-
علـت ندیدن خون در WWE پس از ماه ها مشخص شـد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
همان طور که خبر دارید کمپانی دبلیو دبلیو ای قانون PG Rating را در حال حاضر در تمامی بخش هایش اجرا می کند و همسر وینس مکمن ، یعنی لیندا مکمن مسئولیت این قانون را بر عهده دارد
اولین اقدام وی تغییر نام فینیشر جان سینا بود ، پس از آن تصمیم برای این گرفته شده که کمپانی برای مجله پلــی بـوی دیگر دیـوایی را معرفی نکند
و حالا در طی آخرین اخبار 4 قانون دیگر طی قانون PG Rating اضافه شده :
- دیگر هیچ خونی در بازی ها نباشد مگر این که طی حادثه های واقعی شاهد خون باشیم
- دیــوا ها لباس های سـکسـی کمتری بپوشند و فقط برای شو های خنده دار شاهد آن باشیم
- هیچ گونه خشونت جدی و یا تهدیدی بین سوپراستار ها در شو ها وجود نداشته باشد
طبق این سه مورد همان طور که می بینید مشخص شده که چرا ماه هاست ما شاهد هیچ خونریزی زیاد در PPV ها و هفتگی ها نبودیم
-
RE: علـت ندیدن خون در WWE پس از ماه ها مشخص شـد
wwe دیگه باید درشو تخنه کنه چون همه طرفداراش خواهان همین موارد بودن:4:
-
خدايا نميشه تجديد نظر كنه وينس؟
من به PG 13 هم راضي هستم.
ديگه با اين وضع ديواها كه الان هست بايد شاهد بخش راء از تلويزيون جمهوري اسلامي باشيم.
-
یواش یواش حالا از کشتی هم زمینه اش تغییر می کنه و میشه جک مسخره بازی
-
Wwe داره Islamic میشه !
ولی هم خوبی داره هم بدی ... :4:
-
باور کنین تا چند وقت دیگه این قانون وضع می شه:
الان قرن, قرن بیست و یکم هست. عصر, عصر ارتباطات. از این به بعد ستار ها به جای تو سر و کله ی همدیگه زدن, باید بشینن مثل بچه ادم با هم صحبت کنن, با پدر و مادر مشورت کنن و اختلافاتشون رو کنار بزارن و با صلح و صفا و صمیمت در کنار هم زندگی کنن. چنان چه سر کمربند با هم اختلاف داشتن و موارد بالا پاسخ گو نبود, می تونن تاس بندازن, سنگ کاغذ قیچی کنن تا قهرمان جدید مشخص شه!
خاک تو سرشون... حیف این **** ها که تو WWE دارن تلف می شن!
ممنون.
موفق باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Dark Knight
خاک تو سرشون... حیف این **** ها که تو WWE دارن تلف می شن!
ممنون.
موفق باشین.
هدف سینا از دادن این پست فقط جمله بالایی بود :4:
ولی دقیقاً دیگه الان داریم یه شویی رو نگاه میکنیم که مخصوص 13 ساله ها شده ، نه دیگه دیـوای Nu*de میبینیم نه خون نه خشونت جدی و جذاب
اینو جدی میگم ، برای من دیگه تنها چیزی که کمپانی الان واسه تماشا کردن داره استوری لاین های سانتینو مارلا هست !!
-
واقعا که wwe داره شورشو درمیاره قانون هایی که گذاشته واقعا مسخرست:17:
-
[align=center]اعوذبالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم[/align]
خدایا ، خداوندا مرا ببخش اگر اسپمی بیش نمی توانم ارسال کنم ولی کاری کن که سرانجام تو خشنود باشی و ما رستگار
اینجانب مرتضی شایق نظر خود را راجع به این قانون که اینقدر از آن بد میگویید می گویم :
( دیگر هیچ خونی در بازی ها نباشد مگر این که طی حادثه های واقعی شاهد خون باشیم )
برای تصویب این قانون با برادران صحبتی نمودیم تا با حذف کردن صحنه های خشن و +3 سال برای طرفداران خردسال Wwe یعنی طرفداران عزیز دل برادر جان سینا و همچنین برادر بسیجی دیوید باتیستا ، زیبایی دو چندانی به این مسابقات بدهند تا روحیه این خردسالان گرامی با دیدن خون ، خشن و نا ملایم نشود
( دیــوا ها لباس های سـکسـی کمتری بپوشند و فقط برای شو های خنده دار شاهد آن باشیم )
استغفرالله ربی و اتوب الیه
متاسفانه طی دورانی که البسه مستهجن در دنیای غرب رواج یافته بود با تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی تصویب و توسط قانون PG Rating به اجرا در آمد که خوشبختانه مهم ترین عامل فساد یعنی لباس Wwe D1v@s به صورت نیمه اسلامی در آمد تا همه دوست داران کشتی کچ که به دیدن این رشته ورزشی علاقه مند هستند ولی به دلیل وجود چنین بانوانی ، نمی توانستند مسابقات را دنبال کنند ، بتوانند این شو را تماشا کنند ( قابل توجه است که بسیاری از کودکان زیر سیزده سال دور از چششم خانواده تصاویر Nu De دیــــوا ها را مشاهده می کردند که جای تاسف داشت و با وضع این قانون آن ها حتی در حضور شیطان رجیم نیز قادر به انجام هیچ کار زشتی نیستند )
( هیچ گونه خشونت جدی و یا تهدیدی بین سوپراستار ها در شو ها وجود نداشته باشد )
همانطور که قبلا شاهد خشونت و درگیری های لفظی در بک استیج ها بودیم که با تصویب این قانون تا آنجایی که می توانستیم از این وضعیت رهایی یافتیم تا جایی که اگر کسی این قانون را نقض کرد ( حتی در کمترین وجه ) آن شخص بلافاصله اخراج خواهد شد
برای نمونه و درک بیشتر این قانون به درگیری بسیار کوچک رندی اورتون و مستر کندی می پردازیم که بنا به دلایلی ( چون پارتی برادر رندی کلفت تر و سوپراستار بهتری می باشد ) جناب مستر کندی اخراج ( منتقل به تی ان ای ) گشتند
به امید روزی که شاهد WIW که مخفف ( World Islamic Wrestling ) می باشد ، باشیم
موفق باشید
خدانگهدار
-
پس از این به بعد کانال 3 راو و اسمکدان رو زنده پخش میکنه با گزارشگری هادی عامل
-
با این اوضاع ریتینگ ها بیشتر از 3 نمیشه.مطمئن باشید.حتما" در بازی اسمکدان و راو 2010هم دیگه خونی از استار ها تو بازی نیست.
ممنون از معین جان بابت خبر
-
پس یکباره بفرمایید که دیگه از این به بعد با این اوصاف باید نمایش خیمه شب بازی تماشا کنیم !!!
-
میگم برن دستفوروشی بهتره!:4:
-
ایول , پس دیگه WWE عکس سیاه سفید نمیده بیرون , همه عکساش رنگی ! :24:
دوستان بفرماید TNA در خدمت باشیم , همین PPV آخر صورت کوین نش خون اومد :4:
-
کشتی کچ بدون خون !!
WTF ???????!!!!!!
-
من كه ديگه با اين خبر كاملا و براي هميشه مطمئن شدم كه گلدبرگ به WWE نمياد و روزي كه تيكر خداحافظي كنه كلا كچ رو ميبوسم و كنار ميذارم.
-
فکر کنم اسم wwe رو بزارن wcw بهتر باشه اما نه به معنای سابق بلکه world children wrestling
-
واویلا!
دیگه از این هم نمایشی تر؟
دیگه میخوان کاری کنن که فقط زیر 15 سال بیاد به استادیوم؟!
-
یک بازی دیگه برای اکستریم رولز مشخص شد -
Kolah Ghermezi w/ Pesar Khale Vs. Zizi Gooloo
پنگول هم به عنوان داور ویژه این مسابقه انتخاب شده.
چرا هم به عنوان هال اُف فیمر این بازی رو از نزدیک تماشا میکنه.
--------------
پس از این که کلاه قرمزی و زی زی گولو مهمان ویژه رنگین کمان شو بودند در همونجا درگیری بینشون اتفاق افتاد در راء فردا شب کلاه قرمزی به مسخره کردن زی زی گولو پرداخت و زی زی گولو اومد و به کلاه قرمزی حمله کرد پسر خاله به کمک کلاه قرمزی اومد و هردو اون رو به شدت زدن . پنگول به رینگ اومد و اون هارو از هم جدا کرد . در همین لحظه خاله نرگس اومد و گفت شما در اکستریم رولز با هم مسابقه خواهید داد و داور ویژه این مسابقه کسی نیست جز پنگول.
-
دبلیو ای داره هر روز بیشتر به مهد کودک شباهت پیدا میکنه
واقعا مسخره شده
-
News :
امیر محمد گزارشگر راء بلاگ خودش در مای بیبی آپ کرده و نوشته :
من امیدوارم این مسابقه بدون اینکه کسی آسیب ببینه انجام شه , کلاه قرمزی اگر این مسابقه رو ببره بسیاری از کودکان را خوشحال میکنه , اون شدیدا نزد کودکان 2-7 سال محبوبه , من برای هر دوشون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم مسابقه سالمی داشته باشند , من و عمو پورنگ برای مسابقه شون یک شعر خوندیم که فردا در آقا جون سلیمون شوء پخش میشه .
همچمین فردا بعد ظهر کلاه قرمزی مهمان ویژه آقا جون سلیمون شوء هست. این شوء ساعت 5:30 دقیقه از شبکه مای یک تی وی پخش خواهد شد .
اسپم حسابش نکنید :4:
در ضمن نوع مسابقه هم توپ قلقلی مچ هستش !
-
در اینکه wwe دوست داره طرفداراش و بینندهاش هی زیاد بشن شکی نیست ولی با این کارایی که نمیفهمم علتش چیه داره بدجوری ضربه میخوره معلوم نیست این استوریلاین نویسهای احمق دارن چیکار میکنند این همه استار درجه یک هست و هیچ استفاده ای ازشون نمیشه نه یه داستان جالب نه یه درگیری خطرناک هیچ خیلی سطحی و زودگذر و با هیجان بسیار کم داره میره جلو اصلا بعضی نکات کلیدی و خیلی ساده ای که میتونه مسابقات رو خیلی بهتر کنه هم چشم پوشیی میشه مثلا ری سنگین وزنو میگیره _به کین بها نمیدن _کمربند هی بین سینا رندی و ادج جابجا میشه در صورتی که افرادی مثل بیگشو شاون تیکر باتیستا هستن_خونریزی که اوج هیجان هست وجود نداره _ضربات بسیار مصنوعیه به طوری که من روم نمیشه واسه دوستم کشتی کچ بذارم چون سریع میفهمه الکیه و مسخره میکنه _حتی رنگ طنابای رینگ بسیار افتضاحه اصلا یعنی چی که wm با اونهمه عظمت و هیجان رنگ ابی سرد و بیروح رو میذارن رنگ طناب دور رینگ .
در کل اگه اینطور پیش بره کمپانی فوق الاده ضرر میکنه من که حاضرم برم و هر کمکی از دستم بیاد واسه کمپانی انجام بدم هم حاضرم بعنوان استار فعالیت کنم هم بعنوان استوریلاین نویس و کاری کنم که همه واسه راو و اسمک سرودست بشکونند چه برسه واسه ppv اصلا یک استوریلاین نویس با اومدن داخل همین انجمنها میتونه خیلی نکات رو بفهمه و ببینه که طرفدارها چی میخوان و بتونه ببره مسابقات رو به اون سمتی که مثل در سال 2000 چه بازیهای فوق الاده ایی بین تریپل و فولی انجام شد .
در کل امیدوارم تغییرات اساسی در wwe بمنظور بهتر شدنش در اینده ببینیم و طوری نباشه که مثل امسال منی که نزدیک به 7 ساله که دارم مسابقات رو روزانه دنبال میکنم بگیم که با بازنشسته شدن استار مورد علاقمون دیگه کشتی کچ رو بذاریم کنار .
شرمنده که انقدر حرف زدم چون واقعا از این اوضاع بد wwe ناراحتم .
-
شروین یه چیزی نوشت ( به صورت کاملا تقلیدی از بنده :4: ) یه ملت پستشو دیدند ولی اینجانب نیم ساعت تایپ کردم کلا هفت هشت نفر دیدند
حیف این استعداد که داره لبریز میشه و از بین میره
-------------------------------------------------------------------------------
ولی خارج از شوخی واقعا Wwe شورش رو در اورده دیگه مسابقات ارزش تماشا کردن رو ندارند
باور کنید اگر یک نفر Th People's Champ Vs SCSA At WM 17 رو میدید عمرا اگر از دیدن مسابقات فعلی راضی میشد
فعلا هم که با اقای میر حسین و خاتمی در ارتباطیم تا به ما بودجه بده و لیگ WIW که مخفف World Islamic Wrestling هستش رو راه بندازیم تا همه دوستان از این سبک ورزشی لذت ببرند :4:
-
اول گفتن ديوا واسه پلي بوي نره گفتيم خيالي نيست حالا ميگن ديوا ها ديگه سكسي نپوشن چادر سرشون كنن و از همه بدتر كه قابل تحمل نيست خشونت و خون توي مسابقات نباشه مسابقاتي كه اسمش كشتي كج مسخرس اين شو ديگه بامسابقات گلف فرقي نداره بدون خشونت بدون تهديد بدون خون اصلا اسمش كشتي كچ نيست واقعا حيف اين استارها و ديواها همينطور كه قبلا هم گفته بودم البته فكر نميكردم به اين سرعت اما تا يك سال آينده WWE جاي خودشو به TNA ميده كشتي WWE ديگه قرار نيست اكشن باشه بايد اسمشو گذاشت WWE:Comedy Show لعنت بر اون وينس پول پرست كه به جاي كيفيت شوها فقط به فكر پول بازم ميگم حيف اين استارها البته نه همشون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Godfather
شروین یه چیزی نوشت ( به صورت کاملا تقلیدی از بنده :4: ) یه ملت پستشو دیدند ولی اینجانب نیم ساعت تایپ کردم کلا هفت هشت نفر دیدند
حیف این استعداد که داره لبریز میشه و از بین میره
-------------------------------------------------------------------------------
ولی خارج از شوخی واقعا Wwe شورش رو در اورده دیگه مسابقات ارزش تماشا کردن رو ندارند
باور کنید اگر یک نفر Th People's Champ Vs SCSA At WM 17 رو میدید عمرا اگر از دیدن مسابقات فعلی راضی میشد
فعلا هم که با اقای میر حسین و خاتمی در ارتباطیم تا به ما بودجه بده و لیگ WIW که مخفف World Islamic Wrestling هستش رو راه بندازیم تا همه دوستان از این سبک ورزشی لذت ببرند :4:
آره تو خیلی حالیته .
در ضمن دوستان بامداد دوشنبه ب اخبار لایو مسابقه بین کلاه قرمزی و زی زی گولو در خدمت شما هستم :4:
-
البته شايد حق داشته باشن ! به اين فكر كنين اگه تو ايران يه كمپاني با اين همه طرفدار وجود داشت چه قدر براش محدوديت در نظر مي گرفتن !!! شايد اصلا اين قوانين جديد و مزخرف خواسته ي خودشون نباشه و تحت فشار باشن ! من كه خيلي وقته به قوانين جديد اهميتي نمي دم راجع به كمپاني هم بگم كه مسابقات يا بايدمسابقاتش واقعي بشه (تو خواب) يا ديگه هرگز مثل سابق طرفدار نداره !
-
خب يه دفعه بزارن فدراسيو ن شوخي و مسخره بازي ديگه اسم كمپاني رو.
-
پس گفتم چرا هیچ خونی در بازیها دیده نمیشه!
همون بشینیم کلکسیون بازیهای قدیمی رو جمع کنیم به صرفه تره!!
WWE شده باغ شادونه!
-
کشتی از وقتی که آندرتیکر و شان مایکلز حضور نداشتند خالی بندی شده (از نظر خودم )
مثلا تو بکلش که اصلا کالی تو سر یث فنیکس نزد که الکی افتاد...
مثل خون فقط وقتی که ریک فلیر بود...عجب خونی از سر و کلش میریخت.:24:
-
خوب اين هفته راو هم نشون داد كه هنوز كمپاني ميتونه خون و خونريزي رو نشون بده:32::32:
-
ای بابا این طرح هارو لیندا از کجاش در میاره؟
احتمالا دیواها چند وقت دیگه باید با چادر نماز بیان تو رینگ و آموزش وضو بدن و تست حمد و سوره بگیرن از مردم:4:
حالا دیواها به جهنم کی **** میخواد؟خون رو چرا حذف کرد؟مگه الیمنشن چمبر و هل این سل بدون خون حال میده؟:26:
دیگه باید یه زنگ به لینا لوله ای بزنم:4: