره بزنند!!!
پيشاپيش از حسن اعتماد شما عزيزان به اين بنده حقير كمال تشكر را دارم.
وسلامو عليكم و رحمه الاه و بركاته
سيد بهنام كروبسي 10/3/1388
-
کاندید ، کاندید مردانه ....
یا لشلی مدد !!!!
برادران اچ بی کی از همین حالا مثل کوه پشتتن مجید لشلی !!! ( هم اسمه خودمی )
هر اچ بی کی یک ستاد !!!
تا کی باید دست استبداد اسرار بالایه سرمون باشه !!
لشلی جان طی مکاتبه ای که با من داشتن اظهار فرمودن : ماهیانه به هر کاربر 50 پست می دیم ! ماهیانه میون کاربرا پو**رنو تقسیم می کنیم ....
دستور می دیم یک تاپیک خالی بسازند تا هر کی تاپیک خالی خواست بره کارشو بکنه !!! فی صیغه در فروشگاه انجمن را پایین می بریم تا همه بتون سنت پیامبر را اجرا کنند !!!
اسپم مجاز می شود !!
دستور می دیم هلند را بمب کاربری بزنند .!!
ماهیانه میون کاربرا از طریق پ خ شماره تلفن می دیم !!
در ضمن تا یادمون نرفته از معین R.I.P که به نفع ما از انتخابات کنار کشید ... تشکر می کنیم ..( تهدید کرده بودیم اگه به نفع ما نره کنار خرید سریال های مبتذل غربی را تحریم می کنیم )
دبیر کل ستاد تبلیغ مهندس مجید لشلی ( مخلص کاربرا ) مجید 101 :4:
-
سلام.
اول از همه بگم که رای ما فقط استاد مجید اصفهانی.
درخواستها :
- آقا مجید خودت هم می دونی و قبلا هم بهت گفتم که ما خواستار فرش قرمزیم.دوباره پهنش کن تو مهرآباد که خیلی دلم تنگه.
- کافه و کاباره را هم آزاد می کنی.
- آقا من آزادی لباس پوشیدن می خوام
- من آزادی بیان می خوام
- تونستی پایتخت را هم بیار اصفهان حالش را ببریم:4: ( حالا نریزید سرم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط New World Order
بر خلاف دولت قبل كه يك افغاني سمت مدير ارشدي و يك بنگلادشي به عنوان معاون انتخاب شده بود.تمام اعضاي مديريت بايد ايراني باشند.چرا وقتي كه ما افراد لايقي در كشور خودمان داريم بايد برويم از افغانستان و بنگلادش معاون و مدير ارشد بياوريم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط New World Order
من به شما تضمين ميدهم كه درامد حاصل از فروشگاه انجمن و فروش سريال ها رو به سر سفره هاي شما عزيزان بياورم.مسئولين فروشگاه موظف هستند هر ماه بخشي از درامد خود را با پيك به درب خانه هاي شما برسانند.شاپ دارهاي عزيز بايد كركره ي شاپ خود را راس ساعت 5 صبح بالا بزنند و ساعت كاري ان ها تا 22 شب خواهد بود.همچنين براي امنيت هر چه بيشتر شاپ ها در تمامي ان ها بايد دوربين مداربسته نصب كنيم.
شده ابوالفضل رو زنش میدم ولی نمیذارم تو رئیس جمهور شی حالا ببین !!
[align=center]..:: یا مرگ یا رئیس جمهوری قزوین ::..[/align]
-
اولا برادر عزيز اردلان من بيكار نيستم كه بشينم تايپ كنم من بري همه زمينه ها تيم كاري دارم جيگر اون بيانات هم از قبل تنظيم كرده و تايپ شده آماده كرده بودم.
از پژمان جون هم مرسي ميكنيم كه راي دومشون به منه البته به من كه نه در واقع به خودشونه چون دولت من دولت كاربراست نه مدير مسئولا.
اون عزيز دلم فقط باتيستا كه انتخابات رو تحريم ميكنه آخه جيگرطلا رهبر ما الان تو بيتش استراحت ميكنه و كاري به مسائل اجرايي نداره ما قانون اساسي داريم تنظيم ميكنيم اختيارات همه مشخصه ايشون فقط نصيحتهاي كلي ميكنه مسئوليت اصلي با خود شماست. در ثاني آقاي دكتر ارشديان اصلا اسم ننوشته بود كه رد صلاحيت بشه اينا همه شايعاتيه كه غرب و استكبار جهاني درست ميكنه تا تفرقه بندازه و شما را براي انتخابات دلسرد اينا همه توطئه هاي دشمنه مواظب باشين عزيزان.
اما نسبت به فرمايشات و اوامر رهبر معظم انقلاب،بنده از هر كسي كه در ايراني بودنش شك كنم تست DNA ميگيرم و اگه خداي ناكرده معلوم بشه افغاني يا غير ايراني بوده با اولين پرواز به خوزستان ميفرستم و اون خائن رو به مدت ده شب به برادران زحمتكش و اهل عمل عرب ميسپارم.بديهيست مسئوليت هر گونه پارگي و گشادي بر عهده فرد مجرم هست و بس.
اما رادر آرمان عزيزم من قول ميدم 10000 كاربر مونث فعال بيارم تا به هر نفر اينجا 2 تا برسه البته سرريز هم خواهيم داشت و با استفاده از امكان گفتگوي تصويري كاري مينيم كه برادران كمبودي از ناحيه زير شكم احساس نكنن.
آقايوني كه آقاي دكتر معين رو ميخوان بايد عرض كنم ايشون در حال پيوستن به ائتلاف كاربرسالاري هستن.
از حضرت آيةالله بهنام كروبسي هم تشكر ميكنم كه بر خلاف آقايان ديگه برنامه ارائه كردن كه البته سر فرصت و تو مناظره ها راجع بهش با ايشون بحث ميكنيم. فقط اعلام ميكنم كه ما نيازي به رابطه با قبرس و اوگاندا و سنت وينسنت و كومور و جزايرماداگاسكار و واردات يابو و چهارپا نداريم،ما بايد همه رو صاحب ويلا تو جزاير قناري و هاوايي كنيم و بهترين دافها و ماشينها رو براي همه فراهم كنيم نه اينكه خر از قبرس بدون سم نگاري-بر وزن انگشت نگاري- وارد كنيم.
راجع به اظهارات طرفداراي افراطي بعضي آقايان هم بيانيه اي صادر كردم كه در زير ميبينيد:
اين آقايان "خدافس" كه مدركشون سيكل ناقص هم نيست ولي خودشونو مهندس جا زدن و همه گنده باقالي هاي دور و برشون فقط دارن شايعه درست ميكنن،به هيچ وجه كنار كشيدن معين به نفع آقايان صحت نداره.دكتر معين تو صفحه اول همين تاپيك به صراحت حمايتشون رو از نهضت كاربرسالاري اعلام كردن چطور ممكنه به نفع بقيه رفته باشن كنار؟؟
بنده سوال ميكنم:چرا اين كانديد محترم خودشون برنامه هاي خودشونو اعلام نميكنن؟چرا طرفداراي ايشون از طرفش حرف ميزنن؟ چه دستهايي پشت پرده وجود داره؟ ايشون ماهي 50 پست ميخواد بده ما با محاسباتي كه داشتيم روزانه به هر كاربر 70 پست و 500 تنكس ميرسه كه حتما ما اين رو پياده ميكنيم و لوگوي همه كاربرا رو رسلمنيا ميكنيم تا ديگه فرقي بين هيچ كاربري با كاربر ديگه نباشه.
در آخر منتظر اعلام وجود استاد دكتر هادي كاشوني و دانشمند محترم آقاي دكتر سينا هلندي نژاد هستيم.
پيروزي نزديك است.درود بر كاربرسالاري.
-
نقل قول:
ين آقايان "خدافس" كه مدركشون سيكل ناقص هم نيست ولي خودشونو مهندس جا زدن و همه گنده باقالي هاي دور و برشون فقط دارن شايعه درست ميكنن،
مير علي گلدبرگي طبق اصل 209389768586959 بند 213462346324 انتخابات iWE شما حق تخريب هيچ كانديدايي رو نداريد.
بهتره به فكر يك فيلم انتخاباتي باشيد كه تركيبي از تيتاريون گلدبرگ و موسيقي سنتي و فيلم تبليغاتي احمدي نژاد باشد :4:
-
اين اصل ها رو من خودم حفظم علي جون ،بچه هاي ستاد شما وقتي داشتم از سخنراني تو استاديوم ثامن مشهد برميگشتم فحش بارونم كردن و ماشينمو آتيش زدن و مجبور شدم مخفيانه با موتور سه چرخه يكي از بچه ها فرار كنم،اونوقت حالا كه حقايق تلخ رو تو بيانيه گفتم اين تخريبه يا روشن كردن ذهن ملت؟ چطور شما شايعه درست ميكنين در حالي كه نقض مسلم تبصره 6886658 از بند ق ماده 68686 از اصل 553563563 قانون انتخاباته اونوقت بنده رو به تخريب متهم ميكنين؟؟
حزب اصلاحات و اتحاد سبز نياز به تخريب نداره عزيزان ما فقط طرفدار حق و حقيقتيم و هميشه هم حق رو ميگيم.
درود بر كاربرسالاري.
-
شما برو فيلم را درست كن......
خشونت كاربچه هاي ما نيست.......
اون ها از طرف خود شما بودند تا مهندس رو خراب كنند.
مرگ بر كانديداي مردم فريب......
( به علت اسپم دادن و خراب كردن اعصاب مدير ارشد دادن اسپم از اينجا به بعد كنسل مي شود)
-
عيبي نداره من از روزي كه به صحنه اومدم به همه اين تهمتها و تهديدها و توهينها عادت كردم بنده مطمئنم ملت ما بيدار هستش و ميفهمه كي مردم فريبه. فيلم هم چشم منتظر دستور شما بودم!!
درود بر كاربرسالاري.
-
سلام بر آزادیخواه ها:7:
[size=large][align=center]...::زندانی سیاسی آزاد باید گردد::...[/align][/size]
دوستان اینجابن مهندس مجید آزادی اومدم تا شماها رو از وضع فعلی نجات بدم...بپا خیزید که صبح آزادی در راه است...
تحریم تا کی؟اخه تاکی میخواین زور بالا سرتون باشه؟تاکی اخطار؟تا کی ویرایش؟تا کی هرتاپیکی که میزنیم سینا بیاد ببنده؟تاکی ما باید از طرف سینا اخطار دریافت کنیم بخاطر اسپم و تاپیکهای زیاد؟:4:ظلم و ستم تا کی؟
بیاین ویرایش نشیم...اخطار نگیریم...بسته نشیم...
دیگه دوران ویرایش و اخطار به سر اومد...
خوب برنامه های اینجانب در دولت جدید رو به خدمتتون عرض میکنم:
[align=center]...::خدمت سربازی::...[/align]
سربازی B سربازی:4:دیگه کسی نمیره سربازی مگه اینکه دلش بخواد:4:هرکی دوست داشت میره هرکی نخواست نمیره...
و خوب باید فرقی هم بین کسی که میره سربازی با اونکه نمیره باشه و اون هم حقوق سربازیه:24:هرکی رفت سربازی برجی 500 هزار تومن باید حقوق بگیره...دیگه سرباز صفر نداریم...سربازها درجه میگیرن و از سرهنگی شروع میشه:4:
اولین درجه به سربازها سرهنگ یکم...هرچی پایه سربازها بالاتر بره درجه هاشون هم بیشتر میشه و تا سرلشگری میره و بعدش خدمت تمام میشه...
پادگان B پادگان...دور پادگان دیواری نخواهد بود و در پادگانها باشگاه بدنسازی،استخر و ماساژ خونه که خواهرانی واسه ماساژ دادن هستن:4:و عملیات ماساژ رو به روشهای مختلف که بارزترین ماساژ،ماساژ تایلندی رو روغن زیتونه:4:
پستهای برجک با دختر انجمن ماشه و هر سرباز با یک **** میره پست میده توی برجک که حوصلش سر نره:4:
.................................................. .................................................. ............................................
[align=center]...::علم و تحصیل::...[/align]
از کلاس اول ابتدایی روابط زناشویی تدریس میشه که جوانها اماده باشن واسه زندگی مشترکشون...
دیپلم بعد از گذراندن سوم راهنمایی اهدا میشه و دبیرستان وجود نداره...
بعد از گرفتن دیپلم کلاسهای پیش دانشگاهی احداث میشه که دروس مخ زنی در اون تدریس میشه و تا مقاطع دکترا ادامه داره...
و هرکسی مفتخر به گرفتن دکترا و کارشناس ارشد بشه جایزه ویزه ای داره که یکی از اونا اشتراک رایگان یک ساله از یکی از خانمهای PLAY*BOY است...
مرد دوران پشت کنکور ماندن و دانشگاه دولتی و آزاد...
هرکی دیپلم گرفت یک سال میخوره و میخوابه و حال میکنه...که به این دوران دوران عشق و حال نامیده میشه و گذراندن این دوران الزامیست و پس از این یک سال مفتخر به ورود به دانشگاه میشه...
کلاسها مختلت هستن و هیچ حد و مرزی بین دختر و پسر وجود نداره...دانشجوها میتونن استادها رو بندازن بیرون و خودشون استاد باشن...
دیگه فرار مغزها نداریم و فراری وجود نداره و از تمام استعدادها و نخبه ها در امور کشور استفاده میشه و راه اندازی کارخانه های بزرگ از قبیل کان*دوم سازی:4:و ... که باعث اشتقالزایی بشه......
هرکسی مفتخر به فارق التحصیل شدن از دانشگاه بشه یک سال استفاده رایگان از یکی از دیواهای مورد علاقه کمپانی WWE یا TNA میشه که فسفرهای مغزش بره بالا:4:
چرا KELLY KELLY باید توی امریکا باشه؟اون الآن باید توی اتاق پهلوی شما باشه و بگه HELO HELO HELO :4:
.................................................. .................................................. ............................................
[align=center]...::وضع ظاهری و نوع پوشش::...[/align]
هرکی سه تیغ بکنه و ریش کامل نداشته باشه از حقوق شهروندی برخوردار میشه:4:اگه کسی بیش از سه ماه ریش کامل داشته باشه میره زندان...و وقتی از زندان آزاد میشه که دست ولی ریشاش رو تیغ بزنه:24:
موها حتما باید فشن باشه تا حقوق مو دریافت بشه((حقوق مو:دریافت ماهیانه 50 هزار تومن از دولت بخاطر رسیدگی به موها))
لباسهای روز دنیا اول در ایران توضیع میشه و به امید روزی که ایران مهد تمدن و مد بشه و FASHION TV در ایران هم کانالی داشته باشه...
[align=center]...::کشتی کج::...[/align]
دیگه رسلمنیا توی USA برگذار نمیشه و با صحبتی که بنده با وینس انجام دادم قرار شد هرساله رسلمنیا در خاک پاک ایران زمین برگذار بشه:5:
مورد دوم هم اینکه برای خریداران بلیطهای مسابقه جوایز نفیسی در نظر گرفته شده:5:البته فقط برای ایرانیهاست و اجنبیها...
مثلا یکی از جایزه ها:دیواهای WWE در هتل اقامت ندارن و در خا نه های برندگان قرعه کشی بلیطهای رسلمنیا اقامت دارن:5:که حدود یک هفته...فکرش رو بکنید یک هفته کاندینس میشل در اختیلرتونه:4:البته این رو هم بهتون بگم که حتما باید صیغشون بکنید که گناهی رو مرتکب نشید...که خود **** ها هم اینو درخواست کردن و گفتند که ما پایبند عقاید دینی هستیم...
[align=center]...::پول و ارزش پول،فرهنگ و تاریخ::...[/align]
متاسفانه الان پوا کشور ما از ارزش خوبی برخوردار نیست...
از این پس هر 100 تومان برابر با یک دلار است...و اینکه پول ایران در تمام کشورهای جهان مورد قبول است و شما میتونی برید لاس وگاس و با پول ایرانی خرید کنید...
با صحبتهایی که با کشورهای جهان اولی داشتم قرار شد که زبان فارسی در تمام کشورهای جهان تدریس بشه تا در سفر که کشورهای خارجی احساس غربت نکنید...قشنگ میرید توی یه مغازه و میخواین خرید کنید فروشنده میگه:حاجی قابل نداره...نوکرتم...به علی شما پول ندید هم ما قبول داریم...خیلی کرتیم...
تاریخ معاصر ایران هم در تمام کشورهای جهان تدریس میشه تا کل دنیا تاریخ کشور مارو بدونه و بفهمن که قبلا اکثر کشورها جزیی از خاک ایران بوده اند:34:
[align=center]...::نفت و بنزین::...[/align]
زین پس در خانه های شما د در کنار شیر آب یک شیر نفت و یک شیر بنزین وجود داره:4:
کارت سوخت چیه؟بنزین آزاد چیه؟صف پمپ بنزین چیه؟مــــــــــــــــــرد زمان کارت سوخت و بنزین کوپنی:17:
یه کاری میکنم که عربسیتان و کویت و کشورهای عربی نفت سوز بیا از کشور ما نفت بخرن:4:
عرب در دنیا دیگه معنی نداره...تا ایران و ایرانی هست عربهای ملخ خور حرفی برای گفتن ندارن:17:
عربها باید برن تو بادیه زندگی کنن و زندگی بادیه نشینی رو از سر بگیرن:9:
[align=center]...::ورزش::...[/align]
دیگه مرد صادر شدن بازیکنان ایرانی به کشورهای خارجی...
فوتبال ایران باید حرف اول رو در دنیا بزنه...طوری که کانالهای SKY SPORT و ... فوتباهلی مارو نشون بدن...
فکرش رو بکنید بزنید SKY SPORT و بازی شموشک و تراکتور سازی رو نشون بده...نخندین تا چند وقت آینده همین امر اتفاق میوفته:5:
المپیک باید تمام مدالهاش مال ایران باشه...هم طلا،هم نقره و هم برنز...اصلا هرچی مداله .طلا،نقره،برنز،آهن..چودن و حلبی و چوب و .... باید مال ایران باشه...هر ورزشکاری که مدال نیاوورد اعدام میشه:4:ورزش ایران باید حرف اول رو در دنیا بزنه و WWE بیاد ****های کج کارهای مارو بوس کنن تا بذاریم توی آرناهای ما برنامه برگذار کنن...
[align=center]...::سینما و تلویزین::...[/align]
سانسور؟دوبله اشتباه؟پیام بازرگانی وسط فیلم و سریال؟پخش فیلمهای قدیمی و آبگوشتی؟
مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــرد حاجی مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــرد اون دوران
زین پس فیلمهای سینمایی بدون سانسور با کیفیت DVD و دوبله شده پخش میشه...
هرفیلم هالیوودی که قراره بره رو پرده سینما از یک هفته قبل از اکران در شبکه 3 پخش میشه:4:
سینماهای ایران باید ارتقا پیدا کنند و از لحاظ کیفی باید حرفهایی برای گفتن داشته باشیم...
سینمای ایران با اسم جدید خودش آغاز بکار میکنه و اسمش هست ILLYWOOD :4:چون حرف اول ایران I هست این اسم انتخاب شده و سیمزغ بلورین ما از اسکار هم با ارزش تره...بطوریکه فیلمهایی که اسکار میگیرن تازه جواز حضور در مراسم سیمرغ بلورین رو میگیرن و میتونن شرکت کنن...
فرش قرمزی هم داریم که تمام هنرپیشه های ایرانی و خارجی میان روش راه میرن...فرش قرمزی باشکوه تر از هالیوود...
فرش قرمز پهن میشه و ستاره های هالیوود میان و از شماها امضا میگیرن:4:چرا ما امضا همش بگیریم؟یه بار هم اونا از ما امضل بگیرن:4:
برنامه های تلویزین هم از صبح تا شب فقط رقص و پایکوبی میشه و پخش فیلمهای روز دنیا...
شبها هم از ساعت 12 تا 8 صبح پو*رن*و پخش میشه:4:بابک شب زنده داری شروع شد...
خواننده های اون ور آبها و خواننده های لس آنجلسی میان ایران و شاهد کنسرت رو دوبی و ... نخواهیم بود...
[align=center]...::کاباره::...[/align]
انقدر برید برقصید تا دیس و صفحه کلاج کمر بگیرید....
البته کاباره های ما مثل خارجیها نیست که مکانی برای لهو و لعب باشه:17:
من چون خودم اهل مشروبات الکلی نیستم یه محدودیتهایی هم میذارم...به این صورت که مشروبات الکلی قیمتهاشون بلا باشه و زورتون بیاد پول بدید بالای الکل و مست بشید...
خوردن و مست شدن هنر نیست نخورده مست و شنگول بودن هنره
مواد مخدر و استعمالشون غیر قانونیه ک فقط قلیون و سیگار آزاده...سیگار نخی و پاکتی فروشش جرمه و فقط کارتونی:4:
خلاصه کاباره جوریه که میرید میرقید و میخورید((البته ایستک و دلستر و ماالشعیر)):4:
محیطی فرهنگی و هنری برای خلوت کردن با GF هاتون...از هیچی هم نترسید چونکه 110 دیگه گیر بهتون نمیده و بسیج و بسیجی هم نداریم...
هرکی باید بسیجی و 110 خودش باشه:4:
[align=center]...::صنعت خودرو سازی::...[/align]
خدافس پیکان...خدافس پراید...خدافس سمند...خدافس وانت سلام بوگاتی...سلام آستون مارتین...سلام پورشه
باید وقتی به خیابون نگاه میکنید حس کنید دارید خیابانهای بازی NEED FOR SPEED رو میبینید:4:
فقط ماشین مدل بالا...ماشین مدل اینها رو صادر میکنید به کشورهای عربی تا اونا سوار بشن:4:
هر شهروندی هم که ماشین خرید با نصف قیمت از طرف دولت اسپورت میشه و و حالش رو میبره...
[align=center]...::موسیقی::...[/align]
تا کی متالیکا و گروه ها و خواننده های خارجی توی ایران کنسرت نگذارن؟
کنسرت بعدی متالیکا توی ورزشگاه آزادی:5:
وزارت ارشاد رو قراره تبدیل به بزرگترین استودیو ظبط آهنگ در جهان کنیم...دیگه واسه خواننده شدن هیچ حد و مرزی نیست...
...::دین و مذهب...::
پوشش اسلامی همچنان باقیست و هرکسی هم نخواست نداشته باشه موردی نداره...فقط وای به حال کسی که بیفته دنبال ناموس مردم:4:
اگه موردی پیدا بشه که ببینیم یه پسری دنبال خواهری باشه که مینیژوپ پوشیده و داره راه میره بدون برو برگرد حبس ابد در زندان قزوین رو داره:4:
خلاصه که آزادی بهتون میدیم ولی درست ازش استفاده کنید...مثلا نبینم از فردا معین و آرمان با شورت و سو*تین تو خیابون راه برن:12:
[align=center]و در آخر شعار همیشگی ما
[size=large]انرژی هسته ای حق مسلم ماست[/size][/b]
و در آخر هم چندتا عکس تبلیغاتی میذارم که ببینید و با چشم باز رای بدید...:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم پول جدید...
اینم عکسی از مهندس مجید آزادی در دیوارها و بنرها در سطح شهر
نمونه ای از تیشرتهای تبلیغاتی
اینم عکسهایی از دیدار با سوپراستارهای WWE که در این دیدار ي سيد ابول نصرالله هم بنده رو یاری کردن
عکسی از یکی از حامین بنده و سید ابوال نصرالله
خوب دوستان تا دیدار آینده همه شماها رو به خدای منان میسپارم...
خدافس...[/align]
-
مهندس ما اینه دیگه.
حال میکنید برنامه هارو.
آزادی رو دارین.
سیاست هارو دارین.
به این میگن دولت.
مهندس ما همه جوره پشتتیم :4:
دوستان از فردا به مدت 1 هفته در تمامی هتل های شهر های بزرگ و مسافر خونه های شهر های کوچک ما برنامه داریم میتونید با خانواده تشریف بیارید همچین نمک گیرتون کنیم نفهمید از کجا نمک گیر شدید فقط دوستان وسایل مورد نیاز برای این 1 هفته رو با خودتون بیارید که هر نفر به قید قرعه یکی از خواهران محترم هدیه داده میشه که میتونید شب رو خوش بگزرونید.
برنامه های بعدی در آینده اعلام میشود.
-----------------------
دوستان همچنین مفتخرم که به اطلاعتون برسونم که با صحبت های انجام شده WWE MONDAY NIGHTS RAW این هفته در تهران برگزار میشود که دوستانی که پیراهن،کلاه،دستبند،شرت، سو*تین و.... مهندس رو پوشیده باشند میتونند رایگان از شو لذت ببرند. به علاوه بعد از شو راء مهندس حضور خواهند یافت و چند کلمه ای صحبت خواهند کرد و بعد از آن کنسرت گروه LINKIN PARK رو داریم که برای شما برنامه اجرا خواهند کرد. سپس با یک لیموزین به هتل هایتان راهی خواهید شد و برنامه های هتل را اجرا خواهیم کرد.
(ستاد تبلیغاتی حزب مهندس مجید آزادی)
-
برنامه های جدید مهندس :
دستور می دهیم همه ی پسوند نژاد از اسم فامیلی پاک شود !!!
رسلمنیا بعدی و مسابقات ان :
THE 26 Anniversary of WrestleMania
live sunday April 5 at NIaVaRaN TeHrAn
Shawn michaels vs .R.I.P
Majid lashly VS .The Dark Knight
& .............
ما با فحشا مخالف نیستیم در عین حال با سینما هم مخالف نیستیم !! و یعنی در کل بروید حالش را ببرید !!
من دولت تایین می کنم !! من تو دهن ناظم می زنم ( فقط منو بن نکنید :4: ) !! من به پشتوانه این کاربر ها هیئت مدیره تایین می کنم !!
در پایان دوره یریاست جمهوری لیست مفسدین فی انجمن را ارائه می کنم !!!
واقعا الان مشکل ما مدل مو های فرزند انمان هست ؟!!
ما هلندی نژاد نمیخوایم !!! ما پو**رنو میخوایم !!
با ما تماس بگیرید 81911 .
هر اچ بی کی یک ستاد :34:
ستا انتخاباتی حق علیه باطل ، مهندس مجید آزادی
-
همچنان منتظر فیلم تبلیغاتی جناب هلندی نژاد هستیم تا مشت محکمی به دهان صهیونیسم بزنه :4:
-
ارمان جان, ما مثل محمود جون فقط اهل عملیم و اهل شعار دادن نیستیم...
ممنون.
موفق باشین.
-
مجید 101 چقدر گرفتی که این حرفای مفت رو بزنی هان:4:
نقل قول:
ما با فحشا مخالف نیستیم
دولت ما اینقدر مردمش رو در رفاه خواهد گزاشت که نیازی به این کار های زشت و ناپسند نباشه.
نقل قول:
ما پو**رنو میخوایم
این چیزی نیست که میخواهیم .
جوانای ما نباید فیلم های مبتذل ببینند بلکه باید هرکدام مرد عمل شده و اینگونه کار های لذت آمیز را خود انجام دهند.
خلاصه نبینم دفعه بعد بخوای دولت مارو بخاطر پول زیر سوال ببری ها:4:
-
بابک جنگ روانی درست نکن !! چقدر گرفتی :4:
دولت ما با هیچ چیز مخالف نیست و هیچ چیز را ممنوع نمیکنه .... عیسی بدین خود ، موسی به دین خود !! این مردم هستن که راه و روش خودشون را انتخاب میکنن و ما اُنها را یاری می کنیم .
با ما تماس بگیرید ..81911