Vince McMahon مانع تغییر شخصیت John Cena به هیل شد!!!
در جدیدترین اخبار که منتشر شده ، اعلام شده که Vince McMahon مانع هیل شده John Cena شده است.
اخیرا در طول یک نشست اعضای تیم نویسندگان کمپانی WWE ، یکی از نویسندگان نظریه هیل شدن John Cena را پیشنهاد کرده بود.
Vince McMahon به خاطر این نظریه عصبانی شده است !!!!
ولی خوب Vince McMahon این پیشنهاد را رد کرده است به دو دلیل :
- نظریه لو رفته و همه می دانند.
- کلا نظریه بد و احمقانه بوده و به شخصیت جان سینا نمی خورد!!!!
RE: Vince McMahon مانع تغییر شخصیت John Cena به هیل شد!!!
در حال حاضر سینا رو جوری نشون دادن که نقشش از هیل هم بدتر شده !
اما این اصرار مکمن برای محبوب بودن سینا خیلی جالب و عجیبه !
اصلا ربطی نداره ؛ سینا کسی هستش که از اول شروع نقشش تا به الآن فیس بوده و خب وینس هم از این طریق سود خوبی براش بیرون اومده ( فروش محصولات به کودکان , و ... ) !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
اصلا ربطی نداره ؛ سینا کسی هستش که از اول شروع نقشش تا به الآن فیس بوده و خب وینس هم از این طریق سود خوبی براش بیرون اومده ( فروش محصولات به کودکان , و ... ) !
به فروش محصول به كودكان طوفان به پا كرده همه ي بچه ها هر جور كه شده بايد يه محصول از سينا رو داشته باشن.
ولي بهش مياد كه هيل بشه چون قبلا استعدادش رو تو هيل بودن نشون داده.مثل استوري لايناش با اددي و تيكر و براك
من نمیدونم یک عده از دوستان ادب ندارن که هر چی از دهنشون در میاد میگن؟ بچه هم نیستید که بگیم بچه اند نمیفهمن یک چیزی میگن . ادب رو رعایت کنید جنبه ی هر خبری رو داشته باشید نه اینکه فقط از خبرهای مربوط به استار خودتون استقبال کنید .
از اینجا اعلام کنم که کسی حق بی احترامی به هیچ استاری رو نداره
اصلا به قیافه ی مظلوم سینا که نگاه میکنی انگار که داری به چهره ی طفلی 1 ماهه نگاه میکنی!:4:
اصلا بهش نمیخوره اینجوری باشه!:11:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
سینا سال 2003 هیل بود ، کمپانی هم با هیل بودن اون هیچ ضرری بهش وارد نشد . حالا چند ساله سینا فیس شده دیگه وینس ول نمیکنه .
بابا بخدا ، به پیر ، به پیغبر ، همه ی استارا یه روزی هیل میشن . آندرتیکر ، استون کلد ، راک همه ی این ها هیل بودن . نمیدونم چه اصراری داره این سینا رو فیس نگه داره .
مثل اینکه از Mixed Reaction تماشاگرا در حین ورود سینا خیلی خوشش اومده . از اینکه بچه ها میگن Let's Go Cena ، بزرگا میگن Cena S*cks .
مثل اینکه تابلو های If Cena Wins We Riot برای وینس خیلی جالب هست . چهار تا تی شرت و کلاه درست کردن ، روی هم مگه چقدر فروش داره ، 20 سال از این خرت و پرتا نفروختن ، حالا یکی دو سال دیگه هم روش . مگه چی میشه ؟
من نمیدونم مگه این انجمن مدیر نداره.هی دارید به سینا بی احترامی میکنید:4: حالا اگر به یکی که طرفدار تریپل اچ هست یک چیزی بگی ها ...........
اوندفه به شوخی به مجید گفتم تریپل اچ واقعا" استار اس*گول*یی.هر چی بلد بود به من گفت.
بعدشم شما بهتر میدونید یا وینس؟؟؟؟؟؟؟؟پس نظر ندید ممنون میشم.ببخشید امیدوارم بی احترامی نشده باشه.
فقط من میدونم اگه هیل بشه 4 تا از طرفداراش رو تو خونه ما از دست میده:4:
به ترتیب سن:بچه خواهرم 11 سال...بچه اون خواهرم 6 سال...بچه اون یکی خواهرم 5 سال...و گوچیکترینشون بچه برادرم 3 سال و نیم فک کنم...
همه از طرفداران پرو پا قرص سینا هستن و ما به لطف اینا میتونیم کج رو در اذهان عمومی ببینیم...و به بهانه اینکه سینا هم بازی میکنه میتونیم راحت ببینیم وگرنه اگه سینا بازی نداشته باشه جیف کوچولوها در میاد که ما میخوایم تام و جری و پت و مت ببینیم:4:
ولی جدا از این حرفها بنظر من یه متی هیل بشه بهتره و با بی بی فیس شدنش بازم مثل سابق پرطرفدار میشه و کمتر هو میشه...
اوه چقدر شخصیت داری آقا مجید ، عمو و دایی و برادر و رئیس جمهور و ...:4:
نکنه بابا هم هستی:4: